Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162551 Прегледи
*

missKapriz

Re:хорарен въпрос
« Отговор #820 -: Януари 04, 2010, 06:35:53 pm »
Цитат
Ония дни гледах рекламата на Big Brother Famili и много искам да учатваме въпросът ми е дали стане Усмивчица
часът е 15:55 град Плевен
Асцендента е в първите градуси на знака-това решение ти хрумна в момента ли??Биг Брадър е семеен тази година-мъжа ти съгласен ли е?Струва ми се,че твърде рано е зададен въпроса.

« Отговор #821 -: Януари 04, 2010, 06:59:28 pm »
Въпросът е: "Момче ли ще е бебето на приятелката ми М.?"
3.01.10, 16.05 часа, Варна.

Като порастне, то само ще реши  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #822 -: Януари 04, 2010, 07:54:59 pm »
Ще бъда ли щастлива в чужбина?
Варна 20:41 04.01.2010 г :)
« Последна редакция: Януари 04, 2010, 09:10:35 pm от Uran »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #823 -: Януари 04, 2010, 08:00:35 pm »
един хорарен въпрос и от мен ,зададен в 12:58 в софия -днес на 4-01-2010.
ще се получат ли пари през януари ,според този хорар? :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #824 -: Януари 04, 2010, 08:02:03 pm »

Като порастне, то само ще реши  ;D

Пу,пу недай си Боже да взима такива решения.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #825 -: Януари 04, 2010, 08:14:23 pm »

Ето картата, Марая. На пръв поглед за мен отговора е да. После ще допълня.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #826 -: Януари 04, 2010, 08:30:45 pm »
Между теб - Венера и управителят на втори дом - Меркурий предстои съвпад. Това ще се случи след около два дни май, досега зяпах в емфемеридите. Незнам какво означава - дали потвърждение някакво тогава или дори тогава да ги получиш?!

Хубаво е, че Фортуната е в 8 дом, пак за пари става дума, които искаш да вземеш.
Доста натоварен 9 дом, незнам има ли връзка с чужбина, не е важно, само предположение...

Луната също ще направи хубав аспект - тригон с Меркурий. И тригон с Венера, която по принцип е сигнификатор на парите. Това е в общи линии и което се вижда най-вече и е от значение, затова аз мисля, че ще успееш.

Но искам да добавя, че според мен така поставен въпроса, може да означава, че ще вземеш някакви пари, но незнам дали означава, че ще вземеш парите, които всъщност очакваш. Защото ти питаш "Ще се получат ли пари през януари?"
Незнам, надявам се нещата да се разрешат в твоя полза.  :) 

« Отговор #827 -: Януари 04, 2010, 08:36:14 pm »
ще се получат ли пари през януари ,според този хорар? :)
За така зададени въпроси, все си мисля, че съдържат два въпроса - ще получа ли пари и за време - през януари  ::)

Сигнификаторът на питащата - Венера не е в апликиращ аспект с Юпитер У8, което казва "не".

Луната, като сигнификатор на въпроса, наистина прави окуражаващ апликиращ аспект към Венера, но аз мисля че е по-добре да се разглежда естественият стар управителна 8-ми - Марс, където Луната отново не прави апликиращ аспект. Дори да се разглежда Плутон, Луната отново не прави апликипащ аспект към него.

Ти - Венера и Марс - този, който ти дължи пари не сте във връзка, да не говорим, че той е ретрограден.
И сега как да заключим отговора - "не, през януари"  ::) Да стискаме палци, че по-нататък ще стане  :)  

*

sunrain

• 6710
« Отговор #828 -: Януари 04, 2010, 08:40:39 pm »
Мда, ако Аурора е права, вероятно трябва да се гледа основно 8-ми дом в случая. И тогава нещата се променят. Така или иначе въпроса е доста объркващ, зададен по този начин.
Аурора, нали Юпитер е управител на 8 дом в тази карта? Ти имаш предвид естествения сигнификатор на дома ли? 

« Отговор #829 -: Януари 04, 2010, 08:44:50 pm »
Аурора, нали Юпитер е управител на 8 дом в тази карта? Ти имаш предвид естествения сигнификатор на дома ли? 

Да, в тази карта Юпитер е У8.
Гледат се и класическите управители на домовете. Аз предпочитам да работя в хорарите без трассатурновите. Но и на тях напоследък хвърлям по едно оЧо.  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #830 -: Януари 04, 2010, 08:48:38 pm »
Да, аз също в началото отдадох предпочитанията си към тях, напоследък експемирентирам с трансатурновите, но с тях и без тях е все тая май забелязвам. 

В крайна сметка отговора на този въпрос ми се струва, че е "да, ще получиш пари през януари, но явно не тези, които имаш да взимаш".  :)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #831 -: Януари 04, 2010, 08:53:40 pm »
Аз също бих разглеждала 2-ри дом за парите и така според мен отговорът е положителен, но остава висящ въпроса дали Марая ще получи цялата сума. У2 е Меркурий, който е ретрограден, това от една страна може да се свърже с връщане на нещо, което е принадлежало на Марая, а от друга страна може да значи и забавяне.
Интересно е стълпотворението в 9-то дом и искам да питам кверента дали са намесени някакви съдебни методи, за да се получат тези пари или поне заплаха от такива? 9-ти е и 3-ти от 7-ми, та може и да има някакви преговори/договори със съдружник, съпруг и други.
Марая, ще ни разясниш ли ситуацията?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #832 -: Януари 04, 2010, 08:56:21 pm »
Уране, качи и твоята карта да я разгледаме  :)
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #833 -: Януари 04, 2010, 09:05:27 pm »
У2 е Меркурий, който е ретрограден, това от една страна може да се свърже с връщане на нещо, което е принадлежало на Марая, а от друга страна може да значи и забавяне.

Предполагам, че понеже единствения аспект, който ще направи е към Венера, т.е. питащата - Марая, следва да е връщане, а не забавяне. 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #834 -: Януари 04, 2010, 09:06:30 pm »
Ето картата на Уран, дето иска да бяга от "най-хубавия град за живеене"  :P

Изтривам я, че се дублирахме.
« Последна редакция: Януари 04, 2010, 09:24:19 pm от sunrain »

« Отговор #835 -: Януари 04, 2010, 09:08:17 pm »
За упражнение, който има желание да се включи.  :)

Дай ся да видима дали ще е момче  ;D

Ти си назовала приятелката си по име "М." Така бих я разглеждала по 7-ми, а не по 5-ти. Производния 5-ти от 7-ми е  Овен с управител Марс, който е подминат от Луната и не е в аспект с приятелката ти М. представена от Сатурн /или Уран, който предпочита/. Работата е там, че е ретрограден ??? и не знам дали това при разпадащ се аспект би трябвало да се вземе под внимание. Освен това на Луната й предстои един последен аспект към Юпитер, който е опозиция, което не подкрепя предположението, че е момче.

Мисля, че отговора е "не, не е момче". От по-добрите е! ;D

-------------------------------------------

Kali, парите ни, дори собствените ни банката, са по 8-ми.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #836 -: Януари 04, 2010, 09:09:13 pm »
По картата на Уран:

Според мен е рано още да се каже каквото и да било. Дори май не си го решила категорично, нямаш толкова сериозно намерение, а просто се питаш. Незнам.
Трудно ми е да отговоря на такъв въпрос, замесени са много фактори за щастието човешко, но ще опитам да помисля по-обстойно и да ти кажа какво мисля.  :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #837 -: Януари 04, 2010, 09:12:22 pm »
Аз също бих разглеждала 2-ри дом за парите и така според мен отговорът е положителен, но остава висящ въпроса дали Марая ще получи цялата сума. У2 е Меркурий, който е ретрограден, това от една страна може да се свърже с връщане на нещо, което е принадлежало на Марая, а от друга страна може да значи и забавяне.
Интересно е стълпотворението в 9-то дом и искам да питам кверента дали са намесени някакви съдебни методи, за да се получат тези пари или поне заплаха от такива? 9-ти е и 3-ти от 7-ми, та може и да има някакви преговори/договори със съдружник, съпруг и други.
Марая, ще ни разясниш ли ситуацията?

ти си в 10-та!браво! да ,сумата е доста голяма и трябва да се води съдебно дело.... :( за целта трябва да внеса едни прценти ,в/у сновата ,които не са никак малко ::). очаквам помощ от приятели и близки ,за държавната такса.въпрса ми беше зададен многозначно :-[ :-\ :-* ,ама сте много дбри ,но ТИ уцели джакпота.... та ..... какво да разбирам ,че ше намеря пари да внеса тааксата :-\ и ще чакам.
страшни сте и ти аурора и ти сънрейн ::) ,направо съм :-X :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #838 -: Януари 04, 2010, 09:14:35 pm »
Аурора, верно ли бе?!  ;D Ха..ще видим тази работа, интересното е, че ще разбера до дни и тъкмо ще дам обратна връзка.  
Тя така се надяваше да е момиче, защото вече си има момченце. И аз и гледах ориентировъчната дата на зачеване, предположих по фазата на Луната, когато се смята, че е най-благоприятно, питах я, каза и на мен ми се върти тогава и Луната помня беше в женски знак, но не намирам в кой, незнам къде съм й писала. Обаче дали това е закономерност друг въпрос вече. Аз и затова исках да го проверя.  :)

Колкото до парите, първо беше Кали, а после бих поспорила доста.  :P Всички пари са по втори, а ако има допълнителни фактори - заеми, банки, вече се гледа 8-ми примерно или други домове за още информация.
Ти защо така смяташ?    

*

sunrain

• 6710
« Отговор #839 -: Януари 04, 2010, 09:19:39 pm »
Марайче, хвана ни въдичката, а?  :P

Еми след като вече изясни ситуацията, както би било коректно, мисля, че ще получиш финансовата подкрепа, която очакваш.  :) И после сподели накратко, за да знаем как се е развила ситуацията.  :)