Аха.... ами като не си сигурна по кой да го определиш, как така разбра кой е неговия трети? Или той винаги се пада отсрещтният на моя 3 дом?
Ами ако си права за интернет познанствата по 11.. значи трябва по него да го отнеса. Гледам, че съфорумничките са писали в други теми, че по 11 се отнасят социалните мрежи...
С Луна в 7-ми ми се струва, че очакваш от него повече от интернет познанство покрай някаква онлайн игра.
Нещо ме съмнява това.. беше ми много интересно да си говоря с него снощи... и се получи доста задушевен разговор.. не беше на тема игра, но не и в този интимен смисъл, който е по 7ми дом. Пък и той ще ми е доста далече... живее в Обединени Арабски Емирства! хахаха
Както и да е, имаше нещо интересно в това ми "нет познанство" ... добавих го в графата приятели, та ще видим дали ще се появи отново..
А че защо би го отнесла по 7ми дом, като не е назован по име? ... ох още ми се губят правилата на тази хорарна астрология. Мирабела, можеш ли да ми препоръчаш какво да прочета по темата за хорари?
Но по-скоро той ще определи кога, твоите инициативи могат да не срещнат неговото одобрение (Луна в сходяща квадратура с Марс).
Това по скоро си мисля, че се отнася за други мои инициативи.. не за комуникацията. Ама ако въобще Марс е неговия управител...