Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170623 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: хорарен въпрос
« Отговор #8600 -: Януари 05, 2012, 12:28:17 am »
Дивия капитализъм кара хората да проявяват някои страни, за които дори не са подозирали, че съществуват.
Много състезателен ми се вижда тоя капитализъм, макар и да не съзирам нищо порочно в конкуренцията.
А и както казват, няма нищо по-мобилизиращо от една криза.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #8601 -: Януари 06, 2012, 09:33:17 pm »
не, не иде реч за конкуренцията
див капитализъм = концлагер

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #8602 -: Януари 06, 2012, 10:00:33 pm »
имам подозрения, че работната атмосфера и трайна неприязън там да спомага за неоправянето, но това е друга тема

Да не кажат после, че само аз привличам негативни колеги и колективи.  :rolleyes:

Прощавай, че се шегувам за твоя сметка, но не се сдържах в името на обективността.  :P И да оздравяваш по-бързо, ейй!  :blink:
И аз съм забелязала, че отношенията в работата са от решаващо
значение за здравето, но пък такива "субекти " като нас сами се
напъхват във филми с разни тао-квадратури  ;D

На Аброуд, съвети няма да давам, че антибиотиците не са лечение,
ама дано и помогнат , да се оправи ( най-добре да си смени работата )
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #8603 -: Януари 06, 2012, 10:06:25 pm »
нямам предвид колектива и колегите, иначе харесвам шегата :blink:

ситуацията е проява на див капитализъм, с постъпателно изостряща се активност, която от дълго време едва удържам, но все още ми се налага :blink:
жалко само, че рефлектира на физическо ниво, което започва да ме притеснява

така бях преди няколко години. не си струва, бягай! здравето е по.ценно. Не чакай да стигнеш до ръба. :blink:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #8604 -: Януари 06, 2012, 10:13:43 pm »

нямам друг избор :-[
кое може да ги замести

по последна снимка - оказа се бронхит и ще си ги пия още поне 3 дни, ако не стане - още 4 или общо 14 дни

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #8605 -: Януари 06, 2012, 10:50:41 pm »

по последна снимка - оказа се бронхит и ще си ги пия още поне 3 дни, ако не стане - още 4 или общо 14 дни
Във всеки супермаркет продават едни бонбонки лукчета с евклипт и с билки
за кашлица - понякога са по-ефективни, пробвай за 60 стотинки  ;)
Естествени минерали и амулети

*

AH

• 2201
« Отговор #8606 -: Януари 07, 2012, 05:46:53 am »
нямам друг избор :-[
кое може да ги замести

при силно влияние на транзитен Сатурн, е добре да се приложат традиционни средства- като компрес с ракия.

Ако нямаме желание за такъв, може нагревки със сешоар. Сешоарът съм го пробвала, в комбинация със стрепсилс  плюс оспен  на едно чуждо място за лекуване на пневмония. Едно време са използвали неща, наречени вендузи:)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8607 -: Януари 18, 2012, 09:23:39 pm »
Да видим какво ще ми отговорите на този въпрос. Какво да направя в близките 6 месеца, за да забогатея?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #8608 -: Януари 19, 2012, 08:15:47 am »
Със сатурн във 2-ри дом май трудно ще забогатееш скоро. Изглежда, че е добре да пишеш- луната и парс фортуна в 3-ти дом. Упр. на 2-ри венера в секстил с упр.на 3-ти дом. Венера е в квадрат с луна в 3-ти - изглежда писането ти е предизвикателство. Твоя упр. меркурий е в-4ти - значи нещо от къщи е добре да работиш. Така си разсъждавам, но може и да греша.

мерк. е в тригон с марс- упр. на 8-ми и се намира в 12-ти - това не знам как би се тълкувало, но определено има значение.
« Последна редакция: Януари 19, 2012, 08:20:26 am от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #8609 -: Януари 19, 2012, 11:38:10 am »
Пускам и аз едно хорарно въпросче  :blink:
"Ще играем ли заедно с момчето от снощи?"
Става въпрос за онлайн игра.

Я да видим сега... Ако правилно го разчитам, него го търся по мой 11 дом (приятели, обръжение, тъй като не съм го назовала по име, защото не знам как се казва.)
Той се намира в мой 12 дом...нещо ми е неясен, в неизвестност. Няма някакви качества, докато аз - Венера съм в мой 11ти (дома в когото търсех него) и в негов 5ти..малко странно.  :unsure: та аз съм екзалтирана и добре поставена.
Ако не се лъжа това се наричаше взаимна рецепция (поправете ме ако греша) - тъй като моя управител е на трон в знака на неговия упр. И неговия е на трон в знака на моя. В разходящ секстил са. Съдейки по взаимната рецепция - и двамата трябва да имаме еднакво силен интерес един към друг. (не става въпрос за романтични отношения)
Луната е в разходящ квадрат с моя упр. ... :unsure:
Последния аспект а на Луната е секстил със Сатурн. Като имаме впредвид, че освен втори сигнификатор, на мен Луната ми е и управител на 3ти дом. А Сатурн е управител на негов 3ти. Тоест със сигурност ще комуникираме отново. Значи..отново ще го срещна в играта  :blink: Няма да ми избяга!

Интересно, че преди това Луната ще направи съвпад със северен възел, какво ли значи това...  :unsure:
Оххх... май обърках това с третия дом.. В случай, че него го търся по мой 11... как да намеря негов трети? трети от 11 нататък ли? Тоест се явява моя първи с упр. Венера?
« Последна редакция: Януари 19, 2012, 11:54:44 am от Freya »

« Отговор #8610 -: Януари 19, 2012, 01:06:34 pm »
Не си го назовала по име, защото не знаеш как се казва, но е по-важно ти как (като какъв) го приемаш. Щом не му знаеш името, не знам дали се пада в графата "приятели". Можеш да го поставиш по 3-ти дом - познати (макар че 11-тият дом е домът на интернет познанствата, ако не греша).

Луната е в 7-ми дом и управлява 3-ти. Венера (У1) е в 11-ти. Наистина не знам по кой дом да го поставя. С Луна в 7-ми ми се струва, че очакваш от него повече от интернет познанство покрай някаква онлайн игра. Пък и ако избера за него 7-мия ти дом, неговият управител Марс попада в твой 5-ти... мммм, напрегната игра се заформя между вас - опозиция между управителите ви по оста 5/11 дом. Между управителите на 3-тите ви домове има сходящ секстил - би трявало да продължите комуникацията си. Но по-скоро той ще определи кога, твоите инициативи могат да не срещнат неговото одобрение (Луна в сходяща квадратура с Марс).

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #8611 -: Януари 19, 2012, 01:48:41 pm »
Аха.... ами като не си сигурна по кой да го определиш, как така разбра кой е неговия трети? Или той винаги се пада отсрещтният на моя 3 дом?
Ами ако си права за интернет познанствата по 11.. значи трябва по него да го отнеса. Гледам, че съфорумничките са писали в други теми, че по 11 се отнасят социалните мрежи...
Цитат
С Луна в 7-ми ми се струва, че очакваш от него повече от интернет познанство покрай някаква онлайн игра.
Нещо ме съмнява това..  беше ми много интересно да си говоря с него снощи... и се получи доста задушевен разговор.. не беше на тема игра, но не и в този интимен смисъл, който е по 7ми дом. Пък и той ще ми е доста далече... живее в Обединени Арабски Емирства! хахаха
Както и да е, имаше нещо интересно в това ми "нет познанство" ... добавих го в графата приятели, та ще видим дали ще се появи отново..
А че защо би го отнесла по 7ми дом, като не е назован по име? ... ох още ми се губят правилата на тази хорарна астрология. Мирабела, можеш ли да ми препоръчаш какво да прочета по темата за хорари?
Цитат
Но по-скоро той ще определи кога, твоите инициативи могат да не срещнат неговото одобрение (Луна в сходяща квадратура с Марс).
Това по скоро си мисля, че се отнася за други мои инициативи.. не за комуникацията. Ама ако въобще Марс е неговия управител... :-\

« Отговор #8612 -: Януари 19, 2012, 01:56:55 pm »
Отнесох го по 7-ми дом, защото Луната се намира там. Казваш, че живее в UAE. Значи можем да го наречем Лорънс Арабски и ето, вече е назован по име. ;) Шегувам се.

Ако държиш да е по 11-тия ти дом, той се управлява от Юпитер. Аспектите между Венера и Юпитер и между Луната (твой У3) и Венера (негов У3) са разходящи, което не е добра предпоставка за предстояща комуникация. Но както ти спомена, има взаимна рецепция между Венера и Юпитер и смесена между Луната и Юпитер. Явно проявявате взаимен интерес един към друг.

Малко линкове с литература - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.msg219072.html#msg219072 (някои вече са свалени от сървърите).

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #8613 -: Януари 19, 2012, 02:08:26 pm »
Аха, дори не забелязах рецепцията между Луна и Юпитер....
Благодаря за линковете и помощта!  :blink:

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #8614 -: Януари 22, 2012, 08:09:37 pm »
 Имам една молба, може ли някой да ми каже, как да определя господаря на дома, при положение, че върха на дома е между рак и лъв?  :unsure:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8615 -: Януари 22, 2012, 08:14:31 pm »
Имам една молба, може ли някой да ми каже, как да определя господаря на дома, при положение, че върха на дома е между рак и лъв?  :unsure:

Ами виж, кой господар ти харесва повече и си избери домова система, дето ще ти отрази желанието ;D.
Или направи като Анабел - разгледай го като дом=знак, да видиш какво ще излезе.
Но ако сме сигурни в домовата система се взима управителят на куспидата, дори да е в 29 и 59 градуса. И отчитаме, че точно там ще има промяна и нестабилност в ситуацията и търсим повече от обичайното аргументи за едно или друго решение.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #8616 -: Януари 22, 2012, 08:21:55 pm »
 Ако взема това което ми харесва  ;D ще се окаже, че аз и човека за който питам сме с еднакъв господар  :-\
И тогава какво следва ? Съжалявам, че сигурно питам за неща които са писани нейде но не ги намирам  :-[

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8617 -: Януари 22, 2012, 08:25:27 pm »
Ами зависи кой ви е господарят и кого от вас харесва повече :P. Но Стела обича такива ситуации и казва, че работата при тях е "и вълкът сит, и агнето цяло".
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #8618 -: Януари 22, 2012, 08:29:57 pm »
 Меркурий е и мисля, че и двамата ни харесва  ;D
Въпреки, че картата е работеща, въпроса ще си го отнеса към, ще поживеем, ще видим.
Благодаря ти Diyana  :58:

*

Stella

• 7765
« Отговор #8619 -: Януари 22, 2012, 08:36:06 pm »
Ако взема това което ми харесва  ;D ще се окаже, че аз и човека за който питам сме с еднакъв господар  :-\
И тогава какво следва ? Съжалявам, че сигурно питам за неща които са писани нейде но не ги намирам  :-[

Да, да, проверено е! Няма "празно". Ако и двамата се управляват от една и съща планета, значи имат взаимен интерес и ситуацията ще се развие в полза и на двете страни.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥