Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163270 Прегледи
*

abroad

Re:хорарен въпрос
« Отговор #2420 -: Април 29, 2010, 10:16:51 am »

възможно ли е да го идеализираш??

Оу ;D, съвсем не

*

abroad

« Отговор #2421 -: Април 29, 2010, 10:23:15 am »
Нептун точен съвпад АС, четири планети в 1ви дом в Стрелец, три от които лични ;D ;D в опозиця на Сатурн ;D

*

abroad

« Отговор #2422 -: Април 29, 2010, 10:32:12 am »
неговите, бе ;D
мале, този ретро Меркурий
аз съм нещастен Козирог ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2423 -: Април 29, 2010, 10:36:23 am »
Ааа ама не е от ретро Меркурий.... :P Вижън.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #2424 -: Април 29, 2010, 11:06:33 am »
младежа със сатурн в близнаци ше ми е наборче някъде :) значи в стрелец слънце, венера и луна ли да го разбирам, в първи дом..юпитер и той там, нептун на асц. а сатурна се явява в седми дом тогава..двоен стрелец и задкулисни игри??..със слънце в първи дом, извинявай, ама си държа на първосигналността.. :P :P добре че е сатурна да го възпира, че щеше да опраши цялата вселена.. ;D

не точно ;D
ма няма значение

*

Nebesna

« Отговор #2425 -: Април 29, 2010, 01:50:10 pm »
Шъ умиргам вече с този ретро Меркурий. Споменах, че детенце има изпит на 28.04.2010г. точно по пълнолуние и при ретро Меркурий. Меркурий и управлява слънчевия знак и асцендента, поради което е изключително важен в нейния хороскоп. Знаем, че ретроградието на Меркурий е много неблагоприятно за полагане на изпити, още повече при пълнолуние. Тя се явява за N-ти път на този изпит и казва, че накрая взело да и се гади, докато чакала въпросите. Изпитът беше вчера, а резултатът щеше да стане известен днес на обяд. Снощи зададох хорарен въпрос: "Ще скъсат ли дъщеря ми на изпита?"

Ако искате да се упражнявате, моля заповядайте. Според мен отговорът беше "НЕ"

*

Nebesna

« Отговор #2426 -: Април 29, 2010, 02:00:40 pm »
Добре, явно няма желаещи по това време на деня, а и аз нямам търпение да се похваля. Взела е изпита..Такъв товар ни падна от гърдите...че иначе трябваше да повтаря годината само заради един-единствен изпит от предната година.

Като се случат такива на пръв поглед невероятни неща (като да си вземеш изпита по пълнолуДие и по ретро Меркурий), започвам да си възвръщам вярата в Господ.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2427 -: Април 29, 2010, 02:01:29 pm »
Абе голям си бързак напоследък.  :blink: Тъкмо щях да пиша.

*

Nebesna

« Отговор #2428 -: Април 29, 2010, 02:02:09 pm »

Нищо, миличка, напиши. Аз няма да давам астрологични обосновки. ти го направи.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2429 -: Април 29, 2010, 02:04:27 pm »
 ;D... На първо време щях да напиша, че в картата се вижда ти се притесняваш за нея, но то отминава, тъй като Луна квадрат с Марс, управител на 5-ти дом се разпада. Ама понеже нямам време и щях на порцийки, но нищо. И нета днес е много бавен.
Радвам се, че го е взела! 

*

abroad

« Отговор #2430 -: Април 29, 2010, 02:07:13 pm »

Да взема и аз като други съфорумки да мрънкам, че само Скарлет ми обърна внимание и то завоалирано:P :P

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2431 -: Април 29, 2010, 02:08:11 pm »
Отговорът и според мен е "НЕ". 5 дом и Марс управляват дъщеря ти / и теб като кверент/, а Марс е връх на таоквадрат със Слънцето, Луната и ретро Мерка, който пък от своя страна се свързва с повтаряемостта на изпита и управля нейния 4 дом - края на нещата и нейния 6 дом. Венера управлява 2,3 и 7 домове, диспозитор е на Слънцето и е във взаимна рецепция с Мерка, което също е благоприятно. Венера прави квинтил с управителя на нейния 9 дом в Стрелец - Юритер и сходящ секстил с Марс.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2432 -: Април 29, 2010, 02:10:19 pm »

Да взема и аз като други съфорумки да мрънкам, че само Скарлет ми обърна внимание и то завоалирано:P :P

Довечера.  ;D

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #2433 -: Април 29, 2010, 02:19:26 pm »
момичета съвсем нова съм във форума,не знам къде да пиша,в момента съм в голямо затруднение имам нужда от помощ,дали някой може да ми отговори на хорарен въпрос

*

Nebesna

« Отговор #2434 -: Април 29, 2010, 02:24:21 pm »
Отговорът и според мен е "НЕ". 5 дом и Марс управляват дъщеря ти / и теб като кверент/, а Марс е връх на таоквадрат със Слънцето, Луната и ретро Мерка, който пък от своя страна се свързва с повтаряемостта на изпита и управля нейния 4 дом - края на нещата и нейния 6 дом. Венера управлява 2,3 и 7 домове, диспозитор е на Слънцето и е във взаимна рецепция с Мерка, което също е благоприятно. Венера прави квинтил с управителя на нейния 9 дом в Стрелец - Юритер и сходящ секстил с Марс.

Браво, Скарлет! толкова много елементи нямаше да забележа. Имаш набито око и много си пунктуална. Аз карам по бързата процедура. Верно, май съм станала голям бързак. Ама нали сега кардиналките са на мода - времето е тяхно, поне през следващите 2,5 години те ще бъдат най-вървежни. :wink2:

*

abroad

« Отговор #2435 -: Април 29, 2010, 02:26:30 pm »
момичета съвсем нова съм във форума,не знам къде да пиша,в момента съм в голямо затруднение имам нужда от помощ,дали някой може да ми отговори на хорарен въпрос

давай ;D

*

Nebesna

« Отговор #2436 -: Април 29, 2010, 02:28:49 pm »

Задай си въпроса, а който има време и възможности, ще ти отговори. Трябва да зададеш конкретен въпрос, на който да може да се отговори на първо време с "да" или "не". да посочиш точен час на задаване на въпроса и мястото на задаване на въпроса. Ако питаш за друг човек, може да го назовеш по име, като името не се поменава, а се замества с г-н или г-жа "Х" или да посочиш в какви отношения сте (приятел, родител, началник, подчинен и т.н.). Надявам се да съм ти обяснила разбираемо.

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #2437 -: Април 29, 2010, 02:31:58 pm »
ще се продаде ли помещението 15,17 м.м.пловдив

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2438 -: Април 29, 2010, 02:40:15 pm »
Браво, Скарлет! толкова много елементи нямаше да забележа. Имаш набито око и много си пунктуална. Аз карам по бързата процедура. Верно, май съм станала голям бързак. Ама нали сега кардиналките са на мода - времето е тяхно, поне през следващите 2,5 години те ще бъдат най-вървежни. :wink2:

Тази година имам много интересни соларни, прогресивни и дирекционни аспекти. Наталния ми Нептун беше в точен съвпад с Луната от Пълнолунието вчера. А Нептун по принцип си е в съвпад с окултната звезда Акрукс. Имам чувството, че са ми се отворили всички "очи".  ;D Но започвам да се уморявам, защото пиша нещо много важно и трудоемко, а успоредно с това пиша и тук, върша и друга работа с клиенти. Обществената не я броя. А трябва да си пестя силите, че транзитния Юпитер ми квадратира наталния /а ми управлява 6 дом/.

*

abroad

« Отговор #2439 -: Април 29, 2010, 02:44:03 pm »
Ама нали сега кардиналките са на мода - времето е тяхно, поне през следващите 2,5 години те ще бъдат най-вървежни. :wink2:

Ха-ха-ха.
Това беше смях през сълзи :-X
Извинявам се за офф