Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164539 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5440 -: Септември 12, 2010, 09:10:45 pm »
А, тъй.  ;D То завъртане не, но ако Синухе е на друго място по-далеч от Марая като пита за нейното коте, трудно би могло да се опише в конкретика мястото. Иначе сигнификаторите си остават, той е Асц пак, доколкото разбирам от негово име е построена картата, не той пита за теб, но наистина може да настане объркване в случая.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #5441 -: Септември 12, 2010, 09:12:06 pm »
Ааа не не не. НИщо няма да въртя. Марая е пуснала картата и е задала въпроса от  1-во лице ед. число   :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5442 -: Септември 12, 2010, 09:17:52 pm »
Ааа не не не. НИщо няма да въртя. Марая е пуснала картата и е задала въпроса от  1-во лице ед. число   :blink:

Права си Аурора , това е часа на въпроса , Синухе го зададе със свой думи и построй картата , но принципно той е такъв- къде е Марая!

По въпроса с нептун  :-[ :-[ има малка подробност -котката носи женско име , а е котарак ;D , беше късно , вече един месец беше свикнала на това име ,измислено от децата ми...., ;D
Но принципно Синухе подсказва в момента ,че котката ми не е по 1-ви дом,,,,знам ли какво да мисля.
Това е първия въпрос ,който задавам за нея....

А въпроса е зададен в 1-во лице ед.число-приемето го  от мен , но инициативата за хорара е на Дъщеря ми и Синухе....
Така ,че търсете нептуна.... :blink:
« Последна редакция: Септември 12, 2010, 09:22:57 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5443 -: Септември 12, 2010, 09:19:27 pm »
Но принципно Синухе подсказва в момента ,че котката ми не е по 1-ви дом,,,,знам ли какво да мисля.
Загубените животни са по 6ти.  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5444 -: Септември 12, 2010, 09:20:07 pm »
Че кой я гледа по първи, тя е по 6 и Луната за животните винаги.

Хич не искам да го отразявам Нептун ;D, но днес му обърнах внимание като първо гледах къде е Фортуната, тя също казват, че има отношение при намирането и положението на загубеното. Та тя е в 9 дом на котката. Управителят на дома е Юпитер и той вътре. Вече се наложи да видя какво има още там и се е настанил Уран, във взаимна рецепция с Нептун - тогава стигнах до него и все още не разбирам какво му е значението. Защото тогава има връзка между 9 и 8 дом, вероятно е скрита някъде в близост или в такава сграда, дето те питах, чудно ми е това, не мога да си го тълкувам към момента добре. Има още нещо, което пропускам...А на питащия Луната също се пада в 9 дом. И в движението си тя ще направи аспект към Юпитер и Фортуна там, че и Уран след като го включих в схемата. Няма как да подминем в такъв случай и квадрата с Нептун, а те са във взаимовръзка с Уран, както стана ясно.     
« Последна редакция: Септември 12, 2010, 09:30:40 pm от sunrain »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #5445 -: Септември 12, 2010, 09:27:10 pm »
Ааа не не не. НИщо няма да въртя. Марая е пуснала картата и е задала въпроса от  1-во лице ед. число   :blink:

Да, ама въпросът е зададен от Синухе - как ще определиш " КЪДЕ Е МАРАЯ ? " ( котката  де )
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #5446 -: Септември 12, 2010, 09:27:50 pm »
Че кой я гледа по първи, тя е по 6 и Луната за животните винаги.

Всъщност НЕ ЗНАМ  , май  Моон Лейди наистина е направила опит за психоанализа на хорара :blink:.
Не мислите ли , че нептун в 1-ви дава информация за това , колко съм объркана и не съм на ясно къде е котарака?
 :-\ :lol:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5447 -: Септември 12, 2010, 09:36:09 pm »
Не мислите ли , че нептун в 1-ви дава информация за това , колко съм объркана и не съм на ясно къде е котарака?

Не, показва Синухе. Той пита. А може би той е свързан емоционално с нея. Уран в 2 дом в рецепция с Нептун в 1, Сатурн в 8 дом.

« Отговор #5448 -: Септември 12, 2010, 09:37:05 pm »

Да, ама въпросът е зададен от Синухе - как ще определиш " КЪДЕ Е МАРАЯ ? " ( котката  де )

Ако Синухе пита за МАрая ето така - приемам, че е тя е негов 7ми и котката е производен 6ти от 7ми т.е. Козирог  ;)
Но НЕ Е зададен така въпроса. Няма значение кой й е дал идея да пита. Тя пита от свое име и итака е правилон.
Щеше да бъде много странно, ако беше посторила въпроса така - Синухе пита къде ми е котката, нали  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #5449 -: Септември 12, 2010, 10:20:53 pm »

Ако Синухе пита за МАрая ето така - приемам, че е тя е негов 7ми и котката е производен 6ти от 7ми т.е. Козирог  ;)
Но НЕ Е зададен така въпроса. Няма значение кой й е дал идея да пита. Тя пита от свое име и итака е правилон. Щеше да бъде много странно, ако беше посторила въпроса така - Синухе пита къде ми е котката, нали  ;D

Точно така! :clap:
А нептуна , просто провокирах психо терзанията по хорара ;D ;D , макар ,че въобще не ми е до това - уранянката я няма още :'( :'( :'(.....

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #5450 -: Септември 12, 2010, 10:55:45 pm »
Абе не е точно така, ама щом така ви харесва  ;D

P.S.
Защото Марая не е по 7-дом, ако Синухе задава въпроса

*

Марая

• 28287
« Отговор #5451 -: Септември 13, 2010, 12:28:27 am »
Абе не е точно така, ама щом така ви харесва  ;D

P.S.
Защото Марая не е по 7-дом, ако Синухе задава въпроса

Както и да е! :blink:
Децата ми се скапват от рев :angry: :angry: :angry: :angry: , как мислиш ти , ще се върне ли и кога?
Защото АЗ само знам , че ще се върне , но не знам кога? :(

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #5452 -: Септември 13, 2010, 12:44:17 am »
Тъй като картата е доста заблуждаваща , ако ползваме
естествения/ мунданния управител на 6-дом ( Дева и Меркурий )
при ретрограден Мерк ще мине време, но има вероятност да се върне.

Изнесете на двора някакви познати играчки, ако има такива,
панерчето за спане или нещо друго ,с  което е свикнала

*

Марая

• 28287
« Отговор #5453 -: Септември 13, 2010, 12:46:33 am »
Тъй като картата е доста заблуждаваща , ако ползваме
естествения/ мунданния управител на 6-дом ( Дева и Меркурий )
при ретрограден Мерк ще мине време, но има вероятност да се върне.

Изнесете на двора някакви познати играчки, ако има такива,
панерчето за спане или нещо друго ,с  което е свикнала

Мерси , много - всичко е на двора , но храна...
А за съжаление , няма панерче за спане , спи в краката на сина ми... :'( :'( :'(

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #5454 -: Септември 13, 2010, 12:51:58 am »
Ако е имала купичка за храна - изнесете я и сложете от сухите
храни вътре - и гледайте дали някой идва да яде

( още в началото е трябвало да я подмамите с купичка с храна )

*

Марая

• 28287
« Отговор #5455 -: Септември 13, 2010, 12:58:33 am »
Ако е имала купичка за храна - изнесете я и сложете от сухите
храни вътре - и гледайте дали някой идва да яде

( още в началото е трябвало да я подмамите с купичка с храна )

:wub: Мерси , направихме всичко...,чакаме я ,страшна уранянка е! Така заради другия ново стъкло на АУДИ купувах....
Но на едната ми щерка Уран и е на к6 и понеже отбира повече от необходимото от астрология в момента сме в стрес.
А котката Марая е любимка , а на мен кръсница....оффф ,хич не ми е лесно.... :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #5456 -: Септември 13, 2010, 02:27:34 am »
Аурора , Съни , а това , че луната ще застане в/у МЦ , не може ли да се тълкува , че ще излезе на *светло* :-[... , въобще ще се появи от някъде? :unsure:
Висиме и я чакаме и гледам хорара , заради тея диви животни ще взема да науча хорара :41: :33: , мамка му и прасе....
Много ги обичам котките , ама са големи беляджии. :(

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5457 -: Септември 13, 2010, 10:15:43 am »
Белика, ако гледаме планетите само от септенера, както правят някои, то отговорът е положителен-ще мине гладко пътуването,ама аз гледам всичко и тогава картата няма да е радикална
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5458 -: Септември 13, 2010, 10:23:53 am »
Белика, ако гледаме планетите само от септенера, както правят някои, то отговорът е положителен-ще мине гладко пътуването,ама аз гледам всичко и тогава картата няма да е радикална

Защо да не е радикална картата ако се включи Нептун?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5459 -: Септември 13, 2010, 10:29:15 am »
Аууууу,Дианче, права си....къде спя и аз...точно така, радикална е. Питаме дали ще мине гладко пътуването и отговорът е Да, при всички положения
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека