Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164856 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5520 -: Септември 14, 2010, 09:40:42 pm »
Да ви кажа ли отговора или още някой ще опита?  :blink:

« Отговор #5521 -: Септември 14, 2010, 09:47:14 pm »
Ласт Кис, като дадеш отговора, щото нали е интересен и предполагам, че са се видели  ;D ;D ;D Моля те ,кажи дали въпроса е зададен пост-фактум  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #5522 -: Септември 14, 2010, 09:50:33 pm »
Ласт Кис, като дадеш отговора, щото нали е интересен и предполагам, че са се видели  ;D ;D ;D Моля те ,кажи дали въпроса е зададен пост-фактум  :-[

Не е пост-фактум  ;)

*

nerealna

« Отговор #5523 -: Септември 14, 2010, 09:52:37 pm »
Друг пример - дъщеря ми си взема успешно изпита по пълнолуние и при ретрограден Меркурий. Така че, не се обезсърчавай.

не знам за пълнолунието, но на ретро меркурий изпити се вземат най лесно :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5524 -: Септември 14, 2010, 09:53:17 pm »
Според мен напразно се е притеснявала и са се видели.  :blink: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #5525 -: Септември 14, 2010, 10:02:07 pm »
Добре,ще ви кажа отговора - да,видяли са се снощи или тази сутрин (не съм сигурна точно),което може да се дължи на секстила Луна/Уран  :blink:

« Отговор #5526 -: Септември 14, 2010, 10:03:33 pm »
Друг пример - дъщеря ми си взема успешно изпита по пълнолуние и при ретрограден Меркурий. Така че, не се обезсърчавай.

Потвърждавам.По време на ретрограден Меркурий тази година взех седем изпита без проблем.

« Отговор #5527 -: Септември 14, 2010, 10:11:07 pm »
Добре,ще ви кажа отговора - да,видяли са се снощи или тази сутрин (не съм сигурна точно),което може да се дължи на секстила Луна/Уран  :blink:

Едва ли е заради това, защото Уран е ретрограден и еправлява 4ти - не мисля, че има нещо общо с въпроса :unsure:

А и сега видях, че хорара е правен преди месец  :-\ :-\ :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5528 -: Септември 14, 2010, 10:12:34 pm »

Потвърждавам.По време на ретрограден Меркурий тази година взех седем изпита без проблем.

А какъв ти е в натала Лина-Ре? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5529 -: Септември 14, 2010, 10:13:59 pm »
Добре,ще ви кажа отговора - да,видяли са се снощи или тази сутрин (не съм сигурна точно),което може да се дължи на секстила Луна/Уран  :blink:

Едва ли е заради това, защото Уран е ретрограден и еправлява 4ти - не мисля, че има нещо общо с въпроса :unsure:

А и сега видях, че хорара е правен преди месец  :-\ :-\ :-\

и да се допълня още веднъж  ;D

Луната е в кардинален знак и това НЕ, означава НЕ в най-близкото бъдеще - часове, дни.

Не, че се оправдавам  ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5530 -: Септември 14, 2010, 10:16:30 pm »
На Да-то и то след месец изобщо не мога да му намеря причината. Чакаме Съни да каже ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #5531 -: Септември 14, 2010, 10:17:20 pm »

Директен  ;) Забелязала съм,че когато Меркурий тръгва ретроградно ме обзема желание за писане.От форума си вадя  статистика за това. :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5532 -: Септември 14, 2010, 10:31:39 pm »

Директен  ;) Забелязала съм,че когато Меркурий тръгва ретроградно ме обзема желание за писане.От форума си вадя  статистика за това. :blink:

Аз така го проработвам ,защото в натала е ретрооо :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5533 -: Септември 15, 2010, 11:46:25 am »
На Да-то и то след месец изобщо не мога да му намеря причината. Чакаме Съни да каже ;D

Аз май видях така зададен въпроса с посочен срок на изпълнение.  :blink:

*

nerealna

« Отговор #5534 -: Септември 15, 2010, 12:01:14 pm »
Здравейте!
Пускам един интересен хорар,чийто отговор се знае вече,но ако има желаещи за да практикуват -ето го!
Въпроса е ''Ще се видим ли с Х. ?''

П.п Хорара не е мой!  :blink:

за този въпрос има някои показатели за "ДА" според мен:

луната - секстил с юпитер /стрелец влиза в първи дом/
          - тригон със сатурн / сигн. на трети дом/
          - секстил с уран /водолей в трети дом/
юпитер съвпад с уран и /то в пети дом /

луната си е където трява - в 3ти ..

а ретро меркурия е показвал забавянето за серщата

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5535 -: Септември 15, 2010, 12:31:29 pm »
До края на знака си Луната не виждам да прави аспекти, освен с Уран, но тъй като аз не го броя приех, че няма място за притеснение при условие, че допускам желанията й и самата нагласа по въпроса за определящи /нещо, което никой не споделя тук, затуй няма значение :P/.

Луната е в знака на Сатурн, който управлява 3 дом - срещите. Сатурн е в добро положение и освен това Луната ще направи първия си аспект с него, след като влезе в другия знак, а се отлепя от Меркуруй - естествен сигнификатор на въпроса, но той е ретрограден и това показва забавянето според мен.

Не на последно място двата сигнификатора на питащата и другия са в съвпад, според мен поне е намек в посока, че нещо се случва между тях, а не е само в главата на единия. 

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5536 -: Септември 15, 2010, 02:15:15 pm »
До края на знака си Луната не виждам да прави аспекти, освен с Уран, но тъй като аз не го броя приех, че няма място за притеснение при условие, че допускам желанията й и самата нагласа по въпроса за определящи /нещо, което никой не споделя тук, затуй няма значение :P/.

Напротив, и аз си мисля същото, че добрите аспекти говорят за положителен развой за питащия, не непременно за отговор Да. Но, Луната без курс я отчетох като нищо няма да  стане - тоест не. ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5537 -: Септември 16, 2010, 10:17:48 am »
Ако има желаещи, ще се радвам да се включат с мнение по хорара. Търси се убиец. Въпроса, който си зададох е:"Къде се е скрил Атанас? Ще го намери ли полицията?"

Атанас е представен от Марс, като У7 и се намира в 1 дом /негов 7-ми/-съуправител на 8 дом и в съвпад с Венера в заточение /управител на Асцендента-аз го приемам като дом на убития, не на мен като питаща/. Марс е и диспозитор на Венера и ясно показва, че става въпрос за убийство /смърт/. Венера управлява и неговия 2 дом/т.е. 8/...не съобщиха причините за убийството, но може и да е свързано с пари. Чух само, че е фалирал и е загубил дома си. Но ипотекиран ли е бил или нещо друго, не разбрах.
 Убивайки бизнесмена, той е отвлякъл млада жена, която е била с него - Венера в 7 дом, в заточение. Луната, като основен сигнификатор на въпроса, също е в заточение в 3 дом /негов 9 дом - надалеч, може би в гората - Козирог, североизточна посока/. Диспозиторът на Луната и Локус Фортуна в 4 дом /негов 10/ на 27 гр.в Козирог - Сатурн, е във Везни - нависоко, хълмисто място....а положението му в 6 дом показва, че е скрит и не се вижда.
 Луната, като диспозитор на Сатурн /мунданен управител на властта и в знака Везни/ и Локус Фортуна, е в сходяща квадратура с него. Положението му не е розово и може да не завърши добре. Луната ще съвпадне след 22 градуса с Локус Фортуна и след 24 гр. - секстил с Юпитер, а Слънцето - след 3 градуса ще направи тригон с Локус Фортуна. Мисля, че от 3 до 24 часа ще го открият. Ще ми бъде интересно да чуя още мнения. Давайте по-смело. Дали ще го хванат? А жената с него? Каквото видите, пишете. Не сме на изпит.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5538 -: Септември 16, 2010, 10:32:24 am »
Или пък ще го търсят и 1 седмица - 1 градус секстил между Луната и Венера? - Марс е в кардинален дом, но е във фиксиран знак. Луната е в кардинален знак, но е в падащ дом... :-\Може да го търсят и повече - около 24 дни - Луната ще направи секстил с Юпитер след 24 градуса.  :-\ Но силно се надявам да го открият до 24 часа, заради кардиналните знаци на Луната, Сатурн и Локус Фортуна.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5539 -: Септември 16, 2010, 11:01:38 am »
Намерих допълнително инфо по случая - след като е отвлякъл младата жена, той я заключил в дома си. Вече е освободена.  :blink:  http://dnes.dir.bg/news.php?id=7094910  След като пука и гума на джипа и го зарязва, няма как да е отишъл твърде далеч. Сигурно се е скрил в гората в някоя стара колиба /Сатурн/, а може и да е в някой изкопан ров, канал, дупка - Плутон.  :-\