Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163629 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6040 -: Октомври 17, 2010, 10:54:14 pm »

Имам силни болки в гърдите при дишане,от вчера кашлям и съм много отпаднала.Дишам като риба на сухо.Децата бяха болни и е възможно да са ме заразили.Все още температура нямам,което ме успокоява.Утре все пак ще ходя да ми чуят гърдите.

Липсата на температура не трябва да те успокоява. Задължително отиди да те чуят, за да си по-спокойна не е лошо да си направиш и рентгенова снимка на белите дробове. Понякога не се чува добре само на слушалка.

« Отговор #6041 -: Октомври 17, 2010, 10:57:09 pm »

Имам силни болки в гърдите при дишане,от вчера кашлям и съм много отпаднала.Дишам като риба на сухо.Децата бяха болни и е възможно да са ме заразили.Все още температура нямам,което ме успокоява.Утре все пак ще ходя да ми чуят гърдите.

Липсата на температура не трябва да те успокоява. Задължително отиди да те чуят, за да си по-спокойна не е лошо да си направиш и рентгенова снимка на белите дробове. Понякога не се чува добре само на слушалка.
Благодаря Скарлет,непременно ще отида.

*

nerealna

« Отговор #6042 -: Октомври 18, 2010, 12:30:47 am »
с един приятел пуснахме тото /заедно с едни числа/ и реших да задам въпроса "ще спечели ли фиша нещо голямо?"   :blink: ... като си мислех за 6-ца най вече  :blink:

ето картата

Този фиш нищо не спечели  ;D

« Отговор #6043 -: Октомври 18, 2010, 12:36:41 am »
Жалко. :(
Кой дом гледате за печалба от тото? Приход от хазарт би трябвало да е 2-ри от 5-ти, т.е. 6-ти. Но фишът е пуснат от 2-ма души заедно, не само от питащата. Има ли значение това? :-[

*

nerealna

« Отговор #6044 -: Октомври 18, 2010, 12:39:25 am »
по принцип за игри, хазарт лотарии гледам 5ти дом, но пък така съм задала въпроса, че се заблудих и пак гледах 1ви- аз и 5ти- лотарията..а може би е трябвало да гледам 3ти от 5ти. предполагам че фиша е по 3ти като вид документ ..по меркурий ..не знам

трябваше да задам въпроса - ще спечеля ли от тотото ...

а затова че е пуснат с партньор, гледах и сигнификатора на 7ми

« Отговор #6045 -: Октомври 18, 2010, 12:42:47 am »
Според мен трябва да има положителна връзка между У1ви, У5ти и У8ми.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

nerealna

« Отговор #6046 -: Октомври 18, 2010, 12:45:38 am »
Според мен трябва да има положителна връзка между У1ви, У5ти и У8ми.

да..и аз така мисля.  и в моя въпрос имаше връзка м/у тези домове, но  беше зададен по новолуние ...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6047 -: Октомври 18, 2010, 03:23:56 am »
По Жиномовия хорар отговора го виждам „не”.  ;D
Не са налице почти никакви доводи за обратното.

Започвам със сигнификаторите.

Жином е по 7-ми дом – Марс в същия дом, в Скорпион. Работи за себе си.

Следващият – на въпроса, е Луната. Луната се намира на К5 обаче!

Ето защо Кох ми куца като система, макар че и в карта по Кох /сверих/ тя е на няколко градуса от куспида и това вече си е влияние към следващия дом. Луната е във Водолей.
Тоест той създава продукти чрез средствата на технологиите, според мен става дума за креативност, свързана с компютри и интернет.  
Да, Водолей е и намек за астрология, ето защо би било трудно тук да отсеем конкретно същината на неговата работа. За да е астролог ни трябват още потвърждения по хорара, търсим връзка в отминалите аспекти.  

Посочените в цитата предстоят да се случат.  ;)
Но и по име да е наречен, Марс като управител на 7 дом е на трон по знак, в знака Скорпион и в тригон с Юпитер и Уран на к6 негов дом.  И Луната като У10 като броиш от 7 дом е в 4 във Водолей - знак, свързан с компютри, интернет и астрология.
СКарлет много хубаво е обяснила и нейния вариант с тълкуване през 7ми дом.

Луната по пътя си е направила два аспекта – квадрат с Венера, тригон със Сатурн.

Венера е в 1 дом на Жином, Сатурн в 12. Венера управлява вписания в 12 дом Везни, а Сатурн – 4-я му дом. Работа, която върши от дома. Възможни са и контакти с чужбина покрай нея.

Бих се съгласила с мнението на Мирабела, че може да има известни познания в областта на астрологията, но не и това да му е практически заниманието.

Парите на Жином – 2 дом, Юпитер е в 6 дом, сам си ги изкарва, както сочат и другите фактори. Той е и У3 – комуникации, посредничество, вероятно и даващо възможност на другите за общуване по между си, защото това все пак е Юпитер /относно широтата на този род дейност по 3 дом/.  

До тук спирам, че да му уважим личния живот. :P Между другото и по 10 дом да го отнесем не се разминават особено нещата.  

« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 03:29:16 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #6048 -: Октомври 18, 2010, 10:59:48 pm »
Включвам се да кажа,че ходих на доктор.Не съм с пневмония,на крачка от нея.Антибиотик ,витамини и ще се оправя.След пет дена на проверка.Благодаря на всички,които се включиха.
 :58:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6049 -: Октомври 19, 2010, 12:40:38 am »
Включвам се да кажа,че ходих на доктор.Не съм с пневмония,на крачка от нея.Антибиотик ,витамини и ще се оправя.След пет дена на проверка.Благодаря на всички,които се включиха.
 :58:

Радвам се за теб!
Дано скоро да се оправиш!
Мащерка имаш ли?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #6050 -: Октомври 19, 2010, 12:48:33 am »
До тук спирам, че да му уважим личния живот. :P

Не ви е срам, рекетьори такива.  :41:

*

Vision

• 3523
« Отговор #6051 -: Октомври 19, 2010, 01:22:55 am »

ох, каква си кипра!! :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6052 -: Октомври 19, 2010, 02:08:23 am »

:57: :85: :86: :93:

« Отговор #6053 -: Октомври 22, 2010, 12:46:43 am »
Здравейте, нуждая се от помощ по този хорар! "Ще подменят ли ел. ми уред?"
Мисля, че отг. ще е отрицателен, но вие какво мислите? Ако уреда е по 7 дом - Скорпион, У9 - Плутон, Луна в 12 дом кв. Плутон...
Благодаря!
« Последна редакция: Октомври 22, 2010, 01:08:53 am от romantica »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6054 -: Октомври 22, 2010, 12:53:43 am »
Вчера една позната, голяма фенка на "Левски" се молеше Бог да е българин и днес "Левски" да победи в мача с Лил. И аз зададох въпроса: Ще победи ли утре "Левски"? Часът е 13,38, дата 20.10.2010, София. Ето и картата. Нашите се представени от 7 дом и Луната, която е в 9 дом - заминават за Франция, ще бъдат гости. Тяхната игра е в 11 дом - като 5 от 7. Луната е "без курс", в разходящ тригон с Марс - У5 дом /с добра физическа подготовка/ и с Юпитер - У6 /работили са добре/. Луната в Риби не е най-добрата за евентуални победители, но пък Марс е на трон по знак на куспидата на техния 11 дом, в сходящ квадрат с Нептун. Венера е в заточение и ретро, управляваща техния 10 дом /4 дом в картата/. Не сме с добър имидж като играчи, вероятно няма и да победим, но със сигурност ще се опитат да се представят добре и може да има изненади. При французите пък е обратно - Сатурн е добре поставен по знак /представящ французите, Марс управлява техния 10 дом - с добър имидж, но Венера управляваща техния 5 дом - играта им, вероятно няма да е на очакваното ниво и може да се изложат, заради падналата, утрепана и ретро Венера. Много е възможно и съдийството да им помогне - Марс съуправлява 10 дом и Сатурн е в 9 във Везни. Локус Фортуна е в Близнаци, в 5 дом на французите - вероятно ще заложат на бързина. В крайна сметка, по-голяма вероятност има да победят французите или в най-добрия вариант да завършат наравно /дай Боже/.  Някакво друго мнение дали има? Да сверим часовниците.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6055 -: Октомври 22, 2010, 12:56:38 am »
Мисля, че отг. ще е отрицателен, но вие какво мислите?

Благодаря!

Мисля , че отговора е ДА.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #6056 -: Октомври 22, 2010, 12:57:04 am »
Романтика, Така както си задала въпроса мога само да се досетя,
че са ти изгоряли от токов удар   :-\ ( много съжалявам )
Ако се отнася за това, едва ли ще ги " ПОДМЕНЯТ"
защото се изплаща компенсация след оценка на щетите.
Естествени минерали и амулети

« Отговор #6057 -: Октомври 22, 2010, 01:13:39 am »
Мисля, че отг. ще е отрицателен, но вие какво мислите?

Благодаря!

Мисля , че отговора е ДА.... :blink:
Луната е в 12-ти дом, а Венера е в падение по знак - тези са негативните предпоставки. Положителните са:
Другите са 7-ми дом - Марс, Плутон, електрическият уред е по Уран. Имаме апликиращ тригон между Марс и Уран. Ти си Венера и Луната, уредите като собственост би трябвало да са 2-ри дом - Меркурий - имаме апликиращ аспек Венера-Меркурий. На Луната й предстои секстил с Нептун - да не ти дадат пак дефектен внимавай само, а после опозиция със Слънцето (У5) - може да не ти хареса новият уред?
Но мисля, че отговорът е Да.

« Отговор #6058 -: Октомври 22, 2010, 01:15:52 am »
Понеже темата за спортните прогнози интересува (интересуваше) и други потребители, д-р Хаус например, давам един интересен линк, който намерих наскоро - http://www.astrosport07.webs.com/.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6059 -: Октомври 22, 2010, 01:23:14 am »
Романтика, уредът не е ли по 6 дом?