Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170285 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7600 -: Април 10, 2011, 05:22:29 am »
Аурорче, с таз Луна без курс какви хорари да гледаме, бе чадо?

Да, отчетох я  :rolleyes:, но ММ и ДжМ казват, че ако Луната не е замесена като сигнификатор може да не я вземаме предвид  :-[  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7601 -: Април 10, 2011, 05:38:13 am »
Аурорче, с таз Луна без курс какви хорари да гледаме, бе чадо?

Да, отчетох я  :rolleyes:, но ММ и ДжМ казват, че ако Луната не е замесена като сигнификатор може да не я вземаме предвид  :-[ ;D

Аспектите и. В случая няма такива. Аз така го разбирам.
В твоя случай Луна без курс показва, че няма да има промяна, ще си останеш с този адвокат. Или, че даже и да си смениш адвоката, пак няма да има промяна. Луна без курс показва оставане в същото положение. Аз така го тълкувам, но ти вземи и други мнения предвид и тогава прецени.
« Последна редакция: Април 10, 2011, 05:47:49 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7602 -: Април 10, 2011, 05:45:38 am »
Този хорар е наистина сложен!  :wub: :wub: :wub:

Хич нищо си му няма. Остави ги адвокатите. Себе си гледай. Тук правилото за аксиденталностите не важи. В Овен не си цъфнала и вързала, ретро си, в dead end си - в осми дом, в казими, при  това от У12. Тоест, невидима си. С Луна без курс. Още какво ти трябва, за да ти светне лампата - не прави нищо! Адвокатът ти не е съвсем таферен, някакъв надувко е, с голямо име и скъпоплатен, но се намира в знака на заточението ти, от друга страна изглежда, че е силно посветен на идеята да се договори с противниковата страна и най-после да приключи случая - Венера е в знака на Юпитер - У4 и У7. И единственият аспект, който му предстои е с Парса. В момента нито имаш силата, нито имаш подходящата външна подкрепа, за да правиш каквото и да било. Чакай! Развръзката ще дойде сама при теб - ще ти бие телеграма  ;D - Парса е в трети дом.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7603 -: Април 10, 2011, 05:50:39 am »

Диде, според мен съдът е по 9-ти, а противниковият адвокат е по 7-ми дом, където са и откритите врагове.  :-[

Ако гледаме процес - аз съм първи дом, моя адвокат - втори, противникът - седми, а неговият адвокат - осми. Съдът/съдията - десети дом - върховната инстанция. Присъдата - четвърти дом - краят на нещата. Ако си е просто кой-кого в това дело - аз и адвокатът ми сме първи дом, те и адвокатът им - седми дом, моите свидетели/доказателства - втори дом, техните - осми, а нататък - както по-горе.

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7604 -: Април 10, 2011, 06:04:49 am »
Отново юридически хорар  ;D Ретро Мерка ми е движи в 9ти дом  ;D

Ама само се бъзика той с теб.
Май нямаш трезв поглед към реалната ситуация и напразно се опасяваш - на мен и това ми говори Луна без курс. Ще ти отпадне от само себе си въпроса. Още на предния съдебен хорар що да вземе да ми хрумне точно това за адвоката ти- по 9 дом моето мнение; и тогава го гледам ретро Меркурий той, викам сега да не вземеш пак да се усъмниш нещо в него ама мълчах да не ти бутам фитилите. Ти за същия ли преди доста месеци беше питала да го сменяш? Сега няма да го оценявам, но в този новия специално зададен за човека сякаш не е толкоз лош и да не може да ти свърши работа, но като остане време може и още да пробвам да задълбая, стига да стои на дневен ред питането. Може би най-вече е нужно да наблегнете на комуникацията и да си изясните положенията, вариантите, за да си и по-спокойна ти. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #7605 -: Април 10, 2011, 06:09:36 am »
Ти за същия ли преди доста месеци беше питала да го сменяш?

А бе същия бе! :angry: Като ми каза - "получи се интреснен юридически казус" ми идеше направо да го застрелям!  :33:

Нека да мине ретроградието, да разговарям с него, а и да видя другия какво ще иска. Щото ,мама му стара, съм пред приключване на първа инстанция и тоя за втори път проваля решението! :angry:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7606 -: Април 10, 2011, 06:30:09 am »

А бе същия бе! :angry: Като ми каза - "получи се интреснен юридически казус" ми идеше направо да го застрелям!  :33:

Нека да мине ретроградието, да разговарям с него, а и да видя другия какво ще иска. Щото ,мама му стара, съм пред приключване на първа инстанция и тоя за втори път проваля решението! :angry:

То за това трябва да се плаща на Адвокат само, ако спечели делото,
като не може да го спечели - да стои гладен и без работа  :-[
Естествени минерали и амулети

« Отговор #7607 -: Април 10, 2011, 07:14:21 am »
Даммм, на такива начала не знам някой в БГ да работи. Иначе по света е позната практика особено, ако има сериозен финансов интерес насреща.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7608 -: Април 10, 2011, 08:55:31 pm »

То за това трябва да се плаща на Адвокат само, ако спечели делото,
като не може да го спечели - да стои гладен и без работа  :-
[/size]

Много ми хареса.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7609 -: Април 12, 2011, 11:28:36 pm »
Чувства ли са замесени? Мога почти твърдо да ти кажа, че тя е причина и ненапразно се съмняваш, но спокойно като се изправи Мерка най-късно ти ще научиш как и какво, някои неща ще излязат наяве и няма да успее да ти навреди толкова, колкото ти се тревожиш, може би е редно да се изясните в даден момент и поне част от недоразуменията да бъдат изчистени, щото мисля има и такива, но това не значи, че трябва да ти стане близка. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7610 -: Април 13, 2011, 02:55:16 am »
Кой дом отнасяте към скритата интрига?

12-ти.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #7611 -: Април 13, 2011, 10:28:28 pm »
Здравейте, сладурки....Пускам един хорар, въпроса го задавам аз и става въпрос за мъжа до мен- Ще бъде ли освободен от работа В.?

« Отговор #7612 -: Април 14, 2011, 12:10:47 am »
Ако приемем, че "човека до теб" е по Юпитер, работата му е по Слънце, то - има някави основателни притеснения, защото аспекта е разходящ. Луната се намира в негов 6ти - отразява естеството на въпроса, апликира положително У6ти Слънце. Не се вижда къде е ЛФ. Дано не съм права, май отговора е Да  :(

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7613 -: Април 14, 2011, 12:32:59 am »
Положението на този мъж изглежда доста добро
от материална страна - негов 2-ри дом е претъпкан  ;)

Но като развитие на въпроса Луната ще направи
един единствен мажорен аспект тригон със своя Упр - Слънце
и аз мисля, че отговора клони към "да"

Трябваше да попиташ " дали ще си запази работата В"
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #7614 -: Април 14, 2011, 12:35:38 am »
Здравейте, сладурки....Пускам един хорар, въпроса го задавам аз и става въпрос за мъжа до мен- Ще бъде ли освободен от работа В.?

Юпитер управлява едновременно твоя човек и началника му (твой 4-ти, негов 10-ти) - отговорът е "да"

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #7615 -: Април 14, 2011, 12:50:49 am »
Благодаря, момичета!Бяхте прави, вече е факт, но отива на друго, по-спокойно място, на същата заплата...благодаря Ви :'(

*

Stella

• 7765
« Отговор #7616 -: Април 14, 2011, 12:56:42 am »
Благодаря, момичета!Бяхте прави, вече е факт, но отива на друго, по-спокойно място, на същата заплата...благодаря Ви :'(

верно ли? Още едно потвърждение на факта, че когато една и съща планета управлява едновременно питащия и въпроса (квезита) - нещата се случват.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #7617 -: Април 14, 2011, 09:03:41 am »

12-ти.
12ти от 7ми ли, когато гледаме дали някой ни "плете" скрити интриги?

*

Stella

• 7765
« Отговор #7618 -: Април 14, 2011, 03:19:46 pm »

12-ти.
12ти от 7ми ли, когато гледаме дали някой ни "плете" скрити интриги?

Твой 12-ти дом показва скритите ти врагове. А 12-ти от 7-ми ще показва скритите врагове на партньорите ти, ако се не лъжа.
(А по 7-ми дом са твоите открити врагове)...Също така Нептун в аспект с управителя на 7-ми дом или с планети в 7-ми дом, може да "намекне" за някаква тайна, която може да доведе до интрига. Ако е свързано с "клюка" е редно и Меркурий да е замесен, а ако е просто тайна или нещо скрито - това е по Нептун.

Аз разделям тайните/скритите неща от интригите-всеки си има право на тайни. тайната все още не означава лъжа, измама или ингрига. За да стане интрига, трябва да има целенасочена комуникация, някой да изплете интригата. Нептун не е от най-комуникативните планети - той по-скоро ще потули или прикрие нещо. :-[

*

missKapriz

« Отговор #7619 -: Април 15, 2011, 01:58:38 am »
Шрея,заради изгорения сигнификатор на питащата е почти сигурно,че не и е чиста работата.
Във въпроси,дали някой ни лъже или не,дали е коректен с нас и т.н.,винаги гледам достаойнствата на квезита.Ако няма такива приемам,че е неискрен,а ако има и напрегнатри аспекти между сигнификатора на кверента и квезита,значи че има умишлено желание да ни навреди.
Ако сигнификатора на кверента е силен,с достойнства,но аспектите между кверента и квезита са нехармонични,то тогава той вреди неумишлено.
Това е моя начин за интерпретация на такъв род въпроси.