Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164759 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7880 -: Юни 18, 2011, 05:50:54 pm »
Плутон в 5 дом може да означава и рискови инвестиции, вложения със съмнителен произход.  ;D
Обаче някак ми се струва, че Луната не отразява естеството на въпроса, освен това се намира в знак на своето заточение, в квинконкс със Слънцето, управляващо АС и кверента съответно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7881 -: Юни 18, 2011, 05:51:03 pm »
Хм, няма положителна сходяща връзка между Слънцето (теб) и Юпитер (У5 - лотария, хазарт и т.н.). Слънцето е в знака на заточение на Юпитер. Предстои му да премине в знака на екзалтация на Юпитер, където ще направи секстил с него, но смяната на знака означава смяна в обстоятелствата около теб. Не знам каква е тази промяна, не съм толкова добра, за да я видя. Меркурий управлява личните ти средства и идва от секстил с Юпитер - нещо да си печилила от тото, лотарии и т.н. наскоро? Иначе Сатурн е У6, т.е. 2-ри от 5-ти - приходите от лотария и тото - много силно поставен по знак, но няма положителна връзка с управителя ти за жалост. Имат разходяща такава връзка. Затова предполагам, че в миналото може да е имало някаква печалба. Луната има сходящ тригон с Марс (У9) - може да си изпробваш късмета в чужбина. :wub:

« Отговор #7882 -: Юни 18, 2011, 05:55:58 pm »
може ли поглед на карта за хорарен въпрос?
ето и въпроса -
ще си намеря ли работа по висшето образование което скоро завършвам?
и ако може и втори въпрос -ще имам ли второ дете скоро?
благодаря предварително-ох дано вече не ставам много нахална но ако знаете колко неща имам да решавам за бъдещето си :'(
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 06:00:05 pm от НАДЕЖДА77 »

« Отговор #7883 -: Юни 18, 2011, 05:58:14 pm »
става въпрос за открадната кола на мой много близък човек.та въпроса е ще се намери ли

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7884 -: Юни 18, 2011, 06:11:17 pm »
Сигнификаторът на крадците е силно поставен, но е леко прегорен от Слънцето, а Луната прави сходящ тригон с тях.
Не мога да кажа със сигурност дали колата ще се намери, но може да се получи някаква информация за крадците или от самите тях. В самото намиране на колата може да има момент на изненада, да стане по неочакван начин или в неочакван момент.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7885 -: Юни 18, 2011, 06:14:50 pm »
лили благодаря много много за отговора :58: да се надяваме един ден да има раздвижване по въпроса.всичко стана толкова ненадейно беше ужасно,но аз винаги съм си мислела че тази работа ще се разнищи.отново ти благодаря

*

Stella

• 7765
« Отговор #7886 -: Юни 19, 2011, 03:51:22 am »

Меркурий управлява личните ти средства и идва от секстил с Юпитер - нещо да си печилила от тото, лотарии и т.н. наскоро?

Иначе Сатурн е У6, т.е. 2-ри от 5-ти - приходите от лотария и тото - много силно поставен по знак, но няма положителна връзка с управителя ти за жалост. Имат разходяща такава връзка.

Затова предполагам, че в миналото може да е имало някаква печалба.

Не съм печелила пари наскоро.

В миналото съм намирала сравнително големи суми пари, но не съм печелила.

В хороскопа ми неаспектираният ми Уран е във 2-ри дом в знака на късмета Стрелец. Може някой ден неочаквано да спечеля пари.

;D

Не е изключено.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7887 -: Юни 23, 2011, 12:44:21 am »
Първо, приятелят ти ли пита или ти питаш за него. Аз бих отнесла сигнификатора по 3ти или 10-ти.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #7888 -: Юни 23, 2011, 01:00:44 am »
Да ти кажа, в този хорар нищо не ми говори този изпит да се вземе.

Приятелят ти е по 11ти Венера, негов 3ти Марс и евенуално негов У10 Меркурий. Изпитващия е пак по Марс. Планетите не апликират една към друга, ЛУната също. Не виждам шансове да го вземе  :(

« Отговор #7889 -: Юни 23, 2011, 03:03:50 am »
Здрасти отново в света на драмите :):)

въпросът ми е - скарах се с мой приятел (чисто платонически, но сме много близки, единственият човек, който определям като сродна душа), ще се съберем ли. Намесени са доста фактори в цялата история.

Вече доста време мина, а никакво развитие, аз очаквах друга развръзка. Обаче има усещане вътре в себе си, че МНОГО
съм му сърдита.

Иначе нямам никакво съмнение, че сме сродни души, много силна връзка сме имали винаги от деца още. Обаче пустия скорпион и в мен и в него....... много ЕГО, много и се изморих да се напреварваме, кой ще е по-голям инат, затова моля, Ви кажете обективно вие какво виждате.

Блягодаря предварително.

Той е Водолей, асц Дева, Луна Телец. Негова Венера, точен съвпад мое Слънце. Не знам и по кой дом да го гледам, някак не ми е за 3, по-дълбоки са нещата, знам ли...
« Последна редакция: Юни 23, 2011, 03:15:23 am от Mayanna »

« Отговор #7890 -: Юни 23, 2011, 03:11:12 am »
Ето картите:

« Отговор #7891 -: Юни 23, 2011, 03:11:57 am »
ето и средновековно-древната, ако някой ги разбира, аз все още не :)

« Отговор #7892 -: Юни 23, 2011, 03:20:18 am »
Ас то е в ранен градус, Луната е без курс доколкото виждам - рано е да се каже /вероятно се е случило много скоро/ и за сега положението няма да се промени. Питай пак след известно време.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7893 -: Юни 23, 2011, 03:22:39 am »

Незнам колко ще е показателна картата обаче.

Веселин, когато питаш, е добре да бъде еднократно и да вземеш предвид първоначалното време на задаване.
Защото ето тази карта си пускал вчера и тя се различава от сега тълкуваната.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #7894 -: Юни 23, 2011, 03:27:30 am »
Ас то е в ранен градус, Луната е без курс доколкото виждам - рано е да се каже /вероятно се е случило много скоро/ и за сега положението няма да се промени. Питай пак след известно време.

Мерси аурора. Като се сетя ще питам пак.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7895 -: Юни 23, 2011, 03:30:03 am »
ще се съберем ли.

Ще заложа на тригона между него и теб, но без да гледам обстойно сега повече, трябва да стане, де, дори да не е веднага.

« Отговор #7896 -: Юни 23, 2011, 03:31:00 am »

Незнам колко ще е показателна картата обаче.

Веселин, когато питаш, е добре да бъде еднократно и да вземеш предвид първоначалното време на задаване.
Защото ето тази карта си пускал вчера и тя се различава от сега тълкуваната.

Абсолютно си права, но както казва Дияна като вземем да упорстваме и да задаваме един и същи въпрос, картата става все по-нерадикална  ;D

Мисля, и в тази карта отговорът е същия.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7897 -: Юни 23, 2011, 03:36:44 am »
както казва Дияна като вземем да упорстваме и да задаваме един и същи въпрос, картата става все по-нерадикална  ;D

Именно. ;D И аз на Кайли й казвах навремето, за някакъв на небосклона ли нещо питаше честичко.

А даже и Луната без курс в днешната, все едно няма да се явява.

Ще погледна и аз, но май споделям засега мнението на Аурора,
ако намеря надежда, някаква сламка поне, ще обадя, Веселин.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7898 -: Юни 23, 2011, 04:58:34 am »
Значи няма надежда...  :(

Е не провесвай нос, а и не го разочаровай, че чак да го лишиш от хъс и старание, може пък инструктора да е решил от по-преди вече да му го даде, ще се хвана за някои отминали :P положителни моменти в картата.
Нека иде и опровергае изгледите, а ние после
ще намерим как да си обясним развръзката, астрологически. ;)

;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7899 -: Юни 23, 2011, 03:49:12 pm »
Като че ли всичко е предрешено с това следване, Веско.
И АС е в последните градуси на знака, и Луната (последната е без курс).
Предполагам, че всичко оттук нататък ще зависи от усилията, които той е положил в тази насока преди задаване на въпроса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.