Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165739 Прегледи
хорарен въпрос
« -: Юни 27, 2009, 08:07:02 pm »
така преди известно време се разделихме с мъжът ми,тоест нямахме официален брак но живеехме на семеини начала както и повечето хора напоследък. четох много за хорарната астрология и си направих хорар или поне опит за такъв. и ето какво се получи:слънце и меркурии в близнаци слънце в 9 дом меркурии в 8 дом.венера и марс в телец в 7 дом.луна в 5 дом в риби юпитер в водолеи също в 5 дом уран също в риби но в 6 дом .нептун хирон и true node в водолеи в 4-ти дом.плутон в козирог в 3-ти дом.сатурн в дева в 11 дом. така доколкото аз виждам нещата отговора е да !но искам и други мнения защото аз не знам да ли съм обективна или просто виждам това което искам да видя! въпросът беше :ще се съберем ли отново с х....(името)? беше зададен на 14 06 2009 в 15:34ч. надявам се да ми отделите малко от времето си.благодаря!

*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1 -: Юни 27, 2009, 09:01:44 pm »
Хорарната карта предполага, че по-нататъшните ви отношения ще се развиват под влиянието на мунданния цикъл на Марс и Венера.

АС в хорара е в знака Везни, в 7 дом са разположени Венера и Марс в знака Телец.
Венера е сигнификатор на кверента (заедно с Луната), Марс символизира партньора ти.
Всъщност АС в картата попада на изгорения път, а и сходящите аспекти на Луната са противоречиви - има както хармонични, така и не толкова... Луната дава информация за нагласата и емоционалното състояние на кверента. Изглежда, че изпитваш някакви противоречия и несигурност относно по-нататъшното развитие на отношенията ви с този човек.
Иначе Луната предстои да направи секстил с Марс, сигнификатора на партньора. Но последните й аспекти преди да напусне знака са със Сатурн и Уран, не чак толкова благоприятни. Тъй като Луната символизира питащия, в случая бихме могли да предположим, че впоследстие могат да възникнат обстоятелства, които в някаква степен могат да повлияят върху намеренията ти. Тези обстоятелства можем да наречем непридвидими, т.е. не можем още отсега да знаем каква ще е развръзката...

Добрата новина е, че след задаване на въпроса следва мунданен съвпад на Венера и Марс в Телец, под влиянието на този планетарен цикъл ще протичат и отношенията ви. Разбира се, всеки хорар си има давностен срок, тъй че не ме разбирай погрешно, че по-нататъшното развитие на отношенията ви с този партньор не предполага времеви контекст. Всяка връзка функционира в контекста на заложената времева рамка, след което или се изчерпва (в чисто физически аспект), или преминава на друго ниво.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Юни 30, 2009, 09:31:32 am »
;;;Добрата новина е, че след задаване на въпроса следва мунданен съвпад на Венера и Марс в Телец, под влиянието на този планетарен цикъл ще протичат и отношенията ви. Разбира се, всеки хорар си има давностен срок, тъй че не ме разбирай погрешно, че по-нататъшното развитие на отношенията ви с този партньор не предполага времеви контекст;;;- били ми обяснила това ако не те затруднява?!благодаря ти!

« Отговор #3 -: Юни 30, 2009, 11:25:41 pm »
;;Луната дава информация за нагласата и емоционалното състояние на кверента. Изглежда, че изпитваш някакви противоречия и несигурност относно по-нататъшното развитие на отношенията ви с този човек.;;-така е напълно си права. в момента съм много объркана незнам доколко може да се вярва на хорарната астрология,дали изобщо някога ще го видя,дали ли ще се върне при мен,искам го и в същото време не знам дали не е по добре да го забравя и дали няма да срещна друг.....но ми е много странно как могат да се видят толкова много неща чрез астрологията.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4 -: Юли 01, 2009, 01:47:50 pm »
Случайно ми поадна обява за чистачка в едно малко семейно хотелче в Гърция около Атина. Веднагически разбрах, че е такова нещо ми се върти в главата.
Ама търсят до 35 години. Ама проследих, че май месец са ималиподобна обява без възрастови ограничения.
Айде другаре, от вас зависи.
Ще ме огрее ли да си подавам обявата и да ходя чистачка в Гърция. На първо време. Пък за после ще му мислим.

« Отговор #5 -: Юли 09, 2009, 09:45:32 am »
много моля за отговор. много е важно за мен кои от двама ни ще направи първата крачка за подобряване на отношенията ни тои или аз. знам че може би звучи глупаво но е много важно за мен. тои ли ще ме потърси или аз него?

*

aiia

« Отговор #6 -: Юли 09, 2009, 04:06:31 pm »
Абе, Монализа, добре ли си бе мойто момиче? Успокой се.
Тука врачки нема.
Ако искаш съвет - просто бъди търпелива и изчакай времето да покаже.
Отдай се на хобита и приятни занимания и не го мисли.
Не истеризирай. Каквото сабя покаже.

« Отговор #7 -: Юли 09, 2009, 05:39:11 pm »
охх мила не сам добре. някаква депресия ме е обхвана днес че направо нямам думи. направо сам в сатурнова дупка. а не се очертава нищо ново за сега имам предвид друга връзка, и направо ми е каша в главата. е може ли такова нещо ,днес да ми е толкова скапан ден на всичко отгоре и ме глобиха в автобуса и то защото съм толкова отвеяна днес, че не се сетих да си продупча билета. сигурно имам лоши транзитни планети ама толкова скапано не си спомням да ми е било никога.

*

aiia

« Отговор #8 -: Юли 09, 2009, 06:06:40 pm »
Съжалявам, мила. Ама всеки има такива моменти. Ти какво мислиш, че при мен е нямало ли? Или при Небесна, Скарлет, или при Лили или при Уран или при Сънран или Арора Борелис, а пък при Кайли да не говорим /целувка за Кайли  :-*/   ;D. Всеки ''яде шамари''. Въпросът е да се научим да се изправяме. Нали затуй все ги гледаме тия транзити  ;D

*

Skarlet

« Отговор #9 -: Юли 09, 2009, 06:15:58 pm »
Не е важно колко пъти ще паднеш,важното е да намериш сили всеки път когато паднеш,да станеш.И то с достойнство.Има много по-нещастни жени от нас,независимо че сме имали тежки преживявания.Всеки си научава уроците в този живот.Но няма по-страшно от това да загубиш дете или да родиш дете със сериозни здравни проблеми.Грижи и мъка до живот. :'( Затова човек сериозно трябва да мисли,преди да направи нещо лошо,защото всички знаем за причинно-следствената връзка.Каквото посееш,това ще поникне.

« Отговор #10 -: Юли 09, 2009, 06:25:40 pm »
благодаря ви. така е прави сте ,което не ни убива ни прави по силни. надявам се тези транзити бързо да отминат. оххх ,а тази фраза ''непредполага времеви контекст'' не мога и не мога да си я преведа >:(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Юли 09, 2009, 07:21:16 pm »
Предполага, че всяка житейска ситуация не е замръзнала, а се развива във времето. Същият принцип на цикличност и синхроничност е релевантен и в партньорските ни взаимоотношения. Никоя връзка не е статична, търпи промяна, трансформира се, а от чисто астрологична гледна точка се подчинява на определени планетни цикли в зависимост от това кога е възникнала. В контекста на хорарната астрология значение има и моментът, в който се "ражда" въпросът. По този начин състоянието на небесните тела в момента на задаване на въпроса отразява динамиката на бъдещото му развитие (ако такова изобщо предстои; относно това също си има специфични показатели, които се вземат под внимание).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #12 -: Юли 09, 2009, 09:51:43 pm »
мерси ами както се развиват нещата до момента няма да имаме никакви отношения. както и да е. интересува ме какво значи юпитер rx i асцедент в последните градуси. значи ли това някои от миналото и че питащия вече знае отговора? и за да не чудите за какво става вапрос ето кратко обяснение. на 5 юли в 12:29ч следобяд в софия пуснах хорарен вапрос в астро .сом ,, ще имам ли нова любов скоро и да ли такава има на хоризонта.''и въпросът е съвсем сериозен  и отговора които получих беше ,,нова не но стара да.ще имаш отново сериозна вразка и любов с някои от твоито минало с които си имала такава в миналото и ти знаеш кои е тои защото асцедента е в последните градуси.,,  ее да но аз сам имала любов и сериозна вразка само с един мъж (а и незнам дали 2.5 месеца трябва да ги смятам за минало ,от толкова време сме разделени) другите бяха флирт секс и нищо ангажиращо дори не ги и помня от години не съм ги нито виждала нито чувала а и за какво след като сме били заедно 1 или 2 месеца. много моля ако може и вие да хварлите един поглед че този отговор нещо не ме задоволява. просто не мога да си представя че ще бъда отново с този мъж пък дори и и след 4 ,5 месеца както ми казаха. наистина ли не се очертава нова любов?
« Последна редакция: Юли 09, 2009, 09:59:14 pm от monaliza »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Юли 09, 2009, 10:53:59 pm »
Абе вие, мили дами, все бързате да търсите нова "любов", преди да сте затворили вратичката към предишната. Пиша любов в кавички, понеже в мнозина такива случаи, когато раната е прясна и все още не се е затворила, без да си даваме сметка често търсим "заместител", опитвайки се да задоволим по-скоро лични нужди (неудовлетвореност, засегнато самолюбие, чувство за изоставеност, отхвърленост...), отколкото потребността от удовлетворяващи партньорски отношения. Затова нерядко се случва ситуацията от предишната ни връзка да се пренася тенденциозно в следващите. И така, отново и отново, допускаме в живота си неравностойни отношения.
За всичко е нужно време - и да си "отиде" предишният партньор, т.е. да се скъса връзката с него не само физически, а и енергийно, доколкото е възможно, и да се подготвим да посрещнем (и да допуснем) идването на нов партньор в живота ни...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

« Отговор #14 -: Юли 09, 2009, 11:01:13 pm »
Абе вие, мили дами, все бързате да търсите нова "любов", преди да сте затворили вратичката към предишната. Пиша любов в кавички, понеже в мнозина такива случаи, когато раната е прясна и все още не се е затворила, без да си даваме сметка често търсим "заместител", опитвайки се да задоволим по-скоро лични нужди (неудовлетвореност, засегнато самолюбие, чувство за изоставеност, отхвърленост...), отколкото потребността от удовлетворяващи партньорски отношения. Затова нерядко се случва ситуацията от предишната ни връзка да се пренася тенденциозно в следващите. И така, отново и отново, допускаме в живота си неравностойни отношения.
За всичко е нужно време - и да си "отиде" предишният партньор, т.е. да се скъса връзката с него не само физически, а и енергийно, доколкото е възможно, и да се подготвим да посрещнем (и да допуснем) идването на нов партньор в живота ни...

Браво Лили, Браво!
Имаш моите аплодисменти. По-добре не може да бъде написано.
Много хора трябва да прочетат именно това, за да не се допускат грешки.  :-[

*

Nebesna

« Отговор #15 -: Юли 09, 2009, 11:37:31 pm »
Присъединявам се към адмирациите на Asla. Много точно казано, и справедливо. Колкото и да ни е тъжно да си го признаем.  ;)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #16 -: Юли 09, 2009, 11:50:50 pm »
Лили е права, но това го знаем всички! :PКакво да правим ние , импулсивните  и нетърпеливи люде?Слабото ми звено винаги е било липса на воля и търпение. ;D ;D ;D
Ееех, що нямам силен Сатурн или поне хубавата мамина козирожка Луна?! :-[

« Отговор #17 -: Юли 10, 2009, 12:18:17 am »
е аз имам луна в козирог и какво от това?! все пак след като питам и то сериозно за нова любов това значи че съм се отърсила от старата и съм готова на нова връзка. както и да е времето ще покаже може и да срещна някои а може и да се възроди стара любов отново,кои знае  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Юли 10, 2009, 12:29:39 am »
А в кой градус ти е Луната, в началото на знака или по към края?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #19 -: Юли 10, 2009, 12:57:01 am »
много моля за отговор. много е важно за мен кои от двама ни ще направи първата крачка за подобряване на отношенията ни тои или аз. знам че може би звучи глупаво но е много важно за мен. тои ли ще ме потърси или аз него?

Понеже молиш за отговор, написаното от теб не ми звучи като произнесено от човек, който се е отърсил от миналото. Какво означава: "Той ли ще ме потърси или аз него, нима не знаеш какво предпочиташ?" Звучиш като човек, който не е способен да направлява собствените си решения. Чакаш съдбата да реши, тайно надявайки се другия да направи първата стъпка...а в същото време търсиш нова любов. Затова и мисля, че не си скъсала с миналото.