Здравей Гост

molq za pomost

• 19 Отговора
  • 3184 Прегледи
molq za pomost
« -: Юли 04, 2009, 03:02:34 pm »
здравеите надявам се че ще ми отговорите и този път на въпроса. интересуваме ако е зададен хорарен въпрос и съответно има и карта на въпроса и отговора е да, но 1.5 месеца преди това е зададен същия въпрос без карта и няма отговор ,но е направена картата 1.5 месеца след въпроса, и отговора е не ,на кои хорар трябва да се вярва? като се има предвид че на хорарния въпрос отпреди 1.5 месеца запитването не е било сериозно тоест било е само еи така да се пробва да ли работи хорарната астрология?така ми обясни 1 приятелка, била забравила че е питала тогава, но се ровила из нета и си видяла въпроса преди няколко дни и направихме карта и отговора е по скоро не.асцедент на изгорения път сатурн в 1 дом асцедент в 1-дом луната е нищожна меркурии изгорен от слънцето, и сега тя е много объркана,не знае кои хорар е верният  и аз неможах да и отговоря надявам се вие да отговорите.
« Последна редакция: Юли 04, 2009, 03:09:15 pm от monaliza »

*

Skarlet

Re:molq za pomost
« Отговор #1 -: Юли 04, 2009, 03:53:26 pm »
Аз първо не можах да разбера що отвори цяла тема за този въпрос като имаме тема за хорарите?Ма,айде да не съм пак аз лоша...Ама явно и едната биричка ми е много,щото и въпроса не разбрах.  :P
Цитат
но 1.5 месеца преди това е зададен същия въпрос без карта и няма отговор ,но е направена картата 1.5 месеца след въпроса, и отговора е не ,на кои хорар трябва да се вярва?
Аз ли пак не съм в час? Как се прави хорар без без карта? Моля те,обясни ми полако и тужно два пъти,че съм вече стар човек и ми трябват повече обяснения.  :)
« Последна редакция: Юли 04, 2009, 04:25:20 pm от Скарлет »

« Отговор #2 -: Юли 04, 2009, 04:04:39 pm »
извинявам се за новата тема. та доколкото тя ми обясни е питала този вапрос преди месец и половина но еи така да се намира на работа защото това били глупости според нея но сега си е променила мнението  ;D та тогава момичето просто си е питала еи така да си губи времето и не е правила карта и явно и другите са отгатнали че не е сериозна и не са и отговорили ;D,то и аз се чудя дали изобщо трябва да се взима под внимание след като не е било сериозно и било еи така за губи време ::) но преди 2 седмици е направила хорар вече напълно сериозно в астро.сом и отговора е да. да, ама като направихме и хорар на този въпрос от преди месец и половина отговора е не?!(и изобщо беше ли нужно да правим карта за минало време,?!)надявам се да обясних добре!защото аз съвсем се обърках ,но нали се опитвам да уча и ми е интересно и вашето мнение, защото четох ,че хорарен вапрос се задава ,когато вапросът е сериозен и е узрял напълно в съзнанието на питащия.според мен трябва да вземе впредвид хорара от преди 2 седмици с отговор да защото тогава е било сериозно запитването с карта и въпросът наистина я е вълнувал, но не мога да съм сигурна все пак сам напълно начинаеща.
« Последна редакция: Юли 04, 2009, 04:15:48 pm от monaliza »

*

Skarlet

« Отговор #3 -: Юли 04, 2009, 04:24:48 pm »
Сега те разбрах.  ;D Аз лично не бих правила карта за първия въпрос,след като е бил зададен несериозно. А колкото до втория-сигурни ли сте,че отговора е "да"? Сама ли е стигнала до този отговор?  Въпросите наистина трябва да са много ясни,както за питащия,така и за отговарящия.

« Отговор #4 -: Юли 04, 2009, 04:33:00 pm »
да сигурни сме. отговорено и е в астро.сом. аз все още немога да отговарям със сигурност на хорарен вапрос. но там съм се убедила че са много компетентни.както и в този форум. дали са и отговор да, но също така са и обяснили че има пречки и трудности, абе доста подробно са и обяснили там хората. благодаря ти скарлет за отделеното време!

*

Skarlet

« Отговор #5 -: Юли 04, 2009, 04:38:52 pm »
Не знаех,че в астро ком отговарят безплатно на хорари. Брейййй!!!  ;D Юруш на маслинитеее!

« Отговор #6 -: Юли 04, 2009, 04:47:38 pm »
 ;D да отговарят но не на всеки въпрос явно си избират на кои въпроси си заслужава да се отговори ;D пробваи може и да ти дадат отговор и ще си свериш да ли е вярно или не все пак и ти си много компетентна по хорарите ;) така ще се убедим със сигурност дали са точни там отговорите. но по намиране на изгубени неща са царе ;D

*

Skarlet

« Отговор #7 -: Юли 04, 2009, 04:56:32 pm »
Честно казано,нямам нужда от сверки.Ако чак толкова не мога сама да се справя с хорара си,бих потърсила помощ от този форум,защото и тук има точно толкова,а може би и по-добри астролози.Аз съм си малко любителка на родните астролози.  ;)

« Отговор #8 -: Юли 04, 2009, 05:10:01 pm »
така е , права си. аз пак се извинявам че ще спамя но ако мойе да ми отговорисх застото не получих отговор на другия си вапрос в другата тема по скоро получих и сам много благодарна но не ми станаха ясни някои неста:,,Хорарната карта предполага, че по-нататъшните ви отношения ще се развиват под влиянието на мунданния цикъл на Марс и Венера.Тъй като Луната символизира питащия, в случая бихме могли да предположим, че впоследстие могат да възникнат обстоятелства, които в някаква степен могат да повлияят върху намеренията ти. Тези обстоятелства можем да наречем непридвидими, т.е. не можем още отсега да знаем каква ще е развръзката... ;;
,,Добрата новина е, че след задаване на въпроса следва мунданен съвпад на Венера и Марс в Телец, под влиянието на този планетарен цикъл ще протичат и отношенията ви. Разбира се, всеки хорар си има давностен срок, тъй че не ме разбирай погрешно, че по-нататъшното развитие на отношенията ви с този партньор не предполага времеви контекст. Всяка връзка функционира в контекста на заложената времева рамка, след което или се изчерпва (в чисто физически аспект), или преминава на друго ниво.;;били ми обяснила ако не те затруднява защото аз нещо не мога да разбера.

*

Skarlet

« Отговор #9 -: Юли 04, 2009, 05:30:16 pm »
Извинявам се,но вече споменах че съм изпила една бира.Последната седмица ми е много напрегната и мозъка ми изобщо не може да тъче на сто стана.А и утре ме чака тежък и дълъг ден и нощ най-вероятно.Ако можеш,напиши отново въпроса,качи картата,пък в понеделник ще я гледам с починала глава.Сега имам нужда от релаксация.Ако някой друг иска,може да започне,пък аз ша дода тия дни.  ;D Хихихихи,сетих се за един лаф,но не му е тук мястото.  ;D

« Отговор #10 -: Юли 04, 2009, 05:48:20 pm »
ох незнам как да я кача тук картата. но въпросът беше ще се съберем ли отново с бившия ми мъж(imeto my)(нямахме официален брак)беше зададен на 14 юни в 15:34 ч в софия.доколкото аз виждам нещата отговора е да отговора които получих мисля също е да или по скоро може би ,тоест ще настъпят промени и  не се знае аз какво ще реша ,макар че в момента тои е този които трябва да реши иска ли ме или не  ::),но ако много се чуди току виж сам го сменила с друг ;D,но това с времевия контест и мундалния савпад ме обърка какво значи този мундален съвпад?хубаво или лошо е?може ли да пратя картата на емаила пък ти ако искаш ми пиши в форума. ами в астро.сом също ми отговориха да ,ама и там малко сложно ми обясниха, ох сигурно аз сам си блондинка под прикритие ;D
« Последна редакция: Юли 04, 2009, 10:12:11 pm от monaliza »

« Отговор #11 -: Юли 05, 2009, 11:01:01 am »
предварително се извинявам за въпроса,  но ме гложди та въпросът е дали хорарната астрология  със сигурност може да даде верен отговор или е нещо като картите таро и идзин и другите гадания? до колко може да и се вярва а и на астрологията изобщо, макар че лично аз се убедих че много неща са верни и стават така как е казано.

*

Nebesna

« Отговор #12 -: Юли 05, 2009, 11:24:22 am »
предварително се извинявам за въпроса,  но ме гложди та въпросът е дали хорарната астрология  със сигурност може да даде верен отговор или е нещо като картите таро и идзин и другите гадания? до колко може да и се вярва а и на астрологията изобщо, макар че лично аз се убедих че много неща са верни и стават така как е казано.

Когато става дума за отношения по-добре виж синастричната карта на двамата с транзитите към нея. Хорарната астрология важи в кратък времеви период, но това не означава, че след като периодът изтече, непременно ще има развитие в желаната от теб посока.

« Отговор #13 -: Юли 05, 2009, 11:40:21 am »
там е проблема че по синастричната и композитната карта сме едва ли не един за друг ама .....и отговора даден ми от лилие немога да го разбера не знам дали аз съм тъпа или е сложно обяснено:(

*

Nebesna

« Отговор #14 -: Юли 05, 2009, 11:44:13 am »
там е проблема че по синастричната и композитната карта сме едва ли не един за друг ама .....и отговора даден ми от лилие немога да го разбера не знам дали аз съм тъпа или е сложно обяснено:(

Казах да си погледнеш транзтите към синастричната карта. Може да имате много хубави аспекти, ама едва ли всичките са такива. Ако транзитна планета докосне чувствителна точка в синастрията, особено бавна и тежка планета, се случват промени в отношенията. Синастричната карта не е статична, тя се раздвижва от планетни транзити.

« Отговор #15 -: Юли 05, 2009, 11:51:06 am »
a, каде мога да направя такава карта? а и мисля че е по добре да се огледам за нова любов, да се надявам тои да се върне, маи си е само губи време ,я се върне я не ,и това мисля никои не може да ми каже със сигурност. мисля че хорарната астрология работи повече при намиране на изгубени неща. акакво значи мундарен савпад и времеви контест

« Отговор #16 -: Юли 05, 2009, 12:50:55 pm »
хмммм това ,че някоя транзитна планета може да ни засегне и да се променят отношенията ни към по лошо значи ли че ако този транзит отмине или настъпи транзит с друга благоприятна планета отношенията ни ще се подобрят? нямам предвид конкретно с този мъж а по принцип. е то с него е ясно че имаме явно лоши транзитни планети щом стигнахме до раздяла.

*

Nebesna

« Отговор #17 -: Юли 05, 2009, 01:15:52 pm »
a, каде мога да направя такава карта? а и мисля че е по добре да се огледам за нова любов, да се надявам тои да се върне, маи си е само губи време ,я се върне я не ,и това мисля никои не може да ми каже със сигурност. мисля че хорарната астрология работи повече при намиране на изгубени неща. акакво значи мундарен савпад и времеви контест

Синастрия можеш да си направиш в астро.ком и в почти всички астрологични програми. обаче, ако непърва се учиш да разчиташ аспектите, нищо няма да разбереш. Транзитите сама трябва да си наложиш върху синастричната карта. Аз поне не зная програма, която да дава наготово транзити към синастрична карта.

Моят съвет е да си живееш живота. Току-виж се върнал обратно след време, а ти вече да не го искаш...Гаранция няма. Отношението никога не е същото, хората еволюират.

« Отговор #18 -: Юли 05, 2009, 01:50:47 pm »
така е! то аз си го живея живота и флирчета си имам ма нали още го обичам и ми е някакси некомфортно. а че може да се върне,  може и да не върне, ама к'во пак толкова не е само тои. може и аз да не го искам след време както казваш ;D . сега сериозно, значи ако има лошо поставени транзитни планети отношенията се влошават ако са добре поставени се подобряват отношенията. хммм ,ето защо с 1 приятелка ту сме в много добри отношения ,ту не можем да се гледаме със седмици понякога и месеци ,и все за дребни неща сме се спречквали, и мине време и пак се сдобрим. ::)

« Отговор #19 -: Юли 05, 2009, 02:32:39 pm »
оххх, и тва ако не е маитап на съдбата,пуснах си аз хорарен въпрос в астро .сом дали ще срещна нова любов в близките месеци и отговора които получих беше нова любов не ,но ще имаш отново връзка с някои ,които си обичала в миналото,  и това ще стане след 4-5 месеца. ::) а сега де, с кои, от всичките ми гаджета ще се съберем отново ::) то аз само с един сам имала сериозна вразка и любов, другите бяха само секс и забавление,нямаше чувства и от 2-те страни ,само с един преди 7 г нещата бяха различни аз го любя тои мене нет, и така 2 години за мен любов за него секс от време на време.е от 5 години нямаме никакъв контакт дано нямаме никога. е в момента се чудя ква тъпа патка съм била ама.... тва ми е обица на ухото.  е ,аз въпреки всичко ще търся нова любов, или поне летен флирт, че е лято и хормоните бушуват ;D
« Последна редакция: Юли 05, 2009, 02:37:51 pm от monaliza »