Здравей Гост

Лична Новобранска

• 111 Отговора
  • 15311 Прегледи
*

*Lina*

• *
  • 456
Re:Лична Новобранска
« Отговор #40 -: Юли 07, 2009, 11:26:23 am »
Може би от луна в Дева и ретроградна Венера ?

Аз също се чвствам по-този начин , мисля,че е от водолейската луна под влиянието на козирог.Ако не усещам  интерес и положителни емоции се дистанцирам и мълча,не мога да се изявявам ако не се чуствам комфортно,може и мен да ме мислят за студена и надута на моменти,а всъщност не се имам за такъв човек.

*

Helo

« Отговор #41 -: Юли 07, 2009, 11:53:08 am »

Аз също се чвствам по-този начин , мисля,че е от водолейската луна под влиянието на козирог.Ако не усещам  интерес и положителни емоции се дистанцирам и мълча,не мога да се изявявам ако не се чуствам комфортно,може и мен да ме мислят за студена и надута на моменти,а всъщност не се имам за такъв човек.

Срамежлива ли е Водолейската Луна?  ::)

*

missKapriz

« Отговор #42 -: Юли 07, 2009, 12:05:12 pm »
Сега понеже обсъждаме първи дом,първите впечатления които добиват околните,да поговорим кои са индикациите за външността на човека в картата.Чела съм,че Луна близо до 1 дом дава кръгло лице и добавя килограми,а мн планети около МЦ ,а също и  Слънцето или господаря на хороскопа  в горната част на картата дава височина.А за Марс на АЦ-давал светла,рижа коса,лунички или белези

*

Kaya

• 2893
« Отговор #43 -: Юли 07, 2009, 12:05:51 pm »
 не съм убедена,че водолейщината носи срам даже може би малко "перде"  - понякога се чувстват неудовно, но обикновено точно на тази луна външния свят ( а че и вътрешния й) много не й вияят :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #44 -: Юли 07, 2009, 02:10:55 pm »

Срамежлива ли е Водолейската Луна?  ::)

Мисля, че Венера показва нашето държане и обноски, тя е тази която ни подтиква да се харесаме,  Марс нашите действия, които ще предприемем за да впечатлим другия пол, а Луната нашите инстинктивни и несъзнателни реакции, начина по който ще реагираме ако сме впечатлени или засегнати. Водолейската Луна е по-скоро наблюдател, трудно можеш да я докоснеш, освен ако не я хванеш в момент на приземяване. Тя има състояния на приземяване и отдалечаване от земята и нейните проблеми.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #45 -: Юли 07, 2009, 07:35:53 pm »
Луната ми е във водолей и в 11 дом при това . И аз съм е чудила ,защо на моменти съм срамежлива и не се сприятелявам лесно в смисъл серизоно приятелство ,иначе разговори завързвам лесно ,но при контакт с по-малко хора ,пред повече хора ми е по-трудно да се впиша в разговора ,но в същност дома ,където е започва в Козирог ,отделно със Сатурн са с разменени места  по дом /това ми го дава в Зет  - сатурн е в дом в Рак ,а тя в дом който е в Козирог / и сигурно това е причината  ::)

*

malina

« Отговор #46 -: Юли 07, 2009, 11:07:59 pm »
Гледай и двете, като имай на предвид, че Марс действа по-силно, особено в ранна възраст, а Плутон се включва на по-късна възраст.

А някъде съм срещала, че асцендента се проявявал след сатурновото възвръщане /около 29-30г възраст/.,  вие имате ли подобни наблюдения?!  ???

*

Uran

• 6041
« Отговор #47 -: Юли 08, 2009, 07:34:52 am »
Гледай и двете, като имай на предвид, че Марс действа по-силно, особено в ранна възраст, а Плутон се включва на по-късна възраст.

А някъде съм срещала, че асцендента се проявявал след сатурновото възвръщане /около 29-30г възраст/.,  вие имате ли подобни наблюдения?!  ???
Лъвският ми Асц. беше доста по-видим в тинейджърската ми възраст. :) ;D
Доста смела бях и не признавах много, много авторитети ( ама то може и да е от Слънце във водолей). Като се сетя какви непопулярни идеи съм защитавала без да мисля за последствията...
Сега заради прогресивния асц в дева или прогр. Слънце в риби -имам по-" балансирано" поведение, но аз самата НЕ се харесвам така и чакам прогр. ми Слънце да влеза в овен, че да имам мааалко повече импулс. :)

*

Helo

« Отговор #48 -: Юли 08, 2009, 08:53:57 am »
Цитат
 Ох сега се сетих за един приятел Риби, който по същия начин обича да си украсява нещата, особено в присъствие на жени, които го привличат по някакъв начин ..  

А аз познавам един зодия Близнаци, на когото определено не може да му се вярва. Той обича да е в центъра на вниманието и да впечатли хората много, даже да ги излъже, за да го направи. Много обича да украсява нещата и то още от детските си години.  ???  ;D  ;D  ;D
Сега, когато е на повече от 50 години, все още се държи по подобен начин.  ???  ;)

*

missKapriz

« Отговор #49 -: Юли 08, 2009, 09:23:10 am »
Цитат
А някъде съм срещала, че асцендента се проявявал след сатурновото възвръщане /около 29-30г възраст/.,  вие имате ли подобни наблюдения?!  Ъ?
Дааам,категорично това работи при мен-сега се чувствам повече везни/АЦ/ отколкото лъв.Не че ми харесва де,ама факт!

*

Asol

• 4140
« Отговор #50 -: Юли 08, 2009, 10:17:58 am »
Цитат
 Ох сега се сетих за един приятел Риби, който по същия начин обича да си украсява нещата, особено в присъствие на жени, които го привличат по някакъв начин ..  

А аз познавам един зодия Близнаци, на когото определено не може да му се вярва. Той обича да е в центъра на вниманието и да впечатли хората много, даже да ги излъже, за да го направи. Много обича да украсява нещата и то още от детските си години.  ???  ;D  ;D  ;D
Сега, когато е на повече от 50 години, все още се държи по подобен начин.  ???  ;)

Само за Рибите ли е характерно, че искат да се харесат на някой, когото харесват  :P  Helo, ти кога си родена  ??? ::) :P

*

Helo

« Отговор #51 -: Юли 08, 2009, 10:46:21 am »
 :P  Helo, ти кога си родена  ??? ::) :P

За възрастта ми ли питаш или за данните ми?  ::)

*

malina

« Отговор #52 -: Юли 08, 2009, 12:07:54 pm »

Само за Рибите ли е характерно, че искат да се харесат на някой, когото харесват  :P 

Ставаше въпрос, че украсяват и преувеличават нещата в своя полза.., а това едва ли е характерно за всички зодии. И по-скоро показва комплекси и липса на самочувствие.  ::)

*

Uran

• 6041
« Отговор #53 -: Юли 08, 2009, 12:47:12 pm »

Само за Рибите ли е характерно, че искат да се харесат на някой, когото харесват  :P 

Ставаше въпрос, че украсяват и преувеличават нещата в своя полза.., а това едва ли е характерно за всички зодии. И по-скоро показва комплекси и липса на самочувствие.  ::)
Има такива, които го правят, за да направят "историята" или каквото там разказват по-жива и вълнуваща, други- за да акцентират в/у личната си значимост.
Та..и риби и близнаци, и лъвове, че и др. от зодиака по една или друга прична в един или друг контекст го правят.

*

Helo

« Отговор #54 -: Юли 08, 2009, 02:19:51 pm »
Тук в темите се обсъжда ...

Така си и мислех.  ;D

Става въпрос за баща ми. Понеже са ми разказвали какъв е бил в детските си години, затова и знам. А сега като е на 55, виждам лично как стоят нещата. Той все още успява да излъже дори собствената си майка, която между другото е Скорпион, ама интуицията и тук явно не действа, както и жена си - майка ми с неговите шеги. Ама аз в почти всички случаи веднага улавям измамата. Много обича така да се шегува като излъже нещо и после гледа реакциите на хората и се смее.

И много обича да украсява историите, които разказва с несъществуващи детайли.

*

malina

« Отговор #55 -: Юли 08, 2009, 02:37:49 pm »
Сега понеже обсъждаме първи дом,първите впечатления които добиват околните,да поговорим кои са индикациите за външността на човека в картата.

В темата 'вашата снимка-нашият коментар!асц-мц' има доста информация по въпроса..  :)

*

malina

« Отговор #56 -: Юли 10, 2009, 02:58:45 pm »
 :o  Чак сега видях, че в паралелната тема за начинаещи сте дискутирали вече картата на Лили., която до голяма степен се припокрива с моята, така че моля за извинение. Тъй като смятам за ненужно да се преповтаря информацията, моля да продължите с картата на някой друг ..    :)

*

missKapriz

« Отговор #57 -: Юли 11, 2009, 12:07:12 pm »
Га31,през няколкото дена,които не съм писала в форума продължавам да ти разглеждам картата:)Виждам ретрограден Плутон в 10-имаш ли чести обрати в живота?евентуално смяна на партньорите(опозиция с Венера в 5 дом,в Овен)

*

Nebesna

« Отговор #58 -: Юли 11, 2009, 02:26:56 pm »
не съм убедена,че водолейщината носи срам даже може би малко "перде"  - понякога се чувстват неудовно, но обикновено точно на тази луна външния свят ( а че и вътрешния й) много не й вияят :P

Нямам намерение да те убеждавам, но чак "пердета" не сме, да ти кажа. Не сме коравосърдечни, а сме чаровно неангажиращи и много романтични. Обаче мразим сантименталностите и сапунените истории, защото много дълбоко ни засягат. Лично аз не обичам ДРАМИТЕ, когато хората хленчат, оплакват се и се самосъжаляват, което вероятно се тълкува от отсрещната страна като "студенина".  Все пак да не забравяме, че Луната в знака на Водолея е под управителството на Уран - висшата октава на Меркурий. Роденият с такава Луна ще рационализира причината за емоциите (своите и на останалите). Когато някои ми сподели болката си, аз не преставам дълго време след това да мисля и да разсъждавам. Водолеят се ангажира с общочовешки и благотворителни каузи и е готов да работи много упорито за това. Но малко трудно ще го превърнете в "кошче за персоналните си душевни отпадъци".

Цитат
обикновено точно на тази луна външния свят ( а че и вътрешния й) много не й вияят

Абсолютно грешно. Водолейската Луна е свръхвъзбудима и много впечатлителна. Имаме склонност да напрягаме сетивата си и трудно понасяме стреса. Уязвими сме на външни дразнители и нервната ни система най-много страда.

И понеже стана дума за СРАМ, аз лично си умирам от срам и не мога да приема за "нормално" когато някои хора говорят с пълни подробности за първичните нужди на тялото си (визирам някои Скорпиони). Имах една приятелка, която правеше най-подробни описания на мензиса си в присъствието на мъже (количество, консистенция и т.н.), познат Скорпион, който описваше запека си....още да изброявам ли. Спирам дотук, че умирам от СРАМ, само като се сетя.

« Последна редакция: Юли 11, 2009, 02:36:51 pm от Небесна »

*

malina

« Отговор #59 -: Юли 11, 2009, 07:17:42 pm »
Виждам ретрограден Плутон в 10 - имаш ли чести обрати в живота?евентуално смяна на партньорите(опозиция с Венера в 5 дом,в Овен)

Да, обрати в живота съм имала, но не мога да преценя дали са много или не, просто нямам база за сравнение ..  ::)   И да, доста партньори съм сменила ..   :-[  

Абе гледай как успя да ме разконспирираш за няколко дни..  :P