Здравей Гост

Дата за сватба

• 218 Отговора
  • 31529 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Дата за сватба
« Отговор #80 -: Юли 30, 2013, 02:29:09 pm »
Да, Божа работа.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #81 -: Юли 30, 2013, 02:30:58 pm »
В нейната карта за датата на подписването има интресни аспекти - ацендента на подписването попада в нейния 9 при стелиума и,Слънце, Луна и Меркурий и се падат в неин 5, Венера в 6, IC се пада в неин 12 върху СЛВ. Обаче Сатурн от картата е в неин 6, има 1 разходящ съвпад с Плутон и ме притеснява и много точен апликиращ квадрат на Сатурн с нейно Слънце. При него не знам кое къде, не му знам часът...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Юли 30, 2013, 02:34:24 pm »
Марс и Сатурн в деня на сватбата аспектират ли важни места в наталната й карта?
Този квадрат към Слънцето ли е? Всъщност тогава няма как да се избегне, понякога и такива твърди аспекти показват смяна на статуса в женска карта (Марс и Сатурн, Юпитер и Сатурн).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Юли 30, 2013, 02:43:58 pm »

Със сигурност няма да съм рекла и отсекла "Дават ти се два брака!", когато такъв човек дойде да се консултира за първия си брак.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #84 -: Юли 30, 2013, 02:50:57 pm »
А и при заложен втори брак, особено с предпоставки да е по-щастлив, все трябва да се мине през катарзиса на първия рано или късно. Както е при мен. /Ако ще има брак/.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Юли 30, 2013, 02:53:44 pm »
Тогава, както казват някои съфорумки, първо се жениш за бананово дърво  ;D
(един индийски ритуал с цел смекчаване на негативните влияния в хороскопа по брачни теми)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #86 -: Юли 30, 2013, 02:55:41 pm »
Този квадрат към Слънцето ли е? Всъщност тогава няма как да се избегне, понякога и такива твърди аспекти показват смяна на статуса в женска карта (Марс и Сатурн, Юпитер и Сатурн).

Марс и пада в 3 дом, Сатурн в 6. Заедно със Слънцето и в 9 правят т квадрат, като най-точен е квадратът Сатурн - Слънце. И понеже Сатурн съвпада и с Плутон неин в 6, става още един т квадрат и с него.
Притеснява ме и Слънцето от картата прави квадрат с нейния Уран в 7. Също и тя има Марс и Венера в риби в 11, които са и в опозиция със съвпада Луна - Меркурий в картата.

*

Нова

• 3491
« Отговор #87 -: Юли 30, 2013, 02:57:49 pm »
(един индийски ритуал с цел смекчаване на негативните влияния в хороскопа по брачни теми)

Не го знам, но на 8-и, когато е подходящия ден настоявам да ми го приложите! Готова съм да стана благоверна на бананово дърво. Ако може с израстък.

*

Нова

• 3491
« Отговор #88 -: Юли 30, 2013, 02:59:35 pm »

Марс и пада в 3 дом, Сатурн в 6. Заедно със Слънцето и в 9 правят т квадрат, като най-точен е квадратът Сатурн - Слънце. И понеже Сатурн съвпада и с Плутон неин в 6, става още един т квадрат и с него.
Притеснява ме и Слънцето от картата прави квадрат с нейния Уран в 7. Също и тя има Марс и Венера в риби в 11, които са и в опозиция със съвпада Луна - Меркурий в картата.

Стига се кахъри, момиче. Остави на съдбата, както им е писано, това че се пада такава дата не е случайно, има си пръст. Всеки брак със своя път. 

*

Нова

• 3491
« Отговор #89 -: Юли 30, 2013, 03:08:01 pm »
Точно така, едно време кой е казвал на нашите родители или баба и дядовци кога да се женят.

И браковете им по-стабилни от модерните електирали.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #90 -: Юли 30, 2013, 03:12:19 pm »

Не го знам, но на 8-и, когато е подходящия ден настоявам да ми го приложите! Готова съм да стана благоверна на бананово дърво. Ако може с израстък.

Нова, на теб мога да ти предложа баобаб - изглежда по-достолепно  ;D, като за Сатурн в 7 дом.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #91 -: Юли 30, 2013, 03:13:42 pm »
Точно така, едно време кой е казвал на нашите родители или баба и дядовци кога да се женят. Той й мъжа ми ги дрънка глупости, че като решим да имаме дете, ще го правим по карта, ама няма да стане.
Това за картата е същото както когато лудите женички започнат да си мерят температурата и да си изчисляват овулацията  :lol: Така се губи цялото удоволствие. Хората трябва да правят секс за удоволствие,а не по график. Каквото има да става,ще става! Лично аз само като си представя,че правя секс с оплождаща цел в строго определен час и това би ми подействало хипер анти възбуждащо  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #92 -: Юли 30, 2013, 03:14:14 pm »
Извинявам се за спама, но не мога да се удържа с на Нова "електирал брак"   :rolf: :rolf: :rolf:

*

Нова

• 3491
« Отговор #93 -: Юли 30, 2013, 03:14:39 pm »

Нова, на теб мога да ти предложа баобаб - изглежда по-достолепно  ;D, като за Сатурн в 7 дом.

Не знам какво е това, покажи миииии

*

Нова

• 3491
« Отговор #94 -: Юли 30, 2013, 03:17:50 pm »
Точно така, едно време кой е казвал на нашите родители или баба и дядовци кога да се женят. Той й мъжа ми ги дрънка глупости, че като решим да имаме дете, ще го правим по карта, ама няма да стане.
Това за картата е същото както когато лудите женички започнат да си мерят температурата и да си изчисляват овулацията  :lol: Така се губи цялото удоволствие. Хората трябва да правят секс за удоволствие,а не по график. Каквото има да става,ще става! Лично аз само като си представя,че правя секс с оплождаща цел в строго определен час и това би ми подействало хипер анти възбуждащо  :P

Само като не ни е дошло на главата...  Отдавна смятам да пускам карта на една 27-год дружка, която върви пътя до ада и обратно от години в стремеж да има дете. Прави секс и по график и извън, зависи от овулационния момент. И да, не е възбудена, докато е по график, но стремежът и желанието я водят.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #95 -: Юли 30, 2013, 03:19:39 pm »
Ако на някой му е интересно, ето картата на подписването при супер стабилен брак, става въпрос за баба и дядо, които са били заедно от 1ви клас и до последно се обичаха невероятно много. Знам точния час, понеже Нова ще пита, от снимката - има часовник в кметството, а преди това в 6 сутринта имат таен брак в църква.
От тази карта знам, че трябва асц.-дц. са са неподвижни осите и затова си направихме и нашата такава.
Интересно, точно по новолуние. Венера и Марс в секстил, Венера и Плутон в тригон. А този Сатурн на ИЦ дали пък не показва, че ще остареят заедно чак до дълбоки старини?  :rolleyes:

« Отговор #96 -: Юли 30, 2013, 03:20:37 pm »
Приятелката ти е на 27? Младичка е! Защо се притеснява? Чувала съм,че колкото повече го мислиш,толкова повече го отдалечаваш от себе си...

« Отговор #97 -: Юли 30, 2013, 03:24:37 pm »
Съгласна съм със Сънили! Това с графиците наистина е тъпо! Противно ми е и че някои мъже изоставят жените си,понеже не могат да имат деца...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Юли 30, 2013, 03:26:19 pm »
Ако на някой му е интересно, ето картата на подписването при супер стабилен брак, става въпрос за баба и дядо, които са били заедно от 1ви клас и до последно се обичаха невероятно много. Знам точния час...

Силна Венера на видно място в хороскопа, Луна и Асцендент в много благоприятни накшатри - Рохини и Пушйа.

Но формулата на щастливия и траен брак не е само в елекцията, трябва много повече.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #99 -: Юли 30, 2013, 03:33:21 pm »
З злосторника в ъглови домове...Не е ли по-добре злосторниците да сд падащи? Оста АЦ-ДЦ в Телец и Скорпион добра ли е за брак?