Здравей Гост

Дата за сватба

• 218 Отговора
  • 31480 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Дата за сватба
« Отговор #180 -: Ноември 20, 2013, 08:24:54 pm »
Човек веднъж се жени.  :blink:

Е, някои и повече - всеки с късмета си.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #181 -: Ноември 20, 2013, 08:26:32 pm »
Човек веднъж се жени.  :blink:

Е, някои и повече - всеки с късмета си.  ;D
  :rolf:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #182 -: Ноември 21, 2013, 11:05:19 am »
Единствения кусур на датата,която избрахме е че се пада по време на Великденските пости и няма да ни разрешат църковен брак.Не че ми дреме...Ама май съм чувала за случаи и когато можело... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #183 -: Ноември 21, 2013, 11:12:25 am »
Напоследък е станало много модерно да се венчаят. Според мен трябва да си много вярващ и да ходиш на църква, тогава църковният брак за теб ще има значение. А може би има някаква особена романтика във венчавката, знам ли... :)

А хубавото на тази дата  (4.04) е, че са спазени и повечето правила от западната елективна астрология – хармоничен аспект между Слънцето и Луната, Венера и Марс, У1 и У7 (ако се избере този час). Луната е растяща и има преобладаващо хармонични аспекти. От гледна точка на ведическата елекция това също е най-оптималната дата.

Много рядко се случва благоприятните фактори в западната и ведическата елекция да са в такъв синхрон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #184 -: Ноември 21, 2013, 11:19:40 am »
Напоследък е станало много модерно да се венчаят. Според мен трябва да си много вярващ и да ходиш на църква, тогава църковният брак за теб ще има значение. А може би има някаква особена романтика във венчавката, знам ли... :)

А хубавото на тази дата  (4.04) е, че са спазени и повечето правила от западната елективна астрология – хармоничен аспект между Слънцето и Луната, Венера и Марс, У1 и У7 (ако се избере този час). Луната е растяща и има преобладаващо хармонични аспекти. От гледна точка на ведическата елекция това също е най-оптималната дата.

Много рядко се случва благоприятните фактори в западната и ведическата елекция да са в такъв синхрон.
Ми аз не съм вярваща,нито пък ходя на църква.За мен това са щуротии.Моя приятел искаше така,но ще му се наложи да го преглътне.  :blink: Той поне е разбран (АЦ Водолей) и всичко приема  ;D Каза ми относно сватбата-"Каквото кажеш това ще е"  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #185 -: Ноември 21, 2013, 11:21:13 am »
Преди да ритна камбаната, при поп не отивам. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #186 -: Ноември 21, 2013, 11:26:15 am »
Преди да ритна камбаната, при поп не отивам. :))
Не усещам християнството,по-близък ми е будизма.От години насам ми се върти из главата да си сменя религията,но явно желанието все още не е тъй силно,иначе да го бях сторила досега  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #187 -: Ноември 21, 2013, 11:28:29 am »
Не е нужно официално да си сменяш религията, просто или вярваш в нещо /приемаш го/, или не.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #188 -: Ноември 21, 2013, 11:50:25 am »
През май също могат да се потърсят благоприятни дати, но няма да са по-добри.

5 май - понеделник
Слънце в Телец, Луна в Рак – преминава в накшатра Пушйа (благоприятна)
Луната е растяща, в силна позиция, намира се в един знак с Юпитер. Луна в секстил с Меркурий и тригон със Сатурн.

15 май – четвъртък
Ден на Юпитер. Но да се избере час, когато Луната преминава в Стрелец – накшатра Анурадха (благоприятна). Луна в тригон с Венера, Луна в секстил с Марс, Луна в рецепция с Юпитер.

Но астрологичният фон през май ще е друг – Венера в Овен в опозиция с ретро Марс във Везни. Затова, ако имаш възможност за избор, бих препоръчала сватбата да е през април.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #189 -: Ноември 21, 2013, 12:04:24 pm »
През май също могат да се потърсят благоприятни дати, но няма да са по-добри.

5 май - понеделник
Слънце в Телец, Луна в Рак – преминава в накшатра Пушйа (благоприятна)
Луната е растяща, в силна позиция, намира се в един знак с Юпитер. Луна в секстил с Меркурий и тригон със Сатурн.

15 май – четвъртък
Ден на Юпитер. Но да се избере час, когато Луната преминава в Стрелец – накшатра Анурадха (благоприятна). Луна в тригон с Венера, Луна в секстил с Марс, Луна в рецепция с Юпитер.

Но астрологичният фон през май ще е друг – Венера в Овен в опозиция с ретро Марс във Везни. Затова, ако имаш възможност за избор, бих препоръчала сватбата да е през април.
Лили,аз вече реших-на 4-ти ще е.На 4-ти април.Тогава е била и сватбата на родителите на моя приятел.Имали са същия АЦ.Венера в 10-ти дом.Слънце в 11-ти  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #190 -: Ноември 21, 2013, 12:12:21 pm »
Да де, просто потърсих и други алтернативи.
За да не кажеш, че те притискам с тази дата и не давам възможност за избор.  :P

От всички изброени това наистина е най-добрата дата, не виждам дати с по-благоприятен сбор от фактори.

Освен това картата е дневна и силно поставено Слънце в 11 дом в хармоничен аспект с растяща Луна е предимство. А и все пак става въпрос за брачен съюз - светилата представят двата архетипа, духовната връзка между партньорите (Венера и Марс - физическата/ плътската).

Луната вече ще е видима в небето (след новолуние и преди първа четвърт), лунният ден панчами също е много благоприятен.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #191 -: Ноември 21, 2013, 12:13:17 pm »
Много кармично :PЩастлив брак ли е.

« Отговор #192 -: Ноември 21, 2013, 12:19:25 pm »
Много кармично :PЩастлив брак ли е.
Ми щастлив е...Имат 2 деца,никога не са се карали.Мъжа не е някакъв пияндурник или скиторник.След работа си е у дома. Никога не е имало повишаване на тон,скандали и не дай си Боже шамари. Винаги са правели всичко в името на семейството.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #193 -: Ноември 21, 2013, 12:21:44 pm »
Никога не е имало повишаване на тон,скандали и не дай си Боже шамари.

Това наистина е много хубаво.  :blink:

Рядко се случва в едно семейство дори да не се повиши тон.

Бих искала и моят брак (ако някога имам) да е такъв, не знам дали е възможно, зависи и от партньора.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #194 -: Ноември 21, 2013, 12:30:03 pm »
Никога не е имало повишаване на тон,скандали и не дай си Боже шамари.

Това наистина е много хубаво.  :blink:

Рядко се случва в едно семейство дори да не се повиши тон.

Бих искала и моят брак (ако някога имам) да е такъв, не знам дали е възможно, зависи и от партньора.
Пожелавам ти да срещнеш такъв мъж,че са рядкост.Повечето са големи Байганъовци...Хубавото е,че моя приятел израстнал в такова семейство е попил атмосферата му,никога не ми е викал,никога не ме е наранил.Страшно спокоен е.Дори и да се напие пак е кротък-ляга да спи.Извадих късмет с него,понеже съм израстнала в агресивна семейна среда и се предполагаше,че щях да попадна на такъв тип мъж. Но аз съвсем съзнателно и целенасочено съм избягвала такива типажи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #195 -: Ноември 21, 2013, 12:35:18 pm »
Извадих късмет с него,понеже съм израстнала в агресивна семейна среда и се предполагаше,че щях да попадна на такъв тип мъж. Но аз съвсем съзнателно и целенасочено съм избягвала такъв тип мъже.

И аз съм расла в агресивна и нетолерантна среда. Затова болднатото важи на 100% и за мен, съзнателно се стремя да избягвам такива ситуации в личните си отношения.

Абе и да се напие, ако иска, на всеки понякога му се случва. Но да не се прави на див петел, а да кротува.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #196 -: Ноември 21, 2013, 12:53:25 pm »
Извадих късмет с него,понеже съм израстнала в агресивна семейна среда и се предполагаше,че щях да попадна на такъв тип мъж. Но аз съвсем съзнателно и целенасочено съм избягвала такъв тип мъже.

И аз съм расла в агресивна и нетолерантна среда. Затова болднатото важи на 100% и за мен, съзнателно се стремя да избягвам такива ситуации в личните си отношения.

Абе и да се напие, ако иска, на всеки понякога му се случва. Но да не се прави на див петел, а да кротува.  ;D
Не мислиш ли,че когато човек се напие показва истинската си същност?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #197 -: Ноември 21, 2013, 01:02:52 pm »
Зависи от напиването, колко силно ще е.  ;D

Сетих се за един руски лаф за различните стадии на пиянството:

Първа фаза - лъв - възгордява се и започва да се хвали и да се изтъква.
Втора фаза – маймуна – започва да се весели и да се прави на палячо.
Трета фаза – прасе – тотално изгубва човешкия си облик.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #198 -: Ноември 21, 2013, 03:38:56 pm »
В събота ще ходим до обредната зала да запиша час.Трябва да се действа по-рано,за да не увисна нещо с датата.От одеве им звъня на тия в обредната зала и не вдигат и не вдигат  :angry: Даже и във Фейсбук им писах...Исках да ги питам дали работят в събота и какво да носим с нас като документи,за да се запишем,освен разбира се личните карти.Исках да питам и таксата каква е-в интернет пише,че се плащали 6 лева като се записваш.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #199 -: Ноември 21, 2013, 03:53:43 pm »
Исках да питам и таксата каква е-в интернет пише,че се плащали 6 лева като се записваш.

Дрийм, не знам, не съм се бракувала, това зло ме е подминало.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.