Аз харесвам Венерите във Водолей. Може би заради положението на Луната ми е така.
Не виждам нищо лошо, човек да запази собствената си територия и да се отегля отвреме на време. Аз така си зареждам батериите. Като се изморя от навалици и много хора бла бла бла да слушам, заключвам се и не искам да виждам никой. Рутинните връзки ме побъркват наистина. Трябва да има отвреме на време раздели, само така връзката търпи развитие. 
Убедена съм,че има хора,на които им допада това положение.При мен не става.Казвам го от опит.
Едно е Луна във Водолей,а съвсем друго е Венера там.
Не трябва заради Иван,да не харесваме и Свети Иван,ама...
Права си, няма как да ти харесва, ако противоречи на същността ти...
Да, Венера във Водолей и целуната от Уран е студена и безпристрастна, стерилна дори, Но се оцветява и от другите аспекти...как се свързва - ами... чрез истинско приятелство, доста по-непреходно от любовта

. Любовта е емоция, нюанс, ефирен полъх, често неуловим. Като основа, приятелството залага на развитието на личностите, взаимодействието им и правото на свободна воля. Не казвам, че е лесно, често се усещам студена и дистанцирана /точно както казва Asla - така си презареждам батериите/, но това не означава липса на любов и обвързаност, происто липса н аспецифично разбиране...