Здравей Гост

Практикум

• 303 Отговора
  • 33297 Прегледи
Re:Практикум
« Отговор #140 -: Октомври 03, 2010, 02:08:14 am »
Уран и Юпитер са стационарно - ретроградни, като преместите картата се вижда
работи за чужбина,някой беше споменал езици
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #141 -: Октомври 03, 2010, 02:20:35 am »
отличник от математическа олимпиада

Ето го Мерка във Водолей в опозиция със Сатурн ;D (и тригон с управителя на АС).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #142 -: Октомври 03, 2010, 02:22:54 am »
работи за чужбина,някой беше споменал езици

Меркурий управлява 6ти, но и 9ти дом. Освен това има връзка с Юпитер (в Близнаци), плюс Нептун на АС.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #143 -: Октомври 03, 2010, 02:35:49 am »
Създаването и поддръжката на сайтове също е своего рода посредничество и предаване на информация и идеи съобразен с актуалните за това тенденции.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #144 -: Октомври 03, 2010, 02:43:29 am »
Посредничество, чрез което се припечелва добре.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Октомври 03, 2010, 02:51:25 am »
Между другото, един мой бивш, който се занимава с разработка и поддръжка на сайтове, има ретро Венера в съвпад с Уран в края на 3 дом, в същия знак е и Слънцето. Венера управлява МС, а Уран уравлява ДС (в последния градус на Водолея), освен ако не е роден по-късно, но му правих ректификация. Има и съвпад Меркурий/Марс в 4 дом. Специалността, която е завършил, е инженерна (Автоматика, информационна и управляваща техника). Компютрите винаги са били любимото му хоби, още от ученически години. Не се отличава с блестящи математически способности, но е техничар. Сръчен е, пред мен си разглобяваше компютъра и го сглобяваше наново, човъркаше някакви платки...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #146 -: Октомври 03, 2010, 03:03:37 am »
Погледнах кои домове дефинират избора му да се занимава с компютърен дизайн, най-вече сайтове.
Венера управлява 3 дом и МС, а Уран управлява 6 дом (и последния градус на върха на 7ми), двете планети са в съвпад и се намират в края на 3 дом, гокленова зона.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #147 -: Октомври 03, 2010, 04:18:32 am »
Венера У5
влиза без кандидатстуденски изпити,
отличник от математическа олимпиада

много е сложно с професиите..може да има много големи заложби, но да не тръгне в тази посока поради някакви причини..може би заложбите се развиват в някаква по- късна възраст, когато човек вече си е надвил на масрафа, а в по- ранна гледа да издържа семейство, или преди това е повлиян от родителите си и средата..но въпреки всичко винаги има някакъв нюанс, лошото е, че има толкова много значения на всяка планета, че като са дори само две, комбинациите между техните значения стават почти безкрайни..как да се познае тогава само по карта..последните два пъти заложих едва ли не само на интуиция, както пиша числата от тото-то, но и там не печеля много често.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #148 -: Октомври 03, 2010, 04:36:18 am »
Хм, чудех се защо през последните два дни имаше такава активност в практикума и се оказа, че транзитният Меркурий в Дева в момента прави опозиция с Уран. А Луната днес беше в тригон с Уран. Мунданно повлияни сме.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #149 -: Октомври 03, 2010, 04:47:33 am »
Хм, чудех се защо през последните два дни имаше такава активност в практикума и се оказа, че транзитният Меркурий в Дева в момента прави опозиция с Уран. А Луната днес беше в тригон с Уран. Мунданно повлияни сме.  ;D

Не ми говори...,тоя мунданен съвпад в риби и опозето с мерка , така ми стрелят наталния Юпитер ...... :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #150 -: Октомври 03, 2010, 06:37:47 am »
От гл.т. на ведическата астрология определено, Уран се "скрива" и остава само аспектът с Юпитер.
А и нали Уран го свързваме със западната астрология, а Юпитер с астрологията на ведите.

Meркурий ще бъде изключително активен, чрез интензивно аспектиране от Юпитер/Уран, Плутон и Сатурн в следващата една седмица.

Дай боже повече теми като тази, по-малко спам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #151 -: Октомври 03, 2010, 07:29:59 am »
От гл.т. на ведическата астрология определено, Уран се "скрива" и остава само аспектът с Юпитер.
А и нали Уран го свързваме със западната астрология, а Юпитер с астрологията на ведите.

Meркурий ще бъде изключително активен, чрез интензивно аспектиране от Юпитер/Уран, Плутон и Сатурн в следващата една седмица.

Дай боже повече теми като тази, по-малко спам.  ;D

Лили , не мога да се въздържа и пускам само това с уговорката в близките 20 поста да няма такова...
Но правя аналог с разликата в интерпретацията и вярвам ми се хиля с глас....
В магазин за бельо влиза купувач и пита продавачката:
- Извинете, имате ли мъжки боксерки?
Продавачката:
- Няма! Но можете да си купите женски, и без това няма никаква разлика...
Мъжът ядосано:
- А ти искаш ли да извадя разликата и да те плесна с нея по челото...

- Интересно племе са тези купувачи - негодува продавач в месарница. - Когато учените им казват, че Сатурн тежи толкова и толкова милиона тона и не знам колко си килограма, им вярват. А когато им кажа колко тежи саламът, веднага искат да им го претегля пак.
« Последна редакция: Октомври 03, 2010, 07:52:05 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #152 -: Октомври 03, 2010, 02:41:06 pm »

..последните два пъти заложих едва ли не само на интуиция, както пиша числата от тото-то, но и там не печеля много често.. :-[

и аз така залагам, не познавам, ма не се отказвам,знае ли човек ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #153 -: Октомври 03, 2010, 03:34:53 pm »
  С актьорско майсторство  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #154 -: Октомври 03, 2010, 05:29:09 pm »
добро утро,
картата е на мъж,с какво се занимава

това определено е много интересен младеж..с каквото и да се занимава е още съвсем в началото, тепърва ще се развива..марс в шести дом ми е познат, но в съвпад със слънце и то в лъв..бих предположила, че е спортна натура, но не знам дали се занимава с това, но има спортен хъс за всичко, с което се занимава..меркурия му също е там, ако говори бързо, би станал добър спортен коментатор след време, предполагам..уран на мц- не знам точно защо се свързва с астрологията, за мен е свързан с машините и новите технологии- ако се е насочил към технически специалности младежа, може да е комп. инженер, телевизионен техник, или нещо друго с телевизията, електро нещо си, не им знам имената на всичките специалности..сръчни ръце има, но едва ли си пада чак толкова по пипкавите неща..енергия за работа също има в изобилие въпреки луната в първи..ама как интересно са му навързани нептун /у1/, луната в първи и венера в рак..мисля все пак, че заради асц. риби с луна там той е с много нежна душа и бяга от това, като набляга на развитие в някаква мачовска сфера- автомобили, техника, спорт..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Asol

• 4140
« Отговор #155 -: Октомври 03, 2010, 05:40:45 pm »
За картата пусната от Стреличка: Нещо твори човека, но не е артист според мен. Да не е някой уеб дизайнер пак  :P или оператор, режисьор. Във всеки случай ми се струва, че е човек с характер.
« Последна редакция: Октомври 03, 2010, 05:48:22 pm от Asol »

*

Феникс

« Отговор #156 -: Октомври 03, 2010, 08:15:09 pm »
професията е много нестандартна и непопулярна със силен творчески момент-да не е татуист,макар че това вече не е толкова нетрадиционно а и доста популярно стана,но се връзва със силния лъв ,с уран на мц   обаче стрелеца остава в страни  :-X май не е това

уеб дизайнер е доста вероятно,както всичко свързано с рекламата

каквото и да е доста е добър и популярен в бранша,новатор и оригинален
дали пък не е политик,с творческо хоби :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #157 -: Октомври 03, 2010, 08:25:48 pm »
Мдааа, може да е и спортист, и актьор с тези Слънце и Марс в Лъв. Но Уран на МЦ с диспозитор Юпитер във Водолей в 12 дом може да се окаже режисьор, кинооператор, работа в медия изобщо. Първо ми мина през ума да не е картата на някой автопилот на Формула 1 или каскадьор, но не са акцентирани никак 3/9 домове.

*

Феникс

« Отговор #158 -: Октомври 03, 2010, 08:28:39 pm »
и аз си помислих за летец-изпитател примерно,каскадьор изобщо нещо щуро,но пак заради стрелеца на мц мисля,че няма да е това
дали не е цирков артист,акробат

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #159 -: Октомври 03, 2010, 08:49:46 pm »
и аз си помислих за летец-изпитател примерно,каскадьор изобщо нещо щуро,но пак заради стрелеца на мц мисля,че няма да е това
дали не е цирков артист,акробат

Мозееее, бавоооо, не се сетих за акробат и цирков артист.  ;D