Здравей Гост

Луната ...

• 221 Отговора
  • 33270 Прегледи
*

Skarlet

Re:Луната ...
« Отговор #80 -: Юли 20, 2009, 10:33:43 pm »
Ау, сега се сетих нещо...
Навремето една моя близка имаше приятел със Слънце в Скорпион и Луна в Овен. Наистина притежаваше пословична ревност, но самият той си го мяташе насам-натам без изобщо да му пука... Имаше Луна в Овен в 8 дом в точна опозиция с Венера. Иначе нея я съсипваше от ревност и съмнения. Много им се чудя на такива мъже. Хем лизал от меда, хем с претенции партньорката да му бъде вярна като куче.  ;D

Като го размотава насам-натам,ще му остане там.Няма да позволя на никого да ме прави на идиотка.Събирам му багажеца и друм.Обърна ли гръб,обаче,е завинаги.Връщане няма.

*

aiia

« Отговор #81 -: Юли 20, 2009, 10:35:15 pm »
Ау, сега се сетих нещо...
Навремето една моя близка имаше приятел със Слънце в Скорпион и Луна в Овен. Наистина притежаваше пословична ревност, но самият той си го мяташе насам-натам без изобщо да му пука... Имаше Луна в Овен в 8 дом в точна опозиция с Венера. Иначе нея я съсипваше от ревност и съмнения. Много им се чудя на такива мъже. Хем лизал от меда, хем с претенции партньорката да му бъде вярна като куче.  ;D

Като го размотава насам-натам,ще му остане там.Няма да позволя на никого да ме прави на идиотка.Събирам му багажеца и друм.Обърна ли гръб,обаче,е завинаги.Връщане няма.

Ха-ха. Еми дойдохме си на думата. Това дето толкова питах.
Получих отговор.
Благодаря.  ;D

ПП Няма два вида Рак. Има само един, и той не прощава!!! КАЖЕ ЛИ ''КРАЙ'' Е ЗАВИНАГИ!!!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #82 -: Юли 20, 2009, 10:39:17 pm »
Не си струва да отвръщаш на изневярата на партньора с изневяра, защото никога не знаеш какъв автогол можеш да си забиеш по този начин...

Лили,честно да ти кажа,това много не го разбрах...

На една моя приятелка майка й ми е разказвала,как започнала да усеща мъжа си,че кръшка.Прибирал се той,излизал по никое време,нови парфюмчета,нови дрешки и тя какво да прави,шашнала се...Изведнъж решила и започнала тя да излиза повече от него,той се прибира,тя навън,сменила прически,всичко.Да видиш как в един момент той взел да се чуди какво става с жена му,да се кокори,да я наблюдава и като усетил,че нещата тръгват в друга посока си седнал на задника.То не е казано,че фактически трябва да му изневериш,но и не е добре да си мисли,че си вечно негова и ти не можеш.

*

Skarlet

« Отговор #83 -: Юли 20, 2009, 10:40:28 pm »
А с тази Овча Луна, не се учудих като каза как ще я оскубеш.  ;D
 Трябва да ти кажа,че не е само от Овчата Луна.Марс-а в Телец като се разяри,става още по-страшно.Няма да забравя като тийнейджърка една циганка беше нападнала сестра ми,която е Овен.Беше я била. Дойде си в къщи и плачеше.Че като я намерих,че като я развъртях.......няма да ти казвам какво направих с нея,че ме е срам.От тогава ми викаха в квартала Марга-джудото. ;D

Че умрем от смех! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Чакай да те уморя докрай.  ;D Пак като младо гадже,веднъж тръгвам на среща.Минавам си пред блока и един млад левент-съсед реши,че ще ми прасне с прашка една скобичка в чорапогащника.Както се бях накиприла за срещата,само се обърнах,настигнах го и го стоварих на земята от бой.Егати момчетата! Не смееха после не само да ме закачат,но и да ме свалят.Когато съм ядосана,огън излиза от ноздрите ми и забравям да спра да бия.Това е лошо.Веднъж и един мъж уплаших,който ме засече с колата и щях да навървя цяла колона коли.Само вдигнах ръчната и докато стигна до колата му,вече си вдигаше стъклото на колата.Е,как да ми изневерят,като съм луда. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Юли 20, 2009, 10:41:43 pm »
Но на разни гадженца вярна не мога да бъда.

Мога да бъда вярна на гаджето си, дори ако ми повтаря, че връзката ни е отворена. Независимо каква е връзката, за мен това е ангажимент. Не че не бих могла да изневеря при форсмажорни ( ;D) обстоятелства, но предпочитам да не го правя, за да се самопредпазя от една "не на място" вложена емоция. Сиреч да не си усложнявам допълнително живота и да не влизам в триъгълници. Това визирах под "автогол".
В това отношение жените сме по-сложни от мъжете. Ако се стигне до изневяра, могат да се вложат много емоции, дори и чувства, докато на мъжа обикновено му минава... знаете през къде  :-[, стига да не хлътне впоследствие. Но като че ли жените сме по-склонни да си усложняваме живота с триъгълници, опитвайки се да запазим и отношенията с постоянния партньор, и с "другия", в който често се случва да сме хлътнали... Мъжът хлътне ли, отсича от раз, т.е. не е склонен дълго да се самоизтезава, а взема решение с коя да остане и точка. Освен ако бракът му отдавна не се е превърнал в отворен, т.е. нищо повече от формалност.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #85 -: Юли 20, 2009, 10:42:48 pm »
Как искам някой да докосне най-нежните струни в сърцето ми и да събуди доброто същество в мен. За такъв човек до себе си мечтая. Искам покрай него да ставам все по-добра. :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #86 -: Юли 20, 2009, 10:43:59 pm »
Най-лошото в един триъгълник е да си тъпата страна! ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #87 -: Юли 20, 2009, 10:45:38 pm »
Получих отговор.
Благодаря.  ;D

ПП Няма два вида Рак. Има само един, и той не прощава!!! КАЖЕ ЛИ ''КРАЙ'' Е ЗАВИНАГИ!!!

Май наистина не можем да се разберем.Става дума за редовно размотаване.Няма да търпя да ме правят на идиот и да ми изневерява през ден през два.Ако е било моментно и еднократно и не продължи,мога да простя.Не мисля,че един уважаващ себе си човек,ще прави постоянни компромиси.Като иска да ходи при друга,няма да го спра.Но няма да има и мен.

*

aiia

« Отговор #88 -: Юли 20, 2009, 10:46:41 pm »
Виж, Лилие. Едно време като бях малка, влагах чувства, емоции.
Сега съм абсолютен тимирут. Не мога да лъжа мъжете обаче. Не мога да кажа ''обичам те'' или нещо друго любовно ей така. Ако съм с някой то е просто приятно прекарано време в лафове и майтапи. Но такива сериозности, НЕ! За това казах, че не бих била вярна на гадженце.
Пак казвам, това е защото никога не съм се влюбвала истински. Тоест не съм била с мъж, в когото да съм била влюбена.
Кой знае когато дойде това време каква бяла птица ще съм побъркана .... ;D

Прави ми впечетление, че повечето мъже вече прибягват до удобни връзки. С теб съм, ама нямам ангажимент. Кат' ми писне ще си събера багажа.

*

aiia

« Отговор #89 -: Юли 20, 2009, 10:48:34 pm »
Получих отговор.
Благодаря.  ;D

Май наистина не можем да се разберем.Става дума за редовно размотаване.Няма да търпя да ме правят на идиот и да ми изневерява през ден през два.Ако е било моментно и еднократно и не продължи,мога да простя.Не мисля,че един уважаващ себе си човек,ще прави постоянни компромиси.Като иска да ходи при друга,няма да го спра.Но няма да има и мен.

Е да, де. Но друга жена би падала на колене. Би молила, би изнудвала. Би впрегнала целия наличен арсенал само и само да задържи мъжа. А ти казваш, ''няма да го спра''
Аз също няма да го спра. АМа дали всички мислят така?!  :-\

*

Skarlet

« Отговор #90 -: Юли 20, 2009, 10:49:32 pm »
...либоф да има  :P

"1 Ако говоря с човешки и ангелски езици, а любов нямам, аз съм станал мед що звънти, или кимвал що дрънка. 2 И ако имам пророческа дарба, и зная всички тайни и всяко знание, и ако имам пълна вяра, тъй щото и планини да премествам, а любов нямам, нищо не съм. 3 И ако раздам всичкия си имот за прехрана на сиромасите, и ако предам тялото си на изгаряне, а любов нямам, никак не ме ползува. 4 Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, 5 не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, 6 не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, 7 всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи. 8 Любовта никога не отпада; другите дарби, обаче, пророчества ли са, ще се прекратят; езици ли са, ще престанат; знание ли е, ще се прекрати. 9 Защото отчасти знаем и отчасти пророкуваме; 10 но когато дойде съвършеното, това, което е частично, ще се прекрати. 11 Когато бях дете, като дете говорех, като дете чувствувах, като дете разсъждавах; откак станах мъж, напуснал съм детинското. 12 Защото сега виждаме нещата неясно, като в огледало, а тогава ще ги видим лице с лице; сега познавам отчасти, а тогава ще позная напълно, както и съм бил напълно познат. 13 И тъй, остават тия трите: вяра, надежда и любов; но най-голяма от тях е любовта."

Да,точно така е,но когато има Любов.Когато няма,няма и какво да се прощава или търпи.Човек,който обича,няма причини да изневерява.Не,че не може да му се случи да се влюби в друг/а.Човешко е.Но трябва да вземе решение за себе си кого и какво иска.Най-лошото е,когато не знаеш какво искаш.Аз поне нямам такива притеснения.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #91 -: Юли 20, 2009, 10:50:11 pm »
Аз пък при такива отворени връзки,въобще не ми пука и не се ангажирам с нищо.След като той не го прави,защо аз трябва да се чувствам вързана.Всеки си носи последствията,в зависимост от ангажимента,който е поел.И да ме види с друг,не ме интересува.Усещам,че много се изнервят,ама да се спасяват. :-[
« Последна редакция: Юли 20, 2009, 10:54:44 pm от Мia21 »

*

aiia

« Отговор #92 -: Юли 20, 2009, 10:54:40 pm »
Как искам някой да докосне най-нежните струни в сърцето ми и да събуди доброто същество в мен. За такъв човек до себе си мечтая. Искам покрай него да ставам все по-добра. :)

И аз искам, Небесна. Всеки иска. То се случва веднъж най-много дваж в живота.
Трябва да сме търпеливи и ще се случи :-)))

*

Skarlet

« Отговор #93 -: Юли 20, 2009, 10:57:16 pm »
Е да, де. Но друга жена би падала на колене. Би молила, би изнудвала. Би впрегнала целия наличен арсенал само и само да задържи мъжа. А ти казваш, ''няма да го спра''
Аз също няма да го спра. АМа дали всички мислят така?!  :-\
Виж,Asla,аз съм малко сложна.Много съм щедра,обична,услужлива,но и горда.Имам Уран в Лъв в 10 дом.Характерът ми е по-скоро мъжки.Направо съм си мъжкарка,но не съм загубила и женското в себе си.В рода си аз съм човека,на който всеки може и търси да се облегне. На моменти показвам и слабост,друг път пък съм като гранит.Трудно ми е да се опиша.Та,как си ме представяш на колене пред мъж,който редовно ми изневерява??? Абсурд! Аз винаги съм казвала,че Бог е събирач. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Юли 20, 2009, 10:57:42 pm »
Трудно ти е да разбереш, Асла, защото както ти самата казваш, никога не си обичала.
Да си верен/вярна някому за мен е вътрешно състояние. И типът връзка - отворена или затворена - тук няма никакво значение, важно е отношението ти към деянието, наречено изневяра. Не предаваш само партньора, предаваш и една част от себе си. Но това също е наш избор.
Правя едно уточнение: тук говорим за връзки, изградени върху доверие.
Не го ли искаш, трудно някой би те накарал да спазиш това условие. Никой не може да ти наложи да му бъдеш вярна, макар че мнозина се опитват. С принуда и претенции не става, става само с любов.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #95 -: Юли 20, 2009, 11:01:45 pm »
Трудно ти е да разбереш, Асла, защото както ти самата казваш, никога не си обичала.
 Това към мен ли си написала,че се обърках вече.Една през друга пишем.  ;D

*

aiia

« Отговор #96 -: Юли 20, 2009, 11:05:13 pm »
Виж, Лили. Ако някога бъдеш любовница, ще видиш че е излишно да се надяваш другия да ти бъде верен. С две думи аз съм загубила доверие в мъжете като цяло. И не се хабя изобщо да се обеснявам или да моля за ''коректност''. Той може да е ''пиле'' и впоследствие да стане кръшкач. Все тая. Да ходи на майната си, ама аз да не разбирам. Може да се съмнявам, да допускам изневеря, но да не разбирам.   
Не мога да направя връзката , Луна във Водолей и Диспозитор Уран в 2 дом/Скорпион / връх на т-квадрат където Луна и Юпитер са в опозиция.
Сложен характер съм и аз , знам го!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #97 -: Юли 20, 2009, 11:05:18 pm »
Конкретно това изречение бе адресирано до Asla, а целият ми пост - към всички четящи тук, разбира се.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #98 -: Юли 20, 2009, 11:05:47 pm »
Отдавна вече не вярвам в преобразяващата сила на любовта. Който си е кръшкач по рождение, нищо не ще го спре. Трябва да си малко мазохист, за да търпиш постоянен психичен тормоз. Майката на приятелката ми (зодия Риби), селска жена прости на мъжа си долна изневяра и продължава да живее с него. И нито ден не му е натякнала. Онзи и изневерявал с една циганка и и лепнал сифилис. Цялото село говореше, децата им се срамуваха. А тя се лишаваше от храната си в болницата, за да е той нахранен. Аз не съм такъв тип жена.

*

Skarlet

« Отговор #99 -: Юли 20, 2009, 11:10:17 pm »
А аз никога не съм преставала до ден днешен да вярвам в любовта.Тя е велика сила.И преобразява тотално човека.Права си,Небесна,аз също не бих се вживявала в ролята на жертва.Това е типично за Рибите.