Здравей Гост

Сатурн

• 507 Отговора
  • 84961 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Сатурн
« Отговор #140 -: Юли 28, 2009, 07:54:26 pm »
Да бе, ма мани друго, сега гледам Луната му прави тау квадрат с въпросната опозиция.
Значи Венера широк съвпад Меркурий, отсреща Сатурн съвпад Уран и улево Луната квадратура към всичкото това удоволствие.
Луна в първи, везни.
И това момче наистина излъчва хармоничност, спокойствие, уравновесеност и мъжка подкрепа, сигурност. Аз хората по лъчението им много ги познавам. А сега тълкувайте аспекти.

*

123

« Отговор #141 -: Юли 28, 2009, 09:56:16 pm »
Да бе, ма мани друго, сега гледам Луната му прави тау квадрат с въпросната опозиция.
Значи Венера широк съвпад Меркурий, отсреща Сатурн съвпад Уран и улево Луната квадратура към всичкото това удоволствие.
Луна в първи, везни.
И това момче наистина излъчва хармоничност, спокойствие, уравновесеност и мъжка подкрепа, сигурност. Аз хората по лъчението им много ги познавам. А сега тълкувайте аспекти.

Понякога младостта предполага безгрижно неосъзнато непроявление на сериозните планети...
п.п. Ако не те задоволява отговорът - обърни се към ведическата астрология ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #142 -: Юли 28, 2009, 10:17:03 pm »
Абе така, светът наопаки ще обърнете, ама пак астрологията ще е по-права от живота и истината.  ;D
Значи имам дарбата да усещам енергиите на хората.
На това момче енергията му е много добре балансирана, той излъчва спокойствие, в мислите му има спокойствие и умиротворение, така че ми е приятно да пребивавам в енергетиката му. Това е един хармоничен човек.
И винаги съм вярвала повече на собствената си способност да усещам човешката енергетика, отколкото на всички умствени измишльотини накуп.
Не казвам, че астрологията е такава, ама собственият ми усет винаги ми е давал еднозначен и верен отговор.
Докато при астрологията винаги всичко мога да обърна на 180 градуса и пак да спазя принципите и законите и. :P

*

Mia21

• 2502
« Отговор #143 -: Юли 28, 2009, 10:24:58 pm »
Аз пък като нямам лоши аспекти на Сатурн с Венера и с Луна,та съм "цъфнала и вързала"...
То ми стига една квадратура с Уран,за да ме сложи на мястото ми... :-[

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #144 -: Юли 29, 2009, 10:11:26 am »
Нищо против, но нещо този път не успявам да я кача с транзити, само натална.Ако не те мързи това са данните: 21.04.1980г. 07.15 , Пловдив.

И на теб ти се е задействал тау квадрата, като гледам. Ако не се лъжа, задейства ти 2, 8, 5 дом. Имаш ли проблеми с пари?
А секстилите с Уран и Луната също се задействат, нали? Обаче там би трябвало да е по-лесно, по делата на 3 и 7 дом пак има трудности, но по-лесни за преодоляване. По-напредналите какво ще кажат?

Ми как да нямам, опитвам да си намеря работа, но и в това нямам успех. :D

*

Helo

« Отговор #145 -: Юли 29, 2009, 11:14:02 am »
Да поговорим и за Сатурн в падение и на трон, за ретроградния и директния Сатурн.

На разни места пише, че хората със слаб Сатурн по правило не правят кариера.

Кажете какви са вашите наблюдения по тези въпроси.  ;D

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #146 -: Юли 29, 2009, 11:49:50 am »
Helo написа:
А мен от есента ме очакват почти еднакви по продължителност квадартура на транзитния Сатурн с Луната ми и тригон на транзитния Сатурн със Слънцето ми. Значи положението от квадратурата с Луната няма да е толкова лошо, нали така. Няма от какво толкова да се притеснявам.  

Но Марая каза, че, когато Стаурн сключва някакви конфигурации със светилата, това било време да се работи с кармата и че уроците на Сатурн трябва да бъдат научени. Вие какво мислите за позициите на Сатурн към светилата по принцип?

Аре стига, че почнах да се нервя и аз вече. Не, няма от какво да се притесняваш.
От къде знаеш, че квадратът на тр. Сатурн с Луната ти ще бъде лош период?! Ами ако е щастлив период?!
Ако си видяла картата на булката, тя има Луна на 18 гр. Стрелец. На 25 юли й беше сватбата и сега по-щастлива от всякога. В деня на сватбата беше точния квадрат на тр. Сатурн с Луната й.
Може да си щастлива, може да си нещастна, може да си някъде по средата , орта будала.
Аз ти пожелавам, да си щастлива. Да бъде един хубав период. Ако е така, ти ще се похвалиш!!!
Аре стига сте се паткали от тези квадрати и опозиции вече, да гледаме транзитите, ама без да си внушаваме.

През септември чакам транзитен Сатурн ( 5-ти дом ) да ми направи квадратура с натални Венера и Слънце ( 1-ви дом). Предишната ми квадратура беше преди 14 години и се лутах доста професионално, в смисъл, че не бях установена на мястото,което искам. Сега нещата са ми наред,но знае ли човек?!?!?
Може пак да настъпят промени...............
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Uran

• 6041
« Отговор #147 -: Юли 29, 2009, 11:52:48 am »
Сатурн във везни в края на 1 дом -на 1 градус от к2.
Сатурна съвпад с Марс ( Марс на к2).
Сатурн в квадрат с Маркурий (Мерк в края на 10 дом-рак).
Ами има си страхотна кариера момичето, ама всичките и планети са в източната част. :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #148 -: Юли 29, 2009, 01:34:08 pm »
Луна в първи, везни.

Понякога младостта предполага безгрижно неосъзнато непроявление на сериозните планети...
п.п. Ако не те задоволява отговорът - обърни се към ведическата астрология ;D
Малко оффтопик :)
Забелязвам, че много по-напрегнато се държат, а и напрягат останалите, хора, които имат малко "лоши" аспекти в наталите си.
Примерно, хора без опозиции или с по една такава, са много трудни събеседници. Липсва им емпатия и възможност за диалог. Обикновено си търсят слушатели.
Същата работа и с квадратурите. Ами познавам няколко човека, на които радиксите им са доминирани от квадратури, съвпади и имат 2 секстила и 1 тригон за разнообразие, а се чувствам ок в компанията им. Както казва Кайли, хубаво ми е да се грея на аурата им. ;D :)

*

holanda

« Отговор #149 -: Юли 29, 2009, 08:59:33 pm »
Сатурн във везни в края на 1 дом -на 1 градус от к2.
Сатурна съвпад с Марс ( Марс на к2).
Сатурн в квадрат с Маркурий (Мерк в края на 10 дом-рак).
Ами има си страхотна кариера момичето, ама всичките и планети са в източната част. :)
не ми ясно сега каква е връзката между кариерата и планети в източната или западната част. ??? ???На мен всичко ми е в лявата половина на картата,трябва ли да се притеснявам? ;)
Освен това Сатyрн е в опозиция с Юпитер в 9 дом(които хвърля тригон към Венера/плутон във 2 dom-предпоставка за добро финансово състояние)и това, надявам се,не е пречка за постигане на добър статут? ;)
И още нещо-дали 1 година в чужбина е достатъчна,за да се активира релокационната карта?Тau като Сатyрн е в 11 дом,но при релокацията е в 12 и сега не знам кой транзити да следвам,много ми е сложно :D(а тези транзити доста помагат в повърхностните ми опити да прогнозирам предстоящи ''евентулни'' събития) :-\

*

Nebesna

« Отговор #150 -: Юли 29, 2009, 09:56:02 pm »
И още нещо-дали 1 година в чужбина е достатъчна,за да се активира релокационната карта?Тau като Сатyрн е в 11 дом,но при релокацията е в 12 и сега не знам кой транзити да следвам,много ми е сложно :D(а тези транзити доста помагат в повърхностните ми опити да прогнозирам предстоящи ''евентулни'' събития) :-\

Скоро четох коментар относно релокацията на една жена, която се занимава сериозно с астрология и живее в чужбина. Тя сподели от позицията на личен дългогодишен опит, че при нея релокацията просто не действа и се опира върху наталната карта.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #151 -: Юли 29, 2009, 10:23:10 pm »

Скоро четох коментар относно релокацията на една жена, която се занимава сериозно с астрология и живее в чужбина. Тя сподели от позицията на личен дългогодишен опит, че при нея релокацията просто не действа и се опира върху наталната карта.

Небесна,това дали не се отнася и за мен?

*

Nebesna

« Отговор #152 -: Юли 29, 2009, 10:45:06 pm »
Не знам, не съм ти наблюдавала живота. Ти си тази, които има най-пълни наблюдения. Като се усъвършенстваш в астрологията, може да намериш отговора и на този въпрос, както въпросната астроложка го е намерила за себе си.

*

Nebesna

« Отговор #153 -: Юли 30, 2009, 12:14:37 am »
ПРЪСТЕНЪТ

Един император извикал мъдреците си и им казал да му изработят пръстен, на който да гравират надпис, който да му помага в трудните моменти и да му напомня в добрите за тяхната преходност.
Дълго умували мъдреците и когато накрая красивият пръстен бил готов, на него пишело: "И това ще мине".

« Отговор #154 -: Юли 30, 2009, 07:29:54 am »
    ;D ;D ;D - Ооооо, мислех си че това е мой патент. В последните няколко години оцелявам казвайки си - "И това ще мине".....Чисто по сатурнски значи  :P.

*

Asol

• 4140
« Отговор #155 -: Юли 30, 2009, 07:51:49 am »
не ми ясно сега каква е връзката между кариерата и планети в източната или западната част. ??? ???На мен всичко ми е в лявата половина на картата,трябва ли да се притеснявам? ;)

Източната част предполага, че човек зависи най-много от себе си в постигането на това което желае, той е активния фактор, докато западната предполага че може да получи подкрепа от "другите" и е по-зависим от тях отколкото от личната си инициатива. От личен опит нямам такова отношение по този въпрос. Повечето ми планети са в западната част на картата, но подкрепата от "другите" е равна на нула, по-скоро въпросните правят всичко за да не успея в личните си инициативи.

*

Helo

« Отговор #156 -: Юли 30, 2009, 08:54:09 am »

Източната част предполага, че човек зависи най-много от себе си в постигането на това което желае, той е активния фактор, докато западната предполага че може да получи подкрепа от "другите" и е по-зависим от тях отколкото от личната си инициатива. От личен опит нямам такова отношение по този въпрос. Повечето ми планети са в западната част на картата, но подкрепата от "другите" е равна на нула, по-скоро въпросните правят всичко за да не успея в личните си инициативи.

Е, те така ти помагат като те нахъсват. При мен това преди много действаше.

*

Uran

• 6041
« Отговор #157 -: Юли 30, 2009, 03:33:46 pm »
По повод на транзитите на Сатурн над наталната Луна или т.нар. период саде-сати, мога от личен опит да кажа, че за някои хора е плодотворен период.
Най-значимите неща съпругът ми е постигнал именно в този период, докато при мен си е класическата ситуация- фрустрации, обезверяване, липса на стремежи.

*

aiia

« Отговор #158 -: Юли 30, 2009, 03:38:37 pm »
Винаги с вяра подхождам към всеки, ама накрая излиза че мнителността хич не е излишна. Пък и нямам нужда от нахъсване, защото съм доста взискателна към себе си и гледам да правя нещата по най-добрия възможен за момента начин. Тая Дева на асцендента бих я сменила с удоволствие.  :)

И аз и аз , бих я сменила с удоволствие - девата де.

Мама мия, ти нали имаше натален съвпад Сатурн/Луна. Как ти се отрази тр. Сатурн през Луната? Не че знам къде ти е Луната, ама си питам.  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #159 -: Юли 30, 2009, 03:42:36 pm »
Мама мия, ти нали имаше натален съвпад Сатурн/Луна. Как ти се отрази тр. Сатурн през Луната? Не че знам къде ти е Луната, ама си питам.  ;D

то това си е сатурнов възврат бре - дали е дорасла девойката за такъв  ::)