Здравей Гост

прогресивни върхове,транзити и аспекти към тях

• 5 Отговора
  • 2188 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
здравейте приятели! :) и поздрави от красивото море!
изядох я тази книга на каръл ръшман и продължавам да я хапвам.....,и все ме вкарва в "размисли и страсти" ;D
както казва писателката много са важни прогресивните върхове и аспектите ,които образуват към натала и към прогресивните домове и планети.
установих , че прогресивния к2 ще бъде в съвпад с юпитер през целия октомври.юпитер застава стационарен точно в/у к2-прогресивен.наясно съм и с двете неща,какво е юпи ,какво е втори.кое ме изуми.на същия градус имам соларен мц за текущата година.т.е ,съвпад на к2 със соларен мц ,транзит на юпи през съвпада.много съм боса в соларите и винаги съм ги подценявала :(,както се досещате всичкото това се случва в къщичката на нашия приятел уран.
та , как ще изтълкувате съвпада на прогресивния к2 с юпи и със соларния мц и транзита на юпи през тях?
и да допълня , през това време сатурн прави тригон с наталния дсц и наталната венера , слв е в съвпад с наталната венера и на тригон от дсц.
поздрави и много целувки от морето , чайките и мен!
п.п. прогресивното слънце е в точен съвпад с наталната венерка , от тук следва и тригон с нат.дсц. :)
« Последна редакция: Юли 26, 2009, 03:02:44 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
еее,маму му стара....много астролози много нещо , никой дума не казва , хайде ,помогнете моля ви..знаете , че вашето мнение е важно!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
Марая, усещам теб на къде те тегли.  :P Ако искаш прати си данните на ЛС да хвърля едно оче, че така не може да се добие пълна представа.  :)

*

Марая

• 28287
пратих ги и много благодаря!двама астролози мислят по-добре отколкото само един :).нали затова уран управлява астрологията?когато стане колективна , тогава ще я приемат и за сериозна наука.

*

Mia21

• 2502
Марая,с удоволствие бих се включила,ама още съм новобранка и не се наемам.За това не се включвам по темата ти. :-[

*

Nebesna

Отчитат се аспектите на соларните към радикални домове и планети. Трябва да се обърне внимание в кой радикален дом попада соларният МЦ. От написаното става ясно, че Юпитер ще бъде най-високо издигнатата планета в соларния хороскоп. това вероятно означава разширяване на професионалните ангажименти.