Здравей Гост

Кармичните връзки

• 58 Отговора
  • 13599 Прегледи
Кармичните връзки
« -: Юли 29, 2009, 10:41:23 am »
Какво правите когато видите, че двама души са свързани кармично? Ясно ви е че ще се мъчат. Изобщо има ли излизане от такава връзка? Какво ги съветвате? Да си простят всичко, което са си причинили един на друг и да се разделят като приятели или? Какво мислите? ???

*

toroni

• **
  • 561
Re:Кармичните връзки
« Отговор #1 -: Юли 29, 2009, 11:57:40 am »
Какво правите когато видите, че двама души са свързани кармично? Ясно ви е че ще се мъчат. Изобщо има ли излизане от такава връзка? Какво ги съветвате? Да си простят всичко, което са си причинили един на друг и да се разделят като приятели или? Какво мислите? ???

Когато връзките са кармични, било то за добро или за лошо не може да се излезе от тази ситуация, докато и двамата не разрешат въпросите, заради които са се събрали. Понякога трудно разбираме и достигаме до причините, които са ни събрали с даден човек. Минава много време, което може да се окаже и твърде мъчително за едната или двете страни. Но когато пъзела се нареди в главата ни нещата стават по-лесни. Не помня да съм се разделила с някого, дори и да съм го искала много, без да съм си научила уроците от човека.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2 -: Юли 29, 2009, 01:45:26 pm »
1) приема се, че всяка почти връзка има такива основания:)
2) първо погледнете собствените хороскопи за  определени  любовни положения, които напомнят за  повод за изплащане, заложени предпоставки за привличането на неотработени кармични уроци в интимната сфера ( често те се представят и чрез връзките със семейството)
3) има  много сигнификатори за  кармичност  на връзките ( в случая имам предвид връзки с по-тежки съвпади) , а и начините за разпознаване не са еднозначни: един път все едно ви е блъснал товарния влак, следващият път  не сте видели човека с години, а той през цялото време е бил до вас; за мен най- показатело е усещането за свръзаност ( не казвам,че нея ще я има);

4)  често пъти връзки, които трябва да се случат има опредлени  препятствия (партньорите имат  бракове, деца и тн. или единият има другият -не);
5) също така ми е направило впечатление, че единият от партньорите  е по- осъзнат, а другият се "дърпа" или има  някаква  причина да спира желанията си;

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #3 -: Юли 29, 2009, 02:07:12 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,25.0.html- що модератора не обедини темите, има вече такава тема !
« Последна редакция: Юли 29, 2009, 02:34:16 pm от daisy696 »

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #4 -: Август 09, 2009, 04:42:10 pm »
1) приема се, че всяка почти връзка има такива основания:)
2) първо погледнете собствените хороскопи за  определени  любовни положения, които напомнят за  повод за изплащане, заложени предпоставки за привличането на неотработени кармични уроци в интимната сфера ( често те се представят и чрез връзките със семейството)
3) има  много сигнификатори за  кармичност  на връзките ( в случая имам предвид връзки с по-тежки съвпади) , а и начините за разпознаване не са еднозначни: един път все едно ви е блъснал товарния влак, следващият път  не сте видели човека с години, а той през цялото време е бил до вас; за мен най- показатело е усещането за свръзаност ( не казвам,че нея ще я има);

4)  често пъти връзки, които трябва да се случат има опредлени  препятствия (партньорите имат  бракове, деца и тн. или единият има другият -не);
5) също така ми е направило впечатление, че единият от партньорите  е по- осъзнат, а другият се "дърпа" или има  някаква  причина да спира желанията си;

От личен опит бих искала да споделя, че винаги още  при самото запознанство съм усещала дали човека ще играе някаква важна роля в живота ми. Просто ме блъска товарен влак. Обикновено имаме препятствия за връзката и нещата започват да се точат с години.Никога не са ме спохождали такива мисли за човек, когото познавам отдавна и изведнъж да получа прозрение. Много ми е било важно и силно първото впечатление  и най-вече каква енергия ми се предава  в първия момент на срещата.Това впечатление винаги в крайна сметка се оказва вярно.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5 -: Август 11, 2009, 11:53:43 am »
не всички връзки са кармични ;) , но водят след себе си други , които наистина са кармични!за кармата съдим по сатурн,плутон и луната.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6 -: Август 14, 2009, 08:20:13 am »
не всички връзки са кармични ;) , но водят след себе си други , които наистина са кармични!за кармата съдим по сатурн,плутон и луната.
Според Линда Гудман съвпада на Венера с Марс в сиастрията е показател за кармична връзка.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #7 -: Август 14, 2009, 08:22:36 am »
Според Линда Гудман съвпада на Венера с Марс в сиастрията е показател за кармична връзка.

Къде ги търсиш Марс и Венера в кармата? !?!  Няма ли замесени Луна, Сатурн, Плутон , Нептун и/или   възлите-  повърхностна е работата ;D

*

Skarlet

« Отговор #8 -: Август 14, 2009, 09:26:21 am »
Лилит също има кармична роля.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #9 -: Август 14, 2009, 10:52:16 am »
Най-значими и с усещане за съдбовност за мен са съвпадите на Сатурн,Лилит или възлите с лична планета на другия.Марс съвпад със Сатурн е "класика в жанра" в синастриите ми..Тоя с Марса винаги яде дървото в крайна сметка.. ;D
« Последна редакция: Август 14, 2009, 03:27:46 pm от Mims »

*

mamma_mia

« Отговор #10 -: Август 14, 2009, 12:34:23 pm »
Понеже говорите за лилит,искам да попитам в индивидуалният хороскоп на човек,важен ли е транзитът й в съвпад със сев.възел и ДС?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #11 -: Август 14, 2009, 12:55:16 pm »
Я пак за Лилит? Много интересно. Щото аз имам съвпад моя Лилит с Венера и Сатурн на другия и не мом се отърва. Не че искам де.

При мен кармичните връзки са все свързани с Венера и Сатурн и тук таме Луна и Сатурн. Някак така става, че са все акцентирани.

« Отговор #12 -: Август 14, 2009, 02:16:40 pm »
   При мен в кармичните връзки са били засегнати също Сатурн и Луна, Лилит не съм й обръщала внимание, ама и тя е била замесена. Връзки, които са оставили дълбок отпечатък в мен - всички които са задействали опозицията на Сатурн с Марса и върха на Тао квадрата с тях Луната....

*

Kaya

• 2893
« Отговор #13 -: Август 14, 2009, 02:39:59 pm »
toroni, разгледах аспектите ти- много са интересни; интересно ми е как се чувства човекът с плутона? при моят опит слънцето ми е било в съвпад с неговия плутон  и ми е позната другата страна:)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #14 -: Август 14, 2009, 04:09:14 pm »
Кои мои аспекти си видяла, че се обърках? Цитирай ги, моля :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #15 -: Август 14, 2009, 09:05:47 pm »
".... аз искам да се включа и да опиша лично изпитана и обвързваща (но май повече за мен) синастрия:

-негово Слънце съвпад с мой Десц.
-негов Марс и Луна съвпад с мой Плутон
-негово Слънце в опозиция с мой Сатурн
-негов Плутон в квадратура с мое Слънце и Венера
-негов Сатурн квадратура с мое Слънце и Венера
-негов Уран в квадратура с мое Слънце и Венера
-негов СЛВ съвпад с мой Лилит
-мой Марс в тригон към негов Сатурн от една страна и от друга към Мерк и Нептун( голям воден тригон)
-Луни в един и същи знак"

ето:)  ако е удобно да кометираш кой аспект си усетила, като кармичен защотот понякога аспектите не намират  книжното си проявление

« Отговор #16 -: Август 14, 2009, 09:37:48 pm »

Къде ги търсиш Марс и Венера в кармата? !?!  Няма ли замесени Луна, Сатурн, Плутон , Нептун и/или   възлите-  повърхностна е работата ;D
Сори писах сутрин и не се бях събудила сега виждам
имах предвид Венера с Плутон
съвпад
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Nebesna

« Отговор #17 -: Август 14, 2009, 09:41:58 pm »
Най-значими и с усещане за съдбовност за мен са съвпадите на Сатурн,Лилит или възлите с лична планета на другия.Марс съвпад със Сатурн е "класика в жанра" в синастриите ми..Тоя с Марса винаги яде дървото в крайна сметка.. ;D

Имах една дълга връзка със същите тези аспекти накуп. Негова Венера в съвпад с моя Лилит. Него Юпитер в съвпад с мой СЛВ. Моя Луна в съвпад с негов СЛВ. Моя Сатурн в съвпад с негов Марс в Риби и моя Марс в съвпад с неговия Сатурн във Везни. Ха, познай сега кой яде дървото! И понеже е силно кармична връзка, няма мърдане....но мина на друго ниво.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #18 -: Август 14, 2009, 09:59:03 pm »
Май ти си го яла... ;D ;D ;D
Моят Марс и сега е стиснат за гушата,та не може да шава много-много,ама пък си го връщам с квадратурата на Слънцето ми към неговото и Луната му.. ;DЕдно такова дърлене и тънкообиждане за няма нищо от моя страна и ревност от негова поддържа огъня жив..Още ми е веселко от Юпитера,но усещам,че тепърва ще става напечено..То синастрия ли е,да я опишеш.. ;D

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #19 -: Август 15, 2009, 07:23:26 am »
".... аз искам да се включа и да опиша лично изпитана и обвързваща (но май повече за мен) синастрия:

-негово Слънце съвпад с мой Десц.
-негов Марс и Луна съвпад с мой Плутон
-негово Слънце в опозиция с мой Сатурн
-негов Плутон в квадратура с мое Слънце и Венера
-негов Сатурн квадратура с мое Слънце и Венера
-негов Уран в квадратура с мое Слънце и Венера
-негов СЛВ съвпад с мой Лилит
-мой Марс в тригон към негов Сатурн от една страна и от друга към Мерк и Нептун( голям воден тригон)
-Луни в един и същи знак"

ето:)  ако е удобно да кометираш кой аспект си усетила, като кармичен защотот понякога аспектите не намират  книжното си проявление

Веднага ти разказвам:

На  първо място - Слънцето в съвпад с Десц. - човека става твърде важен за теб, като в рамка си го слагах, тои е два ли не всичко, което си мечтал( разбира се действителността  е коренно различна. Основното, което искам да подчертая за този аспект, е че той беше много по-важен за мен, отколкото за другата страна.
За секса не е нужно да ти споненавам, че беше космически и за двете страни -негов Марс и Луна съвпад с мой Плутон. Аз в тази сфера продължавам да имам огромно влияние там.
Понеже човека е от типа, който не си слага нищо и никого на сърце, потърпевшата емоционално съм си само аз с тези негови квадратури на Сатурн и Уран към моето Слънце и Венера. Много страдах емоционално, а и се почувствах неразбрана. Все още не мога да се оттърся от връзката и да продължа напред.
Не съм усетила още по някакъв начин съвпада  на  Лилит с неговиа СЛВ.
Въпреки всичко смятам , че генерално кармата и съдбовността не може да бъде едностранна и  в някакъв момент всичко каквото си надробил в живота  ( добро и лошо ) ззапочваш да си го  консумираш. ;D ;D ;D