Здравей Гост

Марс

• 125 Отговора
  • 22487 Прегледи
*

Helo

Марс
« -: Юли 30, 2009, 11:06:34 am »
Както сме почнали планетите една по една, да обсъдим и Марс.  ;D

Кажете за разположението на тази планета в хороскопа ви, както и да транзитите. Как ви се отразява?

Аз ще кажа, че моят Марс в 1-ви дом не ме прави агресивна и не съм много физически активна. Може би защото е ретрограден.

Сега кажете вие.  ;D

Ето една статия за транзитите на Марс.

http://www.astroto.com/sarticle.php?id=55

*

missKapriz

Re:Марс
« Отговор #1 -: Юли 30, 2009, 11:29:27 am »
Моят Марс е в Стрелец-2 дом-големи изблици на енергия,но малка издръжливост,възприемам нови идеи без да ги проучвам детайлно-любов от пръв поглед :),активна и динамична,но не винаги последователна-това вече го отработвам успешно,де ;DМарс ми е в куинконс с Уран-когато съм разстроена действам прибързано,понякога говоря преди да помисля,не обичам критиката,понякога не изслушвам добре събеседника-и тва го преработвам ;D Изобщо както е тръгнало скоро ще ми никнат крилца :P

*

aiia

« Отговор #2 -: Юли 30, 2009, 12:04:41 pm »
хихи изпревари ме за малко. Аз щях да я пускам темата днес за Марс. Даже бях написала следното:

Как е поставен в картата ви по знак и дом , и как е аспектиран?

При кои аспекти на тр. Марс с личните ви планети усещате прилив на енергия?! И съответно сексуална мощ?! Кога ставате агресивни?

В края на 2009 Марс навлиза в Лъв и ще престои там около 6 месеца. Горко на всички с лични планети в Лъв, Водолей, Скорпион и Телец. Ще падат дрехи и задръжки  или ще хвърчат ''глави''. ;D    

Забелязвам при себе си, че при възврат на Марс, съм на черешата, особено ако Венера транзитира през Овен.  Марс ми е в Рак /падение, 10 дом. Най-аспектирана планета. Получава аспект от почти всички планети. При възврата му винаги се отключват събития от сексуален характер. :-)))
« Последна редакция: Юли 30, 2009, 12:27:58 pm от Asla »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3 -: Юли 30, 2009, 12:18:11 pm »

В края на 2009 Марс навлиза в Лъв и ще престои там около 6 месеца. Горко на всички с лични планети в Лъв, Водолей, Везни и Овен. Ще падат дрехи и задръжки  или ще хвърчат ''глави''. ;D   

Мале , мале ! Марса ми във Водолей да му мисли  :o Значи да очаквам кеч в няколко сезона  ;D

А защо Везни и Овен ? Гледа се кръстта,а във фиксидният са още Скорпион/Телец-да му мислят планетите там с Марсовите квадрати.

*

aiia

« Отговор #4 -: Юли 30, 2009, 12:22:11 pm »
Уф да бе. Грешка на езика. Еми объркала съм. Спала съм докато съм писала.
Неподвижният кръст. Телец  и Скорпион, Лъв и Водолей.

« Отговор #5 -: Юли 30, 2009, 12:51:05 pm »
   Ейваааах, сега гледам, картата си за 30.11 т.г. - голям квадрат, транзитен Марс в опозиция с МС,СЛВ, Луна, в квадрат със Стелиума ми в Скорпион и квадрат със Сатурн в Телец, отделно транзитна Луна съвпад със Сатурн, квадрат с нат.Луна, МС и СЛВ и в опозиция с нат.Марс...

*

mamma_mia

« Отговор #6 -: Юли 30, 2009, 01:09:50 pm »
Здравейте,
аз имам марс в 10 дом телец.
Не съм нахална,напориста,нямам нищо общо със спорта ::)
Кариера не можах да направя.Марс е планета от стелиума ми от венера,марс,луна(всички в телец) и сатурн в близнаци.
При сегашният възврат на марс нищо интересно не ми се случи,а пък желание за секс нямам никакво ;D от много време насам(за жалост).
Е сега щом казвате,че като влезе в лъв щяло да бъде някакво чудо...ха да видим.Тогава ще ми транзитира през 1ви дом.

*

veshti4ka

« Отговор #7 -: Юли 30, 2009, 02:09:47 pm »
мхмх Марс - диво парче си е  ;D ;D ;D 

моят е в близнаци в 3 дом. кво да ви кажа - голяма уста, абсолютна първосигналност, която избива не само в порои от думи ами се е случвало и на бой да налитам /туй Слънце в 1 дом все марсови качества му се лепят  ;D  /  Марса ми е в голям въздушен тригон с Венера и Плутон - луда глава съм и туй то... освен това е и в квадрат с Ас-то ми и Юпи и Мека и те на Ас-то - оттам са ми многото белези по кратуната от заплесия  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #8 -: Юли 30, 2009, 03:01:16 pm »

В края на 2009 Марс навлиза в Лъв и ще престои там около 6 месеца. Горко на всички с лични планети в Лъв, Водолей, Везни и Овен. Ще падат дрехи и задръжки  или ще хвърчат ''глави''. ;D   

А защо Везни и Овен ? Гледа се кръстта,а във фиксидният са още Скорпион/Телец-да му мислят планетите там с Марсовите квадрати.

хубво си го е казало момичето това са на гъделичкащите  60 гр и тригонче:), а за опозииците и  хвърченето на дрехи е ясно :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #9 -: Юли 30, 2009, 03:15:13 pm »
 ;D ;D ;D - ехеееей, от кога чакам този секс.....

*

Uran

• 6041
« Отговор #10 -: Юли 30, 2009, 03:24:18 pm »

Мале , мале ! Марса ми във Водолей да му мисли  :o Значи да очаквам кеч в няколко сезона  ;D

Ами аз си имам Марс в скорпион- връх на тау квадратура. Транзитният ще ми квадратира наталния.
Каквото такова.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #11 -: Юли 30, 2009, 04:17:48 pm »
Брей,в тоз форум валяло от близнашки Марс,рачешки Луни и козирожки Венери... ???
Извинявам се за "лиричното отклонение" ;D
Моя частично си го признавам и за рибешки заради местоположението му,откривам нежни нептунови черти в  себе си..Ту кипя от енергия,ту нямам сили за нищо,понякога съм много напориста и разтропана,друг път съм "света вода ненапита",случва се да сътворя перфектни интрижки,но и да съм много състрадателна..

« Отговор #12 -: Юли 30, 2009, 08:55:40 pm »
Марс/Уран/Плутон Дева кацнали на Асц.квадрат Слънце Стрелец/IC- луд умора нема-
дай му работа, издържливо добиче
Марс в тригон с Юпитер в Телец/9д и секстил с Венера/Луна/Нептун 3д - ако само три дни ме заключат в една стая без да се движа ща ми се пръсне сърцето от свръхизлишък от енергия, не мога да скучая, животът е твърде кратък да го пилееш в бездействие...
марса е упр. на 8 и е в 1 ,класика за суицид, но никога не са ме спохождали подобни мисли,
като малка съм била голем чеп, няколко бягства от детската градината, имам белези
по главата от сбивания, лошо е да си гневен, че родителите ти са се развели, ма като се омъжих и родих се кротнах,канализирах енергията в нещо градивно и с две деца и едно куче нещата с марсовият излишък се балансираха, децата пораснаха, родителите се вдетениха ....
тренирала съм плуване, академично гребане, сега тренирам бързо ходене по 5-6 км. на ден и бързо ядене

марс в съвпад с плутон или сатурн дава физическа издържливост
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Helo

« Отговор #13 -: Юли 30, 2009, 09:24:34 pm »
Марс/Уран/Плутон Дева кацнали на Асц.квадрат Слънце Стрелец/IC- луд умора нема-
дай му работа, издържливо добиче
Марс в тригон с Юпитер в Телец/9д и секстил с Венера/Луна/Нептун 3д - ако само три дни ме заключат в една стая без да се движа ща ми се пръсне сърцето от свръхизлишък от енергия, не мога да скучая, животът е твърде кратък да го пилееш в бездействие...
марса е упр. на 8 и е в 1 ,класика за суицид, но никога не са ме спохождали подобни мисли,
като малка съм била голем чеп, няколко бягства от детската градината, имам белези
по главата от сбивания, лошо е да си гневен, че родителите ти са се развели, ма като се омъжих и родих се кротнах,канализирах енергията в нещо градивно и с две деца и едно куче нещата с марсовият излишък се балансираха, децата пораснаха, родителите се вдетениха ....
тренирала съм плуване, академично гребане, сега тренирам бързо ходене по 5-6 км. на ден и бързо ядене

марс в съвпад с плутон или сатурн дава физическа издържливост

Интересно! А защо аз като имам Марс в 1-ви дом в съвпад със Сатурн в Скорпион съм такова спокойно добиче? Обичам да си седя и не се движа кой знае колко.  ;D ;D ;D

При теб ретроградни ли са? Като са ретроградни в каква степен им се изявяват качествата и правят ли хората активни?

А наскоро транзитният Марс ми беше в опозиция с наталния и тогава много се изнервях и ми идваше да се разправя с всички, даже се изненадвах от себе си. И бях станала много чувствителна и това също ме изнервяше. Погледнах си транзитите, видях тези опозиции, като в същото време имаше опозиция на Марс и с наталния ми Сатурн. Реших да не допускам да ми влияят така и да съм спокойна както обикновено. Постарах се и скоро пак станах спокойна и след това повече не съм била особено нервна.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #14 -: Юли 30, 2009, 10:18:07 pm »
Марс ще бъде 6 месеца в Лъв...?!
Не ми се мисли като ми застане транзитния на Асцендента в съвпад с наталния и Сатурн и опъне квадратурата ми по рождение с Уран в 5ти. :o
Някой може ли да ми каже какви са възможните сценарии?

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #15 -: Юли 31, 2009, 01:46:10 am »
Моят Марс е във везни, 4-ти дом. Мога да бъда невероятно активна и да работя без изтощение, неуморно много дълго. Ако има кауза. Мога и да мързелувам юнашки. Общо взето все се лутам м/у крайностите.
Марс в натала ми е опозиция на луна - овен, квадрат венера в козирог, секстил меркурий. Чак сега се уча как да НЕ говоря. Мога човек да убия с една дума  :-X.
Имам проблем с агресивни хора, които ми се качват на главата. И понеже си мълча следва още и още ... Не зная дали е от Марса обаче?  :-\
Впрочем, единствена планета ми е във въздушен знак.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

« Отговор #16 -: Юли 31, 2009, 07:05:54 pm »

Интересно! А защо аз като имам Марс в 1-ви дом в съвпад със Сатурн в Скорпион съм такова спокойно добиче? Обичам да си седя и не се движа кой знае колко.  ;D ;D ;D

При теб ретроградни ли са? Като са ретроградни в каква степен им се изявяват качествата и правят ли хората активни?

при теб е съвпад марс/сатурн при мен е съвпад марс/уран разликата е огромна  ,ти си имаш спирачки, а при мен е  газ до дупка;D

не не са ретроградни

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Август 01, 2009, 03:28:56 pm »
Моят Марс е във везни, 4-ти дом.
Имам проблем с агресивни хора, които ми се качват на главата. И понеже си мълча следва още и още ... Не зная дали е от Марса обаче?  :-\

Според мен е от позицията на Марс - хем в заточние по знак, хем в падение по дом. Макар че може би има и други влияния в хороскопа, които дават такава тенденция.
При мен е в Риби в съвпад и Имум Цели, хармонично аспектиран (има само тригони) и имам същия проблем с арогантни и нагли хора. Имах де... След сатурново завръщане лека-полека се научих да си търся и отстоявам правата, а след като по дирекция Марс съвпадна с натално Слънце в Овен, станах доста по-директна и целенасочена. Вече никому не цепя басма, особено на простаците.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #18 -: Август 01, 2009, 03:39:29 pm »
Моят Марс е във везни, 4-ти дом.

Според мен е от позицията на Марс - хем в заточние по знак, хем в падение по дом. Макар че може би има и други влияния в хороскопа, които дават такава тенденция.
При мен е в Риби в съвпад и Имум Цели, хармонично аспектиран (има само тригони) и имам същия проблем с арогантни и нагли хора. Имах де... След сатурново завръщане лека-полека се научих да си търся и отстоявам правата, а след като по дирекция Марс съвпадна с натално Слънце в Овен, станах доста по-директна и целенасочена. Вече никому не цепя басма, особено на простаците.  ;D

как си го обяснявате това , само с факта , че Марс/IC е в квадрат към Асц/Дсц или друга е причината да привличате подобен род хора ::)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #19 -: Август 01, 2009, 03:55:59 pm »
а след като по дирекция Марс съвпадна с натално Слънце в Овен, станах доста по-директна и целенасочена. Вече никому не цепя басма, особено на простаците.  ;D

Лили ,време ти е май вече да станеш твърда амазонка!  ;D