Здравей Гост

Марс

• 125 Отговора
  • 22561 Прегледи
*

Nebesna

Re:Марс
« Отговор #40 -: Август 02, 2009, 06:42:59 pm »
Постенето(както каза Небесна) доста помага :P :P

Аз не си спомням това по какъв повод съм го казала, но иначе се придължам към твърдението, че сексът понякога вреди на връзката, особено когато се превърне в рутина, когато проблемите се "решават" в леглото или когато връзката се изчерпва с него. От време на време е необходимо хората да се отдалечават физически един от друг, за да се центрират в себе си. При една продължителна връзка съществува тенденция да се идентифицираме с другия и да "губим" по малко от себе си. Дистанцирането е необходимо, за да погледнем на себе си "отстрани" и да си припомним кои сме и накъде отиваме и доколко другия ни подкрепя или спъва в нашето житейско пътешествие. Някои хора се събират заедно в брака просто за да решават обикновените житейски проблеми, свързани с битовизми и това не им пречи да се развиват самостоятелно като духовни личности. Други се женят, водени от инстинкта за продължение на рода, обаче не спират да се желаят дори и когато децата са отраснали и са поели по своя път. От опит зная, че колкото повече свобода си дават хората, толкова по-дълго време остават заедно. Но винаги трябва да има някакъв твърд ангажимент, който да ги крепи, независимо дали имат подписан брак или живеят на семейни начала.

*

Nebesna

« Отговор #41 -: Август 02, 2009, 06:44:08 pm »
При моя Марсов възврат обикновено "душа бера". Чувствам се изсмукана като лимон и предпочитам да го прекарвам в бездействие. Нещо като "затишие пред буря", така се чувствам.

*

holanda

« Отговор #42 -: Август 02, 2009, 06:48:09 pm »
Мия 21,то досега 4 пъти му слагах края,но тоя моя много чувствителен излезе,затова сега ще сложа края постепенно,като естествен процес ;)
.много е страдало,момчето,наистина,ако беше някои мухльо,досега да съм го разпънала на кръста,но той наистина не заслужава още един удар от съдбата.в нашата връзка,проблема съм аз че не го искам ,не го приемам и не се трогвам на жестовете му,а той се съсипва за мен ;) :D
.Поне това му дължа-една ,колкото се може по-лека раздяла.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #43 -: Август 02, 2009, 06:51:13 pm »
При моя Марсов възврат обикновено "душа бера". Чувствам се изсмукана като лимон и предпочитам да го прекарвам в бездействие. Нещо като "затишие пред буря", така се чувствам.

Небесна,твоят Марс беше в опозиция с Урана,нали?Най-вероятно заради това се чувстваш така.
Не ми се мисли,след като ще транзитира шест месеца в Лъв.Кой знае какви глупости ще сътворя...:-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #44 -: Август 02, 2009, 06:54:53 pm »
Мия 21,то досега 4 пъти му слагах края,но тоя моя много чувствителен излезе,затова сега ще сложа края постепенно,като естествен процес ;)
.много е страдало,момчето,наистина,ако беше някои мухльо,досега да съм го разпънала на кръста,но той наистина не заслужава още един удар от съдбата.в нашата връзка,проблема съм аз че не го искам ,не го приемам и не се трогвам на жестовете му,а той се съсипва за мен ;) :D
.Поне това му дължа-една ,колкото се може по-лека раздяла.

Ти си знаеш най-добре.Мен не ме слушай.Всеки си преценя сам за себе си плюсовете и минусите и какво да прави с живота си. :-[

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #45 -: Август 02, 2009, 07:08:40 pm »
Моят се възвръща до седмица..С Венерата ми се мотат из 12-ти и откак са там,не ми се излиза даже на кафе..Нямам мерак за общуване с много хора..Най ми понася самотата..Гадното е ,че от утре ми се налага да поработя 10 дни по заместване,та възвратът вместо много секс може и много стрес да се окаже;D

*

aiia

« Отговор #46 -: Август 02, 2009, 07:14:29 pm »
Така. Да река значи, да стане объркване.
При последния възврат на Марс, тр. Венера беше в Овен и го квадратираше. Имаше и бой на негри в тъмна нощ. Не е било всичко цветя, рози ,мед и масло. Но като цяло, възвратите ми са свързани с повечко адреналин. Повишаване на жизнеността, тонус, и съм малко в нетипчино за мен, приповдигнато настроение.
А при сегашния възврат, Венера ще е в Дева, секстилно ще са. Ама сигурно пак има да изисквам.  ???

А аз сега излизам да уважа малко Венера и Марс.  :D

Приятна вечер на всички и утре сутрин ще ви прочета всичките мнения.   ::) :-*

*

Nebesna

« Отговор #47 -: Август 02, 2009, 07:18:28 pm »

Небесна,твоят Марс беше в опозиция с Урана,нали?Най-вероятно заради това се чувстваш така.
Не ми се мисли,след като ще транзитира шест месеца в Лъв.Кой знае какви глупости ще сътворя...:-[

Ами, не! Марс ми е в 10-ти дом (везни) в квадратура с Юпитер в Рак в 8-ми дом. Затова съм по-ниска от тревата. Осми дом е домът на риска, но и на трансформациите, а 10-ти дом е публичен дом. Когато Марс се върне в рождената си позиция завършва един цикъл и се поставя началото на нов. Аз предпочитам да си извърша вътрешните трансформации по Юпитер и по 8-ми дом, преди да започна новия цикъл по Марс и по 10-ти. Затова се оттеглям временно от света.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #48 -: Август 03, 2009, 04:26:18 pm »
Покахонтас, за приятелите си има друг дом.  :) Нали и твоя Марс е в седми? Значи там са партньорствата, враговете.. Зависи и с какви планети Марс сключва аспекти. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #49 -: Август 05, 2009, 10:26:27 pm »
МАРС В БЛИЗНАЦИ - флирт на пътя

Днес се случи нещо много интересно със сина на моята приятелка. Беше много развълнуван и разказваше какво му се случило, докато шофирал. Погледнал в огледалото и срещнал погледа на момичето в колата зад него. Казва, че имала много красиви очи. Стъкмили си гонка. На няколко пъти се застигали с колите по светофарите, докато накрая тя се усмихнала. Той включил на аварийни и се отбил встрани от пътя. Тя спряла, слязла от колата и му предложила да пият по едно кафе някъде. Той отказал, понеже се връщал от работа и бил изцапан (нашето момче е много суетно скорпионче).
- "Нищо-казала  тя, и аз се връщам от плажа".
- "Да, ама аз съм целия в масло"
- "Тогава след един час"-настояла тя.
- "Добре- казал той, в 8 часа на входа на МОЛ-а.

И така нашето момче замина на среща много въодушевено. А аз съм в очакване на следващата серия.

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #50 -: Август 06, 2009, 09:24:02 am »
Заформя се сценарии за "сапунка"  ;D
Хубава история и хубава аналогия с Марс в Близнаци  :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

mamma_mia

« Отговор #51 -: Август 06, 2009, 09:27:51 am »

Днес се случи нещо много интересно със сина на моята приятелка. Беше много развълнуван и разказваше какво му се случило, докато шофирал. Погледнал в огледалото и срещнал погледа на момичето в колата зад него. Казва, че имала много красиви очи. Стъкмили си гонка. На няколко пъти се застигали с колите по светофарите, докато накрая тя се усмихнала. Той включил на аварийни и се отбил встрани от пътя. Тя спряла, слязла от колата и му предложила да пият по едно кафе някъде. Той отказал, понеже се връщал от работа и бил изцапан (нашето момче е много суетно скорпионче).
- "Нищо-казала  тя, и аз се връщам от плажа".
- "Да, ама аз съм целия в масло"
- "Тогава след един час"-настояла тя.
- "Добре- казал той, в 8 часа на входа на МОЛ-а.

И така нашето момче замина на среща много въодушевено. А аз съм в очакване на следващата серия.

Браво ,пък може и да се залюбят ;D
И аз ще чакам втората серия :)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #52 -: Август 06, 2009, 11:17:58 am »
Случайности в живота, както знаем  няма, така че за добро или за лошо хората е трябвало да се срещнат. ::)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #53 -: Август 08, 2009, 09:32:46 am »
Имам Марс в 12-ти дом, скорпион. Цялото ми детство мина в залата в упорити тренировки. Активно се занимавах 12 години със спорт. Нещата върша без показност, не желая да съм в центъра на събитията. Работя за интересите на другите с повече хъс, от колкото  за своите собствени.
Привет на всички участици във форума.Новопристигнала съм.
Та по темата за Марс......Моя Марс е на куспидата на 4 дом Скорпион съвпад с Венера 1градус орбис .Та по отношение на Марс в Скорпион мога да кажа че ми дава излишъци от физическа и жизнена енергия силна воля което би могло да бъде и безмислен инат.Абе стига да успееш да насочиш енегията в правилната посока върши доста добра работа.Би могъл да деиства и разрушително.А по отношение на съвпада с Венера у друга тема.....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Август 08, 2009, 11:46:18 am »
А съвпадът му с Венера на ИЦ, особено в Скорпион, най-вероятно дава и излишък от сексуална енергия, което предполага въздействие върху околните чрез силен магнетизъм, който буквално струи от такъв човек. Само предполагам...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #55 -: Август 08, 2009, 12:45:55 pm »
Случайности в живота, както знаем  няма, така че за добро или за лошо хората е трябвало да се срещнат. ::)

...дали ?!

*

ga3l

« Отговор #56 -: Август 08, 2009, 12:47:37 pm »

Хе, и аз съм имала Марс в Близнаци като 'случайно' се запознахме с мъжа на пътя ..   :)   Много интересно съвпадение наистина!  

« Отговор #57 -: Август 08, 2009, 02:41:44 pm »
А съвпадът му с Венера на ИЦ, особено в Скорпион, най-вероятно дава и излишък от сексуална енергия, което предполага въздействие върху околните чрез силен магнетизъм, който буквално струи от такъв човек. Само предполагам...  :)
Везни съм по принцип последните градуси на Везни(ако някой го интересува мога да кача карта )но  имам 4 планети ( 2 съвпада в Скопион)
По мое мнение трудно е да се опише с две думи каквото и да било в Скорпион.Съвпадите на Мас и Венера са по принцип доста интересни и рядкост.Информацията относно това "явление" на Бг език е оскъдна.
Наи подробна дисекция а въпроса и най точна (по мое мнение разбира се)съм срещала в книга на Стивън Аройо.Но съвпада в Скорпион и Близаци действа по съвсем различен начин.Домът също има значение според моите наблюдения.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Nebesna

« Отговор #58 -: Август 08, 2009, 08:43:10 pm »
Така или иначе този съвпад ще има отношение към начина, по който изразяваш еротичната си и сексуална енергия. А щом двете планети са в един знак, това означава, че имаш строго фиксирано разбиране по този въпрос. При мен нещата са по-сложни - Венера е в Риби и в 3-ти дом. РиБи е воден и чувствен знак. За Венера в трети дом казват, че завързва флиртове на пътя, на учебната/студентската скамейка или предпочита интелектуални персонажи.  Докато Марс е във Везни и в 10-ти дом. Везните са изтънчени, но малко хладни и безпристрастни. Държат на красотата, хармонията, етикецията и вежливите обноски. С Марс в 10-ти дом предпочитам мъже с високо обществено положение, сериозни (дом на Козирога). Обаче често попадам на работохолици....Имала съм и служебни романи - срещам ги по работа.

А теб ухажорите сигурно те намират в дома или ги каниш у вас (изхождам от позицията по 4-ти дом)? А случвало ли ти се е някой от родителите ти да те сватосва? Просто питам. ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #59 -: Август 08, 2009, 08:49:56 pm »
А теб ухажорите сигурно те намират в дома или ги каниш у вас (изхождам от позицията по 4-ти дом)? А случвало ли ти се е някой от родителите ти да те сватосва? Просто питам. ;D ;D ;D

По тази логика просто не ми става ясно, ако Марс е в 1-ви дом къде се предполага, че могат да бъдат срещнати бъдещите ухажори.  ;)