Здравей Гост

завръщане или нещо друго?!

• 2 Отговора
  • 1158 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
завръщане или нещо друго?!
« -: Август 01, 2009, 12:47:40 pm »
целувки  :-* :-* :-*
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 07:38:05 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:завръщане или нещо друго?!
« Отговор #1 -: Август 01, 2009, 04:03:34 pm »
      :) Марая, от чисто любопитство ще погледна, но в понеделник, че програмката ми е на лаптопа в офиса....А иначе в периодите, когато си преживяла кризата - направи ми впечатление, че Уран е виновник за много от нещата, които си преживяла за добро или зло. Както и че направих аналог с живота на моя приятелка и мъжа й, и при тях Уран правеше трудни аспекти....

Re:завръщане или нещо друго?!
« Отговор #2 -: Август 03, 2009, 09:14:59 am »
     :) Ах този Уран, опънал е яко жиците между транзитния Сатурн в съвпад с  нат.Уран и нат.Плутон в ІІ и І дом. Както и че го дава на късо съединение с Луната му и Селената /Бялата Луна/ - VІІІ дом....Явно Уран му действа като Шокова терапия в момента, дава му се възможност да усети дълбоки подсъзнателни емоции и мотиви...А отделно транзитен Плутон в квадрат с натален Сатурн...Трансформацията ще е дълбока, отделно че транз.Сатурн е в опозиция с натално Слънце....Опъва се не опъва се - ще трябва да си получи някакъв заслужен урок....или награда? Съвпада на нат.Селена и нат. Луна ще му помогнат да оцели посоката