Здравей Гост

Предстоящи астро събития

• 40 Отговора
  • 6013 Прегледи
*

Nebesna

Re:Предстоящи астро събития
« Отговор #20 -: Август 03, 2009, 11:48:28 am »
А знакът Везни управлява и 2 дом-ценностите.Нужна е промяна в ценностите, защото има хора които смятат,че другите едва ли не за нещо са му длъжни.Но това е дълга тема и спирам до тук.

Сигурно имаш предвид двойното управителство на Венера над Телец и Везни.

*

Skarlet

« Отговор #21 -: Август 03, 2009, 11:49:22 am »
А знакът Везни управлява и 2 дом-ценностите.Нужна е промяна в ценностите, защото има хора които смятат,че другите едва ли не за нещо са му длъжни.Но това е дълга тема и спирам до тук.

Сигурно имаш предвид двойното управителство на Венера над Телец и Везни.
  Да,това имам предвид.  ;D

*

Helo

« Отговор #22 -: Август 03, 2009, 12:15:11 pm »
Обръщането на земните оси според мен не може да стане по нормален начин за един ден.Нямам време да се образовам във областта на физиката и астрономията,но това е продължителен и постепенен процес.Знакът Везни е знака на баланса между космическата и земната енергия.Звездите ни изпращат сигналите си,че е нужно постигането на баланс между съзнание и тяло.

А сигурни ли сте, че ще има обръщане на земните оси през 2012 година? Ако тази година е краят на един период, то би трябвало тогава да има и символична смърт на старото в обществото като цяло и в съзнанието на хората, за да дойде новото.

Не знам дали сте обсъждали какво би трябвало да се случи през 2012 година, в зависимост от разположението на планетите тогава - нали имаше някаква точно дата, която беше определена за новата дата за края на света.

*

Skarlet

« Отговор #23 -: Август 03, 2009, 12:27:18 pm »
Аз не вярвам в този край на света. Нито вярвам в това тотално обръщане на осите. Това може да се случи,ако Земята бъде ударена от голямо небесно тяло,но тогава няма да ни има вече изобщо. Аз вярвам единствено на предсказанията на Ванга,а тя не е пророкувала такова нещо.Според мен може да има употреба на биологично или атомно оръжие.Да не дава Господ! Затова и споменах,че е задължителна промяната в съзнанието и ценностните системи на хората и на управляващите.
 Вие как ще разтълкувате думите на Ванга,че "черният президент" ще бъде последният президент на Америка?

*

Helo

« Отговор #24 -: Август 03, 2009, 12:32:27 pm »
Вие как ще разтълкувате думите на Ванга,че "черният президент" ще бъде последният президент на Америка?

А сигурно ли е, че това го е казала Ванга, а не са измислици на някои издания, за да си вдигнат рейтинга? Ванга вече не е жива и единственият начин да разберем дали го е казала е като разпитаме нейните роднини.

Но според това предсказание щатите на Америка щели да се разделят. Май четох наскоро някъде, че едни щати наистина искали независимост и да се отделят. Само времето ще покаже.

А черният президент, ако го убият (вероятно своите хора) след това може да обвинят някой, който няма нищо общо и това да бъде повод Америка да започне нова война.

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Август 03, 2009, 12:59:23 pm »
А сигурни ли сте, че ще има обръщане на земните оси през 2012 година? Ако тази година е краят на един период, то би трябвало тогава да има и символична смърт на старото в обществото като цяло и в съзнанието на хората, за да дойде новото.
Не знам дали сте обсъждали какво би трябвало да се случи през 2012 година, в зависимост от разположението на планетите тогава - нали имаше някаква точно дата, която беше определена за новата дата за края на света.

Никой в този форум не е визирал 2012 година като край на света, поради обръщане на земните оси. Това е само една от хипотезите, свързани с предположения. В своя пост Скарлет никъде не е цитирала 2012г., а това, че обръщането на земните оси е продължителен и бавен процес. Наистина магнитният център на земята се премества бавно и постепенно, а силата на магнитното поле намалява. Това е научно доказано и може да се измери.

*

Skarlet

« Отговор #26 -: Август 03, 2009, 01:00:14 pm »
Намерих и някои предсказания на Едкар Кейси: http://sanovnik.bg/n4-2982-%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%D0%BD%D0%B0_%D0%95%D0%B4%D0%B3%D0%B0%D1%80_%D0%9A%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%B8_%D0%B7%D0%B0_%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B5%D1%82%D0%BE

"Кейси предвижда възможността за Трета световна война. Той говори за размирици, които ще се зародят около проливите Дейвис, и в Либия, и в Египет, и в Анкара, както и в Сирия, около проливите в Австралия, в Индийския океан и Персийския залив.

Като се има в предвид войните в Афганистан и Ирак, както и напрежението в Близкия Изток в момента, със сигурност съществува възможност за такава война."

"Вулканична дейност ще доведе до големи земетресения

Ако продължи активността на вулканите Везувий или Пеле, на южния бряг на Калифорния и областите между Солт Лейк и южните части на Невада можем да очакваме в рамките на три месеца след това множество земетресения.

Американското западно крайбрежие ще бъде унищожено

Кейси предвижда, че в Лос Анджелис и Сан Франциско, както и в много части на Западния бряг ще настъпи унищожение. Промени в земната повърхност ще настъпят също и в централната част на Съединените щати.Океанското равнище ще се повиши значително."

"Кейси предвижда, че с разместването на земните магнитни полета, което започна през 1998 г. ще дойде и постепенното топене на полярните ледове, което евентуално ще доведе до наводнение на много крайбрежни региони, което пък от своя страна ще доведе до спад на сушата около 30 фута.

Всичко това би могло да бъде причина и за големи промени в бреговите линии по света."

"Нова ера на мир и просветление ще последва огромните Земни промени".

Е,трябва ли да преживее тези катаклизми света,за да дойде това просветление????

*

ga3l

« Отговор #27 -: Август 03, 2009, 01:33:38 pm »
Термина на една приятелка е определен за края на септември. Явно тези планети в падение и без достойнства ще са в наталната карта на новия човек.  :( 

Не се притеснявай, може пък да случи на хубава Навамша бебчото.  :)

Благодаря Лили, ха дано!   :)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #28 -: Август 03, 2009, 01:42:56 pm »
Е,трябва ли да преживее тези катаклизми света,за да дойде това просветление????

Знам, че звучи грубо, но според мен трябва...Света е прекалено вулгарен в момента. Ценностите на хората са тотално изнасилени, ако въобще ги има вече...Природата си знае работата и ще се пречисти сама, искаме или не...
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Август 03, 2009, 02:26:18 pm »
Малко екологичен офтопик в контекста на темата:

През терциера, когато полярните шапки ги е нямало, морското ниво е било със 100 м. по-високо от сегашното. Големият глациал (ледников период) започва през квартернера, когато се е появил и човекът. Съществуват глациали (заледявания) и интерглациали (периоди на глобално затопляне). между тях има климатични флуктуации - по-малки периоди на затопляне и застудяване. Продължителността и периодичността на зяледяванията зависят от разстояниято между Земята и Слънцето, което е променливо, поради епипсовидната форма на земната орбита. Когато Земята се намира в перихелий - най-близко до земята, следва затопляне на климата. Когато се намира в афелий - най-далеч от Слънцето, следва заледяване. Наклонът на земната ос също е променлив, но това е друг фактор, който определя сезонността. От състава на земната атмосфера също зависи климатът на земята, а този състав варира в зависимост от антропогенните фактори - изгаряне на изкопаемите горива, опожаряването и изсичането на горите и т.н. Когато няколко фактора се насложат моделът се усложнява още повече. Когато изучавахме екологична метеорология и палеоекология ни учеха, че в момента сме пред прага на нов ледников период, т.е. Земята се отдалечава от Слънцето. Затова пък човешкият фактор играе решаваща роля за променящият се състав на атмосферата - увеличаването на въглеродния двуокис (който е основният парников газ) и разрушаването на стратосферния озон.

*

Skarlet

« Отговор #30 -: Август 03, 2009, 02:30:45 pm »
Знам,че е така,за съжаление.  :( Въпросът ми беше риторичен. Ами,явно е дошъл момента за насилственото пречистване,защото дори и по време на двете световни войни не е имало такива тежки планетни аспекти,каквито ни предстоят-таоквадрат между Сатурн,Уран и Плутон.

*

Nebesna

« Отговор #31 -: Август 03, 2009, 02:50:03 pm »
Знам,че е така,за съжаление.  :( Въпросът ми беше риторичен. Ами,явно е дошъл момента за насилственото пречистване,защото дори и по време на двете световни войни не е имало такива тежки планетни аспекти,каквито ни предстоят-таоквадрат между Сатурн,Уран и Плутон.

А знаеш ли кога е бил предният тао-квадрат? Проверявала ли си ?

« Отговор #32 -: Август 03, 2009, 03:13:22 pm »
    И кво сега ще се мре - на мен този тао - квадрат ми засяга наталните Плутон и Меркурий, транзитен Плутон е в съвпад  с Меркурий /всички такива тежки съвпади с наталния Меркурий ми са се отразявали зле/, а нат. Плутон е в съвпад /не много точен/ със Сатурн.....Или щото съм прозряла някои житейски истини може да мина между капките, щото не нося зли мисли в главата си....

*

Skarlet

« Отговор #33 -: Август 03, 2009, 03:53:47 pm »

Честно казано,не съм ровила.Просто нямам време за това,но ще си поиграя когато мога.Пък,ако някой има време,може да ме изпревари и да провери.Погледнах аспектите само за двете войни. Погледнете аспектите за юли 2010 година.Веднъж,като имах време,си повъртях картата на Обама и аспектите за около 15-20 юли бяха доста......да не стряскам хората.

*

Helo

« Отговор #34 -: Август 03, 2009, 03:56:16 pm »
Веднъж,като имах време,си повъртях картата на Обама и аспектите за около 15-20 юли бяха доста......да не стряскам хората.

Кажи си го. Ние нали знаем, че може и да бъде убит. То това май даже по телевизията го бяха казали - някакви предсказания на астролози. Даже май и Алена беше казала нещо подобно, но не си спомням подробности. Само помня, че му пожелаваха да успее да преодолее това изпитание.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #35 -: Август 03, 2009, 04:07:13 pm »
Аз не вярвам в този край на света. Нито вярвам в това тотално обръщане на осите. Това може да се случи,ако Земята бъде ударена от голямо небесно тяло,но тогава няма да ни има вече изобщо.

Ето повече информация за полюсите,пък кой каквото иска да мисли  :)

Голяма част от Хавайските острави са образувани от лава, която е изригвала през последните няколко стотин хиляди години. В момента на изстиването на лавата, се запазва информация за геомагнитното поле на Земята. След задълбочен анализ учените откриват, че преди 780 000 години полюсите са сменили своите места. Открили са информация за още две такива смени преди 980 000 години и преди 1 180 000 години. Т.е. забелязали са цикъл от 200 000 години, като последната смяна на полюсите по някаква причина е забавена. Възникнал естествено въпросите: кога ще има нова смяна, какви ще бъдат симптомите за началото, какво ще стане, когато полюсите се сменят?

Учените симулират геомагнитоно развитие на Земята в с компютър – модел на Гари. Изчисленията отнемат 4 години. Резултатите от симулацията са зашеметяващи. Магнитното поле на Земята отслабва, след това в някой области започва да се сменя поляризацията и най-накрая се обръща. Въпросът е има ли наистина такива признаци сега на Земята. Започват изследвания.

Интересно е, че още през 18-19в мореплавателите са знаели, че посоката към северния полюс не съвпада напълно с посоката, която показва компаса за север. Има ъгъл на отместване, който с времето се е променял. Те са отчитали тези промени, за да определят посоките при водната навигация.

В началото на 20в учените откриват, че под южния Атлатник има геомагнитна аномолия. Геологът Роб Крау излседва и доказва, че през последнтие 200-300 год. геомагнитното поле намалява. Според него ще започнат да се появяват все повече геомагнитни аномалии и в един момент полюсите ще се сменят. За учените вече не е вече под въпрос дали полюсите се сменят, а кога. Въпрос е само на време. Правят се още изследвания, за да се опитат да разберат. Човечеството няма да загине при евентуална смяна, но по време на прехода се очаква силно повишаване нивото на слънчевата радиация.

1. Резонанса на Шуман - това е нещо като пулса на Земята, земните вибрации. В продължение на хиляди години резонанса на Шуман е бил 7,8 херца. Започнал е да се ускорява от 1980 г. насам, в началото бавно, а от 1997 все по-бързо. Днес е 12 херца. Ускоряването на вибрациите на земята води до ускоряване на времето - ще рече че 24 часа по часовник отговарят днес на 16 реални часа. Това отклонение, ускоряване на времето ще продължава докато стигне до 13 херца през 2012. Времето което е представлявало 24 часа в 1980 г., в 2012 ще е НУЛА!
2. Магнитното поле на Земята - в същото време то намалява непрекъснато, което предсказва скорошно обръщане на полюсите. За два-три дена Земята ще остане без магнитно поле, което да я защитава от излъчванията на Слънцето и космичните радиации. В този момент тя ще смени и посоката на въртене. Добрата новина е, че в този момент Земята ще се намира в огромен фотонен облак, който ще я предпази от унищожаване - ще навлезе в този облак в 2009 година.
3. quickening - тези промени не са без ефект върху хората. Англосаксонците нарекоха този синдром quickening - главоболия, голяма умора, електрически усещания по тялото, схващания на мускулите, грипни симптоми, интензивни сънища, човешкият организъм става изключително чувствителен.
Структурата на нашата ДНК ще претърпи изменения, интуицията ще се развие неимоверно, както и телепатията третото око ще започне да се отваря и даже външните ни очи ще станат много по-чувствителни към светлината и високите енергийни честоти.
4. Всичко това води до НУЛЕВАТА ТОЧКА (POINT ZERO) на 21 декември 2012 когато ще направим големия скок в новата епоха, в четвъртото измерение, към шестата раса - оцелелите. Ще можем да се движим безпрепятствено през материята, времето и пространството, нашите мислоформи ще се материализират моментално.

Това са извадки от темата в този форум.

Ето и извадка от "Древната тайна на цветето на живота":

"В „Изумрудените скрижали" се казва, че всеки път, когато
преминаваме през прецесията на равнодествията и полюсите
се изместват, ние преминаваме през Пустотата в продължение
на около три дни и половина. Майте са описали тази Пустота в
Троанския кодекс. На едно място в повествованието са нарисувани
три камъка и половина, оцветени в черно. Така е отбелязано
времето, когато навлизаме в зоната, която сега се нарича
нулева електромагнитна зона. Когато полюсите се изместват,
се наблюдава едно явление (по-късно ще го разгледаме с подробности),
при което пребиваваме в мрак в продължение на
около три дни и половина (всъщност, това може да продължава
от два-два и половина дни до малко повече от четири дни).
Последният път очевидно е продължило три и половина дни.
Това е нещо повече от обикновен мрак; това е нищото, това е
Пустотата. Между другото, когато сте в Пустотата, разбирате,
че вие и Бог сте едно, че няма никаква разлика. В подходящия
момент ще поговорим за Пустотата.

….
нашата памет се поддържа на първо място от магнитното
поле около мозъка - вътре в черепната кутия и около
главата. Освен това полето е съединено с всяка мозъчна клетка
чрез индивидуалните вътреклетъчни магнитни полета. Науката
откри най-напред магнитните частици вътре във всяка клетка,
след това регистрира и голямото външно поле. Това беше
първото ново откритие в областта на човешката физиология за
последните 300 години. Паметта зависи от устойчивото, живо
магнитно поле - също като компютъра. Днес науката все още не
разбира връзката му с магнитното поле на Земята. Ако нямате
средства да защитите паметта си, тя ще се изтрие, ще изчезне.
Все едно, че си изключите компютъра по средата на работата
върху някакъв файл. Всичко се изтрива. Именно това се случило
с атлантите и с всички, които оцелели след катастрофата, но
нямали около себе си въртяща се Мер-Ка-Ба. Тези изтънчени
хора, много по-напреднали, отколкото сме ние с вас, изведнъж
се оказали в положение да не помнят нищо. Те имали високо
развити тела и умове, но това е все едно да сложите на бюрото
си великолепен компютър, в който няма софтуер - нищо.
Така че хората, които оцелели - те не били много – трябвало
да започнат всичко отначало. Налагало се да тръгнат от нулата
- да се научат да палят огън, за да се сгреят, и т. н. Те загубили
паметта си, защото били забравили как да дишат, били забравилисвоите  Мер-Ка-Би, били забравили всичко – абсолютно безпомощни, те падали надолу през измеренията и накрая пристигнали в този доста плътен свят - трябвало отново да си търсят храна и да правят още много неща, които твърде отдавна не били част от живота им. Те били запратени в един много плътен аспектна планетата и се налагало отново да се учат да оцеляват…"

*

Skarlet

« Отговор #36 -: Август 03, 2009, 04:07:46 pm »
Ми,той си има всички предпоставки в натала и това сме го разглеждали във форума beinsaduno. Квадратурата между Уран/бобми/ и Плутон/масово унищожение/ е доста възможна.Но с Плутон в Козирог и Уран в Овен в кардинални знаци,според мен ще започнат бързи и внезапни събития и безредици. Отделно,че ще има тежки природни катаклизми,като изригвания на вулкани/Плутон/,наводнения и земетресения. Трябва да се разгледат по-обстойно картите на основните световни сили.Аз съм ги гледала,но не подробно.Пък и нали сме зле с предсказателната астрология,та не ми е работа да правя кардинални изявления.

*

Skarlet

« Отговор #37 -: Август 03, 2009, 04:41:45 pm »
Има и нещо друго в допълнение за 2010-и Юпитер ще бъде в Овен,в съвпад с Уран.А Юпитер е мунданен управител на 9 дом,който се свързва с дългите пътешествия/и с космическите/. Та,няма да се учудя,ако има и удар "отгоре",който да причини тези катаклизми,които толкова описват разни ясновидци.Но по-скоро ще има военни междуетнически действия,заради този Юпитер,който се свързва и с духа,и с религията като цяло.Защото,ако построите картата по равнодомната система,Сатурн е в 7 дом,Юпитер и Уран-в 1-ви,а Плутон-в 10 дом.Това са домовете,касаещи желанието за лична изява,за власт и контрол,разваляне на договорни отношения /таоквадрата/ и изобщо на всякакви взаимоотношения.
А Марс в Лъв и Плутон Козирог си мисля,че ще изригнат и вулкани. Дано да греша,но това са усещанията ми.По-добре да минем само с природните сътресения,отколкото и с другите опасности.Дано силните овладеят положението.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #38 -: Август 04, 2009, 12:12:36 pm »
да бе и аз щях това да питам  ;)  кво и толкова на тази дата  ???  иначе си погледнах картата на тази дата - нещата са страшни  ;D  - транзитен Марс в точно опозе на Венерата ми, а транзитна Венера в точен съвпад на Плутона ми, транзитна Лилитка в съвпад с Венерата ми... малииииииии голяма либоФФФ ще да е  ;D ;D ;D  земетръси сигурно ще има  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Към средата на м. Октомври ми предстои завръщане на Лунните възли. Предполагам, че ще го усетя по един или друг начин, защото един такъв транзит не може да не ми даде някакво отражение в една или друга сфера. Разбира се може и да го осъзная малко по-късно.
Но сега на 20 Август ми предстои нещо много интересно, което според мен се случва много рядко на някого- транзитната Венера ще ми съвпадне с натален Марс, а транзитния Марс ще ми съвпадне с наталната Венера. В същия ден транзитната Лилит ще ми съвпадне с наталния СЛВ. Според мен, това ще да е ден на чудесата. Как мислите?
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

veshti4ka

« Отговор #39 -: Август 04, 2009, 12:59:57 pm »
Но сега на 20 Август ми предстои нещо много интересно, което според мен се случва много рядко на някого- транзитната Венера ще ми съвпадне с натален Марс, а транзитния Марс ще ми съвпадне с наталната Венера. В същия ден транзитната Лилит ще ми съвпадне с наталния СЛВ. Според мен, това ще да е ден на чудесата. Как мислите?

първото нещо, което ми хрумна като прочетох това беше: установяване равновесие на ИН/ЯН в твоята същност. Венера я свързвам с ИН, Марс с ЯН, а Лилит пази първообраза на всичко съществуващо... 

напоследък мен транзитите ме трещят на вътрешно ниво и явно затова го интерпретирам по този начин  ;D ;D ;D   

тааа по този въпрос преди час ме ужили пчела /оса или нещо от сорта на жълто-черни ивици/. аз съм алергична по принцип - подувам се като балон, боли ме ужасно и мога да крещя от ужас до трето пришествие... но сега просто се съсредоточих свързах се с Вселената и енергията просто потече по ръката ми, която поставих върху ужиленото място, което веднага беше взело да взема застрашителни размери. всичко трая по малко от минута. след 15 минути вече имам само една точица на ужиленото място и нищо друго... 

идея си нямам на какви или на кой транзит се дължи това - просто се случва и туй то...  ;D ;D ;D