Здравей Гост

Сатурн съвпад Луна

• 10 Отговора
  • 5041 Прегледи
*

Guest

Сатурн съвпад Луна
« -: Ноември 22, 2004, 10:02:38 am »
Онзи ден, пътувайки ми хрумна нещо над, което разсъждавам и до сега, но не знам дали съм на прав път, тъй като нямам достатъчно познания.  :ph34r:

Имам съвпад на Сатурн с Луна, което по принцип означава някакви проблеми с родителите/здравословни предимно/ :ph34r:   Слава богу такива няма точно сега,но точно в този период баща ми изведнъж се издигна много в йерархията :rolleyes:

Възможно ли е този съвпад да се тълкува по този начин...... B)

*

АН

Сатурн съвпад Луна
« Отговор #1 -: Ноември 22, 2004, 11:09:40 am »
може би ще е по-общо да кажем, че съвпадът се свързва с насочване на енергия към семейството, към корените....

пък Сатурн....- дава каквото трябва или каквото сме заслужили - така че да се радваме на хубавите неща :)

няма ли и нещо друго в хороскопа, което да подсказва за успехи при родителите?

*

Guest

Сатурн съвпад Луна
« Отговор #2 -: Ноември 22, 2004, 01:10:31 pm »
За съжаление аз не знам какво друго да гледам ;)

Мислех, че този съвпад е основание, индикация за нещо подобно :rolleyes:

Нямам планети в 4-ти дом.... :ph34r:  

*

АН

Сатурн съвпад Луна
« Отговор #3 -: Ноември 22, 2004, 01:38:05 pm »
управителят тогава на 4-ти и Слънцето - аспекти и изобщо космично състояние :)  

*

Guest

Сатурн съвпад Луна
« Отговор #4 -: Ноември 22, 2004, 02:03:41 pm »
Малкото, което знам е Юпитер тригон Венера, Юпитер секстил Асц, Юпитер тригон Юпитер :ph34r:

Много се извинявам за невежеството, но не знам кой е управител на 4-ти дом :(

Родена съм на 09.01.1974 в 5:40 сутринта в Хасково :rolleyes:  

*

DD

Сатурн съвпад Луна
« Отговор #5 -: Ноември 22, 2004, 09:23:05 pm »
Цитат
Онзи ден, пътувайки ми хрумна нещо над, което разсъждавам и до сега, но не знам дали съм на прав път, тъй като нямам достатъчно познания.  :ph34r:

Имам съвпад на Сатурн с Луна, което по принцип означава някакви проблеми с родителите/здравословни предимно/ :ph34r:   Слава богу такива няма точно сега,но точно в този период баща ми изведнъж се издигна много в йерархията :rolleyes:

Възможно ли е този съвпад да се тълкува по този начин...... B)
za6to da ne,ako priemem 4e lunata e dom i semeistvo a saturn e vlast i visoko polojenie moje da izleze 4e v semeistvoto ima 4ovek s visoko polojenie i kariera... ama tova sega si go izmislih ;) Moje da se e aktiviralo pri hubav tranzit ot bavna planeta.

Standartnite interpretacii moje da sa i drugi))

*

Guest_lillie

Сатурн съвпад Луна
« Отговор #6 -: Ноември 24, 2004, 11:51:09 am »
Zdraveite,
reshih i az da komentiram vyprosa za tozi syvpad. Maika mi ima Saturn v syedinenie s Lunata ot dvete srani na MC v kvadratura sys Slynceto i v 1-vi. Ta i dvamata i roditeli biaha universitetski prepodavateli po vis6a matematika, kato maika i be asistent na ba6ta i... Ina4e sym 4ela, 4e tozi syvpad ozna4ava poniakoga razklateno zdrave pri jenite (a pri myjete problemi v braka poniakoga), osobeno ako e losho aspektiran, poradi zatrudnen emocionaleno kontakt s maikata v rannoto detstvo na individa...

*

Guest

Сатурн съвпад Луна
« Отговор #7 -: Ноември 24, 2004, 04:38:41 pm »
kakvo oznachavat otnosheniqta luna-saturn v opoziciq ,po rojdenie ?!

*

mistik

Сатурн съвпад Луна
« Отговор #8 -: Ноември 24, 2004, 08:28:01 pm »
Цитат
kakvo oznachavat otnosheniqta luna-saturn v opoziciq ,po rojdenie ?!
Не ме разбирай погрешно,но това е въпросът на живота ми ;) Ограничения във чувствата,задържането им под повърхността,неизказани и скрити,подтискане на емоционалността........Въобще всичко свързано с чувствата ,емоциите се възприема прекалено сериозно,такива хора са лесно раними  и преживяват дълбоко и силно всяко разочарование!И пак зависи от дом и знак и позициите им в картата!
Моите са Аз/Сатурн в първи/ срещу Ти/Луната в седми/-съответно Близнаци -Стрелец.....не е много подходяща позиция , но всеки си носи съдбата ,нали така?Пък и отвреме навреме изпускам клапана чрез Слънце ,Марс и Меркурий в стелиум,които ги квадратират :D  

*

DD

Сатурн съвпад Луна
« Отговор #9 -: Ноември 24, 2004, 09:09:54 pm »
Imah predvid 4e baven tranzit e aktiviram saturna ti i togava ba6ta ti se e izdignal v karierata.
Imam edin priqtel deto e sys saturn v 4-ti(dom na luna) na pryv pogled ni6to osobenno no se okaza 4e ba6ta mu e nqkakyv maior voenen ot zapasa.

Ina4e Mistyc si e prava

*

gostenka

Сатурн съвпад Луна
« Отговор #10 -: Ноември 24, 2004, 09:38:48 pm »
Mersi mnogo  mistik! :)
Razbrah dobre tova ,koeto napisa za vyprosnata poziciq.
ne ,che neshto razbiram  ,no se pozagledah v kartata si smryshteno ,sled kofti den ,i tochno tova mi be tryn v okoto.Zabelqzah i opoziciqta i sys Neptun syshto i kvadrat s Upiter ,sekstil s ascendent i venera ..tova lunata..Ami mnogo e tochno tova ,koeto si napisala ,a ako sym razbrala dobre ,rojden Saturn mi e v 4-ti ,a lunata-v 11-ti ..iii  mai ne e mnogo hubavo,no ima i hubavi neshta ,koito donqkyde kompensirat..:)) 1-vi -7-mi pri men sa lyv-vodolei  :D
Chuvstvata -ostavala sym shokirana ,kogato dori moi blizki mi kajat ,che sym hladna ,koeto si e zritelna izmama,naprimer samo zashtoto se trevoja vytreshno ,no otvyn izglejdam nepukist.. :)
1-vi -7-mi , moje bi na partniorskite otnosheniq ti se otrazqva zle? :ph34r: