Защо си избрал този ник, при положение, че не си зъболекар?
Мисля си, че едно огледало би свършило идеална работа, за да си отговориш на въпроса, виж, ако за теб Зъболекар е като огледало е друг въпрос
Спря да ми дреме от негативната карма ,а сега се чудя как да натрупам още .
Цитат на: pokahontas в Август 13, 2009, 11:50:18 pmМисля си, че едно огледало би свършило идеална работа, за да си отговориш на въпроса, виж, ако за теб Зъболекар е като огледало е друг въпрос Моето мнение е най-важно, но за да сме по-обективни, търсим мнението и на другите. Аз чакам!Горко му като се върне! Тук го чакат много хора с отговори на въпроси. Казвам ви, ще си вземе белята с тази тема!
П.П така или иначе набрах негативно мнение за себе си и спря да ми дреме , затова ще си споделя , че форума /тук/ е заприличал на кокошарник и място за лични "творчески глупости" . С въпросната тем внасям своя принос към въпросната тенденция.
Цитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Август 13, 2009, 10:05:06 pmСпря да ми дреме от негативната карма ,а сега се чудя как да натрупам още .Влизам тук посред нощите и какво да видя... Док е цъфнал с брутална тема. Ти затова ли я пусна бре душко, да трупаш още карма?
малииииииии Док, ти се завърна най-сетне разбра великата истина, че човек където и да мърсува накрая все у тях си кацва аз пък не знам къв въпрос да задам... аааааааа сетих се: ЩЕ СЕ НАУЧА ЛИ ДА ЛЕТЯ В СКОРО ВРЕМЕ искам бе
Здравей, петленце!Досега спах като утрепана, събужам се и кво да видя - нашето петле се е повърнало триумфално с малко поотръскана перушина. ЦитатП.П така или иначе набрах негативно мнение за себе си и спря да ми дреме , затова ще си споделя , че форума /тук/ е заприличал на кокошарник и място за лични "творчески глупости" . С въпросната тем внасям своя принос към въпросната тенденция.Така, така ! Аз тука дисертация не пиша. Просто се забавлявам. Признай си, че от нас струи положителна енергия, затова ни търсиш! Абе, забавлявай се, бе човек!
Сега видехте ли колко е лошо човек да не се вясва в родния си форум с месеци.Отнема го, върна се блудният син и събрал сума ти кърлежи по руното, дръгне се като крастав. А кога ще спечеля от тотото?
Кажи кога ще се омъжа.
Абе , щом ме питаш , ще ти кажа Определено бих ти направил козметичен и фризьорски ремонт . Много сивота имаш като излъчване .
Цитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Август 14, 2009, 11:43:24 amАбе , щом ме питаш , ще ти кажа Определено бих ти направил козметичен и фризьорски ремонт . Много сивота имаш като излъчване .Благодаря за искрения отговор! Не че смятам да се поправя, но е интересно да чуя искрено мнение. Имам Сатурн в 1 -ви дом и той спира желянията на Венера от срещуположния дом да се гласи. Другият ми въпрос към теб е къде да търся щастието? Аз мисля, че знам, но все пак...