Здравей Гост

Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА

• 590 Отговора
  • 75794 Прегледи
*

nerealna

Re:Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА
« Отговор #100 -: Август 14, 2009, 06:40:59 pm »
Когато задаваш въпрос за себеси и твоя изпит,си гледаш картата без да я завърташ-1 и 9 дом,управителите на двата дома-положението им по знак,дом и аспекти.Когато питаш от името на  друг човек и е назован по име или поне е уточнено къф ти се пада,тогава 7 дом се явява 1. Например: Има ли любовница Иван/Петкан/? и т.н,тогава сигнификатор на Иван е управителя на 7 дом/той става първи/,гледаш къде е този управител,гледаш 11 дом/който е 5 от 7/ за евентуална любовница-планетата управител на този 11 дом,положението и по знак,дом и аспекти.
Ма,стига ме мАчихте,бееее!!! Аз си пия биричката,а вие ме тормозите да мислим.Ама,ха!  :P

Благодаря Скарлет :) Приятна биричка  :P

*

Helo

« Отговор #101 -: Август 14, 2009, 06:44:13 pm »
Зъболекар, имам въпрос. Защо се влюбвам все в неподходящи мъже, а не взема да се влюбя в подходящ мъж?  ::) Едва ли е само заради много високи изисквания. Аз не се влюбвам лесно, а като се влюбя ме държи дълго.
« Последна редакция: Август 14, 2009, 06:54:39 pm от Helo »

*

nerealna

« Отговор #102 -: Август 14, 2009, 06:45:05 pm »
Зъболекар, имам въпрос. Защо се влюбвам все в неподходящи мъже, а не взема да се влюбя в подходящ мъж?  ::) Едва ли е само заради много високи изисквания.

Да не би да имаш и ти като мен Нептун в 5-ти дом  ;D ... в кофти аспект с Луната или венера .. :)

*

Skarlet

« Отговор #103 -: Август 14, 2009, 06:45:37 pm »
Мерси! Само да добавя нещо,че се опияних.  ;D Изпити и тестове са по 3 дом и Меркурий.Когато гледаш за изпит,успоредно с управителя на 3 дом,мястото му по дом и неговите аспекти,аспекти ако има с управителя на асцендента/ако питаш за себе си/ ,Луната като съуправител на въпроса и в допълнение самия Меркурий. Надявам се,че го обясних разбрано.  ::)

*

Helo

« Отговор #104 -: Август 14, 2009, 06:46:11 pm »
Зъболекар, имам въпрос. Защо се влюбвам все в неподходящи мъже, а не взема да се влюбя в подходящ мъж?  ::) Едва ли е само заради много високи изисквания.

Да не би да имаш и ти като мен Нептун в 5-ти дом  ;D
в кофти аспект с Луната или венера ..

Не, в 3-ти дом в Козирог е. В съвпад с Луната.

*

nerealna

« Отговор #105 -: Август 14, 2009, 06:47:58 pm »
Мерси! Само да добавя нещо,че се опияних.  ;D Изпити и тестове са по 3 дом и Меркурий.Когато гледаш за изпит,успоредно с управителя на 3 дом,мястото му по дом и неговите аспекти,аспекти ако има с управителя на асцендента/ако питаш за себе си/ ,Луната като съуправител на въпроса и в допълнение самия Меркурий. Надявам се,че го обясних разбрано.  ::)

рзбрано е, да, мерси :) и примера , който даде по горе / с любовницата / се връзва с биричката  ;D

*

Skarlet

« Отговор #106 -: Август 14, 2009, 06:50:16 pm »
Зъболекар, имам въпрос. Защо се влюбвам все в неподходящи мъже, а не взема да се влюбя в подходящ мъж?  ::) Едва ли е само заради много високи изисквания. Аз не се влюбвам лесно, а като се влюбяме държи дълго.

Споко,не си сама.  ;D Я,чакай да те питам аз нещо-кои мъже за теб са неподходящи? Какво значи "неподходящ" мъж? Ако за теб той е неподходящ,то за друга става и то чук. За всеки влак си има пътници.Силните и отговорни мъже измрЕха,душо.  :P

*

Skarlet

« Отговор #107 -: Август 14, 2009, 06:52:29 pm »
рзбрано е, да, мерси :) и примера , който даде по горе / с любовницата / се връзва с биричката  ;D
Ми,така ми доди на Ъкъла.  :P Нали все такива въпроси ми задават и това се присетих.Най-върховния въпрос,който са ми задавали е:"Има ли мъжа ми любовница?"  ;D
« Последна редакция: Август 14, 2009, 06:59:26 pm от Скарлет »

*

nerealna

« Отговор #108 -: Август 14, 2009, 06:57:35 pm »
рзбрано е, да, мерси :) и примера , който даде по горе / с любовницата / се връзва с биричката  ;D
Ми,така ми доди на ъкъла.  :P Нали все такива въпроси ми задават и това се присетих.Най-върховния въпрос,който са ми задавали е:"Има ли мъжа ми любовница?"  ;D

Щом се е усъмнила, значи има ... сигурно пита да се увери  ;D

А за неподходящите мъже предполагам, че ако си създадеш идеал за мъж лесно можеш да се разочароваш, ако се окаже впоследствие че не отговаря на идеала. може би венера в квадрат с нептун или с уран дава това ..  :-\

А може да се пилучи и така - търсих идеалния мъж, намерих го но се оказа, че той пък търсел идеалната жена :((   ;D

*

Skarlet

« Отговор #109 -: Август 14, 2009, 07:02:06 pm »
Е,като се е усъмнила и аз примерно й кажа,че има??? Кво праим? На такъв въпрос посмъртно не отговарям.Не,че не мога да нося бой и да се бия за честта си  ;D ,ама семейства нИкогиш не развалям.Квото и да показва картата-не знам,не чух,не видях.Не съм оттук и съм за малко.  :P

*

nerealna

« Отговор #110 -: Август 14, 2009, 07:05:12 pm »
Е,като се е усъмнила и аз примерно й кажа,че има??? Кво праим? На такъв въпрос посмъртно не отговарям.Не,че не мога да нося бой и да се бия за честта си  ;D ,ама семейства нИкогиш не развалям.Квото и да показва картата-не знам,не чух,не видях.Не съм оттук и съм за малко.  :P

Ми да мн. правилно правиш.:)  Има отговори, които хората не трябва да чуват или не са готови още за тях . Както например, ако обясниш на едно малко дете какво точно представлява секса може да се побърка ... да се обърка психиката му и т.н  :)

*

Skarlet

« Отговор #111 -: Август 14, 2009, 07:15:08 pm »
Мдааа,сигурно е професионално изкривяване.Цял живот работя на принципа " Не вреди!" и ако мога,ще помогна.Ако не мога....казвам,че не мога и толкоз. Оффф,така ме е яд,че е петък и няма да мога да си гледам сериалчето по БТВ "Перла". Голяма мазохистка съм.Умрем да рИвем на филми,но и не спирам да ги гледам.  8)

*

Helo

« Отговор #112 -: Август 14, 2009, 07:21:26 pm »

А за неподходящите мъже предполагам, че ако си създадеш идеал за мъж лесно можеш да се разочароваш, ако се окаже впоследствие че не отговаря на идеала. може би венера в квадрат с нептун или с уран дава това ..  :-\

Не! Ама имам опозиция на Венера със Сатурн. Но не знам дали проблемите идват оттам. Нали Сатурн уж давал награди след време. Аз дали ще получа за награда страхотен мъж?  ;D ;D Не знам като награда за какво, но все пак...

То наистина страхотните мъже са малко, а жените, които ги желаят са много  ;D, ама все паааккк...  ::)  :P

« Отговор #113 -: Август 14, 2009, 07:41:00 pm »
Зъболекар, имам въпрос. Защо се влюбвам все в неподходящи мъже, а не взема да се влюбя в подходящ мъж?  ::) Едва ли е само заради много високи изисквания. Аз не се влюбвам лесно, а като се влюбя ме държи дълго.
Защото не обичаш да си хабиш чувствата в опити да откриваш истинската любов /като типичен телец/

А като се влюбиш те държи дълго от страх ,че няма да откриеш нещо по-добро . Ценител дегустатор по любовните въпроси си , а по принцип ти трябва съвсем малко  :P

*

Helo

« Отговор #114 -: Август 14, 2009, 07:54:27 pm »
Ценител дегустатор по любовните въпроси си , а по принцип ти трябва съвсем малко  :P

Какво имаш предвид с това, че ми трябва съвсем малко? Съвсем малко, за да се влюбя или ми трябва малко в любовта? Не те разбрах.

И още един въпрос - познаваш ли хора, които имат някакви отрицателни аспекти на Венера със Сатурн в хороскопа и какво се случва с техния любовен живот? Искам да видя какъв е опита на другите с подобни позиции и дали причината не е в мен или е от влиянието на Сатурн. И Сатурн ще ми даде ли един ден награда заради лишенията като е в опозиция с Венера?  ;D

« Отговор #115 -: Август 14, 2009, 08:07:10 pm »
Ценител дегустатор по любовните въпроси си , а по принцип ти трябва съвсем малко  :P

Какво имаш предвид с това, че ми трябва съвсем малко? Съвсем малко, за да се влюбя или ми трябва малко в любовта? Не те разбрах.

И още един въпрос - познаваш ли хора, които имат някакви отрицателни аспекти на Венера със Сатурн в хороскопа и какво се случва с техния любовен живот? Искам да видя какъв е опита на другите с подобни позиции и дали причината не е в мен или е от влиянието на Сатурн. И Сатурн ще ми даде ли един ден награда заради лишенията като е в опозиция с Венера?  ;D
Трябва ти открит човек ,който да те разсмива  .

Да имам познат  с квадратура между Венера и Сатурн ,но двете планети са само с положитени аспекти  и определено му е лесно .

*

Uran

• 6041
« Отговор #116 -: Август 14, 2009, 08:20:30 pm »

Познавам.
Уредила се е с готин и добре заработващ съпруг. ;) ;D ;D
п.п.Не съм Аз. :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #117 -: Август 14, 2009, 09:00:57 pm »
познавам мъж с точен съвпад (под гр) венера - сатурн; женил се е след 30г. интересното е,че жена му има близко разположени също венера и сатурн-  може и такова изражение да имат съвпадите- партньор с подобни на твоите  характерови  осо ;)бености
« Последна редакция: Август 14, 2009, 09:06:13 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #118 -: Август 14, 2009, 09:03:14 pm »

И аз познавам. На по-късен етап от живота си сви семейно гнездо, малко след 30-те.  Ни съ вторачвай в този аспект  :P едва ли всички, които не са намерили техния си човек имат такъв аспект  :) Може просто това да те прави доста по дисциплинирана и сдържана в емоциите си и да предпочиташ по-сигурни мъже - Сатурн в 7.

Моят Сатурн е в 1-ви дом, което само по себе си говори доста за мен.  ;D Но не съм чак толкова самодисциплинирана. От по-мързеливите съм.  ::)

Ама аз и не искам още да се омъжвам. Аз питам за любов, но нямам намерение да сключвам брак. Може след 10 години да помисля за брак, въпреки че нищо не се знае. Питам за любов, щото аз не бих тръгнала с всеки, просто трябва много да го харесам, за да тръгна с някого. Не мога да си представя да съм с някого, когото не харесвам наиситна и на външен вид и като характер и може би да имаме общи интереси.  ::)

Зъболекар, я да те питам ти разбираш ли от билки? Ако разбираш ще те питам нещо за билката котешка стъпка?  ::)

И втори въпрос  ;D - интересно ми е, ти като си завършил медицина, вие по колко аутопсии на умрели сте правили като студенти? Просто съм любопитна?  ;D Имало ли е припаднали по време на лекциите, когато сте ходили при басейна, в който плуват умрелите? И как сте издържали на миризмата там?  ;D

« Отговор #119 -: Август 14, 2009, 09:09:09 pm »
След 10 години ще мислиш за брак, но той вече няма да мисли за тебе. Малко си занижи критериите и си дай сметка дали ти отговаряш на изискванията на някой мъж поне по 5 показателя, по които ти търсиш. Защото все пак това, което търсиш трябва и да го предлагаш.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.