vision , за твоя човек незнам ама май ми се струва че тя ако е рак трябва д аима поне нещо огнено или въздушно по-силно в картата, иначе ще го отегчи ... пък той и сега си е достатъчно отгчен тъй като чета.. що не вземеш да пробваш с някоя водолейка ... водолейка с луна в рак и луна в риби?
да имах каталог с астро карти и снимки на девойки щеше да е лесно, но нямам 
има една рачка, която се увърта около него, но е доста малка и не и знам данните, затова се чудех дали да не пусна малко мая да втасат по- бързо взаимоотношенията им 
луна в риби е интересна идея, но така няма ли да се задълбочат рибешките му пристрастявания към алкохола, знам ли..аз съм му говорила преди време за това, че трябва да си намери свястна жена, но той обръща всичко на майтап, работохолик е, но това е по- скоро пак някакво бягство, защото никой не го юрка, работи за себе си, не го прави и за пари, защото всичко пръска..иначе е точно като репликата от филма ''всичко е любов''- дете инатче и се води с добро 
да ти кажа индийците съм чувала , че правят нещо такова хехе.. не точно де , имам една позната индийка трябва да я питам пак

знам , че им правят хороскоп още при раждането и им намират най-подходящ партньор според звездите ... ако имаш катаклог го дай насам че и на en mi trqbva сега

а иначе идеята на док може и да е по-добра, разбира ги синастриите
ами за луната в риби - да то пък ще вземат да се пропият, но пък има и друг вариант- ако тя пие повече от него

тогава той ще вземе да се осъзнае и заради него и той ще стане по-отговорната страна

тогава една луничка в рак , слънце водолей, асцендент стрелец