Здравей Гост

СТРАХЪТ

• 140 Отговора
  • 28053 Прегледи
*

veshti4ka

СТРАХЪТ
« -: Август 16, 2009, 08:41:50 am »
снощи, след разговор с една от приятелките ми се замислих доста дълбоко. от известно време насам нощем се будя от някакъв ужасяващ страх, но не страх от хора /крадци, убийци или прочее/, не е и страх от стихии /наводнения, земетресения и др./, а страх от нещо много страшно, което не зная като как да го опиша... сякаш някаква невидима сила витае около мен и тя е заплашителна. дали това е някакъв вид различна енергия, която още не познавам, или пък астрала е пълен с грозна пасмина долни твари не зная...

но фактът е налице - събуждам се изведнъж и после поне час не мога да успокоя трета и четвърта чакра за да заспя отново... та приятелката ми и тя снощи точно това ми разказва и го описва по същия начин, което ме навежда на мисълта, че не само аз я усещам тази негативна енергия.

смятам, че е негативна, защото ако е хубава енергия дори и аз да не я познавам, то поне Висшият ми Аз ще я познава и няма да се стряскам в съня си за такива дивотии...

та въпроса ми е: някой от вас усеща ли я? а имате ли някакво обяснение относно това явление?

и още нещо - преди няколко месеца /когато започнах да усещам страха/ сънувах, че навън духа силен вятър и аз съм излязла на терасата, а наколо летяха парчета кашони, стиропори и други боклуци. чух гласа на татко /баща ми е починал преди почти 7 години/ "какви са тези боклуци дето летят наоколо? скрий се!". да поясня - когато сънувам баща си - то обикновено е с много важна информация относно мен. а точно нея вечер бях забравила за защитната си обвивка преди сън и като ме събуди този глас, първото нещо което направих е да си вдигна защитата до небето  ;D ;D ;D  таааааа и тогава в съня ми определено не ставаше въпрос за летящите кашони де и това ме навежда на мисълта за летящите твари - но кои са и какви са?  :o >:( ???

*

veshti4ka

Re:СТРАХЪТ
« Отговор #1 -: Август 16, 2009, 08:55:14 am »
и още нещо се сетих: понякога някое от децата ми остава да спи при мен и тогава тези твари се държат на голямо разстояние и не ме притесняват изобщо. особено пък дъщеря ми. тя е кристално дете /казвам го не защото съдя от наталните им карти, а защото им виждам аурите и на двамата/. аурата и свети в цветовете на дъгата, а понякога я виждам като цветна градина с пеперуди, а синът ми е типично индиго  - неговата аура е с цвета на нощно небе изпъстрено със звезди, което ме навежда на мисълта, че духът му идва от доста далеч.
в случая и двамата имат много силно биополе и явно това спира нощните нашественици...

но това са само предположения... чакам и вашите коментари  :-* ;D ::)

*

veshti4ka

« Отговор #2 -: Август 16, 2009, 09:40:22 am »
хъммм никога не съм мислила за светена вода и такива ми ти неща  ???  току що обходих стаите - няма негативна енергия никъде - всяка вечер пречиствам етажа с бяла светлина и няма как да се появи негативна енергия...  в момента видях само тук там застояла енергия, но нищо повече  :-\

« Отговор #3 -: Август 16, 2009, 09:49:41 am »
Със свещ, като обхождаш, трябва да направиш кръст на вески ъгъл, защото там се криел дявола. :-\

Аз такива усещания съм имах като дете.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #4 -: Август 16, 2009, 09:58:53 am »
абе и аз като малка спях на светната нощна лампичка, ама бива ли пък да се вдетинявам толкоз а  ;D ;D ;D

не е това - тук не става въпрос за негативна енергия внесена от човек и съм 100% сигурна. човешката негативна енергия я усещам като подтиснатост... не е това...

и още нещо - не е необходимо да ходите със свещи навсякъде - мисълта е всичко, което ви трябва ... и всъщност денем няма такива неща из къщи - появяват се само нощем... уфффф явно на мен ми е трудно да го обясня по-ясно...

*

veshti4ka

« Отговор #5 -: Август 16, 2009, 10:03:27 am »
Абе вземи поне една восъчна свещ запали и провери ако пука и пращи значи има.И защо викат поп когато се купи или построи нов дом да го освещава а :)

ми че аз поп не викам вече бре  :P  дори и рядко стъпвам и в църква  ;)   трябва да ти кажа, че колкото и грубо да звучи в църквите по празници, когато има много хора вътре - се натрупва толкова много негативна енергия, че после се чувствам подтисната цял ден. затова не ходя там вече, а и няма смисъл. връзката с Божественото я имам в сърцето си и главата си...  :P

нали ти казах - проверих! научих се да "виждам" с вътрешният си взор, който не ме лъже. няма негативна енергия - само застояла тук там и това е...

*

ga3l

« Отговор #6 -: Август 16, 2009, 10:13:58 am »
Аз от 2-3 седмици имам подобен страх нощем, толкова много ме е страх че даже не ходя до тоалетната- стискам се до сутринта .. Но мислех, че е от конспирациите, които чета по цял ден ..  ;D  Хм, накара ме да се замисля по въпроса ..  :-\

А тия ми ти работи със свещите и тамяна си е баш ритуална магия.., имам предвид примитивна магия .. Вещичка като може да работи на по-високо ниво какво и трябва да се занимава с тия примитивизми ..    :P
« Последна редакция: Август 16, 2009, 10:18:56 am от ga3l »

*

veshti4ka

« Отговор #7 -: Август 16, 2009, 10:14:31 am »
Тъжньо, не съм инат бре  :P  просто не ми се занимава с безмислени неща, като има и по-лесен вариант  ;D

някъде из всички теми Синухе беше писал, че великите магове били и велики мързели  ;D ;D ;D  ся ша ма караш да си дигам задника оттук за да бриша из стаите със свещи в ръка и децата ми да ме дигнат на балон за това  ;D ;D ;D  

има и по лесен начин - визуализираш стаите една по една - обливаш ги в бяла светлина взета директно от Източника и всичко що е в сиво-черен цвят се изхвърля навън или просто се връща към Майката Земя - това е елементарно и не изисква усилия от типа блуждаене като горски дух из стаите със свещ в ръка  ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #8 -: Август 16, 2009, 10:19:33 am »
Аз от 2-3 седмици имам подобен страх нощем, толкова много ме е страх че даже не ходя до тоалетната- стискам се до сутринта .. Но мислех, че е от конспирациите, които чета по цял ден ..  ;D  Хм, накара ме да се замисля по въпроса ..  :-\

Гали, верно ли бе  :o  и ти ли? кви конспирации - аз нищо такова не чета. телевизия не гледам - само по някога смехориите по Фокс лайф и "Перла" по БТВ. вестници не чета изобщо от години - само понякога си взимам кръстословици... ква тоалетна ми говориш, кво чудо - оцъклям се и после с часове не мога да заспя...

от месец и нещо насам прогресивната ми луна е в съвпад с Урана ми в 8 дом - това е засилена чувствителност към други светове да му се невиди... пощръкляла съм направо... събуждам се от див ужас посред нощ и след това чета книга или ровя из форума и така до към 4 сабахлян... или пък светвам всички лампи и така заспивам  :(

но мои приятелки по същия начин усещат нещата - не е само при мен. затова пуснах темата, за да търсим истината заедно  ::)

*

ga3l

« Отговор #9 -: Август 16, 2009, 10:44:10 am »
Хм., ще помисля по въпроса и ако ми дойде някаква идея пак ще пиша ..

« Отговор #10 -: Август 16, 2009, 11:01:59 am »
Ходила ли си някога да ти леят восък или олово :( :(
Аз съм ходила преди години. Над главата ми гърмя и трещя и дори след 3-я път не успя да ме освободи. Може би трябва пак да отида, но май загубих телефона на жената.

*

veshti4ka

« Отговор #11 -: Август 16, 2009, 11:20:22 am »
Тъжен, никой не отрича бабите дето леят куршум или восък. в случая и аз и Гали се опитваме да ти обясним нещо съвсем друго: това, което ти наричаш защита и това, което аз наричам защита в същината си е едно и също, но се прави по различен начин. един нетрениран мозък ще има нужда от помощни средства като свещи, светена вода и други за да може да си концентрира мисловната енергия в това, което прави. на мен обаче това не ми е необходимо - аз просто го правя на мисловно ниво - резултатът обаче от действията и на двама ни в един такъв случай е един и същ. просто на мен ми е по-лесно да го правя на мисловно ниво, защото тези ритуали дето се спазват до последната запетайка изобщо не ми са по вкуса, пък и трудно ги запомням  ;D ;D ;D  във всичките книги за езотерика /тези които визират силата на мисълта/ е обяснено подробно разликата в двата метода - РАЗЛИКА НЯМА ПРИ КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ. просто за едни хора е по-лесна визуализацията и менталните заповеди, а за други е по-лесно да боравят с материални предмети. може би това зависи и от наталните карти - аз нямам никаква земя в картата си и ми е по-лесно да боравя с мисъл, защото имам 70% въздух в натала си  ;)

но при всичките ми отговори към теб се опитвах да ти обясня едно нещо - този страх и ужас не е продиктуван от негативна намеса или негативна енергия /тях ги усещам веднага и ги премахвам на мига/ - просто интуицията ми е много силна, а усета ми за енергиите все повече се засилва през последните месеци. тези страхове са продиктувани от нещо друго, което няма пряка или косвена човешка намеса. по скоро са свързани с разни гадости проникнали на астрално ниво, които незнайно защо ги усещам и ме плашат... 

*

ga3l

« Отговор #12 -: Август 16, 2009, 11:45:55 am »
Tъжен, много лично приемаш думите ми. Да не би да се занимаваш с подобни практики?!

« Отговор #13 -: Август 16, 2009, 12:12:06 pm »
Tъжен, много лично приемаш думите ми. Да не би да се занимаваш с подобни практики?!

Чакакйте малко,спрете се момичета :) :)Явно си хванах белата,дето си писах мнението.Не се занимавам с подобни практики.Но съм си патил от магии и сега ако чуя или видя ,че някой има подобни проблеми се опитвам да помогна.Е няма да давам акъли вече ,само ще чета във форума.Извинявам се -МИР И ЛЮБОВ да има само. :-X :-[ :-[

А какво имаш в Рак?  ;D  :P

*

veshti4ka

« Отговор #14 -: Август 16, 2009, 12:17:32 pm »
ма ние сме толкова миролюбиви създания в тоя форум, как изобщо ти хрумна, че искаме да се караме  :P ;D ;D ;D  просто обичаме да поясняваме повечко  ::)

*

ga3l

« Отговор #15 -: Август 16, 2009, 12:36:33 pm »
Чакакйте малко,спрете се момичета :) :)Явно си хванах белата,дето си писах мнението.Не се занимавам с подобни практики.Но съм си патил от магии и сега ако чуя или видя ,че някой има подобни проблеми се опитвам да помогна.Е няма да давам акъли вече ,само ще чета във форума.Извинявам се -МИР И ЛЮБОВ да има само. :-X :-[ :-[

:)  Всички сме си патили от магии, но тука не става въпрос за това. Не всяка негативна енергия, която усещаме е магия .. Вещичка си е развила сетивата в тая посока и може да прецени. Аз също успявам до известна степен да се оринетирам. Преди около 10 години ми бяха правили магия и сама си я открих  - усещането е съвсем различно, не може да се сбърка.

И не приемай различните мнения като нападка към теб, особено пък моите.  :)   

*

Helo

« Отговор #16 -: Август 16, 2009, 01:14:39 pm »
та въпроса ми е: някой от вас усеща ли я? а имате ли някакво обяснение относно това явление?

Аз не я усещам и не се будя със страх.

Боклуците, които летят около теб може да са хора боклуци от близкото ти обкръжение, предмети, лоша информация, която достига всеки ден до теб, лоши новини, четене на лоши неща за черни магии, дяволи и разни подобни неща.
Може би баща ти те предупреждава да не се излагаш навън на въздействието на разни боклуци, но кое е това, което представлява боклуците в реалния живот или в ума ти, ти трябва сама да си отговориш.

и още нещо - не е необходимо да ходите със свещи навсякъде - мисълта е всичко, което ви трябва

Да! Мисълта е всичко, което ни трябва. И чудовищата често са само в мисълта или подсъзнанието ни и показват някакъв наш личен проблем.

Цитат
... и всъщност денем няма такива неща из къщи - появяват се само нощем... уфффф явно на мен ми е трудно да го обясня по-ясно...

Тези неясни страхове се явяват нощем. И болестите се обострят и често се появяват нощем.

Аз от 2-3 седмици имам подобен страх нощем, толкова много ме е страх че даже не ходя до тоалетната- стискам се до сутринта .. Но мислех, че е от конспирациите, които чета по цял ден ..  ;D  Хм, накара ме да се замисля по въпроса ..  :-\

И аз като теб мисля, че е от конспирациите, за които четеш по цял ден. Ако спреш напълно не само да четеш, но и да мислиш за такива неща в продължение на няколко седмици, мисля, че ще се оправиш.

А тия ми ти работи със свещите и тамяна си е баш ритуална магия.., имам предвид примитивна магия .. Вещичка като може да работи на по-високо ниво какво и трябва да се занимава с тия примитивизми ..    :P

Мисълта е в основата. Предметите и ритуалите само помагат за по-доброто насочване на мисълта. Човек сам си въздейства и самовнушава, за да си повярва повече.

Цитат
ми че аз поп не викам вече бре   :P  дори и рядко стъпвам и в църква   ;)   трябва да ти кажа, че колкото и грубо да звучи в църквите по празници, когато има много хора вътре - се натрупва толкова много негативна енергия, че после се чувствам подтисната цял ден. затова не ходя там вече, а и няма смисъл. връзката с Божественото я имам в сърцето си и главата си...

И аз не ходя в църкви, но когато съм влизала и аз усещам лоши работи. Там има лоши мисли за болести, за несполуки. Хората отиват там, за да се молят за подобряване на живота, на здравето си. Отиват там с много мъка на душата и негативната енергия от мислите им остава там. Може би после дядо поп я пречиства, ако има такива способности.

Иначе дядо поп може и да успее да помогне при освещаването на нещо и помагането на хората, защото той играе ролята на местната баячка, ако притежава такива способности.  ;)

И иконите може да помагат, ако са заредени с положителна енергия.
« Последна редакция: Август 16, 2009, 01:23:22 pm от Helo »

*

veshti4ka

« Отговор #17 -: Август 16, 2009, 01:22:35 pm »
Хело, ако си един психоаналитик ще умреш от глад да ти кажа честно  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

никога през живота си не съм чела за магии, дяволи, демони и тем подобни - това са твои подсъзнателни фантазии прехвърлени върху другите  :P  достатъчно ясно съм написала, че не гледам тв, не чета и вестници!!! и достатъчно ясно съм обяснила, че това не е негативна ЧОВЕШКА ЕНЕРГИЯ!!!  в ума ми на този етап боклуци НЯМА!!! защо не вземеш да погледнеш живота от гледната точка на другите а не от собствената си камбанария!!!

и после не си асцедент скорпион изобщо нали хахахахааааааааааааааааа - мъртви, трупове, черни магии, дяволи и сто други дивотии - ТОВА МОЖЕ ДА ГО РОДИ САМО СКОРПИОНСКО СЪЗНАНИЕ  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #18 -: Август 16, 2009, 01:24:39 pm »
.Е няма да давам акъли вече ,само ще чета във форума.Извинявам се -МИР И ЛЮБОВ да има само. :-X :-[ :-[

Ти пък !  ;D Не върви на толкова силен огън (видях ти картата) да се крие и да трае  :P Я раздрусай Лъвската грива ,мале голям Лъв излезе  :o  И с тази Луна в Стрелец-абе ти с тоя ник тъжен да не искаш да се гавриш с картата си,бързо да го сменяш!  :)

*

Helo

« Отговор #19 -: Август 16, 2009, 01:27:39 pm »
Не вярвам да не си чела книги за магии. Защо по цял ден само негативни енергии и въздействия от други светове ти се въртят в главата?  ;)

Мисля, че не си склонна да разрешаваш проблемите си и отдаваш лошите чувства на чужди въздействия, вместо да помислиш кое в твоя живот и вътре в главата ти (това за главата да не го възприемеш грешно  :P) не е наред.

Но може и да си права, че прехвърлям собствените си фантазии върху другите. Но това, което написах за теб си остава.

В случая страхът, проблемите, лошите сънища, а понякога и болестите се явяват, за да ни покажат, че нещо в живота ни и в нас самите не е наред и ние трябва да разберем какво е това нещо.
« Последна редакция: Август 16, 2009, 01:33:13 pm от Helo »