Цитат на: kaily в Януари 21, 2012, 09:19:45 pmБе нема ли тестове за бременност, баси, 3 страници. добър вечер
Бе нема ли тестове за бременност, баси, 3 страници.
Смятам, че от този форум аз имам най-голям потенциал да схвана истинската причина за проблемите и да намеря решение. Другите не го могат.
Цитат на: Hm в Януари 25, 2012, 04:49:13 pmСмятам, че от този форум аз имам най-голям потенциал да схвана истинската причина за проблемите и да намеря решение. Другите не го могат.
...а с другата ръка дали може да пържи яЙца?
ако може и да ги разбърка на омлет с мисъл докато ремонтира бойлера в банята...предлагам закуска, вечеря, самостоятелна стая. ако се наложи съм готова да пея и танцувам
Цитат на: Lillie в Януари 31, 2012, 02:34:30 pmКверентът е представен от ретро Марс.Сега, като го погледнах от тоя ъгъл, май всичко живо екзалтира квезита, само аз му седя на падението и го гледам под вежди . Добре, че съм се навряла в шестия си дом и не съм фактор в ситуацията .
Кверентът е представен от ретро Марс.
ЦитатАз не искам многоИ аз не искам много - искам всичко!Номерът беше, че не смеех да си го поискам. :mellow:
Аз не искам много
Цитат на: kaily в Февруари 24, 2012, 09:22:44 pmНе е реторичен, аз прелитам насам натам и карам на бъзик, скандали не виждам. Даже е тук влезнах с цел да се заям с некой е да го ошамаря набърже, щото ми е стресирано и требе некой да си го отнесе.И е коко време никой се не връзва.ако адреналина ти е в повече,имам мотика и лозенце, да помогнеш колкото можеш :mellow:
Не е реторичен, аз прелитам насам натам и карам на бъзик, скандали не виждам. Даже е тук влезнах с цел да се заям с некой е да го ошамаря набърже, щото ми е стресирано и требе некой да си го отнесе.И е коко време никой се не връзва.
Ми то смее ли вече някой да пише. Представям си Hm среща пред блока съседка:Hm: здрасти, на къде си тръгнала?Съседка: а, до магазина, че трябва да сготвя нещоHm: сигурно през бременноста не си се хранила достатъчноСъседка: а, как, качих 30 кг-много ядяхHm: най-вероятно майка ти като е била бременна с тебе, се е скарала с баща ти и той я е изгонил от къщи. Затова сега ти компенсирашСъседка: ами те майка и татко много добре се разбират...Hm: в такъв случай ти ще заемеш компенсираща позиция спрямо мъжа си и децата. Това говори за много планети в 12 домСъседка: ама ние нали живеем на 3-я етаж, 10 апартамент...?Hm: това обяснява защо не се разбирате със съседите-все едните искат да доминират над другите...И т.н. и т.н.
Съгласна съм, че не може да се опираме само на класическата астрология, но пък нека модерната не става упражнение по изсипване на мозъчни спазми под формата на свободни съчинения. "Може това, може онова, ама може и двете, пък може и да не може - дай ся како пет лева на Хасан"...горе-долу така ми изглеждат нещата.
Цитат на: AH в Март 06, 2012, 03:30:15 pmЦитат на: Papy в Март 06, 2012, 03:24:27 pmИ се чудя аз като си седя по цял ден вкъщи-на вратата ли ще звънне или през комина - защо ли коминочистачите се свързват с щастието :blink:Защото ние смъртните все се надяваме щастието да ни падне от небето.
Цитат на: Papy в Март 06, 2012, 03:24:27 pmИ се чудя аз като си седя по цял ден вкъщи-на вратата ли ще звънне или през комина - защо ли коминочистачите се свързват с щастието :blink:
И се чудя аз като си седя по цял ден вкъщи-на вратата ли ще звънне
Цитат на: Divna в Март 06, 2012, 03:32:59 pmЦитат на: AH в Март 06, 2012, 03:30:15 pmЦитат на: Papy в Март 06, 2012, 03:24:27 pmИ се чудя аз като си седя по цял ден вкъщи-на вратата ли ще звънне или през комина - защо ли коминочистачите се свързват с щастието :blink: Защото ние смъртните все се надяваме щастието да ни падне от небето.
Цитат на: AH в Март 06, 2012, 03:30:15 pmЦитат на: Papy в Март 06, 2012, 03:24:27 pmИ се чудя аз като си седя по цял ден вкъщи-на вратата ли ще звънне или през комина - защо ли коминочистачите се свързват с щастието :blink: Защото ние смъртните все се надяваме щастието да ни падне от небето.
Цитат на: Papy в Март 25, 2012, 05:09:48 pmЦитат на: Anabell в Март 25, 2012, 05:00:36 pmА и във форума много ясно може да се отчете разликата между потребителите жени с Луна в мъжки/женски знак. Това е поредното самонадеяно твърдениеАко ни нямаше нас самонадеяните, вие реалистите още щяхте да живеете в пещери.
Цитат на: Anabell в Март 25, 2012, 05:00:36 pmА и във форума много ясно може да се отчете разликата между потребителите жени с Луна в мъжки/женски знак. Това е поредното самонадеяно твърдение
А и във форума много ясно може да се отчете разликата между потребителите жени с Луна в мъжки/женски знак.
Добре, аз ще кача карта на един познат. Не знам часът на раждане, но е по-голям неудачник дори от твоя пример. Аз не оплювам никого, нито обиждам. Но наричам нещата с техните имена. При положение, че човек не е сполучил нито откъм семейство, нито откъм лична реализация, как трябва да го наричам - може би факир?