Щом червеното е цветът на страстта, изкъпи ме в свойта менструация...
Цитат на: Фен на Марая в Октомври 01, 2010, 03:44:54 amЩом червеното е цветът на страстта, изкъпи ме в свойта менструация...
ЖИНОМ ,дай емотинка дето драйфа......
Цитат на: Марая в Октомври 01, 2010, 05:11:35 amЖИНОМ ,дай емотинка дето драйфа...... Свършиха. Много ги ползват.
Афанасиев звучи като българин..не се занимавай повече..
Цитат на: Vision в Октомври 08, 2010, 04:38:40 amАфанасиев звучи като българин..не се занимавай повече..
и ти ли се закачаш с кака си..ейй!!...нямате ли си с какво да си играете вие двамата!!
Цитат на: Vision в Октомври 08, 2010, 05:19:46 amи ти ли се закачаш с кака си..ейй!!...нямате ли си с какво да си играете вие двамата!! има.С теб
аз си имам баби за компания /на моя аватар/ и сега си лягам, а вие двамата с Криско /на твоя аватар/ си се заигравайте както си искате..
Цитат на: Марая в Октомври 09, 2010, 04:12:29 amМисля , че няма лошо да узнаем и още нещо.... :blink:Имено заради различните пътища искаме да разберем подробности...Приеми предизвикателството. Направи нещо различно един път в живота си. Откажи се.
Мисля , че няма лошо да узнаем и още нещо.... :blink:Имено заради различните пътища искаме да разберем подробности...
бабите не могат да ни стъпят и на малкия пръст :mellow:.А Криско ми е сърдит,виж го как се е обърнал на другата страна и не ми говори .Хайде,лека и приятна пиячка.
..подходящ стимул в подходяща фаза на луната и е пластелин..
Дай го още по-абстрактно и направо ще се одървя....
нИдей да ми се зъъъбиш!?
Специална е и е невидима с просто око...Трудно ще я забележиш и с телескоп..., защото тя е симбиоза от много минали , настоящи и бъдещи инкарнации..... :blink:
Тая тема не свършва...вече вярвам в нееякулацията!