Здравей Гост

бисерите на сайта!

• 1359 Отговора
  • 255036 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:бисерите на сайта!
« Отговор #1100 -: Януари 11, 2011, 02:20:20 am »
Всъщност, ММ го е показала по най-семплият начин - по начина, по който третираме следващите партньорства: 7ми, 9ти, 11ти и т.н  ;)

Всъщност, ММ го е показала по най-семплият начин - по начина, по който третираме следващите партньорства: 7ми, 9ти, 11ти и т.н  ;)

:57: , знам си аз , че трябва да отида на 5-ти , да ми седне на юноната в трети под управството на Уран.... ;D

Ееее, Марая, аз си мислех, че вече правиш второ кръгче беееее   :rolf: :rolf: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1101 -: Януари 11, 2011, 06:42:55 am »

Лунни възли в 5-ти къща - Игриви и страстни връзки
Аз се стремя към страстни връзки, за да имам игри и развлечения в живота. Целта ми е да развия самочувствието си и да застана в центъра на моите начинания. Трябва да преодолея изкушението  да не танцувам по гайдите на другите.

Лунни възли в 11-ти дом - Приятелски връзки
Моята врата е винаги отворена за нови, неконвенционални връзки, за взаимни начинания и взаимни игри и развлечения през свободното време. Целта ми е да схвана новите тенденции и да правя реформи като преодолея постоянния си стремеж да стоя в центъра на начинанията.

Тук има противоречие-ако не разбирам нищо от астрология ще сметна,че от мен се искат едновременно две противоположни неща .

Доби не приравнявай възлите-те може и да са ос и да работят заедно,но всеки изпълнява различни функции.В това което си предложил като тълкуване изглежда,че възлите имат една и съща функция.

Не може главата на дракона която символично вдишва/поглъща (СЛВ),да се сравни с тялото което издишва/отделя (ЮЛВ).

Все едно чувам че устата и задният отвор изпълняват една и съща фунцкия т.е. човек може да се храни не само с устата,но и с гъза си и обратно да ака не само отдолу,но и отгоре  :85:

СИНУХЕ ПО ПОВОД ТЕМА ЛУННИ ВЪЗЛИ.... :rolf: :rolf:

При мен може Синухе както виждаш, въпрос на виждане, там е изкуството. :85:

Определено си е изкуство да се самоосереш по този начин :93:

изпърдяна от задника на дракона. Планета-фекалии.
.  ;D  

Значи планетата си е свършила вече работата-няма защо тепърва да се поглъща,смила и отделя.Там са наработените качества,макар че понякога може и да са гниещите според зависи дали не са задържани повече отколкото трябва,дали някой не страда от запек по ЮЛВ и не освобождава нужното.Но това с планетите фекалии ми харесва,защото фекалиите
могат да значат и пари,а от там-планетите по ЮЛВ може и да са скрито богатство!  
;D

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1102 -: Януари 11, 2011, 06:55:32 am »
  :57: :57: :57:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:57:53 am от Синухе »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1103 -: Януари 11, 2011, 06:59:32 am »
Предпочитам да поемам през устата отколкото през задния отвор;)

Вкусовите предпочитания на Дивна,за това от къде обича да го поема  :57: :57: :57:

:rolf: :rolf: :rolf:

Много бисери днес....
ДЕНЯ НА БИСЕРИТЕ!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1104 -: Януари 11, 2011, 06:25:17 pm »
Цитат
Все едно чувам че устата и задният отвор изпълняват една и съща фунцкия т.е. човек може да се храни не само с устата,но и с гъза си и обратно да ака не само отдолу,но и отгоре

Защо се учудвате!?  ;D

Не ви ли се е случвало за някои хора да имате чувството, че говорят през задния си отвор? Какво ли не се изсипва от там.  ;D

ПП. Специално за Синухе  :P: В Индийската астрология запекът и газовете в стомаха и червата се свързват с Раху (главата), не с Кету (опашката).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1105 -: Януари 11, 2011, 09:53:31 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 06:38:53 am от Синухе »

« Отговор #1106 -: Януари 12, 2011, 01:08:44 am »
Вероятно от там идва българската ....хм...поговорка  :rolleyes: - "Този краде и с гъзЪ си!"  :rolf:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1107 -: Януари 12, 2011, 01:11:41 am »
Сигурно за визираните по-горе казват "По-добре да не си беше отварял... устата".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1108 -: Януари 15, 2011, 06:46:23 pm »
Аз, с моят Меркурий в Телец съм много по-умна от вас, дето имате въздушни, огнени и всякакви други Меркурии и си въобразявате, че заради това сте нещо повече от Меркурий в Телец!  ;D

Това са фактите!

Паднах от смях!   ;D ;D ;D

Фея, кой има претенции, че е по-умен от теб?
;)

;D ;D ;D Аз, аз - аз съм с Козирожки и съм по развит знак - хахахаха - с повече натрупан опит - нищо че е ретро - върши работа  :93:

Не се знае дали си с повече натрупан опит. Ако на теб това ти е 102 обиколка на Самсара, а на мен ми е 1000-ната, то независимо от това дали ти си с планети в последния знак на зодиака, а аз с планети в първия знак на зодиака, пак ще съм 898 пъти по-напред от теб!

Когато някой започне да ми се хвали така, че бил по-напред от мен, най-малкото, защото бил зодия, която е по-близо до края на зодиака, просто ми става смешно за горкия заблуден.

Сега не казвай, че си се шегувала. Някои наистина си вярват, че като са от крайна зодия в зодиака, това е достатъчно доказателство за това, че са по-напреднали в еволюционно отношение от тези, които са от първите зодии на зодиака.

:rolf: :rolf: Ооооф, Фея истински се забавлявам честно, като те чета. То е ясно, че съм се шегувала, само дето няма емотиконка дето си вдига ръчичките като в детската градина  ;D - Аз, другарко, аз, аз  ;D.
  Но, признавам, че си по-умна де. Харесвам си Меркурия, понякога ми прави кофти номера - но си е мой, мой си е 
;D.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1109 -: Януари 15, 2011, 08:14:19 pm »
Здравейте.Сънувах че се намирам в пещера и въздуха почти свършваше.Задушавах се и не знаех дали ще изляза от нея.После се появи приятелката ми вътре и по някакъв начин излязохме.Отвън ме нападаха някакви бели кучета които сритах набързо. Някакви идеи какво може да значи.

Опасявам се, че форумната психоаналитичка ще определи това като асоциация за вагина или утроба...но нека не избързвам.. :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1110 -: Януари 15, 2011, 08:27:07 pm »
Онзи ден сънувах как карам голяма червена спортна кола, карах много бързо (в живота не съм шофьор и никога не съм сядала зад волана).  ;D Притесних се да споделя този сън с вас, защото веднага си представих каква асоциация ще се роди в главата на нашия аналитик.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #1111 -: Януари 15, 2011, 08:34:28 pm »
Онзи ден сънувах как карам голяма червена спортна кола, карах много бързо (в живота не съм шофьор и никога не съм сядала зад волана).  ;D Притесних се да споделя този сън с вас, защото веднага си представих каква асоциация ще се роди в главата на нашия аналитик.

Ако си мислиш, че ще ти кажа, че си представяш, че си яхнала някой мъж - не! Мисля, че показва, че много ти се иска да си успяла в живота, а може и да ти се иска да си по-освободена и агресивна. За повече уточнения, относно съня трябва и ти да съдействаш за разтълкуването му.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1112 -: Януари 16, 2011, 07:33:04 am »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 06:35:52 am от Синухе »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1113 -: Януари 16, 2011, 07:44:42 am »

хармониците не ми действат,всичко е динамици  ;D

Падааам от стола!  ;D

Викам направо да измислим на коя техника ще и стои добре Динамици,че много ме изкефи.

Изпревари ме.... :P ;D ;D
Яко ме изкефи..., дай го по-четливо! Не виждам бабиното.... :rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1114 -: Януари 16, 2011, 08:29:24 am »
Знаех си аз  ;D ..

с господин de Финес ли ме плашиш ?  ;D

смей се, смей се .. :97: динамиците ще ти станат питомници  :rolf: ..

Искам да гледам.... :rolf: :rolf: :rolf:

*

holanda

« Отговор #1115 -: Януари 16, 2011, 08:34:26 am »
« Последна редакция: Януари 17, 2011, 10:06:26 am от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1116 -: Януари 16, 2011, 08:41:19 am »
Мръсница !  ;D

може,ама само ще гледаш,ей  :96: Парчето е мое ;D .

Дръж здраво кокала....,не пускай! Мммм..., ще го хвана , ако го пуснеш... ;D ;D Зян няма да става я..... :rolf:

Добре де ,  :rolf: само ще гледам! Bez pokani za ukrotqwane na harmonici , lirici i pro4ie  мръсници....

Говори ми.... :rolf: :rolf: :rolf:

*

Santi

« Отговор #1117 -: Януари 16, 2011, 08:56:08 am »
ама немой се запрем от вас  ;D .

Цитат
Парчето е мое

Гле'й парчето да не се окаже от "постната пица на мистър Дянков" обаче  :rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1118 -: Януари 16, 2011, 09:11:17 am »
ама немой се запрем от вас  ;D .

Цитат
Парчето е мое

Гле'й парчето да не се окаже от "постната пица на мистър Дянков" обаче  :rolf:

Е ОТИ ГИ РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА? :03: :rolf: :03: :rolf:

Тоя нЕма кокал...,Дянков.....сигурна съм! Кокала е мираж..... ;D ;)

*

holanda

« Отговор #1119 -: Януари 16, 2011, 09:26:15 am »
Тоя нЕма кокал...,Дянков.....сигурна съм! Кокала е мираж..... ;D ;)

ха,на този като му слушам гласеца и като го гледам такъв един..шашав..бая МЕКичарник ми се вижда  ;D