въййййййййй ся са сетих помните ли преди мноооого години имаше един мръснишки филм "Емануела" май се казваше... та въпросната персона пушеше с оня си работа малииииииииии хахахахахаааааааа
Хм, за такива ли неща си говорите в раковото отделение
Мия, няма ли кой да ти забърсва сълзичките бре чадо да ти пратим готиния барман от пушалнята, ама да не го мориш много момченцето
Цитат на: Вещичка в Август 18, 2009, 08:59:38 pmМия, няма ли кой да ти забърсва сълзичките бре чадо да ти пратим готиния барман от пушалнята, ама да не го мориш много момченцето Къде е,бре?Варум съм го изтървала?Кой е готиния барман?
Цитат на: strelicka в Август 18, 2009, 08:48:58 pmтака нема баланс, мрън-мрън пък, много навътре захапа циг ....ей тук ти вдъхнахдима от монитора ти дет не пушиш и много мърмориш - пердаха ли си просите мадам а
така нема баланс, мрън-мрън пък, много навътре захапа циг ....ей тук ти вдъхнахдима от монитора
Цитат на: Мia21 в Август 18, 2009, 09:02:31 pmЦитат на: Вещичка в Август 18, 2009, 08:59:38 pmМия, няма ли кой да ти забърсва сълзичките бре чадо да ти пратим готиния барман от пушалнята, ама да не го мориш много момченцето Къде е,бре?Варум съм го изтървала?Кой е готиния барман? те го е
Лелеееее,на тоа как ще му свирем на пианото,нема ти казвам...
Цитат на: Мia21 в Август 18, 2009, 09:18:39 pmЛелеееее,на тоа как ще му свирем на пианото,нема ти казвам... Аз ти предлагам да му попееш, поседнала на пианото с оголено колянце.
Така е, ние девиците по душа сеем морал навсякъде
Цитат на: Мia21 в Август 18, 2009, 09:18:39 pmЛелеееее,на тоа как ще му свирем на пианото,нема ти казвам... О,Боже,прости на мен-грешницата за мръсните помисли!
малиииииии потекоха ли ви лигите по Джони Деп а щот мойте отдавна текат по него
Цитат на: Вещичка в Август 18, 2009, 10:03:39 pmмалиииииии потекоха ли ви лигите по Джони Деп а щот мойте отдавна текат по него Джони Деп е симпатяга ама с тия малки ръчички... НА тази снимка не си личи толкова, но но фили съм забелязвала ,че са му много женствени.