Мога да давам уроци по въпроса, хем отдавна си диря ученици, я вместо да си вадите очите, се наредете чинно в кръгче около мъдростта ми и ме зяпвайте в устата. :lol:
Ха сега, разбрахте ли как се живее с Марс в Лъв?! От един транзит пропищяхме! Питате ли ни душиците как са, къде сме до живот с него!
Кажи си тарифата и кога да почваме. Искам да стана мърда.
Цитат на: Скарлет в Януари 31, 2010, 04:22:33 pm Кажи си тарифата и кога да почваме. Искам да стана мърда. Скарлет-излез веднага ! Стоенето дълго пред компа не ти се отразява добре
Тогава явно не ти изнасят добре температурните разлики
Нямам тарифа бе. Правя го безплатно.Изкупувам си греховете. С вас.
Ех,да ма е в Сатурна Както вика Вещицата-дърт козел
Какво са смееш-поне аз не страдам от раздвоение на личността!
Какво са смееш-поне аз не страдам от раздвоение на личността! ТОТ или Вещица-това е въпросът
това се казва хумор и хармония струи в КЕЧА, в останалите теми ще си издереме очите вопит да проверим защо другият вижда по добре
и двете дедо попе и внимавай да не станем три, че с тоя Юпитер на асцедента все малко ми се вижда :57:
Цитат на: ТОТ в Януари 31, 2010, 04:50:38 pmи двете дедо попе и внимавай да не станем три, че с тоя Юпитер на асцедента все малко ми се вижда :57:Зная,че ти се виждат малко,но всичко с времето си-за да е истинско :wub: Оф,мани-моя Юпитер също се обажда,искам още няколко картинки да си сложа в подписа,но няма място за въвеждане на адресите,ще видим може и да сменя някоя
Цитат на: Синухе в Януари 31, 2010, 04:57:54 pmЦитат на: ТОТ в Януари 31, 2010, 04:50:38 pmи двете дедо попе и внимавай да не станем три, че с тоя Юпитер на асцедента все малко ми се вижда :57:Зная,че ти се виждат малко,но всичко с времето си-за да е истинско :wub: Оф,мани-моя Юпитер също се обажда,искам още няколко картинки да си сложа в подписа,но няма място за въвеждане на адресите,ще видим може и да сменя някоя Време е за разнообразие, скъпи! Сменяй картинките, че тези вече остаряха.
Отивам да уважа мъжа ми. Време е за туй,унуй. :57: