Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861027 Прегледи
*

aiia

Re:Към новобранките
« Отговор #20 -: Август 19, 2009, 11:55:00 pm »
Пие и е разхвърлян, да!
Човекът с когото живее също е свръхактивен, и той е хаотичен и разхвърлян. За децата да не говорим. Пълна лудница.

*

Helo

« Отговор #21 -: Август 19, 2009, 11:58:27 pm »
Влиянието на Нептун в живота му е голямо и по тази планета може да има важни промени в живота. Нептун има аспекти със Слънцето, МС, Плутон, Меркурий. Може по време на транзитите, които са свързани с Нептун да се случват важни неща в живота му.

« Отговор #22 -: Август 19, 2009, 11:59:37 pm »
Пие и е разхвърлян, да!
Човекът с когото живее също е свръхактивен, и той е хаотичен и разхвърлян. За децата да не говорим. Пълна лудница.

ПРредставих си ги като семейство тасманлийски дяволи  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

aiia

« Отговор #23 -: Август 20, 2009, 12:06:00 am »
Влиянието на Нептун в живота му е голямо и по тази планета може да има важни промени в живота. Нептун има аспекти със Слънцето, МС, Плутон, Меркурий. Може по време на транзитите, които са свързани с Нептун да се случват важни неща в живота му.

като например?!?!
Смело давай напред...

Пие и е разхвърлян, да!

ПРредставих си ги като семейство тасманлийски дяволи  ;D

мухахахахаамуаххаха верно дяволи, семейство адамс

*

Helo

« Отговор #24 -: Август 20, 2009, 12:34:08 am »
Може да има склонност към самоизолация на моменти.

Обича ли водата - езера, реки, море?

« Отговор #25 -: Август 20, 2009, 12:49:34 am »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #26 -: Август 20, 2009, 03:12:22 am »
Може да има склонност към самоизолация на моменти.

Обича ли водата - езера, реки, море?

според мен да! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Август 20, 2009, 03:24:14 am »
човекът е доста динамичен и гъвкав.и никак не е глупав. любовчия е.има интерес към мистиката.сигурен е в дома си.неговият дом е неговата крепост лслънце в четвърти.според предсказателната астрология , последната четвърт от живота му ще бъде мн.добра , ще живее богато и охолно .
юпитер е в заточение и е в 7-ми ,но и почти  на к8. много контакти,много бракове , от всичко по много. наред с това би могъл да борави добре с парите на другите.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Август 20, 2009, 03:28:13 am »
 ;D , човекът има зависимост към лотарий ,тото , хазарт.има непостоянни доходи.ту има ту няма.
има яки и мощни врагове ,непредсказуеми. :)

за пъви път виждам карта с неаспектиран слв :o
много ретро планети-много му е трудно да се бори със себе си!
майка му е била доста мъдра и практична жена.наред с това е била и много строга към него.
стига толкоз засега.... :)
« Последна редакция: Август 20, 2009, 03:43:56 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Август 20, 2009, 04:51:51 am »

Е, щом е така, тогава може да се предположи известна склонност към повече пиене. А в дома е разхвърляно ... във всяко едно отношение. Това е от квадратурата на Нептун с МС.
[/quote]

от квадратурата на нептун с мц не можеш да коментираш дома му и още повече дали е подреден или разхвърлян. можеш да кажеш обаче ,че човека има склонност да разпилява енергията си в много и различни посоки , и да определи кариерата си ,както и соц.статус.защото чрез нептун той може да си "плава "безцелно и никога да не се установи на работа.но наред с това тази квадратура му носи интуиция. ;)
дома му ,можеш да коментираш ,ако гледаш иц.
хаос в дома носи уран ,той е онзи който разхвърля.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Август 20, 2009, 05:16:03 am »
Пие и е разхвърлян, да!

ще си позволя да поговоря за човека с който живее. :)
човека с когото живее има акцентиран въздух в картата си.обича блясъка и е по-зрял от него.не блести с добро образование ,но има интереси към астрология и езотерика.раждането на деца с хирургическа намеса и то след като е започнало нормалното раждане има вероятност за внезапна интервенция ,поради нестандартни и по-трудно откриваеми заболявания свързани с кръвно налягане и очи. :),/възможни са и други/.
м/у тях двамата има чести скандали за пари.наред с това има много лъжа и измами в съжителството им , както и илюзий относно самото съжителство.има тайни помежду им.човекат обаче има солиден баща.и е твърде възможно да има и брат и сестра.
 :) ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Август 20, 2009, 05:19:53 am »
Мисля, че Марса тук е много интересен - в 8-ми дом, управляван от Рак, в опозиция с Луната, а той управлява 5-ти и 12-ти. Този човек имали някакви дълбоки страхове или с изразяване на емоциите си? Има ли някакви фобии? Защото агресията е навътре.
Има квадрат на Луната с Меркурия и това допълнително затруднява изразяването на вътрешния свят. Но предполагам дърдори много и бързо - Марс квадрат на Мерк, Мерк в Овен. И сигурно е грубичък.

този човек умело използва другите ,както материално ,така и емоционално ,че и сексуално.има говорен дефект.

*

Helo

« Отговор #32 -: Август 20, 2009, 10:16:44 am »

Ти за това по петте ретроградни планети ли съдиш? Щото аз имам 6 ретроградни, ама не мога да кажа, че ми е много трудно да се боря със себе си. За някои от планетите ретроградността носи и положителни неща.

Но на мен това отново ми напомня за желание да остава сам.

Ретроградният Меркурий е едно от няколкото неща, които показват проблеми с комуникацията.

« Последна редакция: Август 20, 2009, 10:25:12 am от Helo »

« Отговор #33 -: Август 20, 2009, 10:57:49 am »
   От горното меню, където са таблиците избираш каталог на астероидите и цъкваш върху Хирон.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Август 20, 2009, 11:45:08 am »
имам предложение ,да продължиме работата по първата карта ,а другата на по-късен етап ,защото ще се объркат картите и девойките.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Август 20, 2009, 01:23:36 pm »

Ти за това по петте ретроградни планети ли съдиш? Щото аз имам 6 ретроградни, ама не мога да кажа, че ми е много трудно да се боря със себе си. За някои от планетите ретроградността носи и положителни неща.

Ретроградният Меркурий е едно от няколкото неща, които показват проблеми с комуникацията.

не само по ретроградността на планетите. :)
ретроградният меркурий , носи проблем с комуникацийте . аспектите на ретро мерка ,са индикация за проблемни комуникаций също. ноооо....един ретро мерк ,предпочита да се учи от собственните си опити , докато директният винаги търси опита на другите.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #36 -: Август 20, 2009, 01:39:15 pm »
Девойки, мойто златно правило на четене на хороскопи е следното - влизам в зет, правя картата и после ръчкам по интерпретациите.
Готовите.
Най-точните аспекти в картата са определящи за характера на човека. Повтарящи се смислово аспекти говорят за 100% наличие на въпросните характеристики в индивида.
Може и да не е професионално, ма аз искам да си свърша работата, а не да действам професионално. Досега не ме е подвеждал тоя метод.

Така:
Секстил Венера Юпитер - най-важният му позитивен аспект
Късметлия, добродушен, любов към изкустото, позитивен, склонен да вкусва любовни удоволствия, които се удават леко, доволен от онова, което има, обаятелност, избягва изясняването на отношенията.
Опозиция Марс Луна
Предприемчивост, енергия, импусливност, критицизъм, бунтарство, агресивност, постоянни подозрения, че някой иска да го агресира, подозрителен, променливо настроение.

Веднага след тях следват квадрат Луна Меркурий и квадрат Луна Венера:
Финансови и т.н. затруднения, раздават любовта си безразборно, което пречи на щастливия брак, отдаван се необмислено на полови връзки, непостоянство и противоречиви желания, прекомерна любов към удоволствията.
Човек на настроенията, непостоянство, вятърничавост, вътрешно безпокойство.

Квадрат Марс Меркурий
Не го бива като сексуален партньор, може и да е лъжец. При всички положения е изяждан от нетърпение, не може да седи на едно място и не довежда нищо докрая. Критичен дух и словесна агресивност, възбудимост, рязкост, стигаща до грубост, хазартност, страстност, говори директно.

Има заложби на дисциплиниран ум рационален и интуитивен, идещ му от тригона Сатурн Меркурий и секстила Юпитер Меркурий.

Тая година соларна ще му е интересна и може да му е много успешна, ако успее да я оползотвори.Има всички шансове да пробие, да направи кариера или изобщо да си оправи бъдещето.

*

aiia

« Отговор #37 -: Август 20, 2009, 01:50:03 pm »
Браво, Кайли!
Действително е така както казвате всички вие. Потвърждавам почти всичко.
Зет мет,  все тая. Факт е, че наталната карта определя характера на човека, това което ни е заложено ние го развиваме в зависимост от бъдещите транзити. Но наталната карта си е водеща.
При него най-изявена е опозицията Марс - Луна , Слънце - Плутон както и квадрат Марс -  Венера и Меркурий квадрат Луна.
Изключително необуздан човек. Не слуша какво му се говори. Мисли се за велик. Той е най най, другите са буболечки. Агресивен е. Има един ранен брак. Сега е на никъде. Пие, и там са му проблемите. Претенциозен, доминиращ, изискващ, а в замяна нищо не дава. Критичен. Бунтар. От голямото добро утро. Беше никой, сега се мисли за някой. А всъщност е един смешко. Импулсивен, вятърничев, безотговорен.

*

veshti4ka

« Отговор #38 -: Август 20, 2009, 01:58:10 pm »

не само по ретроградността на планетите. :)
ретроградният меркурий , носи проблем с комуникацийте . аспектите на ретро мерка ,са индикация за проблемни комуникаций също. ноооо....един ретро мерк ,предпочита да се учи от собственните си опити , докато директният винаги търси опита на другите.

изобщо не мога да се съглася с това, че ретро Меркурий дава проблем с комуникациите  >:(   
първо - съдя от собствения си ретро Мерк съвпад Юпитер съвпад Ас във водолей- никога не съм имала проблеми с комуникацията! Мерка ми има прекрасни аспекти!
второ - една колежка - ретро Мерк съвпад Слънце съвпад Ас в стрелец - никакъв проблем и освен това знае поне 4 езика перфектно! Мерка и също е с хармонични аспекти!
трето - един колега - ретро Мерк съвпад Слънце съвпад Ас във везни - никакъв проблем с комуникацията и ум като бръснач! отново хармонични аспекти и една квадратура само!

четвърти случай вече може - колега - съвпад на ретро Мерк със Слънце и с Ас в скорпион - заеква, не помни повече от 1 минута и разсъжденията му куцаха на всички нива - но само той е с такъв проблем! Мерка му имаше доста негативни аспекти!

така, че не всичко което пише у книжките се оказва вярно  :P

« Отговор #39 -: Август 20, 2009, 02:05:46 pm »
Що касае вербалната комуникация, аз също имам наблюдения, че с ретро Мерк хората нито са глупави, нито бавно мислещи, нито зле изразяващи се.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.