Днес обядвах с една колежка и тя ми спомена, че преди 10 години си е правила хороскоп.
Нещото, което ме слиса е, че астроложката й е казала (писала), че никога няма да се задоми.
Жената има нужда да бъде ухажвана, но не точно от конвенционални отношения. Какво значи да се задоми?! Незнаем астроложката какви методи е ползвала, за да се изкаже така категорично, но това не означава, че тя няма да има партньори. Напротив.
Тя е много свободолюбива, горда и самостоятелна точно в контактите и интимната сфера. Незнаем също така защо партньора си е тръгнал...но тя вероятно и сега не се чувства сама.
Далеч съм от твърдението, че тя няма никакво желание за сериозна връзка, но тя обича мисълта за нея повече, отколкото реда и коловоза. Сигурно сърцето й копнее, но това, от което има нужда се надявам да го срещне.
В най-общи линии това, което се набива на очи по партньорствата сигурно вече е посочено.
За мен то е - управителя на 7 дом Уран в Лъв, а неговия диспозитор Слънцето е във въздушен знак, във въздушен дом. Луната й също не е от най-прилепчивите, а има нужда от сфера и хора, с които да общува и да се чувства добре в тяхната компания, да споделят отношения на базата на вкус, ценности, изкуство. Такъв би желала да бъде и партньора й като видим, че прави и тригон със Слънцето.
Марс в Телец вече вероятно си казва думата за необходимостта от стабилност и някаква сигурност, рамо, на което да се опре. Но той е в 10 дом и в аспект с Нептун, тя наистина има много изисквания към човека и красива представа за него, която, ако не се оправдае, може да се почувства наранена и да се отдръпва в свой собствен свят, тъй като мечтата/илюзията за него не отговаря на очакванията й. Да включим и Сатурн, който е част от таоквадрата, ретрограден е, а и е класическия управител на 7 дом в случая. Той затвърждава картината и казаното за рамките, които слага тя като очаквания за човека до нея.
И въпреки това в тази карта не виждам нещо кой знае какво да подсказва за драматични и проблематични отношения, по-скоро някаква лекота, дистанция, неангажираност и колкото и да не ни се вярва това е по нейно желание, дори да не изглежда така.
Незнам кога се е случила раздялата, за която говориш като дата и какви са планетните влияния към този момент.
Срещала съм една статия за транзитите на Сатурн, Уран и Плутон май беше, отдавна съм я чела.
Та, там едно нещо ми направи впечатление и никога няма да го забравя.
Уран понякога ни освобождава дори насила от нещо, защото не ни е потребно. Тоест, ако ние сами не осъзнаем нуждите си, той ще сложи съдбата в ръцете на друг да го стори. Звучи ужасно, но е вярно.