Горещо ти препоръчвам да се обърнеш към себе си и да потърсиш причината за "бягството" не в обвинения към дъщеря ти , а някъде в семейството...Много са сложни рогатите знаци на оста АСЦ/ДСЦ..Степенувай нещата! Няма да си загубиш къщата!
Обърни се към вселената , ще ти даде най-верния съвет , защото ти си част от нея....
Аз нямам по-малка квадратура...
...Въпроса е в това , че можем и все още имаме право да изберем дали ще работим с квадратурата или с/у нея...Последното е грешка... :blink:
Извинявайте, че пак ни в клин, ни в ръкав се намествам в разговора, но ...понеже съм с рогат знак на АСЦ, и нещо не мога да се оправя тука с едни квадратури ..., а и вселената нищо не ми говори ... или поне не разбирам, какво иска да ми каже ... или и аз незнам какво ..., но
Марая да те попитам нещо относно моя натал -
Нещата тръгват от там, че имам квадрат Слънце БЛЗ - Марс Дева. Майка ми и баща ми имат квадрат Негово Слънце в Дева - Неин марс в БЛЗ. Значи може би не тръгват от мен, а от тях ... все пак. Смътно подозирам, че майка ми седи при баща ми, защото се надява на едно наследство (пари пак, то все това е в основата на днешния свят) и то за нас - децата, май ги гласи ..., ама аз като не искам пари, а искам да живея тук и сега ...Вчера ми мина през главата мисълта, че те трябва да се разведат, днес ми мина през главата, че аз трябва да се разведа, и последното което ми минава през главата е че децата (детето) е по важно от моя развод и трябва да остана при мъжа ми

(а дали е така, кой да ми каже ..., а той мъжа ми е едно такова самодоволно и самодостатъчно същество, че няма накъде повече, има рецепция Венера СКР в първи дом с Плутон Везни в 12-ти)
Лично за мен този квадрат ... Слънце-Марс(Марс в осми дом) ми дава много излишна сексуална енергия (пак стана 1 след полунощ и взех да пиша глупости

) и другото, което ми дава е че обичам да налагам волята си без да се съобразявам с другите.
Другото ми нещо е рогат АСЦ КЗР и съответно тауквадрата Нептун-Луна опозе Венера-Мерк и връх Сатурн Дева в осми дом... управител на АСЦендента ... корава кратуна съм и колкото да си я блъскам не увира ...знам, че не трябва, ама ... пак тръгвам накъдето искам ...
И другото за което се сетих, относно този тауквадрат моя с връх Сатурн. Сатурн Дева ми квадратира Луна Стр и това като съм го въртяла в дирекции и прогресии, май ще си трае цял живот. Нещо не се разбирам с майка си ... (а мъжа ми много прилича на нея, и двамата са Везни). Отделно и Плутон ВЗН ми прави квадрат с АСЦ КЗР. Много квадрати много нещо.
Нещо по въпроса?
Аз - 30май1980-23:15часа
Мъж ми - 25септ1978 - 08:10часа
Майка - 15окт1958 - асц Рак мисля
Татко - 15септ1958 - асц Рак мисля
Той - 04септ1968 - 14:00 (май)
Детето - 02април2006 - 09:20 (или 09:15 ли беше ..., кой да помни)
Странното е, че аз и той имаме 12 години разлика, което било цикъл в китайския хороскоп ... и двамата сме маймуни, ама големи

и ако решим кой знай какъв маймунджолък ще сътворим