Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860035 Прегледи
*

vezni

• *
  • 244
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4760 -: Юли 19, 2012, 04:38:14 pm »
Anabell, не знам какво да кажа. Адски благодарна съм за огромното внимание, което ми обърна. Тежкият период явно ще продължи не малко... Ще се постарая да обръщам по-голямо внимание на нещата и да търся отговорите, ще се наложи да съм търпелива. Ох, наистина не знам какво да кажа, малко съм неадекватна в момента, нещата, които си написала са удар в десетката. Още веднъж много благодаря  :58:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4761 -: Юли 19, 2012, 05:11:24 pm »
Anabell, не знам какво да кажа. Адски благодарна съм за огромното внимание, което ми обърна. Тежкият период явно ще продължи не малко... Ще се постарая да обръщам по-голямо внимание на нещата и да търся отговорите, ще се наложи да съм търпелива. Ох, наистина не знам какво да кажа, малко съм неадекватна в момента, нещата, които си написала са удар в десетката. Още веднъж много благодаря  :58:

np, дано съм била полезна, иначе в нета има доста качествена информация по темата, за Плутон в аспект със светилата (а и аз самата изживявам такъв аспект).  :blink:

Но за добро е, ще те направи много цялостна личност. И много по - силна връзка със себе си ще развиеш. Ще започнеш повече да се цениш и да си по - самоуверена  :blink:
When One Door Closes Another Door Opens

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4762 -: Юли 19, 2012, 08:08:55 pm »

np, дано съм била полезна, иначе в нета има доста качествена информация по темата, за Плутон в аспект със светилата (а и аз самата изживявам такъв аспект).  :blink:

Но за добро е, ще те направи много цялостна личност. И много по - силна връзка със себе си ще развиеш. Ще започнеш повече да се цениш и да си по - самоуверена  :blink:

Вече се залових с четенето :blink:
А кофтият период определено ще ми се отрази много добре, след като ще бъда по-самоуверена :blink: Важен всъщност е крайният резултат, макар и поизстрадан. :blink: Всеки трябва да умее да цени себе си, за да се чувства стойностен и щастлив :blink:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4763 -: Юли 20, 2012, 01:03:41 pm »
Акрукс, благодаря :wub: мисля, че най-рано за изпитите ще мога да дам обратна връзка, а за останалото, ще се се чака. Съдбичка...
« Последна редакция: Юли 20, 2012, 02:20:45 pm от vezni »

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #4764 -: Юли 21, 2012, 01:30:18 pm »
Здравейте, много хубав сайт. Предстой ми доста четене май.  :wub: 

Ако нямате нищо против бихте ли погледнали моята нат. карта, интересува ме конкретно за работа, която търся от доста време. Изобщо имам ли възможност тази година да си намеря работа?  :-\     

Ако не ви се занимава няма проблем. : )

пс: Не съм сигурна за точния час , за съжаление. Надявам се да не обърка всичко. Питах майка ми и тя ми каза , че съм се родила след 2;30 сутринта, но не след 3:00 със сигурност.   :-\

« Отговор #4765 -: Юли 21, 2012, 08:48:26 pm »
За работа би трябвало да гледаме 6-ти и предимно 10-ти дом и техните управители. Да пробваме с транзити и прогресии към тях.
В края на април тази година прогресивна Луна е била в съвпад с натален Нептун в 10-тия дом и върху тях е транзитирал Плутон. Никакво ли предложение за работа ли нямаше тогава? Опитвам се да установя дали картата "работи" или поне дали аз разбирам как работи или не (защото не съм експерт).

През втората половина на октомври транзитен Юпитер е в съвпад с наталното ти Слънце (управител на 6-тия дом), транзитен Сатурн е в секстил с натален Сатурн (управител на 10-тия дом). Прогресивна Венера е все още в съвпад с натално Слънце в 3-ти дом. През септември, като дойде транзитен Юпитер при тях, може да настъпи раздвижване в любовта (ако имаш нужда от такова), приятни пътувания или запознаства (може и с чужденци). Друг вариант е да поправи финасовата сфера, което разбира се, е свързано с възможността за започване на работа.

Към момента транзитен Уран върху АС, транзитен Сатурн в 7-мия ти дом. Може би си разкъсана между желанието да бъдеш себе си и ангажиментите към другите, от които не можеш да избягаш?

А през юни на 2009-та прекъсване на връзка? Може би поради ангажименти (служебни)? Питам заради прогресивна Венера в съвпад с натално Слънце в квадрат с транзитен Сатурн в 6-тия дом (Сатурн управлява 10-ти в натала). По същото време транзитни Хирон и Нептун са били в тригон с наталната ти Венера. Някакво силно романтично влюбване? Извинявай, че питам толкова много. Можеш да не ми отговаряш на въпросите за личния живот.

« Отговор #4766 -: Юли 21, 2012, 09:32:26 pm »
Здравейте!Бихте ли погледнали и моята натална карта.Ще ви бъда страшно благодарна.Интересува ме дали имам някакви шансове за започване на сериозна връзка?

« Отговор #4767 -: Юли 21, 2012, 10:23:38 pm »
Сигурно ще ти се стори твърде далеч, но за сериозна връзка (вкл. брак) би трябвало да се търсят сериозни аспекти в картата. През лятото на 2014 ми изглежда, че имаш такива. Изброявам:
- прогресивна Луна в съвпад с транзитен Плутон и натална Венера (У7);
- прогресивно Слънце върху натална Луна и транзитен Нептун;
- транзитен Сатурн в секстил с натална Венера;
- транзитен Хирон в секстил с натална Венера (пробвам да видя дали пепеляшковите аспекти работят, макар че съм скептична).

Нещо по-близко - есента на 2013 Сатурн ще завърши първия секстил с Венерата ти, Юпитер ще бъде в опозиция с Венера, прогресивно Слънце и натална Луна ще бъдат в достатъчно близък съвпад, активиран (надявам се) от транзитен Хирон. Също ми звучат като аспекти за връзка.

Към края на тази година Сатурн ще премине през Асцендента ти - може би ще започнеш да се оглеждаш за сериозни кандидати.

*

Papy

• 4343
« Отговор #4768 -: Юли 21, 2012, 10:58:02 pm »
Мирабела, супер  :blink:

« Отговор #4769 -: Юли 22, 2012, 06:02:40 am »
Сигурно ще ти се стори твърде далеч, но за сериозна връзка (вкл. брак) би трябвало да се търсят сериозни аспекти в картата. През лятото на 2014 ми изглежда, че имаш такива. Изброявам:
- прогресивна Луна в съвпад с транзитен Плутон и натална Венера (У7);
- прогресивно Слънце върху натална Луна и транзитен Нептун;
- транзитен Сатурн в секстил с натална Венера;
- транзитен Хирон в секстил с натална Венера (пробвам да видя дали пепеляшковите аспекти работят, макар че съм скептична).

Нещо по-близко - есента на 2013 Сатурн ще завърши първия секстил с Венерата ти, Юпитер ще бъде в опозиция с Венера, прогресивно Слънце и натална Луна ще бъдат в достатъчно близък съвпад, активиран (надявам се) от транзитен Хирон. Също ми звучат като аспекти за връзка.

Към края на тази година Сатурн ще премине през Асцендента ти - може би ще започнеш да се оглеждаш за сериозни кандидати.

Благодаря ти за изчерпателния отговор Марибела  :58: .Наистина малко ми изглеждат далечко тези събития,но аз съм търпелива,така че ще чакам. :)

« Отговор #4770 -: Юли 22, 2012, 11:40:23 am »
Dream girl, снощи нямах време, а тази сутрин забравих да ти погледна текущия солар. В солара за тази година не липсват указания за любов. Соларен АС се управлява от Меркурий и попада в натален 11-ти дом, соларен Меркурий и соларно Слънце са в съвпад в соларен 5-ти дом, соларна Венера в опозиция със соларен Марс е в съвпад със соларен Десцендент в 5-ти натален дом. Това са стабилни аспекти за любовни трепети през годината. Соларен Уран в 7-ми соларен дом може да говори за промяна в областта на партньорствата - прекъсване на една връзка и започване на нова.

Бих искала да те попитам дали през месец април тази година не си имала приятно запознаство или поне да си се чувствала особено щастлива и да ти се е усмихнал късметът? По това време транзитен Юпитер в 7-мия ти дом е формирал голям трин с наталните ти тригони на Венера, Уран и Нептун и Марс към натален Юпитер.

« Отговор #4771 -: Юли 22, 2012, 12:17:27 pm »
Dream girl, снощи нямах време, а тази сутрин забравих да ти погледна текущия солар. В солара за тази година не липсват указания за любов. Соларен АС се управлява от Меркурий и попада в натален 11-ти дом, соларен Меркурий и соларно Слънце са в съвпад в соларен 5-ти дом, соларна Венера в опозиция със соларен Марс е в съвпад със соларен Десцендент в 5-ти натален дом. Това са стабилни аспекти за любовни трепети през годината. Соларен Уран в 7-ми соларен дом може да говори за промяна в областта на партньорствата - прекъсване на една връзка и започване на нова.

Бих искала да те попитам дали през месец април тази година не си имала приятно запознаство или поне да си се чувствала особено щастлива и да ти се е усмихнал късметът? По това време транзитен Юпитер в 7-мия ти дом е формирал голям трин с наталните ти тригони на Венера, Уран и Нептун и Марс към натален Юпитер.

Да наистина през април по време на пътуване се запознах с един изключителен човек,който грабна сърцето ми,но оттогава не съм го виждала,прекъснахме всякакви контакти.Но наистина това запознанство така да се каже преобърна живота ми.

« Отговор #4772 -: Юли 22, 2012, 01:20:47 pm »
Здравейте!Бих искала да погледнете и моята натална карта.Нямам конкретни въпроси, просто ми е интересно какво вещаят звездите :) Да ви кажа нещо повечко за себе си...имам сериозна и щастлива връзка с мъж Риби вече 5 години, студентка съм, имам отлични успехи в университета, артистична личност - занимавам се с различни видове приложни изкуства, моделирам, рисувам, пея (само в банята, понеже страдам от сценична треска и не мога като знам, че някой ме слуша, но са ми казвали, че се справям много добре), нямам сериозни конфликти в общуването...Като цяло мога да се характеризирам като щастливо и доволно същество, оптимистично настроено за бъдещето...А какво бихте казали Вие?

« Отговор #4773 -: Юли 22, 2012, 04:27:58 pm »
Браво - един щаслив човек повече! Дефицит са ни във форума, така че добре дошла! Луна в тригон с Юпитер как няма да се чувства щастлива. Имаш и един от аспектите на вечния оптимист - Слънце в квадрат с Юпитер. В момента транзитен Нептун е върху наталната ти Луна, Уран е върху натален Меркурий. Как е вдъхновението за творене? Предполагам си във върхова форма в момента, преливаш от творчески идеи. Направо кипиш с тригона на транзитен Юпитер към наталния ти Марс.

По-лесно е, ако задаваш конкретни въпроси. Ще се опитаме да ти отговорим.

Извън астрологията. Пробвай да попееш в караоке бар, ако все още не си. Там е тъмно, по-голяма част от "публиката" и пияна - няма да има от кого да се притесняваш. Така ще понатрупаш опит. След това на рожденния ден на някой приятел и си готова за кастинг. ;)

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4774 -: Юли 22, 2012, 05:19:01 pm »
И аз ще напиша това, което ми прави впечатление на прима виста

Юпитер - екзалтиращ с Рак в съвпад с асцендента от към 12 дом - ГОЛЯМ късмет и защита.

Сатурн на купсидата на 7 дом - отговорни, зрели пратньори, може и по-възрастни, а може просто по-зрели. Възможно е бракът да се забави, но ако ти вече си в сериозна връзка, ще имаш устойчив и дълготраен брак.

Бих ти отчела Плутон в Скорпион, Юпитер в Рак и Луна в Риби - за голям воден тригон - креативност, емоционална стабилност и само достатъчност.

Слънцето ти е изключително добре поставено - ще вдъхваш доверие на хората, а в по-късните си години и респект.

Предпочиташ да работиш и да си сътрудничиш с други хора и като гледам този съвпад на Венера и Марс във Водолей си доста комуникативна, разбираш се с всеки, обличаш се своеобразно и можеш да бъдеш и момче и момиче, когато се налага.  ;) :P
« Последна редакция: Юли 22, 2012, 05:50:40 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #4775 -: Юли 23, 2012, 06:44:10 am »
Благодаря много за бързите отговори, момичета!Интересува ме един малък бизнес-проект, който ми се върти из главата от известно време - дали се вижда нещо в перспектива и ако да - кога би бил най-подходящият момент да пристъпя към неговото осъществяване?Благодаря предварително!

« Отговор #4776 -: Юли 23, 2012, 08:11:19 am »
Благодаря много за бързите отговори, момичета!Интересува ме един малък бизнес-проект, който ми се върти из главата от известно време - дали се вижда нещо в перспектива и ако да - кога би бил най-подходящият момент да пристъпя към неговото осъществяване?Благодаря предварително!

нормално е да ти се върти бизнес проектче
тр.Уран,У8 върху Мерка, тр.Юпитер в 11 дом на перспективите,на идей, проекти, в тригон към Марс в 8 ти дава енергията да започнеш, и след това в тригон към СЛВ  и У11 Венера да осъществиш замисленото,да имаш и подкрепата на другите по 8,използвай плодотворният период
след това тр.Сатурн от Скорпи ,от  ноември-декември ще стагнира възможностите, квадратирайки ги и минавайки през нат.Плутон в 5 на творчеството :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #4777 -: Юли 24, 2012, 05:49:18 pm »
Това е подходящата тема за картата, поставена от теб.

Бихте ли погледнали картата на една приятелка. Интересува я дали ще си намери работа скоро.
пс: също и дали ще я приемат в университет.   :-\
Пиша 2-рия въпрос да не пускам на 100 места.

Само че картата трудно се разчита. Използвайте astro.com.
Часът на раждане изглежда подозрително кръгъл. Точен ли е?
« Последна редакция: Юли 24, 2012, 05:53:23 pm от Mirabella »

« Отговор #4778 -: Юли 25, 2012, 01:34:33 pm »
Здравейте! Бихте ли ми казали нещо за моята натална карта? В момента си търся работа, но намирам големи затруднения...  :unsure: Благодаря предварително!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4779 -: Август 02, 2012, 06:46:10 pm »
Ами... това е един приятел, с който си пишем от няколко години, не сме се виждали досега, но утре вечер ще се видим, след като той ми предложи да ида на гости. Правил го е и преди, аз все отказвах, но просто не издържам вече вкъщи, искам да се разсея и да се почувствам по-малко самотна. Работи в София, и си мисля дори, че ако се преместя там, мога да отседна при него, да си поделим наема, имам му доверие. Та, какво можете да ми кажете за него? Той твърди, че имаме много общо - като душевност и мислене, и всъщност имаме съвпад на Луните. Изглежда ми много тъжен, а не разбирам защо е такъв? Слънцето му няма кофти аспекти, Венера е на трон. Който вижда интересно, нека сподели. :)
« Последна редакция: Август 02, 2012, 06:50:42 pm от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)