Извинявай, нямам време да чета цялата тема, ама кои са тези "пепеляшкини" аспекти, че скоро и др.мацка ми каза,че ги има и аз го взех в преносен смисъл.
Ключът към Вратата на Пепеляшка е Хирон. Всеки път, когато той сключва Вълшебен ъгъл към наталната Венера, Юпитер или Нептун, се открехва вълшебната Врата. Същото се случва и когато транзитните Венера, Юпитер или Нептун сключват въпросния Ъгъл с нашия натален Хирон. Така наречените Вълшебни ъгли са от по 0, 120 и 150 градуса
В случай, че са в натала, говорим за родена Пепеляшка. Когато са в транзитната карта, се намираме във времето на Пепеляшка, но само в случаите, когато сработват и трите ключа едновременно. Допустим орбис на аспектите е 3гр.
да...аз пък си мисля така-от другите съфорумци,от постовете-изглежда така-Пепеляшка е низвергната, ама според мен-тя учи урока на търпението и смирението и този ,който вижда напред и -защо така става в живота-й дава шанса да получи полагащото й се.Доколкото помня-сестрите й бяха-1 злобна и 1-проста-все нравствени категории, не е въпрос до хубост както се римува принцеса-хубава.
А за Хирон-той е нараненият лечител, който раздава изцеление, но според мен истината е сам себе си да излекува, обикне, да не страда от жребия си,както и Пепеляшка едва ли се е самосъжалявала, това не го пише никъде. Та когато Хирон е излекувалия се лечител/че то ти сам, ако си болен може ли да лекуваш други?/тоя -в аспект с венера и нептун помага, учейки другите/без его на спасител, или мъченик.Тука няма награди,всички са едно цяло,който напрадне "слиза" да помага.
Познавам други хора, който виждат и знаят само приказния край, сигурна съм че не помнят началото на приказката-ще дойде един принц-някъде в средата на пътя и животът им ще бъде манна небесна.
Нещо за мащехата има тук,което не съм разбрала.