Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857902 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #940 -: Декември 30, 2009, 05:26:45 pm »
Честито на всички циклофреници!!!!!!!!!!
ха-ха-ха!
И аз съм там!
Междудругото имах колега в театъра, който според мен страда точно от това. Доста страшничко е.
Но май и аз съм така като се замисля!
хахахаха
 ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #941 -: Декември 30, 2009, 05:49:12 pm »
Ох, да се успокоя, не спадам към тях. Най-вече заради повишената потребност от сън при мен. Верно е, че проявявам висока активност, но го компенсирам с много сън после.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #942 -: Декември 30, 2009, 08:07:38 pm »
значи всеки от нас преди / след марсов възврат е циклофреник
пък и скоро имах съвпад на тр.сатурн/нат.марс на асц. не съм забелязала да ми се засилва или отслабва лудостта, не съм би- а три-полярно  разтройство
« Последна редакция: Декември 30, 2009, 08:13:25 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #943 -: Декември 30, 2009, 08:39:25 pm »
Депресията е често и широко разпространена. Биполярното разстройство не е честосрещано явление.

*

Nebesna

« Отговор #944 -: Декември 30, 2009, 08:55:36 pm »
Красива, с издължени форми и крайници.

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #945 -: Декември 30, 2009, 09:38:23 pm »
Рая,интересува ме тоз съвпад на марс и плутон в 12 - ти. Някакво насилие върху себе си преживявала ли си.

*

UnaDonna

« Отговор #946 -: Декември 30, 2009, 09:57:45 pm »
Това е една много болна за мен тема. Настръхнах като прочетох въпроса!

*

Helo

« Отговор #947 -: Декември 30, 2009, 09:59:52 pm »
Рая,интересува ме тоз съвпад на марс и плутон в 12 - ти. Някакво насилие върху себе си преживявала ли си.

А съвпада на Марс със Сатурн в женска карта какви проблеми дава?

*

Nebesna

« Отговор #948 -: Декември 30, 2009, 10:00:34 pm »
А аз винаги настръхвам, като видя Марс в съвпад, опозиция или квадрат на Плутон, но не смея да питам.

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #949 -: Декември 30, 2009, 10:02:41 pm »
Здравейте, опитвам се да си разтълкувам едни аспекти м/у Плутон и Уран. Значи Плутон(госп. на хороскопа ,понеже асц е Скорп. ) е в 11 дом във Везни(дома на уран), а Уран е в 12 дом в Скорпион.Оплитам се , моля за помощ !!
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #950 -: Декември 30, 2009, 10:04:31 pm »
Много се извинявам за въпроса.Може би не беше тактично.

*

UnaDonna

« Отговор #951 -: Декември 30, 2009, 10:04:38 pm »
Защо? Какво точно означава? Баща ми има опозиция на Марс и Плутон. Това какъв смисъл има.
Не ме притеснява въпроса, превъзмогнала съм го, но в първия момент наистина се стъписах. Значи това, което ми се е случило е било предначертано още с раждането ми.

*

Nebesna

« Отговор #952 -: Декември 30, 2009, 10:05:04 pm »
Здравейте, опитвам се да си разтълкувам едни аспекти м/у Плутон и Уран. Значи Плутон(госп. на хороскопа ,понеже асц е Скорп. ) е в 11 дом във Везни(дома на уран), а Уран е в 12 дом в Скорпион.Оплитам се , моля за помощ !!

Уран е силен в Скорпион (екзалтация). Двете планети не сключват мажорен аспект помежду си, нито са във взаимна рецепция.

Уран е символичен управител на 11-ти дом, но домът си има истински управител, който е и управител на знака, в който попада куспидата на дома. В твоя случай 11-ти дом се управлява от Венера.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #953 -: Декември 30, 2009, 10:06:26 pm »
Това е една много болна за мен тема. Настръхнах като прочетох въпроса!
аз не питах до момента, защото е ясно, че е тежък въпрос ( ако решиш сподели)
в случая става дума за физическо насилие, но и стабилно психическо- не винаги има "видимо" изражение

Todr- въпросът ти е общ какво конкретно те интересува ( уран ретро ли е?) най- вероятно има влечение към окултните науки, но с разположени на  уран в 12  не се препоръчва бз чиракуване
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #954 -: Декември 30, 2009, 10:08:38 pm »
Аз имам съвпад на Марс и Сатурн и северен възел и МС.Мале... много станаха.В овен.За някакви конкретни проблеми не мога да кажа.

*

Nebesna

« Отговор #955 -: Декември 30, 2009, 10:10:39 pm »
Моля тези с наталните съвпади Марс-Сатурн, да споделят дали често изпитват гняв и не го ли потискат през повечето време. Аз мисля, че основния кармичен въпрос на хората, родени с този съвпад е да се научат да се справят с гнева.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #956 -: Декември 30, 2009, 10:11:07 pm »
спортуване, право:) ей такива неща ще да те влекат ;D на савниетлно добро място са се застъпили и предполагам ,ч ене си единствения в родата със сатурн в 10 и марс

Небесна- мисля ти беше споменала за такъв съвпад в синастрия
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #957 -: Декември 30, 2009, 10:15:05 pm »
О...бяс най-редовно.Избухвам най-редовно,беснея...и после изпитвам чувство за вина и се извинявам.

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #958 -: Декември 30, 2009, 10:19:24 pm »
Може ли да погледнете и мойта карта,отдавна искам да ви помоля.12.03.1968 14,15 София.Не мога да кача картата. Искам да ми кажете нещо за транзитите в момента.

*

UnaDonna

« Отговор #959 -: Декември 30, 2009, 10:21:22 pm »
хихи, близо си. Нямам нищо общо с Бриджит Бардо. За някои съм красива, за други не. Не съм типична красавица, по-скоро съм екзотична. Обичам да си хапвам, но не ми се лепи.

Ще ми разтълкувате ли тези кофти аспекти на Марс и Плутон, че не ми дават мира?
« Последна редакция: Декември 30, 2009, 10:26:19 pm от Рая »