Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856928 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2160 -: Юни 25, 2010, 02:04:41 pm »
Марая, ти се появи, бе.  ;D Тъкмо оня ден по картата, пусната от Дивна, викам ей сега кака Марая ще дойде и да вдъхне оптимизъм, да каже еди кога си ще срещне любовта тая дама.  :blink:    

много пътувам и много движение.... ;D
не е късно да вдъхна дозата оптимизъм предполагам. ;D
в коя тема е , каква е картата?

Дивна я пусна май в тази тема по-назад. Нейна колежка. Ако се включи, ще каже, ако не аз после ще я потърся, като ми остане време.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #2161 -: Юни 25, 2010, 02:16:52 pm »
Марая, ти се появи, бе.  ;D Тъкмо оня ден по картата, пусната от Дивна, викам ей сега кака Марая ще дойде и да вдъхне оптимизъм, да каже еди кога си ще срещне любовта тая дама.  :blink:    

много пътувам и много движение.... ;D
не е късно да вдъхна дозата оптимизъм предполагам. ;D
в коя тема е , каква е картата?

Дивна я пусна май в тази тема по-назад. Нейна колежка. Ако се включи, ще каже, ако не аз после ще я потърся, като ми остане време.   

Благодаря, Съни!

Марайче, на страница 107 съм пуснала картата на колежката ми. Дала съм и кратко обяснение. Фрапантното в цялата история е, че преди 10 години й е правен хороскоп. Казали са й, че ще остане сама до края на дните си. Тя все още е сама (живее сама), но как са отчели това в натала й, нямам идея.

*

tanina80

« Отговор #2162 -: Юни 25, 2010, 02:19:13 pm »
Всеки пътува нанякъде, а аз от БГ не съм излизала, само до тъпото корабче на Охридкото езеро, което вече потъна  :unsure:
Сега се зачетох, дано поне покрай "съпруга ми" (много ми е смешно да му казвам така, на моя дрисльо  ;D) и покрай АСЦ Стрелец на композита ни, успея да мръдна някъде.

В момента се чудя как да определя дали куспида на осми дом ми е в Дева или в Лъв  :-\. По това, което четох и в двете има по нещо вярно. Иска ми се да е в Лъв, защото указвало дълъг живот (още повече, че слънцето ми, живителната сила, е в 5 дом - на Лъва). Но пък и това, което прочетох за куспид-8-Дева и там има верни неща...
Въпрос - За върховете на домовете, важи ли, това което някой беше писал, вчера или днес, май Дивна беше, не помня вече - че когато са между два знака, взимат енергия, излъчване ... и от двата?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2163 -: Юни 25, 2010, 02:25:02 pm »
Днес обядвах с една колежка и тя ми спомена, че преди 10 години си е правила хороскоп.
Нещото, което ме слиса е, че астроложката й е казала (писала), че никога няма да се задоми.
Току що й построих картата. Гледам, цикля и не мога да разбера от къде тая астроложка е видяла, че момичето ще остане само завинаги. Не ми се вярва от това, че У7 е в изгнание, все пак е в 1 дом и няма лоши аспекти. Както и в 7 дом нама никакви малефици. Лилит, също не е в 7 дом (във втори е).
Бихте ли дали мнението си?

Съни , тази карта визираш предполагам :blink:

таа, рекох да се изходя по нея ;D ;).
фиксирана карта - стабилни навици и ум. здрав и рационален характер. винаги достига до края на поставената цел.
7-ми дом въздушен знак ,упр. на знака уран в 1-ви дом. бъка от връзки и контакти. вменява дори в интимните отношения приятелски акцент и това и пречи.
като цяло е жена , която има неподправено излъчване , горда осанка и е лъскава ;D.
шармантна и екстравагантна персона е.
има интерес към изкуството и математика.
Дивна , разбирам , че ти е колежка. та в тоя ред на мисли ...математичка ли е или физичка?
трудно допуска близост до себе си. умее да пише добре. задълбочена е . скритата любов и закрилата от звездите са гарантирани в живота й.
с нептун на иц и с уран в 1-ви дом , управител на дсц-то й и аз не виждам брак!
не е препоръчителен такъв!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2164 -: Юни 25, 2010, 04:17:10 pm »
Да, това е картата. Е хубаво дори да няма брак, викам ще кажеш еди си кога ще срещне някой...както само ти умееш категорично да внасяш надежда и очакване за нещо хубаво.  :blink:
 Абе вчера се запознах с един Стрелец, възрастен човек, ми какво да кажа, то просто няма такива като вас, положителни, с отворена душа и разум, загледани напред и нагоре, много ме вдъхнови, да не говорим, че не беше случайно запознанство, просто нямам думи.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2165 -: Юни 25, 2010, 04:33:02 pm »

В момента се чудя как да определя дали куспида на осми дом ми е в Дева или в Лъв  :-\.

Куспидата е там, където попада. Не може да е между два. Разбира се, зависи колкото ти е точен часа. И не е за подценяване и втория знак, който заема дома. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #2166 -: Юни 25, 2010, 04:53:04 pm »
Да, това е картата. Е хубаво дори да няма брак, викам ще кажеш еди си кога ще срещне някой...както само ти умееш категорично да внасяш надежда и очакване за нещо хубаво.  :blink:
 Абе вчера се запознах с един Стрелец, възрастен човек, ми какво да кажа, то просто няма такива като вас, положителни, с отворена душа и разум, загледани напред и нагоре, много ме вдъхнови, да не говорим, че не беше случайно запознанство, просто нямам думи.

:wub:
Съни , за стрелците няма нищо по-важно от позитивизма и желанието за живот.
стрелеца живее , той не живурка.... :wink2: :72:
а за прогностика знаеш , че са нужни и други неща.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tanina80

« Отговор #2167 -: Юни 25, 2010, 05:04:08 pm »
Куспидата е там, където попада. Не може да е между два. Разбира се, зависи колкото ти е точен часа. И не е за подценяване и втория знак, който заема дома. 
Точно за часа. Понеже незнам дали е 23:10 или 23:15. За пет минути разлика - но точно осмия ми дом е най-натоварен и затова ми е важно да знам, куспида му в кой знак попада.

:wub:
Съни , за стрелците няма нищо по-важно от позитивизма и желанието за живот.
стрелеца живее , той не живурка.... :wink2: :72:
:'( Така да й се живее на моята Луничка Стрелец, ама все нещо не й се получава. Взема да си намеря един мъж Стрелец  ;D, дали ще помогне.
Между другото днес мисля, че изпитах какво е Плутон да ти квадратира Луната . Един "приятел" така ме "поля със студена вода", че направо ми смачка Луната отвсякъде.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2168 -: Юни 25, 2010, 10:20:28 pm »
би ли пуснала картата през астрокома с нанесени натал и прогресий....
на мен на зетката не ми е комфортно да гледам , а и за да бъда обективна са ми нужни и другите неща.....

*

abroad

« Отговор #2169 -: Юни 25, 2010, 10:26:47 pm »
Vision, пусни картата с прогресии и дирекции, в астро.сом обаче

*

abroad

« Отговор #2170 -: Юни 25, 2010, 10:33:03 pm »
ок :blink:

*

abroad

« Отговор #2171 -: Юни 25, 2010, 10:51:37 pm »
Натал + транзити

Натал + прогресии + дирекции

*

Divna

« Отговор #2172 -: Юни 25, 2010, 10:53:09 pm »
Днес обядвах с една колежка и тя ми спомена, че преди 10 години си е правила хороскоп.
Нещото, което ме слиса е, че астроложката й е казала (писала), че никога няма да се задоми.
Току що й построих картата. Гледам, цикля и не мога да разбера от къде тая астроложка е видяла, че момичето ще остане само завинаги. Не ми се вярва от това, че У7 е в изгнание, все пак е в 1 дом и няма лоши аспекти. Както и в 7 дом нама никакви малефици. Лилит, също не е в 7 дом (във втори е).

фиксирана карта - стабилни навици и ум. здрав и рационален характер. винаги достига до края на поставената цел.
7-ми дом въздушен знак ,упр. на знака уран в 1-ви дом. бъка от връзки и контакти. вменява дори в интимните отношения приятелски акцент и това и пречи.
като цяло е жена , която има неподправено излъчване , горда осанка и е лъскава ;D.
Дивна , разбирам , че ти е колежка. та в тоя ред на мисли ...математичка ли е или физичка?
трудно допуска близост до себе си. умее да пише добре. задълбочена е . скритата любов и закрилата от звездите са гарантирани в живота й.

Благодаря, Марая!
Всичко, каквото си написала е точно така.
Занимава се с точни науки (провежда основно лабораторните по физика).

*

Марая

• 28287
« Отговор #2173 -: Юни 25, 2010, 10:59:38 pm »

Благодаря, Марая!
Всичко, каквото си написала е точно така.
Занимава се с точни науки (провежда основно лабораторните по физика).

но това не значи , че няма да има любов.....успокой я жената. :wink2: :kissd:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2174 -: Юни 25, 2010, 11:18:32 pm »
по картата на Вижън.....

по правилата на астрологията на прима виста тази жена въобще не трябва да има развод. асц скорпион /дсц телец. фиксирани знаци.

в дома и винаги е имало нестандартни и нетипични отношения. и това е продължение от предците.
тя е интересна и магнетична жена , с харизма и дълбоки чувства. властна към партньорите и прецизна в отношенията си.
проблемите и в любовта ,както и тези с децата са по-скоро продиктувани от чувството й за отговорност във всичко което прави.
б момента е в тежък и труден период. той не е от вчера , а от около 3 г.

ако до тук съм точна , ще продължа....

*

abroad

« Отговор #2175 -: Юни 25, 2010, 11:28:44 pm »
Vision, часът на раждане точен ли е?
На 20 години ли се е омъжила?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2176 -: Юни 25, 2010, 11:52:13 pm »
по картата на Вижън.....

по правилата на астрологията на прима виста тази жена въобще не трябва да има развод. асц скорпион /дсц телец. фиксирани знаци.

в дома и винаги е имало нестандартни и нетипични отношения. и това е продължение от предците.
тя е интересна и магнетична жена , с харизма и дълбоки чувства. властна към партньорите и прецизна в отношенията си.
проблемите и в любовта ,както и тези с децата са по-скоро продиктувани от чувството й за отговорност във всичко което прави.
б момента е в тежък и труден период. той не е от вчера , а от около 3 г.

ако до тук съм точна , ще продължа....

така е, да..преди година две се разведе, но проблемите са били много от преди това..омъжила се е млада, предполагам, защото децата и са големи..различията им са били непреодолими..иначе е взискателна, да..има много високи изисквания, но първо към себе си, трудно допуска хора до себе си, като другите с асц. скорпион, проверката е тотална, с години..цени чистите духом хора, не отхвърля духовното, макар да не е имала сблъсък с него, перфекционист и работохолик са двете думи, които я характеризират най- добре..но според мен всеки има право да бъде обичан и да обича и това и се полага, заслужила си го е..

възможен е брак след 4 год. тогава слънцето /сд и пр/ ще освети асц-то й.
в рамките на 8-9 месеца и предстой среща и промяна по отношение на 7-ми дом.
пр.луна ще кацне на дсц-то й.
развела се е заради изневяра , знаела за връзката на мъжа си от около 4-5 г. сд юпитер в съвпад нат. венера , упр. на дсц-то й , както и на 12-ти дом.
знаеш ли , кажи й , че това се е случило , защото трябва да се обърне към себе си , да работи с партньорите за себе си , а не за тях.
наред с това трябва да си отпусне душата , да не се стяга и да прави всичко заради положителното отношение на другите, за да бъде оценена , а да работи - разбирай действа за себе си. много е саможертвена.
луната е в гр. анарета ,от тук ще мине сатурн и това няма да е лек период , тъй като видно от натала тя има опозиция. сложните и трудни отношения с подител се проектират в/у партньорите.
тригона на нептун/юпитер/сатурн във водните знаци ,видно и от домовете /огнен тригон- водни домове/ , показва , че скритата емоция и баланса следва да бъдат отприщени ,тйй като са усвоени...

*

abroad

« Отговор #2177 -: Юни 26, 2010, 12:05:55 am »
Би трябвало да е приятна, добре образована и с относително мек характер жена :-\
Картата й е силна, наистина не изглежда като карта на податлив на развод човек, единствено възлите по оста 1-7 (положението им се запазва и по ведическа) навяват за това.
С какво се занимава - с наука, преподавател, в сферата на строителството?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2178 -: Юни 26, 2010, 12:23:06 am »
възможен е брак след 4 год. тогава слънцето /сд и пр/ ще освети асц-то й.
в рамките на 8-9 месеца и предстой среща и промяна по отношение на 7-ми дом.
пр.луна ще кацне на дсц-то й.
развела се е заради изневяра , знаела за връзката на мъжа си от около 4-5 г. сд юпитер в съвпад нат. венера , упр. на дсц-то й , както и на 12-ти дом.
знаеш ли , кажи й , че това се е случило , защото трябва да се обърне към себе си , да работи с партньорите за себе си , а не за тях.
наред с това трябва да си отпусне душата , да не се стяга и да прави всичко заради положителното отношение на другите, за да бъде оценена , а да работи - разбирай действа за себе си. много е саможертвена.
луната е в гр. анарета ,от тук ще мине сатурн и това няма да е лек период , тъй като видно от натала тя има опозиция. сложните и трудни отношения с подител се проектират в/у партньорите.
тригона на нептун/юпитер/сатурн във водните знаци ,видно и от домовете /огнен тригон- водни домове/ , показва , че скритата емоция и баланса следва да бъдат отприщени ,тйй като са усвоени...

ще и копирам всичко, което напишете..
а кога ще е този труден период на сатурн върху луната??
февруари/март 2012 и септември/октомври 2012.
точно тогава и пр.луна ще кацне на к8.
луната упр. 9-ти натален , а се намира в 11-ти и то в труден градус.
проблеми с родител или далечни роднини -жени.

а за домовете- огнени домове, водни знаци..как може да се отприщят тези емоции, не мога да и препоръчам да отиде на смехотерапия..как става това отпушване астрологически, чрез кое??..има ли проводник в картата, нещо, което да и помогне..

1-ви /5-ти/9-ти са огнени домове сиреч овен/лъв/стрелец. това е огнения тригон.
тя обаче тук има водни знаци...., а двете стихий не се харесват много много.
нужна е инициатива от нейна страна , да не крие чувствата и емоцийте си , а да ги показва.
след около 5 г. сд луна ще активира тригона...
тя нчма да остане сама! възела е в 7-ми....
м/у другото Вижън склонна ли е към алергий и има ли такива към насекоми и полени?
според мен има и колебания в кръвното ,както и склонност към напълняване и базедова болест.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2179 -: Юни 26, 2010, 12:38:34 am »
Вижън , много е важна обратната връзка....дай ни инфото което не сме *познали* и онова , което сме познали разбира се.....
жената ,съдейки от планетите е около 42/43г.