Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860270 Прегледи
*

Nebesna

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #840 -: Декември 29, 2009, 06:24:42 pm »
Ами аз не съм стисната, но си правя сметката, което е по-добре от това да си прахосник.
Венерата ми е в квадрат със Сатурн.

И мъжът ми е Водолей, но дали заради Луната си в Рак е ревнив или заради нещо друго не знам.
Иначе на своята свобода много държи.Като прибавим и стелиума в Стрелец - Марс,Юпитер и Нептун, може да си представите за колко свободолюбив човек става въпрос. Добре, че се запознахме, когато вече се беше наживял и видял много неща, иначе не ми се мисли. Сега е по-скоро домошар. На мен също ми е дал свободата да бъда себе си, но все ме подозира в някакви връзки.

Ето за това говорех...и аз съм с асцендент Стрелец и мразя ограниченията и никого не карам да ревнува НАСИЛА.
А мъжът ти сигурно сега си отработва домошарската Луна в Рак.  ;D ;D ;D

Мен най-много ме болеше, когато Водолеят със Скорпионска Луна ми казваше: "Без емоции!", понеже аз съм открита и импулсивна, а не прикрита като него. Това направо ме съсипваше - да не мога да си изразя емоциите (все пак светилата ми са в секстил с Ас цендента и при мен няма скрито-покрито....но това една скорпионска Луна не може да го разбере. .....Абе знае ли човек? Те може и добре да правят като се прикриват. Аз ставам уязвима като откривам себе си така спонтанно.
« Последна редакция: Декември 29, 2009, 06:29:23 pm от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #841 -: Декември 29, 2009, 06:27:23 pm »
Мен на ръце ме носят мъжете с Луна в Скорпион, понеже имам 5 планети във водни знаци - Венера и Меркурий в Риби, Юпитер в Рак и Нептун в Скорпион....Обаче много е ревнива и обсебваща тази Луна бееее!

Еееее,как да ви каже човек всичко,като вие само на Луната ми и е...те ма...та?  :P Ревнива била,обсебваща.....а Водолейската като е студенокръвна и незаинтересована от човека до себе си?  :P Няма повече нищо да кажа,дори и на кръст да ме разпнете.  ;)

Как да не съм била заинтересована като Слънцето и Луната ми са били в съвпад с неговото Слънце, а Венера и Юпитер в тригон с неговата Луна.......абе човекът си имаше ранена Луна, това е.....Присъстащите винаги правят изключение. Една с една карта няма еднаква.
« Последна редакция: Декември 29, 2009, 07:19:54 pm от Небесна »

« Отговор #842 -: Декември 29, 2009, 06:30:29 pm »
Абе цнае ли човек? Те може и добре да правят като се прикриват. Аз ставам уязвима като откривам себе си така спонтанно.

Ей това е истината-ставате уязвими като сте открити.А ти хем си Водолейка,хем с асц. Стрелец?  ??? Сигурно понякога изпускаш по накоя и друга нетактична реплика баз да искаш или уж...  :)

« Отговор #843 -: Декември 29, 2009, 06:31:45 pm »
Мен на ръце ме носят мъжете с Луна в Скорпион, понеже имам 5 планети във водни знаци - Венера и Меркурий в Риби, Юпитер в Рак и Нептун в Скорпион....Обаче много е ревнива и обсебваща тази Луна бееее!

Еееее,как да ви каже човек всичко,като вие само на Луната ми и е...те ма...та?  :P Ревнива била,обсебваща.....а Водолейската като е студенокръвна и незаинтересована от човека до себе си?  :P Няма повече нищо да кажа,дори и на кръст да ме разпнете.  ;)

Как да не съм била незаинтересована като Слънцето и Луната ми са били в съвпад с неговото Слънце, а Венера и Юпитер в тригон с неговата Луна.......абе човекът си имаше ранена Луна, това е.....Присъстащите винаги правят изключение. Една с една карта няма еднаква.

Аз имах предвид по принцип,не за теб конкретно.Разбира се,че присъстващите винаги правят изключение.  ;D

« Отговор #844 -: Декември 29, 2009, 06:33:06 pm »
На какво е признак любопитството?  ::)

Не очаквай да го кажа директно.  :) Умният човек разбира от една дума.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #845 -: Декември 29, 2009, 06:39:10 pm »
Да не стане така, че любопитството е признак на лошо възпитание?  :)
С моето възпитание доникъде няма да стигна аз, никога нищо не питам...  А пък и като питаш много, даваш повече поводи да те лъжат. Така са сегашните мъже. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #846 -: Декември 29, 2009, 06:40:13 pm »
Абе цнае ли човек? Те може и добре да правят като се прикриват. Аз ставам уязвима като откривам себе си така спонтанно.

Ей това е истината-ставате уязвими като сте открити.А ти хем си Водолейка,хем с асц. Стрелец?  ??? Сигурно понякога изпускаш по накоя и друга нетактична реплика баз да искаш или уж...  :)

Никога! Меркурий в Риби в съвпад с Венера без други аспекти. По-тактичен човек от мен няма. ;D ;D ;D
А той има Меркурий в съвпад със Слънце, в квадрат с Луна, квадрат с Юпитер и опозиция с Плутон....
Кой е по-тактичен? Ти четеш астрология, ще си направиш изводите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #847 -: Декември 29, 2009, 06:45:24 pm »
О, да, Меркурий в съвпад с Венера умее да "замазва", когато и ако трябва, дори в нетактичния Овен. А твоите са в Риби, при мен един мижав тригон с Нептун и той оказва влияние.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #848 -: Декември 29, 2009, 06:48:51 pm »
О, да, Меркурий в съвпад с Венера умее да "замазва", когато и ако трябва, дори в нетактичния Овен. А твоите са в Риби, при мен един мижав тригон с Нептун и той оказва влияние.  :)

Подбирам си думите...страхувам се да не обидя някого....Но като ме предизвикат и аз включвам в действие скрития тригон на Маркурий (4гр. Риби) с Марс във Везни (29,9 гр.). Много ме е яд, че съм се родила в първия ден от 9-ия месец. Малко да бях почакала и Марсът ми щеше да е на трон в Скорпион, вместо детрониран във Везни....но пък от друга страна много планети във водни знаци щяха да станат - таман 6.

« Отговор #849 -: Декември 29, 2009, 07:59:19 pm »
Здравейте!Искаше ми се да попитам според наталната ми карта дали се очертава да живея дълго време в чужбина?В момента съм в Испания,обаче много искам да се прибирам лятото догодина в Б-я,не ми се стой тука,но май това не зависи от мен...за жалост!Бих била благодарна,ако някой ми помогне!!!

Ето линк към картата
« Последна редакция: Август 04, 2010, 11:20:45 am от Last_Kiss »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #850 -: Декември 29, 2009, 08:27:47 pm »
 другата година към октомври- ноември може да имаш такава възможност, но за по - конкретна си мисля, че след няколко години ще ти се наложи промяна на место живеенето по смейни причини;
ти си имаш живот "извън"
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #851 -: Декември 29, 2009, 08:35:09 pm »
другата година към октомври- ноември може да имаш такава възможност, но за по - конкретна си мисля, че след няколко години ще ти се наложи промяна на место живеенето по смейни причини;
ти си имаш живот "извън"

Смисъл другата година към октомври-ноември ще имам възможноста да се върна в Б-я ли ?
Аз не искам живот извън Б-я,ама то никой не ме и пита де.

*

Nebesna

« Отговор #852 -: Декември 29, 2009, 09:01:57 pm »
Здравейте!Искаше ми се да попитам според наталната ми карта дали се очертава да живея дълго време в чужбина?В момента съм в Испания,обаче много искам да се прибирам лятото догодина в Б-я,не ми се стой тука,но май това не зависи от мен...за жалост!Бих била благодарна,ако някой ми помогне!!!

Ето линк към картата http://img35.imageshack.us/img35/946/imgtcj.jpg

Ще се върнеш, мила. Сърцето ти е тука - господарят на Асцендента е в 4-ти дом. Но имаш да изживяваш карма, свързана с чужбината - ЮЛВ в 9-ти дом.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #853 -: Декември 29, 2009, 09:09:33 pm »
С моето възпитание доникъде няма да стигна аз, никога нищо не питам...  А пък и като питаш много, даваш повече поводи да те лъжат. Така са сегашните мъже. :)
Jopelini вероятно има предвид, че е признак на ниска култура, но границата е много фина, до определена степен любопитството спокойно може да мине за любознателност/интерес.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #854 -: Декември 29, 2009, 09:13:40 pm »
Понеже в съседната тема се коментират външни характеристики и особености, присъщи на определени изгряващи и застъпени в хороскопа знаци, предлагам да дадете мнението си за картата на една жена. Според вас с какъв тип телосложение е, колко може да е висока, какво излъчване има?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #855 -: Декември 29, 2009, 09:14:02 pm »
Jopelini вероятно има предвид, че е признак на ниска култура, но границата е много фина, до определена степен любопитството спокойно може да мине за любознателност/интерес.

Аз затова попитах дали има нещо във Везни, че толкова държи на етикецията.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #856 -: Декември 29, 2009, 09:16:37 pm »
А после мога да кажа и нещо за тригона между светилата в тази карта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #857 -: Декември 29, 2009, 09:16:43 pm »
Според мен е ниска - господаря на асц. е  под хоризонта и в съвпад с Меркурий - бледа, смугла кожа, слабо телосложение.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #858 -: Декември 29, 2009, 09:19:33 pm »
Няма да избързвам с отговора, предлагам да поизчакаме да се включат всички желаещи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #859 -: Декември 29, 2009, 09:26:54 pm »
 и аз съм на мнението на небесна-1 пристеснение дали не е средно висока не ниска :-\ заради хаактеристиките на  мерк
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.