Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267593 Прегледи
Re: Солари - практикум
« Отговор #1100 -: Март 15, 2013, 12:24:48 pm »
Айде сега ви е времето да ме разчекнете. Солара ми за тая година май не е много готин. Айде да видим вие какво мислите по въпроса :)

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1101 -: Март 15, 2013, 06:45:06 pm »
Хайде Оушън, ти ме зарадва с твоите предсказания с бобчетата,сега и аз ще опитам с твоя солар-Наталния АСЦ съдържа 5 соларен дом -в него Плутон и Марс  може би раздвижване в чувствената сфера, това е добра перспектива,любов и хубави неща :blink:   
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1102 -: Април 17, 2013, 04:25:39 pm »
привет момичета,
солара ми за тази година ми е доста интересен....
имам силен акцент на соларен 8-ми дом с АСЦ Скорпион...
също в солара имам голям воден тригон, но имам и тау квадратура към Уран в 5-ти дом....
в солара Меркурий е ретрограде и неаспектиран, Венера и тя е неаспектирана както и Марс
за миналия ми солар(този, който действа в момента) Сатурн е неаспектиран, и всъщност съвсем му изтървах края от към отговорности, сериозност.......ударих го на живот така да се каже......
как мислите вие?
едната карта е само солар, а другата солар с натал.....

« Отговор #1103 -: Април 20, 2013, 07:09:54 pm »

Мен ме плаши този 12 натален в 4 соларен, защото свързвам 4 с бащата, 12 с края, а ситуацията от седмици насам е неблагоприятна и е с тежка диагноза. Лек няма, само евентуално живото поддържане и то за няколко месеца, до година.

сол Сатурн в сол 4д- може да е смърт на възрастен родственик или родител, не исках да го напиша преди малко, за да не се стряскаш, защото основно е свързано с дома на човек- задръжки, трудно разрешаване на имуществени въпроси, купуване и продаване на имоти, тежки семейни задължения, а болестта на баща ти излиза в солара- сол Сатурн У6 в квадрат със сол Венера У10 в сол 6д

Баща ми е в критично състояние :'( Ракът изкървя, не могат да го стабилизират. Не знам този път...
Мислих, че съм готова заради солара, картите...но не съм

*

Papy

• 4343
« Отговор #1104 -: Април 20, 2013, 07:40:59 pm »
Никога не може да си готов за такова нещо, жасмин
Ракът е много мъчителна болест, за всички, дано да прескочи и този път

« Отговор #1105 -: Април 21, 2013, 09:20:44 am »
Здравейте, всички! Днес имам рожден ден (съжалявам, че няма как да почерпя по форума  :P) и реших да си постна солара, та ако някой има желание, да каже какво мога да очаквам през тази си година. Ще съм признателен на всеки, който каже някоя дума за картата ми.
« Последна редакция: Април 21, 2013, 10:17:26 pm от Tornquist »
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1106 -: Април 21, 2013, 09:27:34 am »
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН .. :blink:Доста силен акцент върху партньорската сфера..Може би да греша -Да не би да очакваш дете?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1107 -: Април 21, 2013, 10:02:09 am »
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН .. :blink:Доста силен акцент върху партньорската сфера..Може би да греша -Да не би да очакваш дете?

Не, за жалост съм single  :'( .

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1108 -: Април 21, 2013, 10:17:53 am »
Според мен очаквай раздвижване в любовната сфера -връзка, влюбване -сигурна съм :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1109 -: Април 21, 2013, 10:30:19 am »
Според мен очаквай раздвижване в любовната сфера -връзка, влюбване -сигурна съм :blink:

Ами ха дано! :)

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #1110 -: Април 21, 2013, 11:00:22 am »
Много ми се ще да се похваля , че "предсказах "бебе, на момиче, което твърдеше, че за бебе ще мисли най-рано след 3-4год. При липса на време и поглеждайки само минало годишния и таз годишния солар. Соларите ясно показваха бременност за солара който изтича сега в края на май, и дълго оставане в къщи при тазгодишния. И като един "виден " предсказател ;Dпрогнозата ми е от миналото лято, направена пред майката на момичето. Обичам да "виждам "любов и бебета в хороскопите. Сега очакваме една може би лъвица или девичка.. :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1111 -: Април 21, 2013, 11:04:09 am »
много се радвам за хубави новини  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1112 -: Април 21, 2013, 11:05:19 am »
Много ми се ще да се похваля , че "предсказах "бебе, на момиче, което твърдеше, че за бебе ще мисли най-рано след 3-4год. При липса на време и поглеждайки само минало годишния и таз годишния солар. Соларите ясно показваха бременност за солара който изтича сега в края на май, и дълго оставане в къщи при тазгодишния. И като един "виден " предсказател ;Dпрогнозата ми е от миналото лято, направена пред майката на момичето. Обичам да "виждам "любов и бебета в хороскопите. Сега очакваме една може би лъвица или девичка.. :blink:
Красива новина! ;D
Браво Блъд...

Предскажи ми нещо по 3-ти/9-ти... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1113 -: Април 21, 2013, 11:06:51 am »

Аз да раждам не мога  ;D , но поне се надявам да ти се намери време да погледнеш нещо и в моя солар. Щом ти се удава да виждаш все хубави неща, ще се радвам ако кажеш какво ме чака и мене, пък дано и за мен се случат нещата, както са се случили с предишните ти прогностики.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #1114 -: Април 21, 2013, 11:07:41 am »
Красива новина! ;D
Браво Блъд...
виж по образование и чужбина и пътища ме няма хич, искам да видя и аз за малкия ми син, ама нъц :blink:т.е. виждам това , което ми се ще, това значи, че виждам неправилно :blink:
Предскажи ми нещо по 3-ти/9-ти... :wub:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1115 -: Април 21, 2013, 11:25:43 am »
Много се радвам ,че правиш хубави прогнози,ако имаш възможност качи карта на момичето за да я разгледаме,ако не те затруднявам.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #1116 -: Април 21, 2013, 11:39:51 am »
Не ми пишете, отказах се да разглеждам карти в нета, от както в един друг форум, на една девойка и казах , че ще забременее , но ин витро, и отнесоах куп обиди и негативизъм. След три год. ми писа, че е бременна  в момента и точно ин витро, сякаш да  имаш бебе  ин витро е нещо по различно от нормално заченато дете..
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1117 -: Април 21, 2013, 12:11:11 pm »
Не ми пишете, отказах се да разглеждам карти в нета, от както в един друг форум, на една девойка и казах , че ще забременее , но ин витро, и отнесоах куп обиди и негативизъм. След три год. ми писа, че е бременна  в момента и точно ин витро, сякаш да  имаш бебе  ин витро е нещо по различно от нормално заченато дете..

:cry3:..,значи аз трябва завинаги да изчезна от нета..след толкова негативизъм...и помия избълвана по мен... ;D
Я горе-главата Блуд...и прави това..,което ти се прави.... :wub:
Не на всеки му е дадено да е предсказателен астролог...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1118 -: Април 21, 2013, 12:14:23 pm »
Здравейте, всички! Днес имам рожден ден (съжалявам, че няма как да почерпя по форума  :P) и реших да си постна солара, та ако някой има желание, да каже какво мога да очаквам през тази си година.

Честит Рожден Ден, Торн!  :blink:

Гледайки тазгодишния ти солар, си мисля защо да не се пробваш да участваш с твоите творби в някоя международна изложба? Има и комерсиални проекти, с предвидени награди и други възможности за участия.

Между другото, по повод солара ти се сетих за това: http://www.yicca.org/

Цитат

Парична награда в размер на 3000,00 (три хиляди/00) евро за първия класирал се артист.
Парична награда в размер на 1000,00 (хиляда/00) евро за втория класирал се артист.

Изложение на избрани творби на изкуството в частни изложбени пространства, определени от конкурс в галерия на съвременното изкуство в европейски град.
Финалистите в конкурса също така ще имат възможността да останат в града, в който ще се проведе изложбата, безплатно, докато трае откриването.

Имената на тези двама артиста ще бъдат публикувани на официалния сайт www.yicca.org преди края на регистрационния период (31 Август 2013г.).
Датата на откриването на изложбата ще бъде публикувана на официалния сайт www.yicca.org преди края на регистрационния период (31 Август 2013г.).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1119 -: Април 21, 2013, 01:20:40 pm »
Здравейте, всички! Днес имам рожден ден (съжалявам, че няма как да почерпя по форума  :P) и реших да си постна солара, та ако някой има желание, да каже какво мога да очаквам през тази си година.

Честит Рожден Ден, Торн!  :blink:

Гледайки тазгодишния ти солар, си мисля защо да не се пробваш да участваш с твоите творби в някоя международна изложба? Има и комерсиални проекти, с предвидени награди и други възможности за участия.

Между другото, по повод солара ти се сетих за това: http://www.yicca.org/

Цитат

Парична награда в размер на 3000,00 (три хиляди/00) евро за първия класирал се артист.
Парична награда в размер на 1000,00 (хиляда/00) евро за втория класирал се артист.

Изложение на избрани творби на изкуството в частни изложбени пространства, определени от конкурс в галерия на съвременното изкуство в европейски град.
Финалистите в конкурса също така ще имат възможността да останат в града, в който ще се проведе изложбата, безплатно, докато трае откриването.

Имената на тези двама артиста ще бъдат публикувани на официалния сайт www.yicca.org преди края на регистрационния период (31 Август 2013г.).
Датата на откриването на изложбата ще бъде публикувана на официалния сайт www.yicca.org преди края на регистрационния период (31 Август 2013г.).

Брей, това наистина си заслужава да се види. Благодаря за информацията, не го знаех! Другото което е - трогнат съм, че смяташ нещата ми за подходящи за подобна изложба. По принцип никога не съм доволен от себе си и гледам да не си тикам драсканиците по конкурси, защото не мисля нещата си за подходящи или достатъчно добри.