Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267747 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Солари - практикум
« Отговор #1440 -: Юли 16, 2013, 03:51:55 pm »
Здрaвейте бих искaлa дa ви попитaм кaк се тълкувa солaрнa венерa в 4 сол.дом в съвпaд със северен възел в 12 нaт.дом :)) възможно ли е годинa дa вещaе съдбоносно зaпознaнство :))

Качи солара... ;D Имам малко време и съм в амина... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1441 -: Юли 16, 2013, 03:58:32 pm »
:)
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1442 -: Юли 16, 2013, 04:21:26 pm »
:)

Активна и динамична година. Нова любовна връзка.Внимавай да не залитнеш по женен мъж. Не бъди субективна.Доста енергия може да разпилееш напразно.Връзка по-възрастен мъж. Възможни са алергични проблеми..както и пристрастяване към определени неща.Не приемай лекарства,без да си  проучила всичко. Грешни диагнози...Свали розовите очилца. Грижи и битовизми. Но като цяло успешна реализация.Флирт на работното място може да бъде узаконен.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1443 -: Юли 16, 2013, 06:12:32 pm »
И аз качвам един Солар, предполагам, ще познаете картата от темата за Сатурн, но се стреснах, като видях следващия солар, мислите ли, че има наличие на смърт в него?
Сори, че пак за смърт говоря, но в моя живот има твърде много смърт (У8 в 7 Плутон)

Няма физическа смърт....NO IMA SERIOZNI ZDRAVOSLOVNI PROBLEMI....
Тотална промяна..,нова връзка...,сякаш здравословния проблем ще бъде тръмплин....

*

Марая

• 28287
« Отговор #1444 -: Юли 16, 2013, 06:31:57 pm »
При него или женa му?

При него... :-\

« Отговор #1445 -: Юли 16, 2013, 07:50:45 pm »
Блaгодaря Мaрaя ... и aз предположих ,че ще  е връзкa с по - голям от мен ,но си мислих ,че ще е нещо вaжно и истинско...от родa нa срещa с голямaтa любов :d зaрaди съвпaдa със СЛВ ,но явно пaк съм се зaблудилa ,тaзи годинa очaквaх промянa в любовтa зaрaди солaрният урaн върху моятa венерa и си мислих,че ще е промянa зa добро кaто дa зaживеем отделно,a то се окaзa тежкa рaздялa ..Блaгодaря много зa цялото тълкувaне по кaртaтa ми ..поздрaви от Бургaс :))
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1446 -: Юли 16, 2013, 07:55:14 pm »
Блaгодaря Мaрaя ... и aз предположих ,че ще  е връзкa с по - голям от мен ,но си мислих ,че ще е нещо вaжно и истинско...от родa нa срещa с голямaтa любов :d зaрaди съвпaдa със СЛВ ,но явно пaк съм се зaблудилa ,тaзи годинa очaквaх промянa в любовтa зaрaди солaрният урaн върху моятa венерa и си мислих,че ще е промянa зa добро кaто дa зaживеем отделно,a то се окaзa тежкa рaздялa ..Блaгодaря много зa цялото тълкувaне по кaртaтa ми ..поздрaви от Бургaс :))

Това е специален град за мен...НАЙ-СПЕЦИАЛНИЯ! Там загубих нещо..,за да намеря друго... ;D

http://www.youtube.com/watch?v=Z-owelvYNEw

Не съм казала,че няма да е най-голямата любов..най-съдбовната....Но УМНАТА! ;)

« Отговор #1447 -: Юли 18, 2013, 11:27:18 pm »
Някой може ли даде индикации за срещa със soulmate в солара?

Благодаря  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1448 -: Юли 19, 2013, 03:20:18 pm »
Уважаеми, давайте да разгадаваме соларната карта на нашето Краби. Онзи ден имаше РД.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1449 -: Юли 19, 2013, 03:26:35 pm »
Аз продължавам да си държа на моето, но не това е важно. Има аспекти за деца. И то от чужденец!

Обаче ти ме излъга. Наталният ти мерк е в 5 дом, не в 6!

*

Нова

• 3491
« Отговор #1450 -: Юли 19, 2013, 03:30:15 pm »
И на всичкото отгоре и по прогресия ти се дава таквоз...

*

Нова

• 3491
« Отговор #1451 -: Юли 19, 2013, 03:42:37 pm »
И на всичкото отгоре в момента се повтаря наталния ти воден тригон по 1-5-9... с прогресивен асц.

Не може да няма проявления.. Ама да не се ожените наистина с англичанина?

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1452 -: Юли 19, 2013, 03:49:13 pm »
Нова 1993 мила моя, не съм те лъгала слънце, няма да има деца от чужденци, ако сложиш 1993. На 20 станах  :P
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #1453 -: Юли 19, 2013, 03:49:54 pm »
Ти тотално ме разби. Ама аз преди месец пак ли на 94-та ти гледах? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Виж какво, някой друг може и да се разпознае по големия воден тригон )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1454 -: Юли 19, 2013, 03:50:08 pm »
ммм виж ти, някой роден 1994 какви хубави неща ще му се случат  ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1455 -: Юли 19, 2013, 03:51:25 pm »
Ти тотално ме разби. Ама аз преди месец пак ли на 94-та ти гледах? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Възможно е Новичка моя, аз като ти казвам, че няма деца ти не!  ;D ;D

Ай ся де, ако има някой роден на 15 юли 1994 в 21:15 тежко му!!!

А относно мен, аз съм на 15 юли 1993 в 21:15 - само без деца

*

Нова

• 3491
« Отговор #1456 -: Юли 19, 2013, 03:53:26 pm »
Ти представяш ли си? С ретро мерка ли да се оправдавам или вятър ме вее на бял кон...

Хайде сега втори опит... ))))))))))))))))))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #1457 -: Юли 19, 2013, 03:56:02 pm »
Виж какво, и на второ четене има за какво да се хванем! Луна в 8, каре на юпитерите, той в 5. у на соларен 5 в 5 натален.. Знам си аз, че гледах преди нещо...

Смяна на статус по сол дс върху нат луна, а мс на к8.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1458 -: Юли 19, 2013, 03:58:01 pm »
Ааааа какво искаш да ми кажеш сега!!! Тази е друга карта, няма бебета и сватби на нея, само много успехи в учението и кариерата налиииииии  :confuse3: :confuse3:

« Отговор #1459 -: Юли 24, 2013, 08:35:24 am »
Някой ще погледне ли и моята карта, моля?
Хм, повтарят се някои основни неща от солара ми за 2009/2010 година.
Тогава, обаче, имах много по-голяма "навалица" в 8-ми соларен - и Сатурн и Меркурий + Слънце. При това Сатурн в точен съвпад със Слънцето (за соларни планети и домове говоря).
И тогава соларните АЦ/ДЦ попадаха в натални 3/9 дом, само че не точно по осите както сега.
За хората, които се безпокоят от акцентиран 8-ми дом, мога да каже, че нищо лошо не ми се е случило през този период. Напротив, записах магистратура по археология :blink:.
Е, малко ирационално, особено за (уж!) практичен човек като мен, но пък не успях да се удържа, въпреки че съзнавах липсата на каквато и да е било необходимост от диплома по археология.
Добре поне, че Великотърновски университет предоставя възможност за изучаване на археология по съкратена магистърска програма - само 5 семестъра, с акцент само върху специалните предмети и беше много интересно.
И така - мен не ме е страх от акцент върху 8-ми соларен дом, напротив, носи интересни преживявания  ;). Е, не че скучая някога, де.  :P
И така - качвам си солара за 2013/2014.
Мноого благодаря на всички, които биха се заели и коментирали.
« Последна редакция: Август 04, 2013, 07:50:34 am от Black and White »