Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267360 Прегледи
Re:Солари - практикум
« Отговор #260 -: Юни 05, 2010, 09:04:18 pm »
Мама ЯЯ , не знам защо , но си мисля , че през този солар акцент ще имат юридически спорове и проблеми с партньори.
възможно е и пътуване в чужбина и то за по-дълъг период.

Марая, аз това работя, но този път може и аз да съдя или мен, ако си права. Дано не си  :kissd: ;D За пътуване за по-дълъг период... Знам ли? Но пък не мога да извеждам детето навън, така че малко съм скептична, но знае ли човек?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #261 -: Юни 05, 2010, 09:07:17 pm »
Мама ЯЯ , не знам защо , но си мисля , че през този солар акцент ще имат юридически спорове и проблеми с партньори.
възможно е и пътуване в чужбина и то за по-дълъг период.

Марая, аз това работя, но този път може и аз да съдя или мен, ако си права. Дано не си  :kissd: ;D За пътуване за по-дълъг период... Знам ли? Но пък не мога да извеждам детето навън, така че малко съм скептична, но знае ли човек?

дано , ама като зЯпам ;D картата ми намирисва на нещо като имот от дщдовци и баби и делби с чичовци и лели.
възможен е път в чужбина за по-дълъг период и квалификация / нова/... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #262 -: Юни 07, 2010, 11:23:23 am »
   Благодаря момичета  :58:! Не смея нито да желая, нито да мечтая...По прогресия имам - съвпад прогр.Слънце с натална Луна в ІХ дом, а по дирекции имам съвпад Уран с нат.Венера - VІнат.дом...

*

holanda

« Отговор #263 -: Юни 07, 2010, 03:16:43 pm »
мисля да понауча малко соларите,надявам се да не са сложни.Някъде из форума четох,че в astro.com се получавали разминавания при построяването на картата т.е като съм родена в края на септември,трябва ли да си построявам солар за 2011?
 От този за 2010 имам марс в точен съвпад с Асц скорпион и Венера :rolleyes:.А,и в опозиция с Луна в 7 дом.Може ли едно ориентировъчно тълкуване,оттам-нататък сама ще 'се довърша'' :P :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #264 -: Юни 07, 2010, 03:18:10 pm »
В момента ти действа солар 2009/2010, за да го построиш даваш една година назад.

*

holanda

« Отговор #265 -: Юни 07, 2010, 03:21:09 pm »
В момента ти действа солар 2009/2010, за да го построиш даваш една година назад.

не трябва ли да е една година напред,за 2011? :-\
налага ли се да променям датата и месеца?постоих нов солар за 7.06.2011..него ли да гледам?  :unsure:

« Последна редакция: Юни 07, 2010, 03:26:35 pm от жълтолилава »

*

Uran

• 6041
« Отговор #266 -: Юни 07, 2010, 03:24:57 pm »

не трябва ли да е една година напред,за 2011? :-\

Ако го направиш с дата 2010 ще действа 2010/2011.
Ако искаш да видиш настоящият солар, задай дата 2009.

« Отговор #267 -: Юли 07, 2010, 12:52:59 pm »
Привт :blink:Това е солара ми за тази и другата година.Според вас.той показва ли събития свързани с женитба и пътуване в чужбина.Ще бъда благодарна.ако някой се включи в разтълкуването му :-[
(В прогресивния ми хороскоп тр.Венера .след време ще направи съвпад с Асц. )

*

Uran

• 6041
« Отговор #268 -: Юли 07, 2010, 12:56:16 pm »
 И двете събития са възможни, но чужбината ще я "преживееш" по-драматично.

« Отговор #269 -: Юли 07, 2010, 01:01:39 pm »
Така ли?Защото е замесен 8 дом?Възможни ли са други събития обучение напримар -по 9 дом(нат.АСЦ е там)

« Отговор #270 -: Юли 07, 2010, 01:04:45 pm »
Ноември се очертава тр.Сатурн да е в съвпад с Луната ми в 12 дом.Само се чудя какво да очаквам :'(

*

Uran

• 6041
« Отговор #271 -: Юли 07, 2010, 01:05:49 pm »
По-скоро работа, но пък Луна, която в радикса ви управлява 9 дом- висше образование е в 3 соларен дом -опозиция на 9. По-интересното е, че е в точен съвпад с десц.(стига да ви е точен часът на раждане).
 Пътуването в чужбина във връзка с брак ли е? :blink:

« Отговор #272 -: Юли 07, 2010, 03:11:39 pm »
Ако някой има желание да направи някакви предположения за предстоящият ми соларен хороскоп. Според мен акцентът ще бъде върху връзките акцентирани 1-7 дом, соларен асц. Везни, соларен асц. попада в 7 натален дом, също така соларно слънце в 11, застъпен е и пети соларен дом с луна и нептун там. Ако някой може да ми помогне в тълкуването , защото е ясно че това ще бъде акцентът , но незнам в каква посока ще се развиват събитията - в положителна или отрицателна относно темата.

*

holanda

« Отговор #273 -: Юли 07, 2010, 03:13:41 pm »
при соларите не се ли взимаше под внимание и мястото на Плутон  :-\

« Отговор #274 -: Юли 07, 2010, 03:22:31 pm »
ми според мен не само, гледа се цялата карта, може би много важно е мястото на соларното слънце в кой натален дом попада - вероятно това е сферата на активност през годината

« Отговор #275 -: Юли 07, 2010, 03:25:29 pm »
ми според мен не само, гледа се цялата карта, може би много важно е мястото на соларното слънце в кой натален дом попада - вероятно това е сферата на активност през годината

Няма логика, мястото ще е винаги едно и също. Е виж ако е мястото му в соларните домове - тогава работата се връзва...

« Отговор #276 -: Юли 07, 2010, 03:29:32 pm »
да това имах предвид, не съм се изразила правилно ;)

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #277 -: Юли 07, 2010, 04:07:27 pm »
Ако някой има желание да направи някакви предположения за предстоящият ми соларен хороскоп. Според мен акцентът ще бъде върху връзките акцентирани 1-7 дом, соларен асц. Везни, соларен асц. попада в 7 натален дом, също така соларно слънце в 11, застъпен е и пети соларен дом с луна и нептун там. Ако някой може да ми помогне в тълкуването , защото е ясно че това ще бъде акцентът , но незнам в каква посока ще се развиват събитията - в положителна или отрицателна относно темата.

Соларният Асц. е в 6 натален дом, но това което виждам......ми мирише на много любов тази година.  ;)

*

Santi

« Отговор #278 -: Юли 07, 2010, 06:11:44 pm »
И при мен  е сол. асц. Везни в съвпад със сол. Луна като попадат в 7-ми натален, а сол. Уран и Юпитер са в/у сол Десцендент и попадат в 1-ви, а сол Нептун и Хирон са в съвпад в 5-ти сол и падат около асцендента ми  ;D, а сол. Венера е в 11-ти соларен ... И аз си очаквам май сериозно раздвижване в тази сфера тази година пък ще видим, че сега си е затишие  ;) .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #279 -: Юли 07, 2010, 07:30:38 pm »
Цитат
И при мен  е сол. асц. Везни в съвпад със сол. Луна като попадат в 7-ми натален, а сол. Уран и Юпитер са в/у сол Десцендент и попадат в 1-ви...

Санти, би трябвало да ти предстои емоционална година, а Юпитер и Уран в съвпад с ДС предполагат и някаква непредсказуемост, внезапност в сферата на междуличностните отношения. Има тенденция рутината да те отегчава бързо и този съвпад на ДС определено не говори за инерция.
Но пък доколкото виждам, Луната е в съвпад със Сатурн на АС и квадрат със сол. Плутон на ИЦ. От една страна опозицията на Луната с Уран и Юпитер дава повече експресивност, но от друга страна аспектите на Сатурн и Плутон дават по-трудна изява на емоциите, човек се чувства по-уязвим от всякога (Луна/Сатурн в съвпад с АС).
Иначе соларен Марс в 7 дом често предполага раздвижване в партньорската сфера, но тъй като попада на върха на 12-ти соларен дом, може да усетиш и някаква несигурност... А соларна Венера в 11ти дом в тригон с Юпитер и Уран на ДС е хубаво положение, предполагат се повече контакти и нови запознанства в ежедневието, все пак Венера управлява и АС в солара... При всички положения трябва да има някакво раздвижване, след като прогресивната Луна премине през Асцендента ти.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.