Пускам си новия солар 2010/2011. Скоро ще имам ден ден. 
Давайте смело с прогнозите. :rolleyes:
Хубаво, лошо, по-лошо, най-лошо, няма проблем. Смелоооо. 
аз ще се пробвам за пръв път, имай милост..

значи..соларен асц. в шести натален, риби- през годината за теб приоритет ще бъде работата и здравето..ще развиеш интуицията си и чрез нея ще разбереш как да станеш по- добър човек и как да подобриш КПД-то си в работата /коефициента на полезно действие

/, това ще се хареса и на наталното ти слънце в дева..ще имаш прозрения и как да подобриш здравето си, чрез билки /народна медицина и други такива методи, хомеопатия, и т.н./..в първи имаш овен, в който са уран и юпитер, ретроградни, в седми натален..чрез изразяването на себе си, чрез опитването на нови поведения, чрез експериментирането във взаимоотношенията ще постигнеш по- добри резултати, ще подобриш имиджа си в обществото, ще се разчупиш малко, което ще ти е от полза, но понеже са ретро, трябва да започнеш чрез промяна на себе си- начина, по който изглеждаш и се държиш..втори соларен в овен, осми натален- ще имаш придобивки чрез другите..после пропускаме, пропускаме, пропускаме..иц/мц обърнати-това не знам какво означава, сори..

, нооо- луна в пети соларен!!- много женствена, флиртуваща и забавляваща се, в рак, на трон, в съвпад с марс

мисля че така здраво ще замаеш някой батко, ще до септември другата година ще чуем Менделсон..

, още повече, че имаме огромен, наблъскан седми дом- меркурий съвпад слънце, сатурн, и марс съвпад венера- значи няма да е батко, а ти ще си кака на човека..

ама пък и сатурн- той е заради бракосъчетанието, трайността на връзката..

ще те женим, Ая, няма как, приготви се мислено, защото този солар е само за една година, после не се знае кога пак ще е така..

луна съвпад юлв, забравих да кажа- човека ще е по кармична линия, няма мърдане.. :blink:
соларно мц в стрелец и плутон в десети соларен дом- надявам се, че младежа няма да е полицай, или престъпник, нито пък че ти работиш в тази сфера, значи ще имаш преобразувания в областта на работата и то ще зависят от теб, понеже упр. на мц е в първи дом..мц съвпад натален нептун- надявам се да не си поставиш нереалистични цели..
в 12-ти соларен има нептун, на трон по дом, съвпад натална луна и хирон, /нептун и хирон ретро/..тук вече малко се изморих, но мисля, че нептун и луна в 12-ти дом, нищо че е водолей, ще разширят духовните ти хоризонти, ще те направят по- романтична, мечтателна, състрадателна и човечна..и младежа като се появи, ще клъвне на хирона, за да му излекуваш душевните рани и така, та цял живот..

извинявай, ако греша някъде, не е нарочно..