Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267460 Прегледи
Re: Солари - практикум
« Отговор #1060 -: Февруари 08, 2013, 02:09:09 pm »
Ще има ли желаещи да изкажат мнение по предстоящия ми солар? :25:

Ще се опитам да напиша нещо, дано не те объркам ;D Надявам се знаещите да ме поправят ;)

Според мен ти предстои една интензивна, трансформираща, емоционална година, с възможност да бъдеш още по-потайна. Ще отделяш доста време за изучаване на всякакви предсказателни техники. Добрата интуиция ще те подкрепя.
Всичко, което предстои ще е пречистващо за теб самата, ще се изправиш пред страховете си. Предстои ти да намериш пътя към теб самата...
Може би ще отделяш и повече време за детенце, ако имаш.
Предстои ти проф. партньорство, реализация, признание.
Обърни внимание на половата с-ма.
Успех :blink:
« Последна редакция: Февруари 08, 2013, 02:16:08 pm от romantica »

« Отговор #1061 -: Февруари 08, 2013, 02:58:11 pm »

Ще се опитам да напиша нещо, дано не те объркам ;D Надявам се знаещите да ме поправят ;)

Според мен ти предстои една интензивна, трансформираща, емоционална година, с възможност да бъдеш още по-потайна. Ще отделяш доста време за изучаване на всякакви предсказателни техники. Добрата интуиция ще те подкрепя.
Всичко, което предстои ще е пречистващо за теб самата, ще се изправиш пред страховете си. Предстои ти да намериш пътя към теб самата...
Може би ще отделяш и повече време за детенце, ако имаш.
Предстои ти проф. партньорство, реализация, признание.
Обърни внимание на половата с-ма.
Успех :blink:

Много ти благодаря,romantica. :kissd:

« Отговор #1062 -: Февруари 08, 2013, 09:33:10 pm »
http://prikachi.com/images.php?images/298/5824298Y.gif
Здравеите момичета!! Това е солара на дъщеря ми.За крехката си възраст преживя много през последните 2-3 години.Има ли светлина в тунела-споделете мнение моля ви.Аз съм пристрастна и не мога да видя реално нещата.Има ли преместване е чужбина и раздяла с човека ,с които живее.
Благодаря ви.
E никои ли няма мнение!!

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1063 -: Февруари 09, 2013, 01:24:27 pm »
Здравеите момичета!! Това е солара на дъщеря ми.За крехката си възраст преживя много през последните 2-3 години.Има ли светлина в тунела-споделете мнение моля ви.Аз съм пристрастна и не мога да видя реално нещата.Има ли преместване е чужбина и раздяла с човека ,с които живее.
Благодаря ви.
E никои ли няма мнение!!
Има индикации за преместване в чужбина, дори съвсем скоро ще я вълнува това. Може да отложи това заради необходимост от решение, компромис, или край на романтични отношения. Имам предвид включения уран в МЦ-соларен към 4 и целия 5 домове.
Раздяла, ако има -ще си я решат те, има тенденция връзката да  "узрее" на нови нива на разбиране, а може и да е раздяла.
Тя-дъщерята е с фиксирани оси на хорскопа, склонна е към постоянство във връзките, ако държи да запази тези отношения, би могла. Но има и друг човек, партньора.
Съвпадът на марс от 5 соларен с венера в 1 радикален като какво значи тук, какво се случи в романтичната сфера в последните месеци на 2012?

*

Grace

• 2257
« Отговор #1064 -: Февруари 09, 2013, 06:54:22 pm »

Moonlight, по твоя молба пиша мнението си по твоя солар, но без да имам лични данни ми е по-трудно и не претендирам за изчерпателност.

Годината е белязана с края на един житейски цикъл и нова ориентация. Почти сигурни са няколко неща - преместване, смяна на местоживеене или дела, свързани с недвижим имот / включително юридически или покупко-продажба, ремонт /. Ще има движение на капитали. Не са изключени проблеми с партньора, боравене с официални документи, взаимоотношения с адвокати, развод. Отношенията с партньора и разрешаване на проблеми от семеен характер също са вероятни. Събития свързани с родител, особено майката също ще бъдат на дневен ред. Самата ти може да се чувстваш емоционално изолирана, меланхолична и да бъдеш по-затворена и потайна от обикновено. Възможно е да имаш тайна романтична връзка. Съжалявам, че прогнозата не звучи оптимистично. Ако обаче плануваш промяна в професионално отношение, то тогава е възможна асоциация с партньор и тогава евентуалното преместване ще е свързано с работата. / офис, бюро, фирма. / Годината е просто следваща житейска стъпка, няма нищо фатално в нея. Успех! 

« Отговор #1065 -: Февруари 09, 2013, 07:10:43 pm »
Грейс,много благодаря и на теб! :58:

« Отговор #1066 -: Февруари 09, 2013, 08:03:58 pm »
Благодаря ви.
E никои ли няма мнение!!
Има индикации за преместване в чужбина, дори съвсем скоро ще я вълнува това. Може да отложи това заради необходимост от решение, компромис, или край на романтични отношения. Имам предвид включения уран в МЦ-соларен към 4 и целия 5 домове.
Раздяла, ако има -ще си я решат те, има тенденция връзката да  "узрее" на нови нива на разбиране, а може и да е раздяла.
Тя-дъщерята е с фиксирани оси на хорскопа, склонна е към постоянство във връзките, ако държи да запази тези отношения, би могла. Но има и друг човек, партньора.
Съвпадът на марс от 5 соларен с венера в 1 радикален като какво значи тук, какво се случи в романтичната сфера в последните месеци на 2012?
Здравеи Енигма!Благодаря за отговора.То тя и човека дето живеят заедно все нещо не могат да се разберат,тръгва си,връща се и все така ,казва че няма избор,нямало къде да иде,ама аз си мисля че има и някакви чувства все още,а има и дете.Ние сме в чужбина с баща и и обмислям вариант да я взема  при нас,макар че ще е много трудно.Тя също казва че иска да се махне от България,омръзнало и е от скандали и нямане.Като гледам солара мисля,че има индикации за емиграция и живот в чужбина,ама то аз малко съм и пристрастена  та знам ли.Благодаря ти!!!

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1067 -: Февруари 09, 2013, 09:32:18 pm »
Благодаря ви.
E никои ли няма мнение!!
Здравеи Енигма!Благодаря за отговора.То тя и човека дето живеят заедно все нещо не могат да се разберат,тръгва си,връща се и все така ,казва че няма избор,нямало къде да иде,ама аз си мисля че има и някакви чувства все още,а има и дете.Ние сме в чужбина с баща и и обмислям вариант да я взема  при нас,макар че ще е много трудно.Тя също казва че иска да се махне от България,омръзнало и е от скандали и нямане.Като гледам солара мисля,че има индикации за емиграция и живот в чужбина,ама то аз малко съм и пристрастена  та знам ли.Благодаря ти!!!
Да, има в натала дадености за чужбина мисля. Обаче и  трябва вероятно сама себе си да разбере по отношение на любов, връзки. Венера управлява веднъж 7 дом-какво очаква и търси да получи от партньорствата, това е нещото което ни липсва и другият ще ни го даде,евентуално за да се почувстваме цялостни.Има нужда от партньор,който да й даде сигурност и стабилност,но венера управлява и 12 дом-несвършени в миналото неща, бягство от тях, страхове в тази област. Това е знакът везни-равнопоставеност, единство  без сантиментални излишества. Но АСц. в скорпион дава дълбок, потаен характер, изживяващ дълбоки кризи и трансформации. С годините ще открие вътрешната си сила. Венерата й е в началото на стрелец, иска в отношенията да има интелектуален стимул, равенство и приятелство. Ето едно противорчие за нея,трябва да го интегрира в себе си. Луната във водолей също е приятелски настроена, широко скроена, но не ще да се топи в дълбоки емоционални води, бяга и се прави ,че "няма такова нещо". Но пък е във фиксиран знак-търпи и не прави промени, тоест още една "за", че може да си запази връзката, ако сята,че е добре за нея и детето.

« Отговор #1068 -: Февруари 10, 2013, 10:46:23 am »

Здравей MoonLight  ,

Соларната ти година/ 2013-2014/ ще е на коренни промени главно по темите на 4-10 - сол.асц.Скорпион на к 4 и сол.У1 в 2сол./5 нат.,като те ще засегнат основно постигане на стабилност и финансова независимост,както и желание за собствен дом 5 е втори от 4 дом- там са и крупните инвестиции за недвижимост, като това ще е промяна и детето,ще смени социалната среда със сигурност има смяна на жилище,обновяване,приключване ,завършек на нещо желано,сол.Нодална е по нат.ос 4-10,като СЛВ е на сол.Асц. и на К4,изпълнение на желание за собствена недвижимост,а знака скорпи,придобиване чрез парите на другите,т.е -ипотека.
Друга вероятност на този сол.Асц.на К4  с У1 в 2сол.- край на някакъв финансов проблем и понеже сол.оси са в неподв.знаци ако годината започне с финансова стабилност,то и ще завърши така,ще задържите ниво от началото,без промяна
Странични хора ще изиграят ключова роля в живота ви пълен 7 сол. в 10 натален,можеш да разчиташ на тяхната помощ и подкрепа и ще получиш добро предложение за бизнес партньорство/сол.МС на на Асц/,като не е изключено,това да се отнася за брачният партньор- 7сол в 10 нат.- да има кариерен възход и ако работата е свързана с клиенти,консултиране,съветване- сферата също да бележи възход

това,което ме притеснява и не бих искала да е вероятност ,дано не съм права е сол К4 в 7 нат.,каре  соларни Нептун7 -Луна 10,сол.Дсц. в 10,сол.Уран У7 върху СЛВ в 8,
сол Сатурн в 12сол. върху съвпада Луна/Плутон, да не донесе проблеми в брака и да се стигне до необратими последствия,неговият финал,може и това да касае съпругът ти,финал на бизнес партньорство и смяна на работа,която е по-обещаваща от предходната или промяната на професионалния статут
пък може сатурн У6 нат. - за партньора  да възникнат грижи за жена ,проблеми със здравето и престой в болница,операция,засягащи майка или сестра
Сол.МС в 1 нат.- ако имаш за  цел започване на работа,ще  носочиш цялата си енергия в постигането й и покровители,който ще ти помогнат в осъществяването У сол.МС в 7 сол/10 нат
възможно е и кратко обучение,преквалификация,курс свързан с бъдеща работа- сол К6 върху нат.Венера У3,10
« Последна редакция: Февруари 10, 2013, 10:52:00 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1069 -: Февруари 10, 2013, 11:01:16 am »
Благодаря,Стреличка! :88:

Цитат
пък може сатурн У6 нат. - за партньора  да възникнат грижи за жена ,проблеми със здравето и престой в болница,операция,засягащи майка или сестра

Това има голяма вероятност да се случи.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1070 -: Февруари 10, 2013, 04:33:39 pm »
ей го едно соларче
« Последна редакция: Февруари 10, 2013, 10:24:32 pm от Papy »

« Отговор #1071 -: Февруари 10, 2013, 06:40:44 pm »
Папи,ако вземеш да си родиш още едно детенцце,чудесно ще ти се върже солара :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1072 -: Февруари 10, 2013, 06:51:15 pm »
За да не повтарям Стреличка, ще наблегна на професионалната сфера.
През първата половина на годината работата може да не носи достатъчно финансово (а и емоционално) удовлетворение заради квадрата на соларен Сатурн във 2-ри в Меркурий (соларен У1 и У10) в 5-ти. Може да имаш нужда от повече свободно време за себе си, вместо да го посвещаваш на професионални ангажименти или такива, свързани с деца. След средата на годината транзитен Юпитер ще се настани в 10-ти дом, откъдето ще аспектира натален Уран (У5) във 2-ри. Може да ти се предоставят благоприятни възможности за припечелване на повече средства.
А тази връзка между 2-ри, 5-ти и Сатурн може да означава и повече разходи около деца.
Подчертаната ос 5/11 дом плюс Уран в 7-ми и предстоящия транзит на Юпитер върху натален У7 Марс може да носи промени на любовния фронт.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1073 -: Февруари 10, 2013, 10:06:49 pm »
Мерси, момичета :)
Това за 2-то...аз с едно едва се оправям... :)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1074 -: Февруари 11, 2013, 10:03:07 am »
Нова работа в чужбина, свързана с нарастване на доходите и възход в кариерата? С тоя Сатурн там ограничения в комуникациите? Да си напуснала старата си работа след скандал със шефа?

« Отговор #1075 -: Февруари 11, 2013, 10:37:47 am »
Честит ми астрологичен РД ;D Утре е датата, но днес ми в съвпада на слънцата :)

Ще се радвам, ако изкажете предположения за следващата ми година :wub:

*

Grace

• 2257
« Отговор #1076 -: Февруари 11, 2013, 10:42:51 am »
Докато разглеждах със задна дата моите солари, за да търся Новолуние в някой от тях, една моя карта ми направи впечатление с това, как сол 9д се е ковнал на АСЦ, което е доста показателно за събитията през годината
Разгледайте я и вие, а аз след вашите коментари ще кажа какви събития е имало в тази соларна година

смяна на местожителство, покупко-продажба на недвижим имот; финансовите въпроси са били активна тема през годината; възможно е също това да е годината, когато си създала семейство. разширяване на хоризонтите за теб във всякакъв вариант свързан с темите по 9 дом е неизбежен - със Слънце в 9 соларен и сол 9 на Асц.

след като прочетох, че тогава си била на 18 г, остават двете най-логични неща - промяна на обкръжението, смяна на местожителство и висше образование + среща с бъдещия съпруг / сол Дсц в 10 натален / :) пък и ако е българин за теб той се пада чужденец;
« Последна редакция: Февруари 11, 2013, 10:52:14 am от Grace »

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1077 -: Февруари 11, 2013, 10:44:05 am »
Нова работа в чужбина, свързана с нарастване на доходите и възход в кариерата? С тоя Сатурн там ограничения в комуникациите? Да си напуснала старата си работа след скандал със шефа?
тогава съм била на 18г и завърших 12-ти клас, но не това е основното събитие  :blink:
и защо Сатурн да ограничава комуникацията, като е в сол 9д?

Щото е върху Слънцето, а е У3 по натал, Слънцето е У12 по натал.
Е, в чужбина ли си заминала?

*

Papy

• 4343
« Отговор #1078 -: Февруари 11, 2013, 10:52:38 am »
По картата на акрукс-и аз мисля 9-ти дом: пътуване в чужбина

*

Grace

• 2257
« Отговор #1079 -: Февруари 11, 2013, 11:53:51 am »
благодаря за обратната връзка. радвам се, че нищо от песимистичната прогноза не се е сбъднало през тази година.