Здравей Гост

Вродени аномалии

• 510 Отговора
  • 77737 Прегледи
*

Nebesna

Re:Вродени аномалии
« Отговор #20 -: Август 21, 2009, 11:41:24 pm »
по рождение нямам първи зъб в ляво на долната челюст

Мацко, пък да знаеш, пък аз съм се родила без нито един зъб.  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Август 22, 2009, 03:11:39 am »
Гледат се аспектите към Слънце и Луна , защото те определят вродените и придобити зболявания . Уран както споменах дава отклоненията от нормалното , Непун  дава инвалидност , Плутон генетически  и  т.н.

чела съм ,че сатурн дава инвалидност.зависи от знака в който се намира разбира се!сатурн в овен-проблеми с главата.
сатурн в стрелец-тазобедренна става,сатурн в риби-краката. и.т.н.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Август 22, 2009, 03:12:36 am »
Нямам персонални наблюдения, но най-вероятно  в картите на такива хора Асц. или тежки аспекти към него би трябвало да указват това.

Торони, мисля, че когато е засегнат асцендента, то дефектът ще бъде видим, защото асцендентът е външността - а знакът на асцендента вероятно ще показва къде ще бъде разположен дефекта (на част от тялото):
- Овен - на главата;
- Близнаци - пръстите, китките;
- Лъв - гръдния кош, (сърцето) и т.н.

Можем да се опитаме да класифицираме знаците на асцендента за кои органи (външни или вътрешни) отговарят.
близнаци-бял дроб.
със сигурност. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #23 -: Август 22, 2009, 11:24:13 am »
Гледат се аспектите към Слънце и Луна , защото те определят вродените и придобити зболявания . Уран както споменах дава отклоненията от нормалното , Непун  дава инвалидност , Плутон генетически  и  т.н.

чела съм ,че сатурн дава инвалидност.зависи от знака в който се намира разбира се!сатурн в овен-проблеми с главата.
сатурн в стрелец-тазобедренна става,сатурн в риби-краката. и.т.н.

Сатурн покава нормалната жиненост и напрегнати аспекти към него покават , "аномалии"..

« Отговор #24 -: Август 22, 2009, 11:28:30 am »
Зъболекар, видя ли ми въпроса на първа страница? :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #25 -: Август 22, 2009, 11:33:53 am »
Зъболекар, видя ли ми въпроса на първа страница? :-\
??? не , не съм

« Отговор #26 -: Август 22, 2009, 11:37:46 am »
Ти преди беше споменал, че пункция е предизвикала пареза. Работата е в това, че другите в онзи момент не са имали някава интервенция. Това беше ли свързано с диагностицилането на самото заболяване?
Пункцията не е трябвало да бъде правена .
Диагнозата я постави след нея друг лекар . 

« Отговор #27 -: Август 22, 2009, 12:08:28 pm »
Слънцето и аспектите към него ,показват органическите , наследствените неща , Луната дава функционалните придобитите по-късно .
Луна /Сатурн-показват родовите заболявания . Раняващите планети ако са ъглови / 1, 4, 7, 10 домове/ дават по-силна предразположеност към наследствени заболявания .
В моя хороскоп имам плюс от разположението на Венера и Юпитер на АСЦ ,което спомага а добрият изход от заболяването.

Пиша на няколко места и като се сетя нещо ще го пиша . Нямам услужлива памет като на Лили , която снася цялата информация за части от минутата.
Липсва ми практика .

*

veshti4ka

« Отговор #28 -: Август 22, 2009, 12:30:21 pm »

ти не ме разбра - значи всичките ми зъби са нагъчени един връз друг /бе кривички са си  ;D / но и до ден днешен си нямам този първи долу в ляво - просто го няма и туй то - никога не е никнал! а това си е аномалия. на негово място седи втория и т.н. като единия от кътниците расте наклонен настрани и му заема мястото. зъболекарката ми е правила доста снимки щото и на нея и беше интересно, но няма и дори зачатие на зъб във венеца - кьорав спомен от зъб нема  :(

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #29 -: Август 22, 2009, 12:32:14 pm »
Нямам персонални наблюдения, но най-вероятно  в картите на такива хора Асц. или тежки аспекти към него би трябвало да указват това.

Торони, аз нямам кьорав тежък аспект към ас-то - освен квадратурата на Марс, но тя е от 5 и нещо градуса та не зная дали се брои. от тази квадратура само дето имам около 15ина белега по главата си ма друго няма  ;D ;D ;D

Обикновено Марс дава родилни петна и белези. От какво имаш тези белези на главата?
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

veshti4ka

« Отговор #30 -: Август 22, 2009, 12:46:35 pm »
Нямам персонални наблюдения, но най-вероятно  в картите на такива хора Асц. или тежки аспекти към него би трябвало да указват това.

Торони, аз нямам кьорав тежък аспект към ас-то - освен квадратурата на Марс, но тя е от 5 и нещо градуса та не зная дали се брои. от тази квадратура само дето имам около 15ина белега по главата си ма друго няма  ;D ;D ;D

Обикновено Марс дава родилни петна и белези. От какво имаш тези белези на главата?

амиииииииииииии вити стълби, камъни, стъпала, отворени вратички и все от сорта  ;D ;D ;D ;D ;D   нещо като "тротоарни екземи" ама не само пътя ми е бил виновен  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #31 -: Август 22, 2009, 12:51:48 pm »
Нямам персонални наблюдения, но най-вероятно  в картите на такива хора Асц. или тежки аспекти към него би трябвало да указват това.

Торони, аз нямам кьорав тежък аспект към ас-то - освен квадратурата на Марс, но тя е от 5 и нещо градуса та не зная дали се брои. от тази квадратура само дето имам около 15ина белега по главата си ма друго няма  ;D ;D ;D

А аз защо като имам Марс в 1-ви дом нямам белези? Имам три малки белега от дребна шарка - два на лицето, един отдолу под брадичката - не е на лицето. Единият белег на лицето май не се вижда, защото е доста малък. Но не е нещо кой знае какво.

И съвпада на Марс със Сатурн трябва ли да влоши или да подобри положението?

*

veshti4ka

« Отговор #32 -: Август 22, 2009, 12:53:43 pm »

Торони, аз нямам кьорав тежък аспект към ас-то - освен квадратурата на Марс, но тя е от 5 и нещо градуса та не зная дали се брои. от тази квадратура само дето имам около 15ина белега по главата си ма друго няма  ;D ;D ;D

А аз защо като имам Марс в 1-ви дом нямам белези? Имам три малки белега от дребна шарка - два на лицето, един отдолу под брадичката - не е на лицето. Единият белег на лицето май не се вижда, защото е доста малък.

спокойно бе женаааааааа и ти ще имаш  ;D ;D ;D ;D  аз имам два рога на челото, лепена вежда и цепната устна - това само на лицето, останалите са ми из кошницата и не се виждат  :P

като се замисля може и Сатурн да те е пазил - все пак нали дава ред в тоя хаос  ;)

« Отговор #33 -: Август 22, 2009, 12:56:18 pm »

А аз защо като имам Марс в 1-ви дом нямам белези? Имам три малки белега от дребна шарка - два на лицето, един отдолу под брадичката - не е на лицето. Единият белег на лицето май не се вижда, защото е доста малък. Но не е нещо кой знае какво.

А мустачки имаш ли ,щото и сатурн ти е там  ;D?
Шегувам се , да не се вържеш .

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Август 22, 2009, 01:07:03 pm »

ти не ме разбра - значи всичките ми зъби са нагъчени един връз друг /бе кривички са си  ;D / но и до ден днешен си нямам този първи долу в ляво - просто го няма и туй то - никога не е никнал! а това си е аномалия. на негово място седи втория и т.н. като единия от кътниците расте наклонен настрани и му заема мястото. зъболекарката ми е правила доста снимки щото и на нея и беше интересно, но няма и дори зачатие на зъб във венеца - кьорав спомен от зъб нема  :(

Аз те разбрах бе, Мацко, ама направих опит да се пошегувам.  ;D ;D ;D
Искаше ми се обясниш малко по - подробно.

« Отговор #35 -: Август 22, 2009, 01:08:40 pm »
Аз пък никога не съм карала каквато и да било шарка   :D Ужас  :(

*

Helo

« Отговор #36 -: Август 22, 2009, 01:12:13 pm »
А мустачки имаш ли ,щото и сатурн ти е там  ;D?
Шегувам се , да не се вържеш .

Не, нямам мустачки. Ама не защото си ги махам, а защото нямам и няма какво да махам.  ;D

А с Вещичка вече се разбрахме, че нямам сключени вежди заради Плутон на асцендента.  ;D

Иначе косата ми е гъста, заради Сълнце в Телец и първи дом в Скорпион с планети в него, които дават гъста и чуплива коса.

спокойно бе женаааааааа и ти ще имаш  ;D ;D ;D ;D  аз имам два рога на челото, лепена вежда и цепната устна - това само на лицето, останалите са ми из кошницата и не се виждат  :P

като се замисля може и Сатурн да те е пазил - все пак нали дава ред в тоя хаос  ;)

Вещичке, има и нещо друго. Ти си мого емоционална, разсеяна, мислите ти витаят на разни места и нещо не успяваш да осъществяваш винаги контакт с реалността и се блъскаш в разни предмети.  ;D ;D ;D Просто си прекалено разсеяна.  ;)

Аз по принцип нямам навика да се блъскам в предмети.  ;D Нещо все ме пази. Като че ли една част от съзнанието ми не спи и е винаги нащрек.  ;D
« Последна редакция: Август 22, 2009, 01:17:03 pm от Helo »

« Отговор #37 -: Август 22, 2009, 01:18:17 pm »
Като че ли една част от съзнанието ми не спи и е винаги нащрек.  ;D

Сигурно си била акула в предишен живот. И те не спят.  ;D

*

Helo

« Отговор #38 -: Август 22, 2009, 01:23:15 pm »
Вещичке, на теб Марс не ти ли беше в квадратура с ацсцендента? Ако е така, това е което дава лошите работи. А при мен все пак си е в дома и на трон. Може това да ме е запазило.  А и Сатурн и Венера го усмиряват, за да не прави пакости. ???

Като че ли една част от съзнанието ми не спи и е винаги нащрек.  ;D

Сигурно си била акула в предишен живот. И те не спят.  ;D

Аз като спя имам навика да се завивам през глава още от малка. А и не обичам другите да ме гледат, докато спя. Обаче, ако лицето ми е открито се случва да се събудя и да видя как някой от роднините ми ме гледа.  ;D Явно погледа им ме буди. Не, че ме гледат с лоша мисъл, а просто това ме буди.

Но пък и човек винаги има един скрит наблюдател, който по време на сън следи околността и всичко, което се случва, за да го предпази от евентуална опасност. Поне така пише в книгите по психология. От лични наблюдения мога да кажа, че е точно така.

Но да не се отклоняваме от темата за аномалиите.  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #39 -: Август 22, 2009, 02:08:16 pm »
Вещичке, има и нещо друго. Ти си мого емоционална, разсеяна, мислите ти витаят на разни места и нещо не успяваш да осъществяваш винаги контакт с реалността и се блъскаш в разни предмети.  ;D ;D ;D Просто си прекалено разсеяна.  ;)

връзка с реалността ли  :o :o :o  туй пък кво е  :P  и откъде си сигурна, че това е реалността  ;)  а разсеяността ми си ми е вродено качество - неделима част от мен  :-[