Абе, Хело, ти усещаш ли нещо въобще?
Преправих поста. Върни се назад и ще видиш. Сетих се каква промяна е имало в мен. Да, променх се и това го знам отдавна, но чак сега го свързах със съвпада на транзитния Плутон с Луната. Просто не отчетох, че това е доста дълготраен транзит и че промяната, започнала в мен преди време може да се дължи на това.
Да, промяната започна с наближаването на Плутон към Луната ми. Сега погледнах транзитите за миналата година. Промяната е за добро и станах по-щастлива.

Но не знам какво да очаквам от съвпада му с моя Нептун. Някаква идея? Не знам дали сега се отървавам от илюзии.

Мисля, че е точно така. Но пак имам само положителни емоции.

Сега се сетих, защото видях, че и миналата година Плутон е бил на същото място. Да, наистина отпаднаха някои не мои илюзии, а просто заблуди, наложени от обществото и от определени хора. Просто осъзнах, някой измами, направени през историята на човечеството. Аз така си обяснявам тази загуба на илюзии от съвпада на Плутон с моя Нептун. А някои хора така и не осъзнават тези неща цял живот.

Част от това се дължи на навлизането ми в света на сравнителната митология и така започнах да откривам доста измами от миналото и настоящето.