Здравей Гост

Казуси

• 209 Отговора
  • 33924 Прегледи
*

Nebesna

Re:Казуси
« Отговор #20 -: Септември 13, 2009, 11:06:24 pm »
Ще ви помогна малко. Обърнете внимание, че в тази карта възлите са в съвпад с критичната ос Алдебаран-Антарес. Това е оста на кризите. човекът ще има кризисни ситуации в живота си и много пъти е бил на ръба.

Асцендентът се управлява от Меркурий в 4-ти дом - домът на края.

И 6-ти и 12-ти дом се управляват от Марс и Венера.
8-ми дом се управлява от Юпитер и се съуправлява от Сатурн.

В деня на транзитите:

Управителите на 6-ти дом (марс и венера) са в 12-ти дом.
Управителят на асцендента - Меркурий е в 12-ти дом.
Слънцето - управител на господаря на Асц. - Меркурий е в 12-ти дом.
Сатурн - втори управител на 8-ми дом е в 12-ти дом.

Като знаете какво представлява 12-ти дом, какво бихте могли да предположите?

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Септември 14, 2009, 12:28:44 am »
Става дума за хоспитализация. Остава да отгатнете, каква е била причината. Пробвайте се!
Аз утре вечер ще споделя каква е била причината.

Известна личност е. Датата на хоспитализацията е точна.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Септември 14, 2009, 12:46:44 am »
на мен това ми приличаше на затвор или санаториум.вероятно човека има проблем с очите,с бъбреците ,с костите. ??? но аз не разбирам от мед.астрология.виждам обаче от картата ,че е в кризи и вероятно това има огромно значение в живота му.но като цяло е упорит и умен човек.възможно е да се занимава с изкуство или да е свързан с изкуството.
а? :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #23 -: Септември 14, 2009, 07:56:43 am »
В 12 виждам само Слънцето и Марс :-X Лили,може ли с Астро.ком да построиш картата-ако не те затруднява-че тази много претрупана и за новобранците е сложна малко ;D

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Септември 14, 2009, 05:27:09 pm »
Смених картата с астро.ком-ска. Щом тази ви харесва повече.

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Септември 14, 2009, 05:28:35 pm »
на мен това ми приличаше на затвор или санаториум.вероятно човека има проблем с очите,с бъбреците ,с костите. ??? но аз не разбирам от мед.астрология.виждам обаче от картата ,че е в кризи и вероятно това има огромно значение в живота му.но като цяло е упорит и умен човек.възможно е да се занимава с изкуство или да е свързан с изкуството.
а? :)

Да, Марая, след болницата е бил в санаториум. Занимава се с изкуство, вярно е. Проблем с очите, бъбреците и костите не ми е известно да е имал...Не търсете органично заболяване.

*

Skarlet

« Отговор #26 -: Септември 14, 2009, 06:09:08 pm »
Не съм имала много време за разглеждане,но този човек има предразположеност към алкохолизъм,а защо не и за наркозависимост. Да не е лежал в клиника за зависимост към някое от тях?

*

Nebesna

« Отговор #27 -: Септември 14, 2009, 06:11:15 pm »
Не съм имала много време за разглеждане,но този човек има предразположеност към алкохолизъм,а защо не и за наркозависимост. Да не е лежал в клиника за зависимост към някое от тях?

По какво съдиш?

*

Skarlet

« Отговор #28 -: Септември 14, 2009, 06:14:59 pm »
Ми,как по какво? Марс-а му е в градус,предразполагащ към алкохолизъм.  :)

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Септември 14, 2009, 06:30:54 pm »
Супер, нямаше да се сетя. Аз гледах квадартурата на Меркурий (господар на асцендента) с Нептун, но това разбира се не е достатъчно. После съвпадът на Марс с Нептун в 6-ти дом (Марс управлява 12-ти). Ама за градусите хич не се сетих да погледна. Трябва по-често да поглеждам градусите. Ма те много бееее!

*

Skarlet

« Отговор #30 -: Септември 14, 2009, 06:34:46 pm »
Ама,не разбрах за лечение от алкохолизъм ли е лежал?

*

Skarlet

« Отговор #31 -: Септември 14, 2009, 06:45:53 pm »
Този човек е имал и много кризи в партньорствата,предполагам има и развод-куспидата на 7 дом е в Стрелец,а Юпитер е в Близнаци и е в опозиция с Луната в 8 дом. Пък и тя е в огнения Стрелец. В 5 дом има Слънце,Уран и Плутон,а управителя на 5 дом Меркурий е в падение и е в квадрат към Нептун. Много чувствителност,любов към красивото/освен изкуството/-човека си е бохем,но направо има тенденции към саморазрушаване-Слънце,Уран и Плутон в опозиция със Сатурн.... не бих се учудила,ако посегне и на живота си-Марс и Нептун в Скорпион си е отравяне от лекарства,алкохол... 4 дом му е в Лъв,а Слънцето вече виждаме какви аспекти има.

*

Nebesna

« Отговор #32 -: Септември 14, 2009, 06:50:48 pm »
Ето го хубостника, дето прескочил трапа на тази дата. Казал на приятеля си, че тази вечер смята да стигне до дъното. Смъркал кокаин, а после си заредил инжекция с кокаин и си я забил в бедрото. Постъпва в клиника за отравяне със свърхдоза, а след това влиза в санаториум за лечение от наркозависимост.

Три брака.

*

veshti4ka

« Отговор #33 -: Септември 14, 2009, 06:54:22 pm »
ах, мамин златен пияница  ;D ;D ;D  симпатяга яга яга   ;D ;D ;D  той си е известно пиянде в Холивуд и е бил наркоман... дори май тоя сериала "двама мъже и половина" е с малко сезони заради него  :-\

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Септември 14, 2009, 06:57:24 pm »
ах, мамин златен пияница  ;D ;D ;D  симпатяга яга яга   ;D ;D ;D  той си е известно пиянде в Холивуд и е бил наркоман... дори май тоя сериала "двама мъже и половина" е с малко сезони заради него  :-\

А, не, тука не позна. Сериалът е правен, когато е вече е бил чист.

« Отговор #35 -: Септември 14, 2009, 06:59:48 pm »
С малко сезони заради него е "Шеметен град", където замени Майкъл Джей Фокс, защото пък той е болен от Паркинсон и състоянието му се е влошило.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #36 -: Септември 14, 2009, 07:01:01 pm »
Абе,той тогава го е прескочил,ама не може да си прескочи края по 4 дом. Голям симпатяга е. Малко,да не кажа почти нищо не знам за него.Та,никога не бих предположила,че е пияница и наркоман.Но съвпадът на Марс с Нептун и то в Скорпион в 6 дом,си показва много ясно склонността към алкохол и наркотици.Луната му в 8 дом е в градуса на самоубийствата.

*

veshti4ka

« Отговор #37 -: Септември 14, 2009, 07:12:53 pm »
абе няма значение кой сериал е провален заради него /аз не твърдя, че е точно еди кой си щото не се сещам в момента/ важното е, че алкохола му пречи на работата  :P

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #38 -: Септември 14, 2009, 09:06:41 pm »
Качвам една карта на човек претърпял инцидент на 08. Септември 2008 г. Аз доста се взирах в картата, но нещо не открих ясни изгледи за това. Ако на някой му е   интересно  ,можем да дискутираме.

http://i638.photobucket.com/albums/uu101/Silvya_photo/astro_24gw_02_v_2008908_67686_19679.gif
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Skarlet

« Отговор #39 -: Септември 14, 2009, 10:20:41 pm »
Този човек си има предпоставките за инциденти-съвпад на Марс и Уран,които са и в опозиция с Луната/диспозитор на на Марс-а/. Кола /влак/ ли го е блъснало или се е сбил с някого,да е имало удар по главата???? Марс и Уран са във въздушен знак,което може да създаде инциденти и по въздух, ПТП, пожари......но вече съм уморена и трудно мисля.Венера е диспозитор на Марс и Уран и е в 3 дом в съвпад със Слънцето и Юпитер.Марс и Венера са във взаимна рецепция,а и Венера управлява 3 дом-кратките пътувания и транспортните средства.Но пък Уран управлява и 7 дом-другите,партньора,а Марс съуправлява 4 дом.Само не ми казвай,че партньора/та е направила нещо. Утре ще продължа с разсъжденията.