Здравей Гост

Казуси

• 209 Отговора
  • 33937 Прегледи
*

Skarlet

Re:Казуси
« Отговор #180 -: Октомври 17, 2009, 09:28:25 pm »
Отдавна не сме се упражнявали в тази тема.Слагам една карта и следния въпрос:Какво се случи днес на момичето от картата?

Само да уточним-събитието днес ли се е случило? Защото транзитите са за 23 септември. Това е много важно. И друго - астролозите използват няколко предсказателни техники,а ние го раздаваме много лежерно - само с транзити.   :) Ако смятате,че е лесно,ще продължим така.  ::)

*

missKapriz

« Отговор #181 -: Октомври 17, 2009, 09:41:09 pm »
Съжалявам объркала съм транзитите-събитието е от днес.Ще поправя картата.Извинете ме :-X

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #182 -: Октомври 17, 2009, 09:45:44 pm »
 :-[
Скарлет, аз едва проглеждам. Понапъвам се тук там. Лежерно. Напълно си права.  :)
Ама кой, колкото може.  :'(
Ти като прочетеш някоя груба глупост от мен ме наритвай, моля! Хич няма да се сърдя.  ;D
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Skarlet

« Отговор #183 -: Октомври 17, 2009, 09:50:12 pm »
Няма да наритвам никого,но за да се разбере събитието,е нужно всичко да е точно. Не стига,че сме адски велики,търсейки събитие само с транзити,ами остава и да не е точна датата. Важното е,че го зърнах навреме.  ;)

*

missKapriz

« Отговор #184 -: Октомври 17, 2009, 10:10:52 pm »
Скарлет,казвай какво друго трябва и го качвам.Мислех солара да кача,но пък си викам да не стане излишно претупано,де да знам.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #185 -: Октомври 17, 2009, 10:14:23 pm »
Скарлет,казвай какво друго трябва и го качвам.Мислех солара да кача,но пък си викам да не стане излишно претупано,де да знам.
Соларът й е много интересен, сатурн точно на АЦ. Мисля, че ще е хубаво и полезно, и него да качиш.

*

missKapriz

« Отговор #186 -: Октомври 17, 2009, 10:35:02 pm »
Събитието е мн лично,но тъжно

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #187 -: Октомври 17, 2009, 10:48:47 pm »
Събитието е мн лично,но тъжно
Аз гледам в солара, луната в 4-ти, мислех за загуба на много близка жена, защото и АЦ-то в 12. А влунара има много лоша опозиция по оста 2-ри 8-ми. Точно мислех да те питам тъжно или весело е събитието.  :-X

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #188 -: Октомври 17, 2009, 10:59:07 pm »
Дирекционен сев. възел е в/у марс в 6-ти. Марс упр. 8-ми. Дир. марс точно на К8.
Тр. Юпитер (и цялата Троица), който й упр. 4-ти е точно върху прогресивната Венера.
За съжаление не тълкувам добре нещата. Ще оставя някой друг по-знаещ.  :-X

*

Skarlet

« Отговор #189 -: Октомври 17, 2009, 11:00:21 pm »
Да,акцентиран е ИЦ с Луната,транз. и нат. Плутон също са в квадрат,соларен Сатурн е в квадрат със сол. Луна. Венерите са акцентирани. Луната управлява интерс. Рак в 10 дом. Някой роднина / 3 дом /, родител ли е починал? То,затова такива казуси като се пуснат,не трябва да се бърза. Тези анализи искат време и дълбок поглед. А аз вечер не съм с ясна мисъл. Затова повече няма да пиша за тази вечер.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #190 -: Октомври 17, 2009, 11:09:59 pm »
Сега разбрах колко си права, Скарлет, за лежерното говорене.
Ще трябва да си гледам подписа по-често.
Ма пуста луна в овен не трае!

*

Skarlet

« Отговор #191 -: Октомври 17, 2009, 11:14:06 pm »
Сега разбрах колко си права, Скарлет, за лежерното говорене.
Ще трябва да си гледам подписа по-често.
Ма пуста луна в овен не трае!

Не само,че не трае,ами и все бърза.   ;D А пък аз вече залепвам мигачите.  ::)

« Отговор #192 -: Октомври 18, 2009, 12:12:14 am »
Според мен,момичето е преживяло някакъв инцидент,може би пътен - акцентиран 3 дом в солара.Транзитите показват силно натоварен 1 дом.

*

missKapriz

« Отговор #193 -: Октомври 18, 2009, 09:10:30 am »
Аз,която знам какво се случи,не мога да го видя ясно в картата :-\То,ако много се разтърся има някои покзания,но изобщо не са набиващи се на очи ,а събитието е наистина сериозно.
Може би трябва да се гледа Сатурн като сигнификатор

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #194 -: Октомври 18, 2009, 10:12:45 am »
Аз още разглеждах, та ще опитам все пак да изведа още предположения. Прогресивната луна е на АЦ. И прави точен квадрат с натален меркурий, в 4-ти. Меркурий У1, У10. Пр. Луна активира и МЦ, целия кръст. А натално е в осми. Прогресивният марс е все още в опозиция на натален плутон, макар и разходяща. (1,2,3,6,8) От тук пак мисля за загуба на близък. Бащата - сатурн?
От транзитите пък е доста активен и 5-ти. Интересна е транзитна лилит, която е в точен тригон със сатурн и плутон. Транзитира пети и е близо до сев.възел. Урана на ДЦ-то и квадрат с меркурий. Пак раздяла, но развод, разпадане на партньорство.
Само дано не е свързано с детенце, защото като смеся всичкото...  :-X

*

missKapriz

« Отговор #195 -: Октомври 18, 2009, 10:39:37 am »
Вчера почина бащата на притежателката на картата-мир на душата му.След тежко боледуване.
Аз,макар да знаех какво е събитието,не можах да го открия или поне не ми се видя ярко изразено в картата.
Както и повечето предположихте,по акцентиран е 5 дом,Луната-майчинството.И на мен това ми се набива,ама не би.Имам много да уча...

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #196 -: Октомври 18, 2009, 10:53:51 am »
Вчера почина бащата на притежателката на картата-мир на душата му.След тежко боледуване.
Аз,макар да знаех какво е събитието,не можах да го открия или поне не ми се видя ярко изразено в картата.
Както и повечето предположихте,по акцентиран е 5 дом,Луната-майчинството.И на мен това ми се набива,ама не би.Имам много да уча...
missKapriz, съжалявам за приятелката ти.
Най-трудно и в астрологията се оказва отсяването на плявата от зърното.

*

Uran

• 6041
« Отговор #197 -: Октомври 18, 2009, 12:04:31 pm »
И аз съжалявам за приятелката ти.
п.п.Соларът и много прилича на моя. :(
п.п.п.Незнам защо, но като гледам чужди карти никога не търся лошо събитие.
Ако бащата се символизира от Слъне и МЦ, кое в тази карта показва загубата?

« Отговор #198 -: Октомври 18, 2009, 01:21:02 pm »
А часа на раждане  за тази карта точен ли е?

*

missKapriz

« Отговор #199 -: Октомври 18, 2009, 03:30:14 pm »
Благодаря ви,момичета.
Мисля,че часа е точен до 15 мин.
Тъкмо се връщам от тях,гледах бебто и разбрах,че човека е починал сам-паднал в тоалетната :(Приятелката ми се обвинява и силно страда заради това.
Някъде бях чела,че по 10 дом се приема по авторитетния родител.В този случай това е майката.Но дали трябва да се разменят и сигнификаторите-Слънце и Луна,т.е.Луната да символизира баща и в случая???